Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

арменци   гърмен   имплантант   йоцеф надаркани   лихварство   презвитери   пресъществяване   псевдо-власт   църква   шпионски софтуер  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Ваксините - скрит геноцид в световен мащаб, от новородени до възрастни?
Към страница       >>  
Започване на нова тема
    

08.04.12 16:58 Цитирай
изказвания: 4766

Наскоро попаднах на тези и много други материали (вж най- долу видеотата и връзката, ще добавям в тази тема и още), според които, както изглежда,


ваксините
са носители на силни токсини/отрови/ като живак, алуминий, формалдехид(отрова за мишки, причиняваща рак),

а в по-новите има и ГМО (генно модифицирани организми)


като, допълнително, някои от ваксините се изготвят от тъкани на абортирани неродени бебета или животни


и могат да предизвикат:

смърт - напр. СНДС (синдром на внезапна детска смърт),

и редица тежки болести, като напр.:
аутизъм (на практика: отравяне с живак, водещо до брутално умствено и душевно осакатяване, вероятно отварящо широка врата за сатанинските демони, които, както се знае, ако завладеят човек, вършат нечовешки злодеяния чрез тялото му и приказките от устата му),
отслабена и разстроена имунна система,
епилепсия,
диабет
,
астма, 
логопедични проблеми
(трудно проговаряне),
артрит,
синдром на дефицит на вниманието,
хиперактивност
,
алергии,
обриви
,
висока температура и гърчове,
възпаление на тестисите,
глухота,
енцефалит,
Гилен-Баре синдром (свързан с парализа),
субакутен склерозиращ паненцефалит (фатално прогресиращо заболяване предизвикващо втвърдяване на мозъка),
епилепсия,
атипично протичаща морбили,
и други,

обикновени придружени от часове неутешим плач на бебетата след инжектирането на ваксината,


както и кой знае колко още скрити телесни поражения и предразположения към болести, проявяващи се в хода на земния живот на човека.Из "Задължителната ваксинация е медицински геноцид" от д-р Грейди А. Дийл, Ph.D., D.C. June 17, 1996:
"...Приемайки в тялото си ваксини направени от човешка кръв, абортирани фетуси(неродени бебета в ранен етап на развитие, б.п.), разболени свине и маймуни, живак, алуминий и формалдехид (отрова за мишки, б.п.), е престъпване на Божия закон и много повече причина за причиняване на болест, отколкото лечение.
[...]
Правейки се на Богове, Клинтън и подмазвачите му ви насилват да позволите невинната кръв на  децата ви да бъде омърсена с ваксини съдържащи гной, мръсотии и разлагаща се човешка кръв, неродени бебета и животни, и чак след това - след като здравето на милите ви деца е увредено - те (децата ви, б.п.) могат да влязат в “светилището” на контролираните от правителството училища, което продължава следващата стъпка в програмата за разрушаване на тялото, ума и духа..."


Според т.нар. "имунизационен" календар (всъщност: "ваксинационен" - има голяма разлика) на тези, както изглежда, отрови чрез закон биват принудително подлагани всички новородените бебета, без да се иска съгласието на родителите им, като до 24 и 48 часа им се инжектират две ваксини, а след това за няколко месеца до година и половина - около дузина ваксини.


В резултат на принудителните закони в много страни

(основно от бившия комунистически лагер,
но също и страни като Франция (3 задълж. вакс.), Италия, Белгия (1 задълж.),
в ОАД/"САЩ" ваксинацията е също задължителна, с възможност за отказ чрез попълване на разни формуляри, по "религиозни" или лични причини)

бебетата биват масово, както изглежда, тровени, като в резултат на това се е получил "бум" на епидемия от Аутизъм (преди масовото инжектиране с ваксини болестта се е срещала около 1 на 10000, след това - около 1 на 100 (1 на 38 !!! при момчета) - разликата е драматична),
както и алергии, логопедични проблеми (трудно проговаряне), диабет, артрит, ... 

СНДС (синдром на внезапна детска смърт - намират децата умрели в съня си, "неизвестно" от какво...), се проявява най-силно в периода от месеци, когато започва интензивното инжектиране на бебетата с ваксини. 


Властта в България е решила да не дава помощи (от принудително събраните данъци) за отровени и осакатени от принудителни ваксини деца - а такива изглежда има доста, а и не само в България.


Мас-медиите в целия свят, както и задължителното образование проповядват на хората да вярват, че инжектираните им (най-често насила) ваксини са полезни и са за тяхно добро. И те вярват на тези заблуди.
По този начин по-късно родителите (а дори и много лекари...) дори не се замислят относно тези неща и наивно поверяват децата си на "учените" лекари да ги, както изглежда, тровят, понеже така са били "програмирани" в принудителното държавно училище и от телевизора...
Преди известно време бях чел за някакъв мистериозен монумент (вж. Georgia Guidestones) в ОАД("САЩ")/Джорджия, поръчан и платен от таен поръчител, където на огромни каменни блокове (предполагам подобно на каменните плочи на мойсеевия закон, за имитиран "авторитет"...), са изгравирани подозрителни послания към човечеството,

едно от тях гласящо, че населението на земята трябвало да бъде държано под 500 милиона души - от което очевидно следва, че около 6.5 милиарда хора трябва да "изчезнат" някъде..., за да останат 500 милиона, според тайната групировка, стояща зад посланията по онези камъни.


Предвид греховността и злината на безбожния човек (явно видима в различните брутално-явни антихрстики политически кървави режими, като марксизмо-комунизма, но и в скритите подли такива), непознаващ Божия помазаник Исус от Назарет и нямащ Божия Дух, и лесно манипулиран и мамен от сатаната,

аз лично изобщо не бих се учудил ако масовото, както изглежда, тровене на хората чрез "полезните" ваксини, е част от чудовищна програма в ход, която да приведе броя жителите на земята в съгласие с посланията по онези камъни в Georgia.
Между другото, самолетните следи, зачеркващи небето всеки ден, които както се чува от тук и там, били от алуминий - който е отровен за хората - може също да е част от подобна програма.

Разбира се, Бог знае в пълни подробности всичко и около това поредно чудовищно зло, и в деня на съда си ще постъпи с човекоубийците, както ще постъпи.


Благосклонността на господаря Исус да е с Божиите хора и Той да ги пази от сатаната и злодействата на робите му от тъмнината.

"...Да дойде Твоето царство!..." И то скоро! Амен!

По-долу, видеота по темата.

Тъй като google / youtube серийно цензурира и изтрива видеота с "неправилни възгледи", някои от видеота са вече изтрити.Важно: Наред с чисто професионалните медицински знания и позиции na д-р Папазова, даващи добро разбиране около сериозния проблем с ваксините,
в друго видео видях, че тя, изглежда, се асоциира с източните заблуди ("чакри", "астрални тела", и т.н.), които нямат нищо с Божия син и с Бога, Неговия баща, независмо, че твърди, че вярва в някакъв бог (явно бог на "чакрите"...), затова Божиите хора трябва внимателно да отсяват само полезната информация.


 

вж и:
 
 
 
 

[ Редактирано 10.11.20 23:35 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
vacca,   алуминий,   ваксина,   ваксинация,   ваксини,   ваксиниране,   живак,   имунизационен,   краватизация,   кравация,   отрова за мишки,   отрови,   синдром на внезапна детска смърт,   сндс,   формалдехид
    
17.04.12 02:53 Цитирай
изказвания: 4766

[ Редактирано 24.04.12 00:34 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
24.04.12 02:28 Цитирай
изказвания: 6
За мое огромно съжаление, ваксините наистина са вредни.
Те са насилие върху беззащитните бебета, които не могат по никакъв начин да се противопоставят. Родителите най-често не осъзнават, че много от здавословните проблемите на децата им са именно в следствие на ваксинациите. Когато човек се запознае в детайли как се приготвят ваксините, как се прилагат и какви са последствията от тях мисля, че ваксината ще е последното нещо което ще иска в тялото си или в това на детето си.

Най-отгоре

    
11.12.12 22:10 Цитирай
изказвания: 4766

Пловдив Утре
06 декември 2012, 14:35
Петя Коленцова
Ваксина вкара бебе в кома


btvnews.bg
11.12.2012 09:17
Съдбата на двегодишния Филип трогна социалните мрежи[ Редактирано 11.12.12 22:39 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
02.02.13 02:21 Цитирай
изказвания: 4766


Лични свидетелства за вредите от ваксините


копие на текста:
-----------------
Лични свидетелства за вредите от ваксините

http://bgpetition.com/lipsa-na-izbor-pri-vaksinirane/index.html1546 Маргарита Веселинова Гарова Пловдив България

Моето детенце пострада от ваксините. Бяха му направени пърите 5 ваксини след като получи цялостно кожно възпаление. Лутахме се цяла една година по лекари и всичките ни даваха диагноза остър атопичен дерматит. След малко повече от година му направижме изследване за тежки метали. Оказа се че нивото на живака и оловото в кръвта му е много над нормалното ниво в следствие от ваксините.1555 Николай Боянов Методиев София България

Имам епилепсия, предизвикана от ваксина срещу детски паралич,а дъщеря ми беше заразена с коклюш след ваксина ДТК(още наследващия ден беше с кашлица).1585 Надя Иванова Нонова София България

Подозирам първата ваксина Пентаксим,сложена на 3-месечна възраст на бебчето ни, за ужасната кожна реакция - мокра екзема, с която дълго се борихме. До онзи момент не бях подозирала какви последствия може да има от една имунизация.1597 Паулина Петрова Димитрова София България

Аз също смятам,че се нарушават правата ми за избор.Дъщеря ми остана без половин ляв дроб след ваксина БЦЖ.Подробностите около ужаса,който изживях ще Ви ги спестя,но сега тя е жива само благодарение на професионализма на лекарите в детското отделение на "Пирогов".Сега тя си е в къщи и изпитвам ужас от следваща ваксина.Кой ще поеме отговорността, ако се случи нещо с детето ми? Или болката и мъката са си мой проблем,важното е да процъфтява фармацевтичната индустрия!? Защо има толкова болни от туберкулоза?Та нали всички имат ваксини? Защо като се ударим на желязо ни слагат инжекция против тетанус?Нали всички имаме ваксини? Защо боледувам след противогрипна ваксина?и т.н. Защо нямаме право на избор?!1540 Елена Свиленова Иванова Атина Гърция

Имам син на 6 месеца и няма нито една ваксина.Расте здраво и жизнерадостно дете и искам да си остане така.НЕ НА ВАКСИНИТЕ.ТЕ УВРЕЖДАТ И УБИВАТ.Нека спрем лекомислено да ги подлагаме на такива манипулации.1532 Снежанка Лазарова Димитрова София България

Синът ми бе ваксиниран преди три години от грип в Германия След ваксината получава инсулт, едва спасиха живота му, но сега е с усложния на черния дроб, вече е развалина, а беше един чудесен спортист!1521 Десислава Димитрова Зидарова София България

Работя в социална институция,където е обособена група на деца със специални потребности.Много от тях са получили увреждания след направени ваксини.Това е всеизвестно,но се възмущавам от лицемерието на цялата система,която предпочита да извлича дивиденти,вместо да направи нещо практично –информиране на обществото и неотнемане правото на избор на родителите.1512 Нина Б. Петкова Пловдив България

Българското ДТК има 1250 микрограма алуминий и 45 микрограма тиомерсал (49% живак) - в САЩ дори и преди да забранят живака във ваксините максималното съдържание е било 25 микрограма; алуминият е 300 микрограма в Тетраксима (и в Пентаксима). Всички хепатитни ваксини съдържат 250 микрограма алуминий. В английската листовка на ваксината Пентаксим за Швеция пише, че ако се започне от третия месец (а не от втория), реимунизацията не е нужна, но това не го пише в българската листовка – спазват българския имунизационен календар. Децата НЕ СА опитни мишки!!!Родителите трябва да имат право на избор!!!1444 невена славова донева раковски българия

детето ни е с увреждане ;причината е ваксинация1442 Любомира Владимирова Вълчева Пловдив България

Моето дете е на 2 год. и няма нито една ваксина. Благодарение на Интернет се образовах достатъчно за да откажа каквито и да е подобни интервенции още в родилното. Досега с мъжа ми си държим на решението. От Хеи ни наложиха глоба 50 лв, но все още не сме я платили. Писах 2 стр. жалба срещу тях. Относно детските заведения хич не ме е грижа - нямам намерение да захвърля детето си на произвола на държавните институции. Хора, освен че имаме избор дали да ваксинираме или не, имаме избор дали да дадем детето си на държавата да го "възпита, образова и социализира". Има и други варианти. Смятате ли, че една непозната жена ще се грижи по-добре от вас за Вашето дете, при положение, че на главата и висят още 30 деца? Смятате ли, че само в детската градина(държавното училище) детето Ви може да се социализира, образова и възпита? Не се ли нагледахме на толкова много примери за обратното? Или по-точно за това, че се социализира образова и възпитава по начин, който не съответства на Вашите разбирания за морал и академичен успех? Помислете и потърсете алтернативи. Най-бързо развиващото се движение в Щатите и въобще в света е това на родителите,които поемат контрол над образованието на собствените си деца като ги образоват в къщи сами, в група с други родители, или чрез дистанционни програми за обучение. Потърсете и вижте кои ученици в Щатите имат най-висок академичен успех на стандартните тестове. Кои ученици са най-желани в Университетите? Кои ученици се справят най-добре във Висшите училища? Хоумскулърите. Винаги имаме избор.1437 Надежда Владимирова Панайотова Провадия България

Миналата седмица детето ми пострада от глупавата ви жива ДТК ваксина. Вдигна 40 градусаТ и разви синдром на Шонлайн Хенох. Хайде стига сте експериментирали на наш гръб по дяволите. Освен в нашата нещастна държава и в Румъния, къде другаде ваксинират насилствено? Освен това, нито личните лекари, нито педиатрите разкриват информация какво съдържат убийствените ви ваксини, нито информират за алтернативни варианти...? Вадят спринцовките, бодат децата като добитък и това е. Освен това, не оставят децата под наблюдение половин час както трябва да е , а боц и кой от къде е. Заклевам се, че повече няма да ваксинирам децата си и ще тръбя до дупка на всеки за вредата от тези гадости. Ако трябва ще подкупвам лекари за да могат децата ми да посещават градини и училища.1423 Елена Пламенова Георгиева София България

Моето дете е със синдром на уест, най-вероятно след ваксина пентаксим1379 Мария Атанасова Узунова Пловдив България

Видях как пред очите ми едно дете, което рецитираше стихчета, спря да говори и стана аутист вследствие на ваксинация, нямам думи да опиша болката си!!!1367 Десислава Михайлова Будакова Варна България

Никой не ни информира за страничните реакции след ваксинация, наложи се да си ги намерим в нета, докато бебето ни плака почти 4 часа след ваксинация.1337 ЮЛИЯНА МАРИНОВА КОСТАДИНОВА СОФИЯ БЪЛГАРИЯ

МОЯ ВНУК СТАНА ЖЕРТВА НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНИ ПРОТИВ ДЕТСКИ ПАРАЛИЧ, ТАКА ЧЕ СЪМ ЗА ТОВА ИЗНУДВАНЕ ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНО.АКО Е НЕОБХОДИМО НЯКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ИМАТЕ ГО
1333 Мария Цветанова Рафаилова Илиева София България

И ние си пострадахме от тези вълшебни ваксини1328 Десислава Златкова Георгиева София, с. Казичене България

Майка съм на две деца - момче на 8г. и момиче на 5г. Не бях съгласна синът ми да се ваксинира в предучилищна възраст със задължителната ваксина БЦЖ, но ми беше заявено, че ако не го ваксинирам, няма да бъде приет в първи клас. Така по този начин бяхме принудени да направим тази ваксина, въпреки факта, че след втория прием на ДТК детето получи алергия, която с годините не се повлияваше от никакво лечение (включително и алопатично) и след тестуване за над 20 алергена, не показа положителен резултат към нито един. Въпреки всичко аз бях убедена, че тази негова алергия е в следствие именно на ваксина. След 2 години ми предстои същия избор, но се надявам до тогава да има промяна в законите за здравеопазването и да не се налага да го правя.1321 Румяна Рахнева Маринова Бургас България

Детски лекар съм от 26 гдини и моите наблюдения са , че децата боледуват по често след като започнат ваксините.


ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ В ПЕТИЦИЯТА:
http://bgpetition.com/lipsa-na-izbor-pri-v...irane/view.html

ХОРА, ТЪРСЕТЕ САМИ ИСТИНАТА ЗА ВАКСИНИТЕ И ПРОГРАМАТА НА ГЛОБАЛНИЯ ЕЛИТ ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯ!

ЕТО И ОЩЕ СВИДЕТЕЛСТВА ОТ ЕДИН ДРУГ ФОРУМ:
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=245299.0;all


Здравейте,
Аз съм майка на близнаци, които бяха заразени с ваксинален полиомиелит в едно от здравните заведения в които се налагаше да лежат, докато достигнат необходимите си килограми. Болестта беше страшна, доста време имаше опастност за живота им, след това повече от година провеждахме непрекъсната рехабилитация на засегнатите крайници, но сега СЛАВА НА БОГА - нещата са доста добре и ще стават все по-добре и по-добре. Сигурна съм.
Скоро след нашия случай, друго дете в Бургас /ние също сме от този регион/, пострада сериозно след поставяне на жива полиомиелитна ваксина. Родителите водят дело срещу здравната система, но положението е доста стряскащо - казват че техния случай е единствен в страната ни през последните 50 години и че рискът е оправдан и прочие. Отказват да признаят че и ние сме подобен случай, въобще не сме регистрирани в Министерство на здравеопазването, дори просто като статистика - черно на бяло за пред света. Ние си имаме епикризи, голяма част от лекарското съсловие е чувало и зная за нашия случай - но формално никъде не фигурираме.
Въпросът ми към Вас е следният : имате ли информация за други деца, които са имали усложнения след поставянето на ПОЛИОМИЕЛИТНА ваксина и какви са били последствията при тях. И ако изобщо /дано няма/ познавате някой пострадал, или вие сте родител на пострадало дете - за вашия случай уведомено ли е МЗ, Световната Здравна Организация, РИОКОЗ и пр. институции?
Питам, защото ни омръзна вечно да ни лъжат, нещо да крият от нас и да си мислят, че като си затворят очите за миналите случаи, сякаш нещата ще се оправят от самосебе си и никога повече няма да се повторят!!!
Простете ако на моменти мисълта ми е хаотична, просто съм афектирана от момента в който разговарях с родителите на другото пострадало дете, за развоя на делото.


Ами, при моето дете сме почти сигурни, че се касае за реакция след тази ваксина.Понеже Алекс се развиваше добре за възрастта си (7м) ,беше започнал да се движи с паяка ,стоеше поне по един час по коремче и се опитваше да пълзи.Но след като приехме последния прием, който ни закъсняха с един месец, 2 седмици след това той спря да прави каквото и да било.Само можеше да стои седнал и да си играе с играчки но краката му не се движеха,нито вече можеше да стои по корем.Когато попитах лекартата ни тя каза че бил по-спокоен и да го държа изправен докато хвана мускулна треска и той щял да се изправи.И дотам.после ни сложиха диагноза СМА II тип незнам защо?! Имал го вроодено и така но ние пък го нямаме.и така след много ходене по мъките с некъдърни рехабилитатори сега сме в клиниката в Красна поляна и имаме макар и минимален напредък,но хубавите неща бавно стават. Казаха ми че няма смисъл да се занимавам с жалби и такива неща защото до никъде няма да стигна.


Зная за момиче в София, което преди няколко години почина на възраст 18 г. след като е била заразена след ваксина. Подробности не зная: при коя ваксинация е станало, например. Но личният ми опит доказва пълното нехайство на лекарите: моята дъщеря получи реакция на полиемиелитната ваксина (просто падна и 1 час беше неподвижна, след това се оправи, слава богу), и след като я заведохме на консулт в педиатричната болница и в инфекциозна болница, не й обърнаха почти никакво внимание. Нито изследвания, нито контролни прегледи, нищо.... Спомням си и, че тогава имаше една дискусия в някой от форумите, в която се споменаваше при извънредната ваксинация по училищата преди години колко случая е имало: и преходни, и на деца с трайни увреждания...


За повече информация относно държавния геноцид с ваксините:
Христо Цанков
skype: hi.tsankov
e-mail: hi.tsankov©gmail.com
facebook: http://bg-bg.facebook.com/people/Hristo-Ca...100001335684514

[ Редактирано 02.02.13 13:16 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
25.04.14 01:27 Цитирай
изказвания: 4766

20-ина год. момиче, което разказва как е било превърнато в инвалид от ваксина за евентуална имунизация против рак на шийката на матката.

Материалите са на англ.

http://www.examiner.com/article/gardasil-another-victim-s-family-speaks-out-1

Автоматичен превод: 
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=de&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.de&sl=en&tl=bg&u=http://www.examiner.com/article/gardasil-another-victim-s-family-speaks-out-1&usg=ALkJrhh28KsnYireT0yIhKiz4Keuaj1yfg[ Редактирано 25.04.14 01:29 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
19.10.14 01:01 Цитирай
изказвания: 4766
Според публикациите по-долу, Уйлям Томсън, изследовател от CDC (Център за контрол и превенция на заболяванията - ОАД ("САЩ")) наскоро е алармирал обществеността, че
 
умишлено са били прикрити данни от открития,  свързващи ваксината MMR (смес от живи вируси на дребна шарка, заушка и рубеола + консерванти /т.е. отрова, напр. живак/)  с причиняване на мозъчното осакатяване Аутизъм.


През 2004 изследователите, които са проучвали дали тази ваксина причинява Аутизъм, са декларирали лъжливо, че:

"Сега имаме убедително доказателство, че ваксината MMR не причинява Аутизъм или някакви особени под-видове на нарушения от спектъра на Аутизма."

Но

"Наскоро Томсън е заявил, че тази информация е била лъжлива и че CDC е прикривал информация от обществеността много години. Това не би трябвало да е изненадващо [...] производителите на ваксини, фармацевтичните комапнии и властите на здравеопазването са знаели относно множество опасности свързани с ваксините, но са избрали да ги прикрият от обществеността."


Томсън:  "Това е най-ниската точка от кариерата ми [...]  не докладвахме съществени неща, които открихме. Напълно се срамувам от това, което направих. Много ме е срам, че бях съучастник и сътрудничих. Аз бях част от проблема."

Сега конгресът на ОАД("САЩ") ще разследва всичко това (най-вероятно - от "няма накъде"). Дано само да не е като разследванията на срутването/взривяването на двата (всъщност три - единият си се срути дори без блъснал се в него самолет, и то като по учебник) небостъргача на 11 септември и другите атаки, където на обществеността се каза, че един самолет се бил блъснал във военното им министерство и след сблъсъка - изчезнал, изпарил се... и затова всъщност там нямало следи от самолет. Но той бил там и се блъснал. Хубавата страна на нещата била, че кратко време преди това пък, точно в това крило на министерството решили да започнат ремонт, така че там нямало никой, когато самолетът се блъснал и се изпарил.


(англ.)

http://www.collective-evolution.com/2014/09/23/cdc-autismvaccine-whistleblower-dr-thompsons-actual-phone-call-to-congress-listen/

http://www.ageofautism.com/2014/09/cdc-scientist-admits-cover-up-of-mmrautism-causation-demand-a-full-investigation-by-congress.html

http://healthimpactnews.com/2014/cdc-whistlehttp://edinni.com/p/forum/forum_post.php?edit.15497.blower-comes-forward-admits-coverup-on-vaccine-link-to-autism/

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8697rSvIqhg

CDC алармиращ признава, че ваксината MMR причинява Аутизъм 
https://www.youtube.com/watch?v=q62DcaNs_0M

Неврохирург разобличава ваксините, CDC, FDA и научните измами в медицината
https://www.youtube.com/watch?v=-NzvsZ8Ps_U[ Редактирано 17.07.15 02:29 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
17.06.15 01:45 Цитирай
изказвания: 4766

[ Редактирано 17.07.15 02:23 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
ваксини,   лилия хpиcтoвa
    
22.06.15 00:09 Цитирай
изказвания: 4766
Като изключим "атакистката" реклама, тук има някои интересни подробности:

 Здравната комисия реши: ТРОВЕНЕТО С ВАКСИНИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИадм.бел.
разкл. в: Задължително здравно осигуряване


[ Редактирано 22.06.15 00:10 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
17.07.15 02:19 Цитирай
изказвания: 4766

[ Редактирано 17.07.15 02:23 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
ваксини,   лилия христова
 
Започване на нова тема
Към страница       >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF