Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

23 часа мъртва   edinni.com:търсене   monsanto   аборт   друго благовестие   ноевият ковчег   потапяне в духа   религиозни фирми   светец   съпричастие  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Форуми :: История и наследство << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Кийт Де Майо или Francesco Di Maio ??!!
Към страница       >>  
Започване на нова тема
Анонимен
    
15.03.15 15:29 Цитирай
Гост
Тази тема я отварям с много болка и дълбоко преживяване.

Имало едно време един човек, на когото Бог казъл да отиде в Китай и да занесе словото му и после в България да прави същото. И той го направил. И направил дори библейско училище и добил много голямо влияние и отпечатък има и до днес. Н о приказката свършва тук.

Последвало главоломно падение от дълбоко по-дълбоко. Достатъчно е да напишете неговото ново име и да потърсите изображения, а не сайтове и ще откриете потресаващи ... е нищо осбено за света - мода, хомосексуализъм, слава, но говорим за директор н а библейско училище.

Много години се опитвах да го открия и да му пиша, да разбера защо изчезна и т.н. Но така и не успях.

Главния въпрос е защо пиша публично по този въпрос? - мога да бъда укоряван, че това е неговия личен живот и т.н. Така е. Но писанията категорично учат, че презвитерите трябва да бъдат изобличавани публично. Свидетел е сам той, понеже не крие нищо, но го е постнал в мрежата.

От вчера до днес някои снимки от търсенията са изчезнали, и дори не е гооглето, а дукдукго-то. Но има достатъчно.

Много пастори отдавна говорят за това, но на мене все не ми се вярваше, а и все не му изписвах правилно името и не можех да го открия.

Сега, говорим за събития от преди 25 години. Написах му писмо и му го пратих, и му пиша да се покае и да съ върне при Бога докато още е днес. Но има нещо

Казано ни е да гледаме сетнината на начина на живот на нашите лидери и тогава да следваме вярата им. Все още има негови проповеди навсякъде в мрежата. Нужно е да се знае, че този брат е дълбоко затънал и има нужда от спасение. Но е нужно всеки да внимава, понеже явно и тогава е имало пробойни в кораба, които по-късно са довели до корабокрошение. Той изглежда като човек предаден на Сатана.

Исус е Господарят, а той след като умрял и възкръснал, се възнесъл отдясно на Бога и изпратил Святия Дух за Гоподар на събранието си. Никой човек да не се прави на лидер, понеже заема мястото на Духа.
Най-отгоре
кекко манна,   кийт де майо,   педераст,   франческо ди майо,   хомосексуализъм
Анонимен
    
16.03.15 08:33 Цитирай
Гост
Продължавам темата, която естествено трябва да даде божия отговор на греха и падението. Има една много интересна църква в Пуерто Рико, където падат диаманти от небето, от библията на амвона тече зехтин постоянно, има стотици камъни падащи мисля че и до сега. Пасторът проповядва Исус и него разпнат и се надявам да не се отклони, ако и мнозина да го правят. Та той казва, че повярвал в Исус и в Бога, после отстъпил и станал травестит - мъжка проститутка. Мисля че за около 13 години. После Бог го върнал в истината. Сега говори за възстановяване от греха. Той е свидетелство, че има надежда и за отстъниците, които се покаят. Това е, което писах и на Франческо. Но тъй като е бил презвитер/епископ, то е задължително хората, които са го уважавали като техен лидер да знаят, какво се е случило с техния 'гуру'. Доказателство. че всички ние сме обикновени хора, които се нуждаем от спасение и спасител - Исус Божият Син.

Тогава 1991-2 някои пастори реагираха много остро срещу Кийт и неговото училище - отлъчиха членовете на техните църкви, които бяха в училището - 'Оазис на любовта'. много хора бяхме отлъчени - сано от моята църква над 40. Така у-щето се оказа пълно с отлъчени хора. Бяхме 120 души и от тях между 60 - 80 отлъчени.Голяма веселба.

Въпреки това беше място на молитва. Всеки ден четири учебни часа за различните предмети и един астрономически час молитва след това. И говорим че всеки от тези 120 души беше оставил всичко за да учи. Знаем че това беше славно време за всички християни в България не само в Оазиса. Но.

После училището отмина, аз не знам как, но има много свидетели, които биха могли да обяснят. Но още втората година тоест 1992-3 е дошял някакъв пророк и не са се разбрали с Кийт, доколкото разбрах. И изобщо той не искаше да сподели властта и славата си с никого - както сам се наричаше аз съм 'главната тиква' тук.

Друг сериозен проблем се оказа учението. Той не го имаше по откровение от небето, а беше наизустил не малко неща от всякакви хора - баптисти, петдесятни, харизматици и каквото му дошло на ум. Непробиваем за каквото и да е влияние. Така и не се сработи с никого от нас и дори със хората от своята си църква в Америка. Така по-късно когато са дошли водите и бурите на живота, той е паднал с голямо падане - не е имал никой до него, който да се бори за душата му, или сам той е избрал злото, избирайки да обича този свят вместо Бога.

Най-отгоре

    
17.03.15 11:47 Цитирай
изказвания: 92
Падането на християнин в греха не става изведнъж,това е процес и зависи от ежедневните ни избори, това е станало с въпросния Кийт. Яков 1:15
и тогава страстта зачева и ражда грях, а грехът, като се развие напълно ражда смърт.
От друга страна имаме и следните стихове :
Евреи 10: 26 Защото, ако съгрешаваме самоволно, след като сме познали истината, не остава вече жертва за грехове,
27 но едно страшно очакване на съд и едно огнено негодуване, което ще изпояде противниците.


адм.бел.
разкл. в: Разводът грях, довеждащ до смърт ли е?


Най-отгоре

    
19.03.15 09:17 Цитирай
изказвания: 135
ferko

Падането на християнин в греха не става изведнъж,това е процес и зависи от ежедневните ни избори, това е станало с въпросния Кийт. Яков 1:15
и тогава страстта зачева и ражда грях, а грехът, като се развие напълно ражда смърт.
От друга страна имаме и следните стихове :
Евреи 10: 26 Защото, ако съгрешаваме самоволно, след като сме познали истината, не остава вече жертва за грехове,
27 но едно страшно очакване на съд и едно огнено негодуване, което ще изпояде противниците.

Абсолютно съм съгласен с казаното от Христов.
До колкото се сещам докото Кийт беше България, беше почнал да проповядва че света е сътворен не в шест дни а в шест дълги периода или че един ден не е бил баш един ден а много дълъг период. Също мисля, че пак Кийт беше казал, че преди Адам и Ева е имало други хора.
Моля, поправете  ме ако греша!


[ Редактирано 19.03.15 09:30 ]

Най-отгоре

    
19.03.15 09:39 Цитирай
изказвания: 92
Ако е проповядвал това, значи си е имал проблеми още в началото. Кент Ховинд го обяснява много добре това, разбивайки твърденията на т.нар. християни еволюционисти, което си е оксиморон според мен, Бог създаде на третия ден растенията, на четвъртия слънцето, как биха оцелели без светлина?
https://www.youtube.com/watch?v=efF39acfioE

Най-отгоре

Анонимен
    
31.03.15 16:19 Цитирай
Гост
Светлината беше създадена в първия ден.

Най-отгоре

Анонимен
    
05.10.17 21:50 Цитирай
Гост
Кой може да каже колко часа е продължил първия ден, и как може да се определи, като още не са създадени небесните светила, които определят денонощието, значи ден първи, не е първото денонощие, а един първи период на създаването.
адм.бел.
разкл. в: 6 дни или 6 епохи? - Сътворението


Най-отгоре

Анонимен
    
05.10.17 21:58 Цитирай
Гост
А ти, който "отваряш тази тема за Кийт де Майо" уж с голяма болка, ми приличаш на един най-обикновен клюкар, който още не може да се освободи от някакво чувство срещу Кийт, я обида, я завист. И много ми прилича на емоцията на фарисеите, които бяха толкова доволни да осъдят Исус, като в основата на омразата ив беше завист от славата, която съпътстваше Нашия Господ. Слава и помазание неразбираемо за "безгрешните" и праволинейни фарисеи. Не съдете, за да не бъдете съдени. Не сте ли чели и не ви ли идва наум, че както апостол Павел стана като всеки, само за да апридобие за Бога души?

Най-отгоре

Анонимен
    
05.10.17 22:37 Цитирай
Гост
Вие, които коментирате и плюете по един образован и просветлен християнин, да направите стъпка към Господ и да се покаете, а след това да поискате мъдрост сввише за да разбирате писанията. Че като ви чета размижшленията май сте доста босички. Дерзайте.

[ Редактирано 06.10.17 14:01 ]

Най-отгоре

    
08.10.17 22:18 Цитирай
изказвания: 4631

Реших също да взема отношние по темата, тук:

Кийт Де Майо – Франческо ди Майо – Кекко Манна[ Редактирано 08.10.17 22:22 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
francesco di maio,   keith de maio,   kekko manna,   кекко манна,   кийт де майо,   мъжеложник,   мъжеложници,   педераст,   педерастия,   франческо ди майо,   хомосексуализъм
 
Започване на нова тема
Към страница       >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF