Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

the last reformation   апостолска реформация   божието царство   домашно образование   дпс   пасторши   религиозен дух   токсични вещества   харълд кампинг   червеи  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Атентатите в западна Европа
Започване на нова тема
    

23.07.16 09:18 Цитирай
изказвания: 4366
(разкл. от: тайната америка)

Във връзка с очакваните и вече започващи атентати и масови убийства, извършвани от мохамедани/мюсюлмани в европейски държави, попаднах на едно интервю с д-р Даниел Ганзер, преподавател в университетите в Сент Гален и в Базел, и основател на Швейцарски Институт за Мир и Енергийни Изследвания (Swiss Institute for Peace and Energy Research или SIPER).

Желанията и целите на мохамеданите/мюсюлманите-джихадисти са общо взето ясни и убийствата и зверствата извършвани от тях не са изненада за средно-статистическия информиран човек - особено сред народите, страдали от мохамедански/ислямски робство и нападения.
Но както и атентатите и масовите убийства от 11 септ. 2001 в Ню Йорк и др градове на ОАД(САЩ), последвалите разследвания и разкрития на много независими страни подсказват, че заблудата и зверствата на мохамеданите джихадисти може да бъде използвана от хора, които, както изглежда, са може би и по-зли от тях.


В интервюто Даниел Ганзер коментира книгата си "Тайните армии на НАТО: Операция ГЛАДИО и Тероризмът в Западна Европа" (NATO's Secret Armies: Operation GLADIO and Terrorism in Western Europe), описваща тайни военни подразделения на НАТО в Европа още от средата на миналия век, (в контекст на "демократизъм", незаконно-)пазени в тайна от обществеността и парламентите, които армии, както изглежда, се използват всъщност за престъпни и зли цели, и откровени масови убийства, "за провеждане на терористични операции, атентати, трафик на наркотици, изнудвания на наддържавно ниво…".

Някой е направил и кратък обзор на български на тази тема, превеждайки и цитат от един от агентите-убийци на тези НАТО-вски тайни армии (подч. мое):

"...Трябваше да нападаме цивилни - мъже, жени, деца, невинни и непознати, все хора, които са встрани от политическата игра ... Причината бе проста. Атентатите трябваше да накарат италианците сами да искат от държавата повече сигурност.

Тази политическа логика е в основата и на всички атентати и кръвопролития, които в бъдеще ще останат неразследвани и за които няма да има осъдени, защото държавата не може да изрече присъда срещу самата себе си..."
Ганзер: "Терорът* е по-подходящ от всяка друга военна стратегия за манипулиране на населението."


Тук и самото интервю (англ.): https://www.youtube.com/watch?v=coIJWITJWCsОще по темата: https://www.youtube.com/results?search_query=gladio+ganser---------------
* Terror - англ. "ужас, страх", 
   Terrorize
- англ. "всявам ужас",
   Тerrorism  - англ. "всяване на ужас".
Т
ова е нормалното значение в англ. език.

Днес обаче terrorism много често се използва в смисъл на "масови убийства с политически контекст" или подобни.
Но тъй като няма общоприето значение на тази дума, всеки може да си я употребява както иска, особено като жълто понятие с цел обществено да се "очерни" някой ,
подобно на жълтото недефинирано и манипулативно понятие "секта" или пък подобното "теория на конспирацията".


Напр. когато масовият убиец Брайвик (който не е последовател на Божия син) изби ок. 70 члена на млад. соц.-дем. полит. орг. в Норвегия, той бе обявен от агенциите за масова информация за "terrorist".

Но кагато преди броени дни военни армии, воюващи в Сирия против "тероризма", избиха набързо ок. 140 цивилни, повечето жени и деца (англ.),
(тук още подробности (англ.))

или когато през войната в Ирак, обявена сега за неоснователна и грешка, са били избити около половин милион деца
(тук Мадлин Олбрайт - една от известните юдейски политици на ОАД(САЩ) и държ. секретар по времето на Клинтън - обяснява, че си е струвало тези деца да бъдат убити (англ.). Обама я награждава с Президентски Медал за Мир...
а тук статия: "Мащабите на американския геноцид в Ирак")


или пък ако споменем цивилните щети от атомните бомби, хвърлени над цивилното население на Хирошима и Нагазаки,

в тези случи никоя информационна агенция не е нарекла съответните избиващи цивилно население армии и техните господари "terrorists".


Така че, това което се оформя като изкуствено създадено, второ значение на тази дума е в същността си  манипулативно и с "двойни стандарти", и зависи от субективния интерес на господарите на агенциите за масова информация (някои уточняват: "масова дез-информция").

Поради това Божиите хора е добре да преценяват нещата чрез критериите и определенията, декларирани от истинския Божий помазаник-цар, Божият единствен син Исус от Назарет. А не чрез светски манипулативни и жълти понятия.
Напр. ако някой отхвърля истинския помазаник, Божият единствен син Исус от Назарет, такъв Бог го нарича "anti-christos"-враг на помазаника, и т.н.
[ Редактирано 25.07.16 19:58 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласуваща хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
атентат,   ганзер,   гладио,   джихад,   нато,   терор,   тероризъм
 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF