Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

beliat papa   афтършок   божие наказание   иисус от назарет   калерги   коперник   майк бикъл   н.с.р.   потапяне в светия дух   слуги или господари  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. 



Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
мохамеданизирането на Европа
Към страница   <<      
Започване на нова тема
    
30.06.19 13:08 Цитирай
изказвания: 4776

rt.com, 30.06.2019

"Integration or indoctrination? Video of Danish schoolkids chanting Allahu Akbar triggers DEBATE

Интеграция или индоктринация? Видео с ученици от Дания пеещи "алаху акбар" предизвиква ДЕБАТ

 

 

 

 


rt.com, 04.02.2019

"Gender segregation: Islamic school ‘stopping girls from having lunch until boys have eaten theirs’"
"Разделяне според gender/социална роля": ислямско училище "забранява на момичетата да обядват, докато момчетата не са се наобядвали"

 

 


[ Редактирано 30.06.19 14:05 ]



Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
05.07.19 22:23 Цитирай
изказвания: 4776

frognews.bg, 03.07.2019
"Хиляди хора дариха средства за арестуваната германката, капитан на кораб спасил мигранти"


Карола Ракете, капитан на кораба Sea-Watch 3 (собственост на НПО, Sea-Watch), превозващ 40 мигранти, за които се твърди, че са били спасени в Средиземно море,

e блъснала моторна лодка на италианската гранична полиция, блокираща пътя и́ към пристанище в Лампедуза

и е акостирала (незаконно) на италианско пристанище, довеждайки (незаконно) в Италия мигранти.

Карола е била арестувана от италианските власти за нарушение на италианския закон за миграция, както и за агресивни действия срещу италианската морска полиция. Корабът е акостирал на пристанището, въпреки че му е отказано разрешение.

 

 

 

Тук независим коментар по темата - на немски е, но има автоматичен превод + субтитри на английски и български (не е добър, но дава някаква представа)

 

Tim Kellner, youtube.com, 04.07.2019

ENTHÜLLUNG! Die Wahrheit über Carola Rackete!

https://youtu.be/7DI6g43a-Hw

 

Според коментара, след като e качила мигрантите на кораба, вместо да им помогне да стигнат най-бързо до най-близките болници,

 

капитанът Карола Ракете е отхвърлила предложението напр. на Либия (или Марко, или Тунис) тези хора да бъдат приети там и да им бъде оказана помощ

 

като е предпочела вместо това да разхожда кораба си из Средиземно море повече от две седмици (така застрашавайки живота на евентуално бедстващи, спасени от смърт мигранти),

 

като след това в нарушение на италианския закон за миграция, незаконно е акостирала в италианско пристанище и също незаконно ги е вкарала в Италия,

 

като на всичко отгоре е насочила кораба срещу блокиращата водния път полицейска охранителна лодка и я е блъснала, застрашавайки живота на хората от италианската полиция.

 

 

В резултат на горното, чрез поредната медийна кампания на мас-медиите, обслужващи прикритите (зад т.нар. "демокрация") олигархически власти,

текущата италианска власт бива непрестанно атакувана и обвинявана,

а Карола Ракете от НПО Sea Watch пък е събрала дарения "за правна защита" за над един милион евро.

 

А на Карола Ракете едва ли и́ липсват финанси, понеже се оказа също, че баща и́ е консултант за военната индустрия.

 

 

Междувременно италианският съдия по случая е освободил Карола Ракете от домашния арест и тя се радва на изключителна медийна популярност и медийно одобрение (не и в коментарите под горното видео).


[ Редактирано 09.07.19 04:23 ]



Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
06.03.20 11:47 Цитирай
изказвания: 4776

rt.com, 06.03.2020

'Don't like to see little girls in veils? Move out of Sweden': Muslim teacher & Muslim politician clash on live TV
"Не ти харесва да гледаш момиченца с фереджета? Тогава напусни Швеция": учителка-мохамеданка и политичка-мохамеданка в сблъсък на живо по телевизията (в Швеция)


Две мохамеданки-мигрантки дебатират "съдбата" на залятата с мохамедани-мигранти Швеция...

 

 




Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
09.03.20 16:10 Цитирай
изказвания: 4776

Christoffer, voiceofeurope.com, 05.032020
Swedish mother reports school to police after a teacher told her daughter to write “I am a Muslim”
Майка от Швеция е докладвала училището (не детето си) на полицията, след като учител е казал на дъщеря и́ да напише: "Аз съм мохамеданка/мюсюлманка"

 

“...Тя ми каза: Мамо, имахме "ислям/мохамеданство" вчера и ни насилваха да казваме, че сме мюсюлмани/мохамедани. Каза ми, че по време на урока, е избягала от класната стая и е плакала в тоалетната, и се е молила на Бога.  ... учителката казала, че те са длъжни да изпълнят задачата..."

 

 

 

bultines.com, 06.03.2020
ШВЕДИСТАН
ШВЕДСКА МАЙКА Е ДАЛА УЧИЛИЩЕТО НА 9-ГОДИШНАТА СИ ДЪЩЕРЯ НА ПОЛИЦИЯТА, СЛЕД КАТО ДЕТЕТО БИЛО ПРИНУЖДАВАНО ОТ УЧИТЕЛКАТА СИ /ШВЕДКА!!/ ДА ПИШЕ В ЧАС ПО ИСЛЯМ /!!/, ЧЕ Е МЮСЮЛМАНКА

 

 


[ Редактирано 14.09.20 15:10 ]



Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
10.03.20 01:30 Цитирай
изказвания: 4776

Във връзка с показаното по-горе наричано от някои "културно обогатяване" на Швеция чрез мигрантското нашествие в Европа от стотици хиляди, дори милиони, мохамедани от Африка и Азия, най-често млади мъже, но често и с няколкото им жени и многото им деца,

тук едно видео от 2015, което става все по-актуално , колкото повече Швеция, а и цяла Европа, се (евентуално) обогатява и генно, и културно:

 

 

Във видеото Barbara Lerner Spectre разкрива какво тя, заедно с всички останали иудеи, които се занимават с това, ще направят относно Европа:

 

 

(00:39)

"Мисля, че има активизиране на анти-семитизма, защото и в сегашното време Европа не се е научила как да бъде "разно-културна"*1

И аз мисля, че ние ще бъдем част от мъките на това преобразуване, което трябва да се случи. Европа вече няма да бъде онези монолитни общества, които някога са били, през последния век. Иудеите ще бъдат в центъра на всичко това.

Това е огромно преобразуване, което Европа трябва да направи. Те [европейските общества, м.б.] сега навлизат в "разно-културен" режим, и срещу иудеите ще се негодува поради нашата водеща роля (т.е. на иудеите, м.б.). Но без тази водеща роля и без това преобразуване Европа няма да оцелее.
"

____
(*1 англ. "multicultural" - пропагандирано като нещо положително -  т.е. "Европа" да е способна на това, "различни култури" да живеят заедно, например пакистанци, германци, албанци, турци, шведи, вкл. и хора с коренно различни вери - напр. мохамедани, иудеи, ученици на Божия син и помазаник-цар Исус (светите хора от Божия народ), и пр.

М.др., хубаво е да се знае, че, според както пише, Божият син, Исус от Назарет, няма да допусне в Божието царство, никой, който отхвърля него и неговото слово, и неговата воля и волята на неговия баща, Бога, както и хората, които са благоволили в неправедността и греха, и са отхвърлили истината, която е той, Божието слово.

Т.е. в този конкретен смисъл Бог няма да допусне "разно-културализъм/мулти-културализъм" в своето царство.).

 

 

 

mta798, youtube.com, 09.09.2015
Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies[/url]
Barbara Lerner Spectre призовава към унищожаването на християнските европейски етнически общества
https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24

(стотиците коментари под видеото са "непрощаващи"...)

 

 

 

 

Тъй като това видео доста често се цензурира от google/youtube и подобни фирми, тук копие на звукозаписа с кратка статия:

Barbara Lerner Spectre- "Europe Will Not Survive"
Barbara Lerner Spectre - "Европа няма да оцелее"

 

 

 

Tук още относно Barbara Lerner Spectre и сродни теми:

 

Yaron Yadan, daatemet.org.il, 10.17.2006
The Jewish Nation Is The People Chosen To Fulfill The Purpose Of Creation

 

 

Lasha Darkmoon, darkmoon.me, 07.05.2017
Jews accused of ‘blackmailing’ Sweden with help of Barbara Spectre

 

 

Red Ice TV, altcensored.com, 01.05.2017
Ingrid Carlqvist - Scandal in Sweden When Ingrid Questions the Unquestionable

 

 

renegadetribune.com, 23.02.2016
From Sweden With Love: Thank You Barbara Lerner Spectre

 

 


[ Редактирано 27.03.20 04:46 ]



Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
barbara lerner spectre,   barbara spectre
    
14.09.20 15:04 Цитирай
изказвания: 4776

Отскорошно видео, показващо как (генно обогатяващ) мигранат (наричан "Али" из мрежата) удря нищо неподозираща жена в Швеция.

https://twitter.com/SamnyttSimon/status/1305072064341127168/video/1


[ Редактирано 23.09.20 20:13 ]



Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
23.09.20 20:02 Цитирай
изказвания: 4776

news.bg, 23.09.2020
ЕС предложи да се премахнат задължителните квоти за бежанци


След като 5 години властите на големите европейски държави от ЕС, на практика пренебрегвайки съществуващите доста строги и ограничаващи местни законодателства за контрол на миграцията, масово канеха и внасяха в европейските държави африкански и азиатски незаконни икономически мигранти - основно мохамедани мъже на 20-30г.,

между които може и да е имало някакво малцинство и от хора, които действително са търсели убежище от райони с военни конфликти,

и също след решителен отпор на някои средноеверопейски държави да не бъдат насилвани от ЕС да приемат такива незаконни икономически мигранти,


властите на Европейския Съюз изглежда са решили да сменят променят вътрешните си правила за ръководство на миграцията.


Новост е и това, че самите висши политически функционери
започват да изоставят думата "бежанци"
и да използват по-реалистичното "незаконни мигранти".

Напр. според самия комисар на ЕС по вътрешните работи, Илва Йохансон:
"...повечето пристигащи не са бежанци: 2/3 са незаконни имигранти..."


Иначе, след кратка пауза, във връзка с началото на т.нар. "пандемия COVID-19", внасянето на мигранти така или иначе продължава, както разбирам от мас-медиите.


[ Редактирано 24.09.20 01:27 ]



Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
24.11.20 02:53 Цитирай
изказвания: 4776



Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF