Още по темата
Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

solomon network   алексов   въплъщаване   държавен култ   закон за вероизповеданията   личен спасител   позитивна изповед   син   фиат-пари   чилтън  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Започване на нова тема
    

30.12.14 05:28 Цитирай
изказвания: 4773
Предполагам, че е малко късно за това, и че за повечето няма да е нова информация, но за всеки случай пиша, а и, както казват,  "по-добре късно..."...


Преди около година, година и половина, чух за някаква българска фирма, която се само-рекламира като МЛМ/MLM, но не и като Пирамида, разбира се: Save Company International (SCI).

По-късно фирмата е преименувана на Saveway International и пре-регистрирана в чужбина (стремейки се да набира членове с входни такси вече и в чужбина),
както разбирам, поради това, че Комисията за защита на потребителите (КЗП) и́ е издала акт за нарушаването на закона в частта му, забраняваща пирамидални продажби на правото да продаваш продукт.
http://www.rs-plovdiv.com/reshenia/072014/072014n/01704514/71761114.htm


Накратко: изглежда, че фирмата генерира приходи главно от включването на нови членове (а не от приемлива бизнес дейност - напр. собствено производство и директни продажби), плащащи "входна такса" от няколко стотин до няколко хиляди лева, за да имат право след това и те да включват нови членове по същия начин, получавайки част от входната им такса, с надежда да се включват още и още хора и така хората от по-горните нива да си възвърнат инвестицията-входна такса, а може би да излязат и на печалба.
Не е трудно човек да се досети, че скоро потенциалът на подобна безпътна схема ще се изчерпи, като само хората от върха на пирамидата ще останат на печалба - напр., според информацията по-долу, обявените "приходи" на SCI/Saveway за 2012г. са 834000 лв., а за следващата 2013г. - само 32000 лв. ... Това е пример за т.нар. Понци-схема/пирамида - има много информация из Интернет за тази схема и нейното санкциониране и забрана в много държави.

А като "капак на всичко", на върха на пирамидата стои някой си пастор от Пловдив.
Ако не са ги изтрили, на youtube имаше също разни видеота, показващи годишно парти на фирмата - не искам да ги коментирам, нека всеки прецени видяното там в светлината на евентуална предполагаема връзка (или поне, непротиворечене) с вярата в Божия син
(въпреки, че Помазаникът всъщност никога не е говорил за "пастори", както също и за "църква", "попове", "духовен съвет", "митрополити", "десятък" и т.н. творения на светската система Църква - и съответно не би трябвало да се търси връзка между т.нар. пастор и вярата в Божия син).


Пиша това, като начална информация за всеки, който му се наложи да решава как да постъпи, когато някой негов приятел или близък, или познат (това са най-честите сценарии, експлоатиращи очевидни възможности за търговия с лични взаимоотношения) по един или друг начин му рекламира тази фирма и явно или неявно започне да го насърчава да се включи под него в пирамидата, убеждавайки го в нечувани възможности за забогатяване, както и в непоклатимата почтеност на съответния пловдивски пастор, неговия бизнес и годишни партита.Още информация и коментари:

http://rado76.wordpress.com/2014/06/22/open-letter/


http://phoenix-books.com/bulgarian-company-under-fire-for-alleged-pyramid-scheme/
автоматичен превод на български:
https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=bg&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fphoenix-books.com%2Fbulgarian-company-under-fire-for-alleged-pyramid-scheme%2F&edit-text=


[ Редактирано 21.02.15 01:32 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
mlm,   ponzi,   saveway,   saveway international,   save company international,   sci,   млм,   пирамида,   пирамиди,   понци
    
20.01.15 00:02 Цитирай
изказвания: 4773
SCI / Saveway-пирамидата изглежда, че навлиза в кризисната си фаза. Фактът, че собственикът е пастор, и това, че много хора по един или друг начин свързват късновъзникналия светски феномен "пастор" с вярата в Божия син, на практика води до поредния повод да се хули вярата в Бога.

Брожения из мрежата относно SCI/Saveway:

http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=14456

http://exsaveaway.blogspot.de/
http://exsaveaway.blogspot.de/2014/12/blog-post_11.html
http://exsaveaway.blogspot.de/2014/12/blog-post.html

http://salvation-bulgaria.blogspot.de/2014/02/save-company-international-saveway.html

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=863284380383009&set=gm.841200199235951&type=1&theater&_fb_noscript=1

https://www.youtube.com/channel/UChtkinSqTH9NThbVg5h02Lw

http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2014/04/03/2274541_piramida_li_e_savewaysci/

http://savebusinesseu.blogspot.de/2014/06/saveway-international-save-company.html

https://www.facebook.com/groups/sci.ignore

http://youtu.be/llXdd7ZW6dQ

Пасторът и бизнес партньорите му празнуват "по християнски": https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&x-yt-ts=1421914688&x-yt-cl=84503534&v=llXdd7ZW6dQ#t=454[ Редактирано 10.04.15 17:49 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF