Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

битие   божие наказание   божият глас   българите - еничари на сатаната   метеорити   праведност чрез вяра   първороден грях   реконструкционисти   сенкевич   ти  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
Владо   29.11.20 15:56
Има проблем със сайта. :)
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
мохамеданизирането на Европа
Към страница       >>  
Започване на нова тема
    
30.09.15 20:17 Цитирай
изказвания: 92

(разкл. от: Джихадисти в България)

Прочетете дневника на една рускиня от януари тази година до август, потресаващи неща се случват в Германия:

 

5 януари

Германия е страна с много строги процедури за получаване на разрешение за пребиваване, но въведе облекчен режим за получаване на гражданство за бежанците – араби и африканци. Децата им автоматически стават граждани.

 

11 януари

Ето че хората събират факти от цяла Германия – свидетелства за това, че в страната „почти няма“ инциденти, по горещите уверения на Меркел и Централния съвет на мюсюлманите в Германия. В много училищни столове забранили свински наденици, колбаси и пастети, забранили дори да се носят такива сандвичи от къщи. В класовете отменили уроците по религия, от стените свалили разпятието. Прекръстили коледната ваканция и сега се нарича „зимна почивка“. В басейните открили специални отделения за къпане с дрехи, разрешили на мюсюлманите да не ходят на уроци по плуване (голите крака и банските ги оскърбявали). В много от компаниите по време на Рамазан предлагат на сътрудниците да не ядат и да не пият, за да не смущават мюсюлманите. Подпалиха косата на 17-годишно момиче за това, че била без забрадка.

 

23 януари

Имамът от град Ерфурт иска да въведе в училищата уроци по ислям за всички ученици. Министърът на образованието е готов да се съгласи.

 

5 февруари

Sueddeutsche Zeitung: „В Германия положението с жилищата стана тежко. Ние приемаме бежанци, но не можем да им предоставим жилища. И в същото време много възрастни хора живеят в твърде обширни жилища, обитават излишни квадратни метри. Затова сме принудени да приемем нова програма за принудително преселване на възрастните в стаи или малки апартаменти по социална норма от 16-20 квадратни метра на човек. Ситуацията е много сложна, ние призоваваме германския народ да ни разбере и да помогне.“

 

6 март

Немският пастор Улрих Вагнер предложи да се предоставят на бежанците услуги на проститутки. „Проституцията е призната професия в Германия. Бежанците получават медицинска помощ, а защо ние да им отказваме не по-малко важното – сексуална помощ?“ Пастор. Евангелска протестантска църква.

 

15 март

Тръгнах към Хамбург, за да се явя на изпит, но още на гарата бях шокирана: тълпа от африканци в модни маркови дрехи, всички като един говорят по смартфони последен модел. В магазините постоянно предупреждават да внимаваме за чантите си. Какъв забележителен живот настъпи в Германия! Виждаш на улицата германец и не можеш да повярваш на очите си! Седнах на централната улица в кафенето и реших да преброя колко африканци ще минат покрай мен за пет минути. Седемдесет и двама души! Това е някакъв Вавилон!

 

11 април

На шега бежанците от два приюта в Трир четиридесет и три пъти натиснали бутона за викане на пожарната. Четиридесет и три пъти при тях пристигнали на помощ пожарните. Ако това бяха немци, щяха да ги глобят с 34 400 евро. Но от бежанците не взели нищо, те били като малки деца“, пише полицейското издание „Фокус онлайн“ (и изтрили глобите).

 

18 април

В град Ешвайлер по искане на жителите забраниха звъна на църковни камбани: дразнел ги. Сега два пъти на ден над града от усилвателя се чуват виковете на мюезина. Където се отричат от религията си, от това там се възползва друга.

 

20 май

Започнаха неприлични предложения към жените. Африканците с примитивната си прямота предлагат „любов и дружба“, а ако жената се възмути, я бият. Могат и просто да я заколят: неотдавна 34-годишен „бежанец от Африка“ заклал 48-годишна жителка на град Лезум.

 

19 юли

В Хамбург в лагера на бежанците ги обзавели с WiFi – безплатно, за връзка със семействата и приятелите. Сега няма да повярвате! Бежанците отишли в магазина и сключили договори за смартфони и таблети, но да платят по кредита не пожелали. Компаниите поискали от Меркел да се намеси, в отговор на което ги накарали да им платят обезщетение за вреда, защото „бежанците не разбирали какво подписват“. Сега седят „неразбиращите“ с айфоните и айпадите… Това се случва масово. В Мюнхен африканците ядат и пият направо в супермаркетите, управата на града каза, че всичко ще плати, само полицията да не се намесва.

 

26 юли

В Германия започнаха да уволняват от работа заради коментари и постове във Фейсбук.

 

23 август

В Германия отново започват да горят книги. На изгаряне подлежат всички детски книги, където се среща думата „негър“. През това време се преместваме от града на вилата. Живот сред абсолютно нагли и неадекватни бежанци и цигани е просто невъзможен. Решиха, че трябва да освободим апартамента за семейство африканци, дадоха ни знак. Да, мен ме „помолиха“. Имах оборотно жилище с малко излишък от площ. В никакъв случай няма да ни изселят, ще ни предоставят такива стаи в пансион, който изобщо не е приспособен за живот: или е далече, или и запуснат, или тече, или нещо друго. Африканците, разбираемо, на такова място няма да ги настанят, правозащитниците ще ги прокълнат. Но за белите може. Преди година новината за експроприация на жилища предизвикваше само смях. Сега това е действителността. Положението вече е извън контрол там, както се вижда.

 

Да се молим тук да не стане така, молете се, времената стават зли!

 

 

адм.бел.
разкл. в: Джихадистите, спасени от "----------", в Сирия, Афганистан и др.

 

 

[ Редактирано 30.06.19 13:14 ]

Най-отгоре

    
01.10.15 11:04 Цитирай
изказвания: 92
Рускинята се казва Галина Иванова, записките ѝ се цитират от медии в Германия - Записките на Галина са строго документални: На тях се позовават големите медии в Германия (ZDF, Fokus, Sueddeutsche Zeitung) и присъстват като цитати в изявления на официални лица. Това е истинската хроника за края на Европа.

Най-отгоре

    
01.10.15 11:24 Цитирай
изказвания: 92
Германия дори вече е превела част от конституцията си на арабски : http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2015/09/30/2619086_germaniia_otpechata_konstituciiata_si_na_arabski_ezik/

Най-отгоре

    
01.10.15 13:15 Цитирай
изказвания: 4698
Христов, ако целта относно цялата тази информация е най-вече призив за молитва, ще го сложа при молитвите. Кажи как предпочиташ. За момента го сложих тук, понеже ми изглежда повече като информиране относно социално-политическата ситуация.Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
02.10.15 21:59 Цитирай
изказвания: 92
Да, Еурет, смятам, че добре си го сложил тук. Наистина целта е да сме информирани преди всичко, а че трябва да се молим, това е повече от ясно на всички ни. Макар че тези дни ми разказваха как на събирания в църква хората се молели за това, че някой си щял да учи нещо, тъжно. И това били молитвите, нищо за тази инвазия на ислямисти.

Най-отгоре

    
14.10.15 15:16 Цитирай
изказвания: 92
Ето какво става в Германия, това е от вчера: https://www.youtube.com/watch?v=W2QcffxADHY

Най-отгоре

Ванката
    
24.11.15 19:57 Цитирай
Гост
Христов , благогаря за информацията , днес повечето църкви смятат подобни истории ... цитирам дословно " за глупости" но ако опре ножа до кокала друга песен ще запеят , ще им се развалят веселите събрания и желанието да се моят да учат във Харвард или Сорбоната . Затова и аз призовавам вярващите да се молим на Бог ако е възможно България да не пострада като Германия , също така да се молим ако подобно нещо все пак стане , то поне Бог да опази нас и семействата ни .

Най-отгоре

    
25.11.15 09:46 Цитирай
изказвания: 92
Бог иска да сме информирани. Наскоро ми разказваха как на едно молитвено събрание се молили за съпругата на пастора, щяла да учи нещо и това били молитвите. Трагично е. Те и мнозина затова ще бъдат заблудени, понеже им харесва светът, искат да успяват както светът успява, да правят пари, кариера. Дано се събудят, а и ние да стоим и да се молим, това са ни оръжията, пост, молитва, хвала. Бог да ни опази и да устоим докрай, това е нашата блажена надежда, да бъдем с Него във вечността. Струва си усилията! Наскоро в София имаше събрание точно за България, няколко църки, което е постижение, понеже всяка църква се е капсулирала и колкото и пъти някой да се опитва да прави общи молитвени, няма успех. Дано това стане практика. Спомням си преди 7-8 г. един брат от Австрия пророкуваше, че църквите в София трябва да се обединят за обща молитва срещу духа на ислям. И колко прав е бил тогава, но Бог му беше говорил да се обединим, за да имаме победа. А сега какво, пасторите са като едни мини папи и царуват блажено. Дано се събудят!

Най-отгоре

    
25.11.15 10:31 Цитирай
изказвания: 92
Забравих да пиша, че през пролетта имаше слово от един брат, че Бог ни дава една година да постим и да се молим, за да избегнем всичко, което предстои да стане.
И че дневникът на тази жена, който публикувах, беше изтрита информацията след няколко дена. Ако сте чели "1984" на Оруел, там правят точно това, трият вчерашните вестници и ги пренаписват според силния на деня.

Най-отгоре

Анонимен
    
26.11.15 18:09 Цитирай
Гост
Може би горната гледна точка да не е точно правилната - не е ли по-добре да помислим, че тези мюсюлмани в родните си страни трудно ще чуят истината, докато в Европа са ни дошли на крака да им разкажем за Сина на Бога. В края на краищата сам господарят Исус във времето на плътта си живял в окупирана от Рим държава, но никога не се е намесил.
Нека държавите да правят каквото мислят за правилно, а ние да кажем истината и на добрите и на злите... Защото и едните и другите ги чака среща с истината, а и едните и другите не са готони за нея... Нима сам Бог не ни учи, че имаме да страдаме докато вършим добро? Нека да вършим добро, а не да ремонтираме това, за което Бог вече е издал присъда...

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница       >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF