Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

1 кор. 11   атеизъм и вселена   денят за почивка   илчо ефтимов   имплантант   малакиец   мехран тавалоки кеше   праведност чрез вяра   реконструкционисти   собствеността на бог  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.
 
Владо   23.09.17 14:48
:) Аз пък съм с молба. Тук : http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17024.last моля админите да направят активни връзките. Благодаря за труда!
 
Владо   05.06.17 22:39
еурет, моля те коригирай заглавието на последната тема, изял съм една буква ("ЦъркВата...")
 
Владо   17.05.17 01:51
ок.
 
eureth   07.04.17 16:02
Владо, преместих изказването в темата, защото тук, в Реплики, няма удобства за дискусии, тук:
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?16864.post

RSS Емисии
rss1.0
Форуми :: Краят на епохата << Предишна тема | Следваща тема >>
 
т.н. нов световен ред (НСР)
Към страница   <<      
Започване на нова тема
    
16.02.18 22:42 Цитирай
изказвания: 4075

[ Редактирано 17.02.18 01:16 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласуваща хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово.
Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“

/из п-мо до римл., 9/
Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
18.02.18 14:02 Цитирай
изказвания: 4075

grigorsimov.blog.bg, 06.12.2017
Глобалистите налагат хомодиктатура и ТОТАЛИТАРНА ТОЛЕРАНТНОСТ…

"...Толерантната епидемия, обхванала … идеолозите на «златния милиард», в «напредналия» Запад, а после и в другите страни, набира обороти. На содомитите не им стигат равни права с нормалните хора, те искат пълна хомодиктатура, над мнозинството.

 

...

На 6 февруари 2018 г. забраниха на учителка в САЩ да преподава, защото на личната си страница във фейсбук нарекла хомосексуализма -грях.

британски съд в град Бристол, на 5 февруари разглеждал подобно дело. Преподавателката в бристолската академия, бивша рускиня, Светлана Пауъл, по време на урок казала на ученичка-лезбийка: «Бог тебе също те обича». Но съкласниците и веднага подали заявление срещу Светлана ... в училищната «Комисия по борба с тероризма». И я обвинили в «промиване мозъците на учащите се, и проповядване в час». …  сътрудник на отдела за кадрите и й казал, че поради такова «грубото и нарушение» ще бъде незабавно уволнена от Академията «без право на обжалване». …  

Пауъл …  подала иск срещу организацията … подчертала, че са я уволнили изключително заради християнските и́ възгледи, и споменаването на думата «Бог» по време на урок. …  Делото все още не е приключило, но може … да се предположи, чe жената ще остане без работа. … 

днес във Великобритания подобни възгледи официално се преценяват като «екстремистки» и исповядващите ги граждани, спокойно биват лишавани от правата им.

 


Традиционните семейства на Запад, са сред малкото сплотени сили, способни идейно да се противопоставят на натрапваната педерастия ... против тях се води истинска война …

преформатирането на съзнанието започва още от детската възраст … съобщиха, че в испанската провинция Андалусия социалистическото мнозинство … приело закон, че от сега ЛГБТ-идеологията става задължителна за училищата, за медиите и за лекарите. А ... факт, че има само два биологични пола, е обявен за «забранена информация за децата», и на разпространителите й, се налагат астрономични глоби. … 

училищата (вкл. всичките католически ...) се задължават, да обучават учениците с идеологиите на хомосексуалистите. Законът забранява и да се критикува във всякаквите там, средства за масова информация, вкл. интернет, - тези, които са се родили «мъже» или «жени», но се обявяват публично, за «не мъже» или «не жени» … 

 

Какво друго са очаквали европейците, отдавна отклонили се от традиционната християнска насока на развитие, в посока на либерални и леви, «социал-демократичеси» и «хуманистични» ереси? «Защитата правата» на сексмалцинствата и на психически невменяемите хора, наричащи себе си «бесполови марсианци» или «розови единорози», много са удобни за Джордж Сорос и съмишлениците му, които крайно са загрижени за «пренаселеността» на планетата, и затова здравите традиционни семейства, и изобщо, всичките целомъдрени граждани, за които «моралът» и «греховете» — не са празни приказки, - в близко бъдеще ризкуват да се окажат извън закона.

 

А какво се случва в “толерантна“ Франция, днес, разказва докторът на филологическите науки, елинист, поет, философ, автор на десети книги, публикувани в Русия и Франция, славист от Сорбоната, Анатолий Ливри, принуден да напусне университета, поради традиционните си възгледи“:

«Френската република официално изключи своя народ от състава на човечеството: на 25 юли 2017 г. парламентът на страната гласува предложение за поправка на закона, забраняващ на гражданите да бъда избирани, ако преди това са били преследвани наказателно, заради привържеността си към нормалното семейство и традиционното общество или за псевдо-престъплението, наричано на жаргона на извращенците "хoмoфoбия"!..

С други думи, всеки, който не страда от сeксyaлнo-психически отклонения, официално е приравнен с убийците, крадците и нaсилниците, — и тази поправка неизбежно ще бъде приета окончателно. А когато изврaщeнците и кукловодите им, се доберат до властта, те организират непоносим тepop, срещу всеки свободен човек.

...

Сега вече пoлoвите отклонения буквално заляха Франция, а доктрината на изврaщeнците се превърна в държавна религия на Петата република, и ускоренно се внедрява и в Русия. Задачата на "гeндeрната" теория е, да разбие традиционото, нормално семейство»

...

 

Как тук да не си спомним приетата 2018 година заповед на Министерството на Задравеопазването на РФ «За утвърждаване формата и реда за издаване от медицинската организация, на документи за промяна на пола», по който лекарите от психдиспансерите трябва в кратък срок, да издават на всички желаещи, справки за смяна на пола. В справката трябва да е указано, че еди кой си гражданин е «променил половата си ориентация, от (…) на (…)», и че «той (тя) трябва да внесе съответните промени в актовете за гражданско состояние», и че «дадената информация е конфиденциална и не подлежи на разгласяване».

И ето ти го отворен пътя, и за любителите на тридесетте и незнам си колко вида джендери, и за невменяемите любители на всякаквите извращения, без каквото и да е широко обсъждане в обществото и даже заобикаляйки законодателната власт (защото истинската законодателна и изпълнителна власт, отдавна, да не кажа – от край време, е в ръцете на сатанинското еврейско юдомасонство! Г.С.).

Изводите за случващото се в света, са неутешителни. Содомитската полиция на нравите и глобалното «министерство на истината» вече ще съди хората по целия свят, за «мислени престъпления» — точно като в оруелската антиутопия «1984».

Християните и всички отричащи «новия хомосексуален ред» се приравняват със зомби-убийците от ИДИЛ и подобните на тях фанатици (които директно са измислени и подкрепяни от същата тази задкулисна юдосатанинска банкерска власт). А приетият неотдавна закон за биометричната идентификация, бе «внезапно» така преформулиран, че не желаещите да внасят своите данни в единната база, и предпочитащите традиционните разплащаня с налични пари, граждани могат да бъдат обвинявани в тероризъм и екстремизъм. Започва антиконституционна епоха, в която никой, освен нас самите, няма да се погрижи за нашите права. ..."


[ Редактирано 18.02.18 15:05 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласуваща хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово.
Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“

/из п-мо до римл., 9/
Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
20.02.18 13:20 Цитирай
изказвания: 4075

 

epicenter.bg, 20.02.2018
"Нинова: Борисов излъга за Истанбулската конвенция - не е оттеглена, разпределена е в комисии!"

"...Тя директно обвини в лъжа премиера Бойко Борисов. "Той излъга, че е оттеглил Истанбулската конвенция, докато не се получи консенсус в обществото.

...  конвенцията  не е оттеглена и в момента е разпределена на пет комисии в парламента, като външната комисия вече е дала становище.

...  документът продължава да се гледа и в този момент. ..."

 

 

 

bultimes.com, 20.02.2018
"В Канада приеха закон, позволяващ да се отнемат децата на вярващите"

"...

Парламентът на канадската провинция Онтарио прие закон, предписващ отнемане децата от родители, които критикуват нетрадиционните извращенски бракове и джендърната идеология на хомосексуалистите.

...

новият закон позволява отнемане на децата от всички вярващи, придържащи се към традиционните ценности и възпитаващи своите синове и дъщери в традиционен дух.

правителствените органи в Канада вече имат право да забраняват на «традиционни семейства» да възпитават или да осиновяват деца. В него са добавени термините «джендърна идентичност» и «джендърно изразяване», като главни фактори, които задължително се вземат предвид, за отнемане децата от родителите ...  «в интерес на децата».

...

новият закон изключва «вероизповеданието» и «системата от ценности, в които родителите са възпитавали своето дете», от факторите, които занапред ще се съобразяват ювенилните служби

...

«С приемането на закона «Бил 89» канадците навлизат в нова епоха на идеологически тоталитаризъм, невиждан до сега в историята на Канада» ... новият закон в Канада е сериозна заплаха за християните и за всички вярващи хора, които имат деца или планират да осиновят дете (макар да е ясно, че този, и подобните закони, се приемат изключително срещу християните и Християнството! И то, не само в Канада, но в целия свят. Да им забрани Господ! Амин. – Г.С.)

...

 ПЕДЕРАСТКИЯТ РЕЖИМ… Канада започна да наказва всички, които не вярват в трети (или в… тридесет и трети) пол.

... в Канадските университети, за “най-малка критика срещу трансджендъризма” започнаха да обвиняват студентите и преподавателите в “разпалване на ненавист”, глобяват ги, заплашват ги със затвор и принудително “гейобучение”…

...

Сега може да се говори само за извращения, а традиционните отношения са табу, за тях даже е забранено да се споменава. Към всяка “негейска” гледна точка сега се отнасят, като към “терористическа” и посягаща на “гейдиктатурата”.

На основание на влезлия в сила закон, в Канада, вече всяка “най-малка критика на джендърната теория” – е престъпление, наказвано с глоба или затвор. Изказване на жител на Канада, че “гендери няма”, че “думата джендър е лъжа”, че “джендъризмът е лъжетеория” – ще се наказват жестоко, по закона “Бил С-16”.

Всички критици на джендърната теория в Канада, официално ги уведомиха от екраните на телевизиите, че на основание закона “Бил С-16” канадците, отричащи гендерната теория, могат да бъдат обвинени в престъпления, за ненавист, да бъдат глобени, осъдени на затвор, и ще бъдат задължени да изкарат специално разработено, принудително “гейобучение”.

В КАНАДА, СТУДЕНТИ И ПРОФЕСОРИ, ДРЪЗНАЛИ ДА ОТРИЧАТ “ТРЕТИЯ ПОЛ, ИЛИ НЕВОЛНО СЕ ОБЪРНАТ КЪМ НЯКОЙ СТУДЕНТ, С ТРАДИЦИОННОТО “ТОЙ” ИЛИ “ТЯ”, ВМЕСТО ВЕЧЕ УТВЪРДЕНОТО “НЕУТРАЛНО” ОБРЪЩЕНИЕ – “ТО”, ГИ УВОЛНЯВАТ ИЛИ ИЗКЛЮЧВАТ, ЗА ИНАКОМИСЛИЕ

//www.lifesitenews.com/news/university-grills-grad-student-over-transphobic-thought-crimes

//globalnews.ca/news/3868080/laurier-accused-of-censorship-after-ta-reprimanded-for-playing-gender-pronoun-debate-clip/

//3rm.info/main/69584-v-kanade-nachali-karat-vseh-kto-ne-verit-v-tretiy-pol.html

 

..."

 

 

 

 

epicenter.bg, 20.02.2018
"Боян Чуков: Най-известният в света "защитник на децата" се оказа хомосексуалист и педофил"

 


[ Редактирано 21.02.18 01:18 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласуваща хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово.
Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“

/из п-мо до римл., 9/
Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
22.02.18 02:44 Цитирай
изказвания: 4075

epicenter.bg, 21.02.2018
"Борисов не спази обещанието си! Не изтегли и днес Истанбулската конвенция от парламента"

 

"...

Скандалният документ ... е в Народното събрание и е разпределен в съответните комисии. А кабинетът не е отменил решението си от 3 януари, с което прати документа на депутатите за ратификация.

...

Бойко Борисов не спази обещанието си да оттегли Истанбулската конвенция от Народното събрание.

...

премиерът индиректно потвърди тезата на лидера на БСП Корнелия Нинова, която вчера го обвини в лъжа, тъй като скандалният документ ... не само че не е оттеглен от Народното събрание, но е и разпределен в съответните комисии.


В интервю пред БТВ на 14 февруари, Бойко Борисов заяви: "Стига с тази Истанбулска конвенция! Изтегляме я от парламента, тя сега е в Конституционния съд. Махаме я, няма да се занимаваме с нея. Ще я приемем, когато има абсоолютен консенсус в обществото“.  ..."


[ Редактирано 22.02.18 02:45 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласуваща хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово.
Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“

/из п-мо до римл., 9/
Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
22.02.18 19:05 Цитирай
изказвания: 4075Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласуваща хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово.
Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“

/из п-мо до римл., 9/
Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF