Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

2-ра световна война   божий народ   вероизповедания   врагът на помазаника   наркотици   начало на божия гняв   поквара от богатството   протестантство   тялото на помазаника   хищникът  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Краят на епохата << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Чипове в личните карти от 2016 г.
Започване на нова тема
    
12.10.15 12:34 Цитирай
изказвания: 92
Правителството одобри закон за чипове в личните карти от следващата година : http://www.dnevnik.bg/biznes/2015/09/23/2614787_kabinetut_odobri_suzdavaneto_na_elektronna/?ref=rss
Най-отгоре

    
23.10.15 23:32 Цитирай
изказвания: 92
“И той ще накара всички, големи и малки, богати и бедни, свободни и обвързани, да приемат белега на звяра на дясната си ръка или на челото; та никой да не може да купува или продава, ако няма белега, или името на звяра, или числото на неговото име. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек. И числото му е шестотин шестдесет и шест.”

(Откровение 13:16-18)

Настоящият доклад цели не да създава страх, а да спомогне за по-добро разбиране и осъзнаване.

НАШИЯТ ДОМ СЕ ПРЕВРЪЩА В БОЙНО ПОЛЕ

Тази разразила се битка е за нашето лично уединение и индивидуални права. Тя ще включва Конгреса, съдилищата, нашите телефонни мрежи, избирателните машини и кабелните телевизори. Тихо и невидимо, тази битка се води в нашите портфейли, в Смарт-картите и другите прости на вид средства за идентифициране, които ни свързват с огромните бази-данни на тайното правителство. Тя ще влезе в спалнята ви през вашите телефонни линии. Ще тършува във вашата всекидневна или кабинет, когато свръхсекретните “Клипър” чипове бъдат вградени в кутията на вашия кабелен телевизор. И битката ще се разпростре до вашата банка, училището на вашите деца, бюрото на вашето превозно средство, кабинета на вашия лекар и осигурителна агенция, както и до хиляди други места. Хиляди други места, където големия брат трябва да събира подробности за вашия живот и да ги съхранява трайно, като част от вашето професионално досие. Ние сме на кръстопът. Пътищата по които поемаме, ще свършат, независимо дали ще стигнем до следващия век като свободни държави, или като електронна държава с глобална полиция.
– Цимерман
(един от най-изтъкнатите компютърни тайни агенти)
“Капанът”
..\world/mark.htm..\world/mark.htm

БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА

Д-р. Чарлз Сендърз е главен инженер на проекта за оригиналните био-медицински чипове, които бяха внедрени в хора по медицински соъбражения.

Тези чипове бяха превърнати от био-медицински в опознавателни.

В хода на този процес, на Др. Сендърз беше позволено да седи до Хенри Кисинджър, когато той коментираше потенциалното идентифициране на пет милиарда души на Земята.

В разговор със Сендърз, Кисинджър каза:

“Ние не можем да контролираме, ако не можем да идентифицираме всекиго на Земята”.

Разработен е компютърен чип с размера на оризово зърно (дължина ¼ инч).

Този чип, #BT952000, е наречен “Локатор за спешно идентифициране”.

В стъклената му капсула се съдържат 250,000 електронни компонента.

Това е многослоен микропроцесор, който е и предавател и приемник.

Той предава до сателитите посредством кратки излъчвания на свръхвисока честота.

Този чип притежава зареждаща схема и батерия. Батерията е литиева и се зарежда докато човека е жив от колебанията в температурата на тялото.

Това презарежда литиевата батерия и тя остава заредена пожизнено.

Организаторите и планиращите са похарчили 1.5 милиона долара за медицински проучвания (пари на данъкоплатците), за да анализират двете най-добри части на тялото, в които да имплантират това нещо, с цел да се възползват най- добре от предимствата на максималните стойности в температурните колебания.

След месеци наред, прекарани в проучвания те решили, че най-добре е да се постави на дясната ръка, а ако тя липсва – на челото.

Този чип ще бъде инжектиран под кожата.

Според Др. Сендърс, тази технология ще даде възможност за най-близък надзор над всеки мъж, жена и дете в света.

Той излъчва на определен интервал от време дигитално създаден сигнал.

Този специфичен интервал е локаторния сигнал.

Той предава информация за индивида, както и опознавателен сигнал за местоположението му.

Той има предаваща част, отделна приемаща антена, отделна излъчвателна антена.

Има микрочип, който съхранява в паметта си 9 неща:

име и дигитална снимка,
дигитализирани данни за пръстовите отпечатъци,
физическо описание,
адрес и предишни адреси,
семейна история,
настоящо занимание и доходи,
информация за данъците и притежаваните пари,
криминалното ви досие, ако имате такова, и новият номер на социалната ви осигуровка.

Новият номер ще бъде с 18 цифри, групирани в три групи по 6.

Доктор Сендърс разговарял със свой колега, инженер, за чипа, и го попитал какво би станало, ако чипът се повреди.

Отговорът бил, че това ще предизвика страхотно възпаление, при което Др. Сендърс казал,

“Аз съм убеден, че това е белегът на звяра”.

Сега той се занимава с това да предупреждава хората за опасностите от този компютърен чип. Неговият чип.

Историята на Др. Сендърс
(*Възможно ли е поради навлизането на Земята във фотонния пояс, който променя атмосферните условия и честоти, литият от чиповете да започне да изтича? ) За шумановия резонанс: Шумановите вълни са част от планетата и от нашия живот. Те са толкова жизнено важни, че в космическите капсули ги създават специално – заради астронавтите. Те представляват прекрасните вибрации на Майката Земя и без тях ние не можем да съществуваме. Проблемът е, че те вече не са стабилни и напоследък вълните са нараснали. През 1980 са били 7.8Хц. През 1995 са станали 8.6 Хц. Към милениума са били 13 Хц. И очевидно продължават да нарастват. Дали това удвояване показва промените в планетата, за които толкова много хора пишат?

Числото “666” е скрито във всеки бар-код. Татуирането на бар-код върху индивиди е патентовано с патент 5,878,155 в Хюстън, от Томас В. Хийтър, и описано като “Метод за проверка на идентичността при електронните продажби”.

СТЪПКИТЕ КЪМ ПРИЕМАНЕТО НА ЕЛЕКТРОННИТЕ ЧИП-ИМПЛАНТИ

Сценарият е написан
Чиповете са вече тук
Иглите за инжектирането на чиповете са вече тук
Патентите са вече тук
Контролираните от медиите маси (телевизия, вестници, радио) са налице
Масовата публика е добре подготвяна от години; „посредством въвеждането на храна-боклук в тялото, умствената сила е притъпявана, превърната в инфантилна и зависима. Към това можем да прибавим и ваксинирането, флуорирането, хлорирането, генетично манипулираните храни, химическите следи в небето, програмите “КОДЕКС”, както и манипулирането на подсъзнателно равнище с помощта на телевизията, радиото и други средства за умствен контрол”.
ВСИЧКО ТОВА ПРЕДИ НАВЛИЗАНЕТО В ПОСЛЕДНИЯ ЕТАП: „Приучаването на хората да приемат чиповете“

ВНИМАНИЕ ! НЕ позволявайте на никого, под никакъв предлог, по никаква причина, да инжектира чип в дясната ви ръка, или на челото! Удивително е колко точно е описано това в Библията!

Ако сте обърнали внимание, постепенно обработват обществото с цел привикване към идеята за безкасово плащане – първо с чекове, после с кредитни карти, после дебитни карти, после смарт-карти, накрая имплантируемите устройства, и ако не се знаеше целта, която стои зад всичко това, щеше да изглежда като една добра система, при която след имплантирането вече няма да се страхуваш да не ти откраднат картата, да не я забравиш, да не те оберат, а понеже финансовите сделки ще се извършват посредством компютър, престъпленията от финансово естество ще бъдат по-трудни за извършване, но понеже зад него се крие злото, и понеже този чип, освен предавател е и приемник, чрез който може да се осъществява пряк умствен контрол, трябва да се избягва – в случай, че държите на душата си.

Възможно е да се предизвика изкуствено (планирано) “световна финансова криза” така, че за да се “спаси световната икономика” да трябва да се въведе безкасово плащане – ще убедят хората, че това се прави за “доброто на човечеството”.

Освен това, както виждате, числото на звяра (666) се вижда все повече и повече, понякога открито, понякога маскирано по различни начини, което показва колко сме близо до посоченото в Откровение.

НЕ позволявайте на никого, под никакъв предлог, да инжектира чип в ръката или на челото ви.

извадка от книгата “Тайни Проекти“ на Емилия Манолова

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF