Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

edinni.com:проблеми   канонични книги   климатични промени   некачествени продукти   пост   саду сундар синг   събота   съвършено спасение   създаване на света   шведска църква  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
т.н. нов световен ред (НСР)
Към страница   <<      
Започване на нова тема
    
11.02.21 02:25 Цитирай
изказвания: 4869


Във видеото по-долу, през ранната 1991 Ангела Меркел щедро споделя политически насочени откровения, че

тя има дълбоко недовериe в т.нар. "директна демокрация", в която,

(за разлика от т.нар. "представителна демокрация" - където гласуващите избират свои "представители", а след това овластените "представители" си правят каквото си искат с властта)

ниските слоеве от населението донякъде могат директно да участват в законодателните решения /напр. чрез референдуми/ и да имат поне малко власт в контекста на илюзорната демагогия, наречена "демо-крация" /(уж) "народо-властие"/


и че за Меркел било по-важно да МОГАТ се вземат решения и да се изпълняват, а не да се навлиза в разговори и обсъждания,


и също, че може би за нея самата като човек било характерно "авторитарното/диктаторското поведение".
Предполагам, че вече е твърде късно за съответен поведенчески анализ,

но все пак за по-ясно разбиране на това, защо /на чисто човешко ниво/ покрай, както изглежда, измамата-култ-религия нар. "п(Л)андемия Covid-19 / "коронов вирус"", се случват всички тези злини върху населението, особено в централните райони на т.нар. "Европейски Съюз", но и в много други демократически режими по света,

при което вече има дори мнозина умрели хора в резултат на наложената именно авторитарна тирания върху населението, с оправданието, че властите се борели с някакъв т.нар. "коронов вирус" (който никой не е изолирал, нито виждал).


Изобщо тези "Съюзи" - не преди много време имаше т.нар. "Съвет-ски съюз" - накрая все се оказват подобни на белезници. Но и онези, които са приели това, което Бог казва, няма какво друго да очакват от сегашната реалност на земята.Божията благосклонност да е с Божия свят народ -   всички родени от Бога чрез вярата в истинския Божий помазаник-цар и син Исус от Назарет,   синовете на Авраам, който също получил от Бога даром праведност пред Бога, като повярвал на Бога, чувайки обещанията му (дадени на Авраам), а не поради плътска принадлежност към даден земен плътски род.
Той идва скоро!Robin.Hood, bitchute.com, 23.11.2020
Merkel in der Demokratie fuehle ich mich unwohl 1991
Меркел  - в контекста на демокрацията не се чувствам добре - 1991

https://www.bitchute.com/video/q0uRbc3RKgHd/
Още материали относно Меркел

Angela Dorothea Kasner (Kasner е погермаченото полско име на дядо и́ Kaźmierczak)
дъщеря на Horst Kasner (Kaźmierczak) и Herlind Jentzsch )

Из мрежата пишат също, че първоначалното и́ име всъщност е: Rebbekah Dorothea Kasner -
не съм сигурен как може да се провери това.Alternative Voices Portal, 07.12.2019
Angela Merkel (Part 1): Origins

https://www.bitchute.com/video/LvH7r55aJzMQ/
Angela Merkel (Part 2): The Rise to Power

https://www.bitchute.com/video/EyVylDKrzteM/
Angela Merkel (part 3): How Merkel Became the Chancellor of Germany

https://www.bitchute.com/video/hyMr8qP0MvIM/[ Редактирано 11.02.21 17:01 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF