Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

apostolos   възможности за всеки   константинопол 680-681г. сп   нео-харизматици   онан   пост   предопределяне от бога   пришествие   християни атеисти   християнски елит  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   23.09.17 14:48
:) Аз пък съм с молба. Тук : http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17024.last моля админите да направят активни връзките. Благодаря за труда!
 
Владо   05.06.17 22:39
еурет, моля те коригирай заглавието на последната тема, изял съм една буква ("ЦъркВата...")
 
Владо   17.05.17 01:51
ок.
 
eureth   07.04.17 16:02
Владо, преместих изказването в темата, защото тук, в Реплики, няма удобства за дискусии, тук:
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?16864.post
 
eureth   31.03.17 22:03
Владо, добавих още малко инфо там. Надявам се да ти е от помощ.

RSS Емисии
rss1.0
Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Ислямизирането на Европа
Към страница   <<      
Започване на нова тема
    
04.09.17 11:06 Цитирай
изказвания: 181
Големи грешки на либералната политика! Изглеждат самоубийствени спрямо европейската християнска култура.

[ Редактирано 04.09.17 11:07 ]

Най-отгоре

    
05.09.17 02:03 Цитирай
изказвания: 3935
Тъй като последствията от даване на безконтролен вход в Европа на мохамедани от Африка и Азия (казват, уж "бежанци", но колко от тях могат реално да влязат в тази категория...) - много от които масови убийци/камикадзета т.нар. "джихадисти", изнасилвачи, хулигани и т.н. - са ясни и на децата,

то на мен ми изглежда, че на високо управленческо ниво, където по човешки се "дърпат конците", а и на по-ниско, изобщо не става дума за грешки, а всъщност за съвсем умишлено планиране и изпълнение на очевидно мракобесни планове, за които в момента могат удобно да бъдат използвани мохамеданите .


Тези планове междувременно изглежда, че ще доведат до кървава унищожителна война на Европейска територия между местното изчезващо и подтискано население (с гаснещи корени във вярата в помазаника Исус) от една страна и привлечените, доведени и безконтролно пуснати в Европа мохамедански нашественици от друга.

Като добавим и върлуването на лобистката корпорация ОАД("САЩ") по света и конкр. ядрената криза със Сев. Корея, то нещата не изглежат никак добре.
Но едва ли една такава война е крайната цел на онези, които бутат изтерзаното греховно и заблудено човечество към поредната гигантска катастрофа.

Тъй като, както пише, желанието на сатаната (преди да бъде хвърлен завинги в огненото езеро) е да издигне световен сатанински тиранин, чрез който, с изключително подли, а и брутални, и действия да погуби душите на огромни маси от хора, насилвайки чрез мъчения и телесна смърт да се покланят на сатаната, подобно на царуването и тиранията на Навуходоносор, и да се отричат от Божия син Исус (тези, които вярват в Него),

то очаквам набижаващите събития да способстват именно за тези сатанински цели, независимо дали марионетките му с човешка власт осъзнават или не за какво ги използва той.

Понеже и сам Бог е декларирал, че в момента задържа изявяването на този сатанински световен цар, но в един момент ще се отдръпне/отстъпи (това е то "отстъплението" в п-мото до сол.) от пътя а сатаната и ще допусне да стане всичко това за ок. 2-3 години, за да бъдат погубени душите онези хора, които са отхвърлили Божия син Исус и са имали благоволение в неправедността и заблудите на сатаната.


Бог да ни пази във вярата в сина му, Исус, за да ни опази душите.

[ Редактирано 05.09.17 02:10 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласуваща хронологична таблица (актуализирани версии)

Най-отгоре

    
06.09.17 02:05 Цитирай
изказвания: 3935
Една иранка, избягала от мохамеданството, споделя от собствен опит за какво става дума:

youtube.com, 24.08.2017
Expat Iranian explains Islam to germans(нем./англ.)

[ Редактирано 28.09.17 13:41 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласуваща хронологична таблица (актуализирани версии)

Най-отгоре

    
28.09.17 13:37 Цитирай
изказвания: 3935
bultimes.com, 16.06.2016
"ЗАПЛАНУВАНИЯТ ГЕНОЦИД"


"... Настоящия богато илюстриран труд показва посредством множество лесно проверими факти, че този катастрофален процес не е непреодолимо природно бедствие, и също това не се дължи на “слабост” или “наивност” от страна на властващите.

Масовата имиграция не е нищо друго а реализирането на съществуващия още от 1925 план за унищожаване на белите народи чрез смесване с други раси. Тази политика бива подкрепена от редица мероприятия, целящи да доведат до по-нататъшно сваляне нивото на раждаемост: – антисемейно законодателство, насърчаване на абортите, пропаганда на хомосексуализма както и на т.н. “джендър мейнстрийминг”. Крайната цел на актьорите зад кулисите е да се създаде една смесена раса и население без традиции и идеали, неспособни за организирана съпротива, които могат да бъдат произволно манипулирани по волята на управляващите клики. ..."

[ Редактирано 28.09.17 13:40 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласуваща хронологична таблица (актуализирани версии)

Най-отгоре

    
08.10.17 12:44 Цитирай
изказвания: 3935
epicenter.bg, 08.10.2017
"Симеон Николов: Ще има ли граждански войни в Европа?""... още през 2008 год. в проучвателен доклад на ЦРУ за „Глобализацията миграцията и гражданската война” се прогнозира, че „към 2020 год.” много европейски урбанистични центрове ще станат неуправляеми. Като пример се дават градовете Дортмунд и Дуисбург и части от Берлин, част от Щутгарт, Улм и предградията на Хамбург, които ще бъдат „загубени”, т.е. извън контрола на властта. Посочва се, че и в други страни като Белгия, Дания, Франция, Великобритания, Италия, Холандия, Швеция картината няма да е по–добра.

[...]

през 2015 г. радикалните ислямисти в Осло заявиха: Искаме халифат, или започваме джихад. Днес в Швеция например има над 55 района, в които официално се препоръчва да не се влиза. Не го прави и полицията. Такива има и в Брюксел и в други европейски столици.

Срокът за предстояща „гражданска война” – 2020 година, странно съвпада със срока, посочен в документи на „Ислямска държава” за създаване на първите халифати в Европа, един от които Испания.

Във въпросния доклад на ЦРУ обаче „безредиците” се наричат „гражданска война”, а като причини се посочват мигрантското нашествие и недостиг на воля и нежелание за интеграция в по–голямата част от пристигащите мюсюлмани.

Но сблъсъкът с тях не е война на гражданите от приемащата държава, а нашествие, интервенция отвън срещу културата, традициите и идентичността на европейските нации.

[...]

Според изследванията на ЦРУ мигрантската вълна ще увеличи мюсюлманскота население в Европа от 13% през 2005 г. до 37%, което би могло да предизвика напрежение. Това можело да доведе до там, че части от Европа да се спукат като балони, в резултат на което досегашната конструкция на ЕС ще се разпадне.

[...]

дали европейските елити са наясно със съответните сценарий. Отговорът е определено Да. По време на най–тревожния етап на мигрантската криза само няколко централноевропейски държави начело с Унгария открито посочиха генезиса на ставащото, което със сигурност почива на информация от разузнавателните им служби и партньорски държави.

Най–показателни са реакциите на военните– ясни, кратки и точни. Т.н. само преди дни началникът на щаба на ВС на Норвегия Один Йохансен заяви: „Европа трябва да унищожи радикалния ислям за да оцелее. Европа не може да живее в мир и сигурност без да трябва да защитава интересите и ценностите си.”

Преди седмица бе разкрито съдържанието на документ, от който се вижда, че началник щабът на Шведската армия генерал Андерс Брънстрьом разпорежда на подчинените си да се подготвят за предстояща война в Европа срещу добре обучени противници.

През декември м.г. шефът на швейцарските сили за сигурност Блатман предупреди, че заплахите от тероризъм се засилват, хибридните войни се водят по цялото земно кълбо, икономическите перспективи са мрачни, а мигрантските потоци придобиват непредвидени измерения. Затова гражданите на Швейцария трябва да се въоръжават. Впрочем, след облекчаване на режима за закупуване на оръжие, се констатира рекорден брой подадени искания за разрешително за оръжие във всички кантони и особено в Цюрих. Счита се, че в швейцарските домове се съхраняват над 2 млн огнестрелни оръжия.

В интервю с високопоставен офицер от британсските въоръжени сили в Германия с 30 годишна служба и участия в мисии в много горещи точки по света, четем: „Ще се стигне до гражданска война. Британските въоръжени сили са наясно с този факт и сме добре подготвени за това. Въоръжени сме до зъби.

[...]

Британският офицер смята, че и в родината му ще се стигне до гражданска война. Според него такава както в Германия, така и във Великобритания вече не може да бъде предотвратена.

Интересен аспект е, че възникването и развитето на тези процеси не само че са предсказани детайлно и елитите са знаели с абсолютна сигурност, какво ще се случи, а че въпреки всичко не са предприети контрамерки: границите не са затваряни, престъпленията не се разкриват, извършителите не са в затворите, законите се прилагат само срещу местното население, но не и спрямо мигрантите.

[...] ..."

[ Редактирано 08.10.17 14:15 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласуваща хронологична таблица (актуализирани версии)

Най-отгоре

    
17.10.17 20:41 Цитирай
изказвания: 3935Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласуваща хронологична таблица (актуализирани версии)

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF