Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

ursula haverbeck   андрю уейкфийлд   възгордяване   еленков   епц пазарджик   китай   папа франциск   плочите на завета   приетият текст   фарс  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Отровите в памперсите
Започване на нова тема
    

26.04.12 02:36 Цитирай
изказвания: 4778


Попаднах на този материал на английски и публикувам превод.

http://www.livestrong.com/article/111348-chemicals-disposable-diapers/
–--------------------------------------------------------------Химикалите в пелените за еднократна употреба*1 *2

*1 т.нар. „памперси” (подобно на „ксерокс“ вместо „копир-машина“; Pampers е марка еднократни пелени.)
*2 или за по-кратко - „еднократните пелени


Еднократните пелени (т.нар. „памперси”, б.п.) изглежда, че са необходимост в съвременния начин на живот, обусловен от удобства и временни неща. Въпреки че обичайно те се използват (а не памучните пелени за многократна употреба, б.п.), изкуствените еднократни пелени често съдържат химикали, свързвани със заболявания в дългосрочен план. Изследване, публикувано в "Archives of Environmental Health" през 1999 г., посочва, че еднократните пелени трябва да се считат за фактор, който може да причини или да влоши детска астма и дихателни проблеми. Също, меката, чувствителната кожа на бебета е предразположена към обриви и алергични реакции, поради химикалите в еднократните пелени.Диоксините

Повечето еднократни пелени са избелени с хлор, в резултат на което се получават вторични продукти, наречени диоксини, които се процеждат в околната среда и в самите еднократни пелени. Според американската Агенция за защита на околната среда (EPA), диоксините са сред най-отровните химикали, известни на науката и са изброени от EPA като силно рак-причиняващи („канцерогенни“) химикали. Според Световната здравна организация, излагане (на човек) на диоксини може да предизвика кожни реакции и нарушение на функционирането на черния дроб, както и увреждания на имунната система, нервната система, ендокринната система и половите функции.Натриев полиакрилатен

Натриев поликарбонат е свръх абсорбиращо химическо съединение, което се използва в пълнителите на много еднократни пелени. Тя се състои от целулоза, преработена от дървета, която се смесва с кристали на полиакрилат. Този химикал абсорбира течностите и създава обтягане на повърхността в подплатата на пелената и така обвива течностите, и  предотвратява изтичането им навън. Натриевият полиакрилат често се вижда като малки подобни на гел кристали върху кожата на бебетата и се смята, че е свързано с кожни раздразнения и дихателни проблеми. Този химикал е бил премахнат от тампоните, поради опасения, свързани със синдром на шок от отравяне. Тъй като той е използван в еднократните пелени само през последните две десетилетия, все още няма изследвания относно здравните последствия в дългосрочен план от натриевия полиакрилат върху бебетата.Трибутил-калай (TBT)

Много еднократни пелени съдържат химикал, наречен трибутил-калай (TBT). Според EPA, този отровен замърсител е изключително вреден за аква(водната)-фауната и причинява ендокринни (хормонални) смущения във водните организми. TBT е замърсяващ химикал, който не се разгражда, а остава в околната среда и хранителната ни верига. TBT е също съставка, използвана в биоциди да убива инфектиращите организми. Освен това, според изследване, публикувано от Американския институт за биологични науки, трибутил-калай може да задейства гени, стимулиращи растежа на мастните клетки, предизвиквайки затлъстяване при хората.Летливи органични съединения (VOCs)

Еднократните пелени често съдържат химикали, наречени летливи органични съединения (VOCs). Те включват химикали като етилбензен, толуол, ксилол и dipentene. Според EPA, VOCs  могат да предизвика дразнене на очите, носа и гърлото, главоболие, увреждане на черния дроб, бъбреците и централната нервна система, както и рак.Други химикали

Други химикали, често използвани в еднократните пелени, включват бои, аромати, пластмаси и petrolatums. Лепливи химикали се използват в лепящите се накрайници, за да се закопчеят пелените, а боите се използват за оцветяване и направа на шаблоните и етикетите, които отличават еднократните пелени. Парфюми и аромати се използват в някои еднократни пелени като помощно средство за маскиране на миризмите (от химикалите, б.п.).


[ Редактирано 26.04.12 03:02 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
pampers,   алрегични реакции,   астма,   детска астма,   обриви,   отравяне,   отрова,   отрови,   памперс,   памперси,   рак,   увреждане на бъбреците,   увреждане на имунната система,   увреждане на централната нервна система,   увреждане на черния дроб
 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF