Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

john mcafee   безполезни философии   безценното за исус   божият съд   господна вечеря   кравация   лилия хpиcтoвa   образование у дома   писано е   проклятия  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Ваксините - скрит геноцид в световен мащаб, от новородени до възрастни?
Към страница   <<      
Започване на нова тема
    
20.11.20 15:26 Цитирай
изказвания: 5004


Metropolitan Police counter-terror chief Neil Basu calls for action on coronavirus anti-vaxxers
Столичен полицейски началник по анти-сплашване(terrorism), Neil Basu, призовава за предприемане на действия срещу противниците на vacca-синирането* "против коронов вирус"
______________
* vacca-синиране [от лат. [инжектиране в кръвта на зарази/болести] от крава, крава-тизиране]


Столичният помощник комисар, Anil Kanti "Neil" Basu (ОЦ Велика Британия) е призовал за национален дебат относно въвеждане на закони, за наказание на хора, които "разпространяват противящи се на vacca-синирането теории/предположения за [евентуален] заговор".

Един от коментарите под новината гласи:

"JMRPete

А какво ще кажете [вместо това] да се предприемат действия върху хората, които се борят против истината относно този План-Демичен вирус (безобиден за 99% от хората) и относно вече съществуващите лечебни средства?"адм.бел.
разкл. в: ID2020, Луцифераза и Белегът на звяра


[ Редактирано 29.11.20 16:56 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
06.12.20 22:22 Цитирай
изказвания: 5004

Бил Гейтс се опитва да започне да обяснява дали новият вид vacca-сини (РНК) "против коронов вирус" са безопасни за здравето и живота на хората...

Така и не отговаря на конкретния въпрос.


Time of Truth, bitchute.com, 06.12.2020
BILL GATES CANNOT DISGUISE THE TRUTH - TAKES ONE HUGE GULP WHEN PUT ON THE SPOT !!
Бил Гейтс не може да прикрие истината - започва силно да преглъща, когато му задават прекия въпрос (дали ново-създадените РНК-vacca-сини са безопасни)

https://www.bitchute.com/video/LrUTCjuouEiA/Коментарите под видеото са, меко казано, не-подкрепящи Бил Гейтс...

адм.бел.
разкл. в: Убита е Brandy Vaughan - известна критичка на ваксините, работила в Merck


[ Редактирано 06.12.20 22:26 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
бил гейтс
    
20.12.20 00:47 Цитирай
изказвания: 5004

Тук видеота относно коварната болест т.нар. "нарколепсия" / "сънна болест", предизвиквана от vacca-сината против "т.нар. вирус на т.нар. свински грип" (на английски "български" от 2020г.: "свинявирус" ).

При нарколепсията, човек неочаквано заспива, "без предупреждение", независимо в каква ситуация се намира - напр. на улицата, в колата на пътя, и т.н.


След масовата vacca-синация против т.нар. "свински вирус" (на англ. "бълг.":  "свинявирус"), случаите на т.нар. нарколепсия много хора стават жертви на мозъчно-увреждащата vacca-сина и страдат от съответните катастрофални последтвия, напр. нарколепсия.


youtube.com, 26.11.2020
 
"... "Никога повече!", казва Meissa Chebbi, която, като стотици други млади шведи страда от осакатяващата нарколепсия след масова vacca-синираща кампания "срещу пандемията свински грип /англ. "бълг.": "свинягрип"/ 2009-2010". Лошият опит е разклатил доверието на шведите в каквато и да е бъдеща ваксина "срещу новия коронов вирус ..."

https://www.youtube.com/watch?v=R0_6x-GR4YA

MarcusTwain22, bitchute.com, 20.12.2020
60 Minutes: Mike Wallace Exposes the 1976 Swine Flu Pandemic Vaccine Injuries
... Mike Wallace изважда на светло пораженията върху хората от vacca-сината против пандемията от (т.нар.) свински грип (английски "български": свинягрип)
https://www.bitchute.com/video/0Z1HhS5JMAWF/Още видеота по темата:

https://duckduckgo.com/?q=vaccine+narcolepsy&iax=videos&ia=videos[ Редактирано 21.12.20 03:38 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
нарколепсия
    
19.01.21 17:21 Цитирай
изказвания: 5004

bitchute.com, 19.01.2021
Vaccine induced narcolepsy court awards millions
Съд, разглеждащ случаи на нарколепсия, причинена от vacca-сини, отсъжда да бъдат заплатени милиони*, като компенсация
_____________
* разбира се, милионите са взети отново от данъкоплатците, а не от отговорните хора във властта

https://www.bitchute.com/video/4OD1qtoqZSzw/


[ Редактирано 19.01.21 18:17 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
нарколепсия
    
07.02.21 03:52 Цитирай
изказвания: 5004

House_of_Cards, bitchute.com, 06.02.2021
The Deadly Truth About Vaccines
Смъртоносната истина относно vacca-сините

https://www.bitchute.com/video/Gjq5WSruULwb/Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
08.02.21 00:26 Цитирай
изказвания: 5004

salmartingano.com, 05.2020
The 1918 “Spanish Flu”: Only The Vaccinated Died
Испанският грип 1918: Само vacca-синираните са умрелиNewsBlip, bitchute.com, 09.06.2020
Spanish Flu During World War I Caused by Vaccine
Испанският грип през 1СВ - причинен от vacca-сина

https://www.bitchute.com/video/oKVoOXZB6uvE/

NewsBlip, bitchute.com, 09.01.2021
Spanish Flu Killer Was The Vaccine ! - ENG
Убиецът през Испанския грип е бил vacca-сината!

https://www.bitchute.com/video/1O1BvtaOjRuU/
NewsBlip, bitchute.com, 20.01.2021
THE VACCINE THAT KILLED 50 MILLION. (SPANISH FLU)
Vacca-сината, която е убила 50 милиона (Испанският грип)

https://www.bitchute.com/video/YLeCAuASyEDV/
WDL_Northern_Ontario, bitchute.com, 26.01.2021
THE TRUTH ABOUT THE SPANISH FLU VACCINE - PANDEMIC 1918
Истината относно vacca-сината "против Испанския грип" - пандемията 1918

https://www.bitchute.com/video/YLeCAuASyEDV/[ Редактирано 08.02.21 00:38 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
испански грип
    
23.02.21 01:49 Цитирай
изказвания: 5004

bitchute.com, 22.02.2021
Impfschaden!! ACHTUNG - verstörende Bilder
Поражения от vacca-сини!! Внимание - смущаващи кадри
https://www.bitchute.com/video/H51VUJL9Ipqg/

[ Редактирано 24.02.21 14:52 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
13.06.21 22:12 Цитирай
изказвания: 5004

ANONYMOUS BULGARIA, 26.01.2021 януари 26, 2021   
Ваксинацията е историческа измама
Цитати от историята.
Тук още за Бил Гейтс, един от най-големите инвеститори във vacca-синационния бизнес:

Bill Gates, who PARALYZED 490,000 children in India, gives every indication of having a FETISH, NOT a desire to help
"Бил Гейтс, който парализира [чрез vacca-сини] 490000 деца в Индия, показва всякакви признаци на някой, който има фетиш, а не желание да помага на другите"


Автоматичен (ненадежден) превод:

"...

(на снимката)
В имението на Джефри Епщайн в Манхатън по време на ARSH 2011, отляво надясно: Джеймс Е. Стейли, по това време висш ръководител на JPMorgan; бившият финансов министър Лорънс Самърс; Епщайн; Бил Гейтс, съосновател на Microsoft; и Борис Николич, който е научен съветник на фондация "Бил и Мелинда Гейтс". Затворническото наказание на Епщайн за секс с деца е било ARSH 2008-2010 г.ФАКТ: Бил Гейтс е работил с педофила и трафикант на деца Джефри Епщайн.  Гейтс е летял със самолета на Епщайн, когато доходите на Гейтс са можели да се изчисляват буквално в "гълфстриймове в минута".

ФАКТ: Гейтс наложи режим на "ваксиниране" в Индия, който се състоеше от до ПЕТДЕСЕТ дози, преди детето да навърши пет години.

ФАКТ: В резултат на това 490 000 индийски деца бяха ПАРАЛИЗИРАНИ.

ФАКТ: Индийското правителство изхвърли организацията на Гейтс от страната.

ФАКТ: След като парализира близо половин милион деца, Бил Гейтс не помръдва от угризения или ужас от това, което е направил, а вместо това натиска газта, за да изпълни план за налагане на "инжекции" на ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА РАСА, като средствата за принуда са проектиран пълен икономически колапс и изкуствен глад, който сега се разиграва в реално време.


МОЕТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Експертите обясняват действията на Гейтс с "желанието да спаси света" или дори с желанието да "управлява планетата".  Микроуправлението, да, включващо масово намаляване на населението и масова стерилизация.  Желание за "спасяване на света"? НЯМА КАК.

Позволете ми да кажа това, което подозирам, че си мислят МНОГО хора:  Подозирам, че в това има фетишистки компонент.  Ако Гейтс беше морално здрав, а не безсъвестен психопат, ако действително беше мотивиран от желанието да ПОМОГНЕ, парализирането на половин милион деца в Индия щеше да бъде ЛИЧНО опустошително.  Можете ли да си представите, че сте отговорни за подобно нещо? 
Гейтс не само че не е бил ужасен - той е бил разпален.  Той се нуждае от ПОВЕЧЕ.

Това съответства точно на психопатската радост на Гейтс от унищожаването на икономиката и от създаването на условия за буквална ФАМИНИЯ и ГЛАД. Производството на месо от животни се срива в момента.  Селскостопанските култури се разорават.  И всичко това без абсолютно никаква причина: сезонна настинка в гърдите и диктат на лудия Бил Гейтс.  Гейтс няма никаква съпричастност.  Човешките същества са предмети, които трябва да бъдат използвани за задоволяване на неговите извратени желания и фетиши.

Инжектирането на наркотици в хора е известен сексуален фетиш - вижте известния Ед Бък, набиращ средства за Хилъри Клинтън и най-добър приятел на Адам Шиф. Това ясно показва мания за власт над другите до степен на живот и смърт. Никой не мисли сериозно, че Бил Гейтс НЕ е обсебен от божествена власт над човешкия живот.

Не забравяйте, че ВСИЧКИ видове сексуални извращения произтичат от ДИАБОЛИЧЕН НАРЦИЗЪМ.  За психопатите диаболични нарцисисти динамиката на властта и насилственият, извратен секс/содомия почти винаги са преплетени.  Би било глупаво да се мисли, че случаят с Гейтс НЕ е такъв.  Всички признаци са налице.


..."

[ Редактирано 15.06.21 02:10 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
бил гейтс
 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF