Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

linux   quo vadis   заблуди на народите   откр. 7.14   павел   политика   похот   сериали   считане за праведен   хизбула  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Форуми :: История и наследство << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Кийт Де Майо или Francesco Di Maio ??!!
Към страница       >>  
Започване на нова тема
Анонимен
    
15.03.15 15:29 Цитирай
Гост
Тази тема я отварям с много болка и дълбоко преживяване.

Имало едно време един човек, на когото Бог казъл да отиде в Китай и да занесе словото му и после в България да прави същото. И той го направил. И направил дори библейско училище и добил много голямо влияние и отпечатък има и до днес. Н о приказката свършва тук.

Последвало главоломно падение от дълбоко по-дълбоко. Достатъчно е да напишете неговото ново име и да потърсите изображения, а не сайтове и ще откриете потресаващи ... е нищо осбено за света - мода, хомосексуализъм, слава, но говорим за директор н а библейско училище.

Много години се опитвах да го открия и да му пиша, да разбера защо изчезна и т.н. Но така и не успях.

Главния въпрос е защо пиша публично по този въпрос? - мога да бъда укоряван, че това е неговия личен живот и т.н. Така е. Но писанията категорично учат, че презвитерите трябва да бъдат изобличавани публично. Свидетел е сам той, понеже не крие нищо, но го е постнал в мрежата.

От вчера до днес някои снимки от търсенията са изчезнали, и дори не е гооглето, а дукдукго-то. Но има достатъчно.

Много пастори отдавна говорят за това, но на мене все не ми се вярваше, а и все не му изписвах правилно името и не можех да го открия.

Сега, говорим за събития от преди 25 години. Написах му писмо и му го пратих, и му пиша да се покае и да съ върне при Бога докато още е днес. Но има нещо

Казано ни е да гледаме сетнината на начина на живот на нашите лидери и тогава да следваме вярата им. Все още има негови проповеди навсякъде в мрежата. Нужно е да се знае, че този брат е дълбоко затънал и има нужда от спасение. Но е нужно всеки да внимава, понеже явно и тогава е имало пробойни в кораба, които по-късно са довели до корабокрошение. Той изглежда като човек предаден на Сатана.

Исус е Господарят, а той след като умрял и възкръснал, се възнесъл отдясно на Бога и изпратил Святия Дух за Гоподар на събранието си. Никой човек да не се прави на лидер, понеже заема мястото на Духа.
Най-отгоре
кекко манна,   кийт де майо,   педераст,   франческо ди майо,   хомосексуализъм
Анонимен
    
16.03.15 08:33 Цитирай
Гост
Продължавам темата, която естествено трябва да даде божия отговор на греха и падението. Има една много интересна църква в Пуерто Рико, където падат диаманти от небето, от библията на амвона тече зехтин постоянно, има стотици камъни падащи мисля че и до сега. Пасторът проповядва Исус и него разпнат и се надявам да не се отклони, ако и мнозина да го правят. Та той казва, че повярвал в Исус и в Бога, после отстъпил и станал травестит - мъжка проститутка. Мисля че за около 13 години. После Бог го върнал в истината. Сега говори за възстановяване от греха. Той е свидетелство, че има надежда и за отстъниците, които се покаят. Това е, което писах и на Франческо. Но тъй като е бил презвитер/епископ, то е задължително хората, които са го уважавали като техен лидер да знаят, какво се е случило с техния 'гуру'. Доказателство. че всички ние сме обикновени хора, които се нуждаем от спасение и спасител - Исус Божият Син.

Тогава 1991-2 някои пастори реагираха много остро срещу Кийт и неговото училище - отлъчиха членовете на техните църкви, които бяха в училището - 'Оазис на любовта'. много хора бяхме отлъчени - сано от моята църква над 40. Така у-щето се оказа пълно с отлъчени хора. Бяхме 120 души и от тях между 60 - 80 отлъчени.Голяма веселба.

Въпреки това беше място на молитва. Всеки ден четири учебни часа за различните предмети и един астрономически час молитва след това. И говорим че всеки от тези 120 души беше оставил всичко за да учи. Знаем че това беше славно време за всички християни в България не само в Оазиса. Но.

После училището отмина, аз не знам как, но има много свидетели, които биха могли да обяснят. Но още втората година тоест 1992-3 е дошял някакъв пророк и не са се разбрали с Кийт, доколкото разбрах. И изобщо той не искаше да сподели властта и славата си с никого - както сам се наричаше аз съм 'главната тиква' тук.

Друг сериозен проблем се оказа учението. Той не го имаше по откровение от небето, а беше наизустил не малко неща от всякакви хора - баптисти, петдесятни, харизматици и каквото му дошло на ум. Непробиваем за каквото и да е влияние. Така и не се сработи с никого от нас и дори със хората от своята си църква в Америка. Така по-късно когато са дошли водите и бурите на живота, той е паднал с голямо падане - не е имал никой до него, който да се бори за душата му, или сам той е избрал злото, избирайки да обича този свят вместо Бога.

Най-отгоре

    
17.03.15 11:47 Цитирай
изказвания: 92
Падането на християнин в греха не става изведнъж,това е процес и зависи от ежедневните ни избори, това е станало с въпросния Кийт. Яков 1:15
и тогава страстта зачева и ражда грях, а грехът, като се развие напълно ражда смърт.
От друга страна имаме и следните стихове :
Евреи 10: 26 Защото, ако съгрешаваме самоволно, след като сме познали истината, не остава вече жертва за грехове,
27 но едно страшно очакване на съд и едно огнено негодуване, което ще изпояде противниците.


адм.бел.
разкл. в: Разводът грях, довеждащ до смърт ли е?


Най-отгоре

    
19.03.15 09:17 Цитирай
изказвания: 135
ferko

Падането на християнин в греха не става изведнъж,това е процес и зависи от ежедневните ни избори, това е станало с въпросния Кийт. Яков 1:15
и тогава страстта зачева и ражда грях, а грехът, като се развие напълно ражда смърт.
От друга страна имаме и следните стихове :
Евреи 10: 26 Защото, ако съгрешаваме самоволно, след като сме познали истината, не остава вече жертва за грехове,
27 но едно страшно очакване на съд и едно огнено негодуване, което ще изпояде противниците.

Абсолютно съм съгласен с казаното от Христов.
До колкото се сещам докото Кийт беше България, беше почнал да проповядва че света е сътворен не в шест дни а в шест дълги периода или че един ден не е бил баш един ден а много дълъг период. Също мисля, че пак Кийт беше казал, че преди Адам и Ева е имало други хора.
Моля, поправете  ме ако греша!


[ Редактирано 19.03.15 09:30 ]

Най-отгоре

    
19.03.15 09:39 Цитирай
изказвания: 92
Ако е проповядвал това, значи си е имал проблеми още в началото. Кент Ховинд го обяснява много добре това, разбивайки твърденията на т.нар. християни еволюционисти, което си е оксиморон според мен, Бог създаде на третия ден растенията, на четвъртия слънцето, как биха оцелели без светлина?
https://www.youtube.com/watch?v=efF39acfioE

Най-отгоре

Анонимен
    
31.03.15 16:19 Цитирай
Гост
Светлината беше създадена в първия ден.

Най-отгоре

Анонимен
    
05.10.17 21:50 Цитирай
Гост
Кой може да каже колко часа е продължил първия ден, и как може да се определи, като още не са създадени небесните светила, които определят денонощието, значи ден първи, не е първото денонощие, а един първи период на създаването.
адм.бел.
разкл. в: 6 дни или 6 епохи? - Сътворението


Най-отгоре

Анонимен
    
05.10.17 21:58 Цитирай
Гост
А ти, който "отваряш тази тема за Кийт де Майо" уж с голяма болка, ми приличаш на един най-обикновен клюкар, който още не може да се освободи от някакво чувство срещу Кийт, я обида, я завист. И много ми прилича на емоцията на фарисеите, които бяха толкова доволни да осъдят Исус, като в основата на омразата ив беше завист от славата, която съпътстваше Нашия Господ. Слава и помазание неразбираемо за "безгрешните" и праволинейни фарисеи. Не съдете, за да не бъдете съдени. Не сте ли чели и не ви ли идва наум, че както апостол Павел стана като всеки, само за да апридобие за Бога души?

Най-отгоре

Анонимен
    
05.10.17 22:37 Цитирай
Гост
Вие, които коментирате и плюете по един образован и просветлен християнин, да направите стъпка към Господ и да се покаете, а след това да поискате мъдрост сввише за да разбирате писанията. Че като ви чета размижшленията май сте доста босички. Дерзайте.

[ Редактирано 06.10.17 14:01 ]

Най-отгоре

    
08.10.17 22:18 Цитирай
изказвания: 4555

Реших също да взема отношние по темата, тук:

Кийт Де Майо – Франческо ди Майо – Кекко Манна[ Редактирано 08.10.17 22:22 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
francesco di maio,   keith de maio,   kekko manna,   кекко манна,   кийт де майо,   мъжеложник,   мъжеложници,   педераст,   педерастия,   франческо ди майо,   хомосексуализъм
 
Започване на нова тема
Към страница       >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF