Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

богове сте вие   ес   идването на исус   идоложертвено   магистрати   отнемане на деца от родителите   отсъпване от вярата   роден преди всички векове   християнин   християнски убиец  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
Форуми :: Краят на епохата << Предишна тема | Следваща тема >>
 
белега ИЛИ името му ИЛИ числото му (666 / χξς)
Започване на нова тема
    

17.11.15 18:04 Цитирай
изказвания: 4417
Има много дискусии дали този белег ще е някакъв електронен чип или нещо друго. Но от текста се вижда, че същата роля (като белега) може да играе и

името на "звяра / животното", както и

числото му (666 / χξς),

чрез които хората да бъдат проверявани от властите и бизнеса дали са се поклонили на сатанинския лъже-помазаник-цар и са се отрекли от Исус от Назаерет, който е истинският помазаник-цар, Божият син.


Според мен това е важна подробност, която хвърля допълнилно светлина върху обсъжданите въпроси. Излиза, че на онези, които са приели да се поклонят (по един или друг начин) на сатанинския лъже-помазаник-цар,
вместо белега
, може да им бъде сложено/поставено (по някакъв начин) името на "звяра" или  пък числото му. И тъй като едно име или число не са електронни устройства и очевидно ще могат да изпълняват същата роля като белега, то това може да означава, че белегът изобщо не е задължително да е електронен чип.     И видях друго животно да излиза от земята. И имаше чифт рога, като на агне. И говореше като змия. И упражнява цялата власт на първото животно. И прави [така, че] земята и живеещите на нея да се поклонят на първото животно, чиято смъртоносна рана бе излекувана. И върши големи знамения, до там да прави и огън да слиза от небето на земята пред [очите на] хората. И, чрез знаменията, които му бе дадено да направи пред животното, измамва живеещите на земята, казвайки на живеещите на земята да направят подобие8 на животното, което имаше рана от меч, но оживя.

     И му бе дадено да даде дух на подобието на животното, така че подобието на животното хем да проговори, хем да направи така, че онези, които не биха се поклонили на подобието на животното да бъдат убити. И [то] прави [така,че на] всички малки и големи, богати и бедни, свободни и роби да им бъде направен белег на дясната ръка или на челата им, и никой да не може нито да купува, нито да продава, освен онзи, който има белега или името на животното, или числото на името му. Тук е мъдростта. Който има [нужния] ум, нека преброи числото на животното. Понеже е число на човек. И числото му е 666 (χξς)

/из Разкр. 13/


[ Редактирано 17.11.15 18:08 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
24.01.16 18:33 Цитирай
изказвания: 92
„В рамките на 2 години всички ще имат подкожен чип“, заяви министър-председателят на Италия Матео Ренци, още в началото на лятото. В началото САЩ, после и Швеция, а сега и Италия ще стане третата страна в света, която ще се присъедини към програмата за въвеждане на микрочип под кожата. По думите на г-н Ренци още през 2016 г. чипове ще се имплантират на новородените деца и на всички служители в държавните служби. По-късно, през 2017 г., ще се премине към поставянето на чипове и на останалото население. От 2018 г. всеки, който откаже поставянето на чип, ще бъде подлаган на сериозни санкции: от глоба в размер на 3000 евро (около 5800 лв.) до 6 месеца затвор.

Микрочипът ще се използва така, както в момента всички селскостопански животни имат чип – за местонахождение, съхранение на лични данни и като медицински картон. Това нововъведение се смята за особено полезно за самотните хора, защото при специални настройки чипът може по електронен път да повика линейка, ако човек се почувства зле.

Най-отгоре

    
27.01.16 01:25 Цитирай
изказвания: 4417
Забележи следното:
Разкр., 13

>>> тук голямата скръб вече е започнала (в Разкр.,12) и продължава... <<<

13:1
И застанах на морския пясък и видях от морето да се издига [хищно] животно/звяр със седем глави и десет рога. На роговете му имаше десет корони, а на главите му — хулни имена. И животното, което видях, приличаше на пантера, краката му бяха като на мечка, а устата му — като уста на лъв. И змията му даде силата си, и престола си, и голяма власт.

...


>>>   Тук все още (след като Г.С. е започнала) белегът/името/числото на първото животно/звяр НЕ са слагани на онези, които се поклонят на първото животно/звяр.  <<<

...

13:11
И видях друго животно/звяр да излиза от земята. И имаше чифт рога, като на агне. И говореше като змия. И упражнява цялата власт на първото животно. И прави [така, че] земята и живеещите на нея да се поклонят на първото животно, чиято смъртоносна рана бе излекувана. И върши големи знамения, до там да прави и огън да слиза от небето на земята пред [очите на] хората. И, чрез знаменията, които му бе дадено да направи пред животното, измамва живеещите на земята, казвайки на живеещите на земята да направят подобие на животното, което имаше рана от меч, но оживя.
 

>>>   Чак тук белегът/името/числото на първото животно/звяр започват да бъде слагани, и то - само на онези, които се поклонят на първото животно/звяр.  <<<


13:15
И [на второто животно] му бе дадено да даде дух на подобието на животното, така че подобието на животното хем да проговори, хем да направи така, че онези, които не биха се поклонили на подобието на животното да бъдат убити. И [то] прави [така,че на] всички малки и големи, богати и бедни, свободни и роби да им бъде направен белег на дясната ръка или на челата им, и никой да не може нито да купува, нито да продава, освен онзи, който има белега или името на животното, или числото на името му.
Тук е мъдростта. Който има [нужния] ум, нека преброи числото на животното. Понеже е число на човек. И числото му е 666 (χξς) 


Т.е.

1. докато не започне голямата скръб/страдание,

2. и не дойде момента когато на световната сцена се появи ВТОРОТО "животно"/"звяр" (след първото)

тези белег/име/число няма да бъдат поставяни на поклонилите се на първото "животно".


Понеже, както пише, това поставяне започва чак след появяването на второто животно.
Ако това, което ти описваш би било поставянето на този белег/име/число, то това неминуемо води след себе си, че :

1. Голямата скръб/страдание вече уж е зпочнала (а тя не е започнала...)
2. Първото "животно"/"звяр" вече уж се е появило на световната сцена (а то не се е появило...)
3. Второто "животно"/"звяр" (лъжепророка) вече уж се е появило на световната сцена (а то не се е появило...)


И щом тези описани от Бога събития не са станали,
то и поставянето на този белег/име/число, още не е започнало
и няма да започне докато не се изпълнят предходните неща, които Бог е описал

ПС
Отделно от горното, и без връзка с Разкр. 13, не бих се учудил на нищо зло по тази земя, включително и това, сега да насилват хората и да им слагат някакви електронни чипове, за да ги следят, контролират, тормозят, мъчат, убиват и прочее.
Но отново, това в момента не би имало нищо общо с описаното в Разкр.13.


Но фокусът на тази тема е малко по различен - да се разсъди, че не само белега му, но и името, и числото на първото "животно"/"звяр" ще вършат на сатаната същата работа като белега.
Според мен това по-скоро показва, че обсъжданият белег може би няма да е електронен чип, или най-малкото - няма нужда да бъде.

[ Редактирано 27.01.16 01:38 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

pon4o
    
03.05.16 21:42 Цитирай
Гост
Днес слушах една проповед на п-р Димитър Куличев по тази тема.
Надявам се да ви е полезна:

http://sviatost.com/video?vid=113

Най-отгоре

Христов
    
05.08.18 16:37 Цитирай
Гост

/Следното изказване е било (неоснователно) блокирано от автоматичния СПАМ-филтър, заедно със съотв. IP-адрес. eureth/

 

 

----------------------

2018-08-05 15:37:01
user:Христов

На видеото се вижда как на една жена при снемане на биометрични данни са поставили щрих код, който се вижда ако се освети с ултравиолетова лампа:

https://www.youtube.com/watch?v=qk-Xu2SEnNk&index=52&list=PLBZ25gqAaiXD5Vp761BCNE1YdLG1qKZq-

А тук православна адвокатка разказва как насилствено на улицата са взети биометрични данни от православни, които излизат от литургия:

https://www.youtube.com/watch?v=C6_p9FwxS0U&index=7&list=PLBZ25gqAaiXD5Vp761BCNE1YdLG1qKZq-

Тук един младеж обяснява за въпросния патент, с който се правят снимките за документи и така се маркират челата на хората. В България също изискват задължително да те снимат с подобно устройство при вадене на документи.

https://www.youtube.com/watch?v=it3JMdzWf44&list=PLLcSwAg0adKtnpslD3VRVbLLeyQzernUB&index=129

На някои "звезди" вече им личат на челата, въпреки добрите гримьори:

https://www.youtube.com/watch?v=9YgSdqsXVT0&index=71&list=PLLcSwAg0adKsq8nuXLgkxk6-akiJ1SOix


[ Редактирано 07.08.18 02:12 ]

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF