Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

google   божият глас   вие сте светлината на света   мат. 24.21   омиване   предопределение   смело сърце   спасително покаяние   теория на относителността   христос  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
т.н. нов световен ред (НСР)
Към страница   <<        >>  
Започване на нова тема
    
27.03.19 04:51 Цитирай
изказвания: 4781

news.bg, 26.03.2019

Кисинджър не вижда признаци на Студена война, но се гради нов световен ред

 

Бившият външен министър и съветник по нац. сигурност на САЩ, иудеинът Хенри Кисинджър, коментира какво било трябвало да се случи с т.нар. "нов световен ред"...


Не считал сегашния период за "студена война" -

 

сега задачата била да се създаде нов световен ред,

 

всички държави трябвало да участват в него и щели "да имат място" в този нов световен ред.

 

 

 

Явно, според Кисинджър, сегашното - все още "студено" - противопоставяне между Русия и ОАД(САЩ), включващо все повече реторика, свързана с ядрени оръжия, не било "студена война",

а по-скоро било един вид, едва ли не, "градивна дейност" в сътрудничество (???), водеща до спрягания им "нов световен ред"...

Т.е. ОАД(САЩ) и Русия в момента (заедно?) изграждали т.нар. "нов световен ред", а не "воювали студено"...

 

Някакви тайни ли би трябвало да научаваме в случая или какво?... Затова ли Путин настоява да нарича  висши политици на ОАД("САЩ") "нашите партньори"?

 

 

Също, едва ли ще е маловажно какво точно "място" в така прилежно-зидания т.нар. "нов световен ред" е отредил Кисинджър на тези "всички държви".

 

 

 


Както е известно, Хенри Алфред Кисинджър (роден Heinz Alfred Kissinger в семейството на иудеи, живеещи в Германия, след това емигирира в ОАД(САЩ)) е бил Външен министър на ОАД(САЩ) и Съветник по нац. сигурност по времето на председателите("presidents") на ОАД(САЩ) Никсън и Форд, 1969-1977.

 

Той е пряко свързан и е един от идеолозите на войната на ОАД(САЩ) срещу Виетнам (1955-1975), "виетнамската война". В тази унищожителна война войските на ОАД(САЩ) са избили милиони цивилни виетнамци, вкл. и чрез  химически оръжия за масово унищожение, напр. Agent Orange.
Във Виетнам много хора и до днес са засегнати, вкл. и фатално, от химическите отрови и оръжия, с които ОАД(САЩ) са засипали територията на Виетнам.

 

 

Тук снимки на жертви на нападенията на ОАД("САЩ") с напалм във Виетнам:

https://duckduckgo.com/?q=vietnam+war+napalm&t=h_&iax=images&ia=images

 

rt.com, 10.06.2019

‘Doctors helped me survive; God helped me live on’: Napalm girl on life since iconic photo

"Лекарите ми помогнаха да оцелея. Бог ми помогна да продължа да живея": Напалм-еното момиче споделя относно живота си след времето на снимката-икона

 

 

След виетнамската война-погром Кисинджър получава ... Нобелова награда за мир...

 

 

 

 

На практика често по това, кой получава т.нар. "Нобелова награда", човек може да се ориентира какво преследват и одобряват задкулисните кукловоди на т.нар. политици (често бедни, слаби "кукли на конци").

Напр. в контекста на скорошните поредни войни на ОАД(САЩ) с милиони убити, бившият председател("president") на  ОАД("САЩ"), Обама, получи ... именно "Нобелова награда за мир"...

 

 

От всичко това може информирано да се предположи посоката на така мечтано-спрягания от Кисинджър и други видими политически фигури на ОАД("САЩ") т.нар. "Нов световен ред".

 

 

Но едва ли някой от светските наивни хора си дава сметка за степента на сатанинската тирания, която всъщност предстои да се установи в продължение на 3,5 год., чрез царуването на предизвестения от Бога сатанински лъже-(уж)Божий-помазаник-цар (който след първоначалната си измама спрямо иудеите, ще започне всъщност да ги избива след това...),

 

преди триумфалното слизане на тази земя на Царя на царете, Божият син и помазаник-цар Исус от Назарет, да съди живите и да царува видимо над цялата тази земя от Йерусалим за 1000 години,

 

преди Божието пълно унищожаване на днешните небе и земя, дълбоко белязани от сегашната няколко-хиляди-годишна греховна епоха,

 

от която греховна епоха обаче няма да остане и да се помни нищо на Новата Земя, която Бог е приготвил за Своя народ, т.е. за родените от Бога чрез вярата в помазаника-цар Исус, Божия син.

 


[ Редактирано 10.06.19 21:03 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
иудеи,   кисинджър,   нов световен ред,   нср
    
05.04.19 19:21 Цитирай
изказвания: 4781

Наименованията "майка" и "баща" отново ще бъдат върнати в документите за самоличност на малолетни в Италия, премахвайки натрапеното през 2015 доста неопределено понятие "родител",

 

обикновено свързвано с "ненакърняването на правата" на Лесбийско-Педерастко-Бискесуално-и-Травеститските (LGBT) осиновители на деца, неадекватно наричани "родители".

 

Неутрални понятия бяха натрапени и във Франция преди някoлко години, но нещата там не изглежда да се променят за добро.

 

Първоначално предложен от сегашния мин.ВР и зам мин. предс. на Италия, Матео Салвини, през 2018, този ход е бил отхвърлен и от неговата партия, но изглежда, че нещата са се променили за добро в тази връзка.

 

news.bg, 05.04.2019

Децата в Италия отново са с "майка" и "баща", а не с "родител"

 

 


[ Редактирано 06.04.19 03:35 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
08.04.19 20:32 Цитирай
изказвания: 4781

rt.com, 06.04.2019
"‘Experiment on kids’: Cross-sex hormone therapy age down to 8 in US govt-funded study, doctor finds"
"Експерименти върху деца": Възрастта за прилагане на хормони за "смяна на пола" е намалена до 8 години в изследване, финансирано от правителството на ОАД("САЩ"), разкрива лекар

адм.бел.
разкл. в: Джулиан Асандж


[ Редактирано 08.04.19 21:25 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
01.05.19 01:35 Цитирай
изказвания: 4781

Човек вилнее в магазин, заплашвайки продавача със саморазправа, както и че ще "ги" повика (вероятно - полицията), твърдейки че продавачът го е нарекъл "господин" вместо "госпожа".

 

"Казва се: "Госпожо"! Казва се: "Госпожо"!"

 

 

IT'S MA'AM
Казва се: "Госпожо"!

Refik Mehmeti, youtube.com, 31.12.2018

https://www.youtube.com/watch?v=Lb6OpRfyLFo

 

 

 

Относно множество манипулативни понятия, внимателно скроени и методично тиражирани от пропагандните инструменти, нар. "медии":

 

Igor Ogorodnev, rt.com, 30.04.2019

Easter worshippers, far right, progressive: Words that mean something different to what they claim
"Easter-поклонници", "крайно-десни", "напредничави": Думи, имащи различно значение от това, което им приписват.

 

 

 


[ Редактирано 01.05.19 02:28 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
14.05.19 03:52 Цитирай
изказвания: 4781

rt.com, 13.05.2019

Welcome to coup university: A Pentagon scholar’s guide to overthrowing governments

Добре дошли в университета за преврати: Ръководство за сваляне на правителства, съставено от "учен от Петоъгълника /Pentagon"


[ Редактирано 14.05.19 03:53 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
14.06.19 10:57 Цитирай
изказвания: 4781

rt.com, 11.06.2019
"WhatsApp pledges to SUE users over off-platform misbehavior"
WhatsApp се зарича да СЪДИ свои потребители във връзка с тяхно не-добро държание дори извън рамките на тази Интернет-платформа [напр. на улицата]

 


rt.com, 14.06.2019
"Facebook labels users as ‘hate agents’ based on ‘signals’ & off-platform interactions – report"
Facebook класифицира потребители като "агенти на омразата" на основа на "сигнали" и на техни взаимоотношения извън рамките на тази Интернет-платформа [напр. на улицата] - доклад

 

rt.com, 01.06.2019
Your Facebook please: US begins demanding full social media background from visa applicants
Facebook-профилът Ви, моля: ОАД("САЩ") започва да изисква от кадидатите за визи пълна история, свързана с участието им в обществени Интернет-мрежи

 


rt.com, 01.06.2019
"Privacy? What’s that? Facebook lawyer argues users have none"
"Лична неприкосновеност"? Какво е това нещо? Адвокат на Facebook спори, че потребителите им [така или иначе] нямат никаква лична неприкосновеност

 


rt.com, 12.06.2019
"Google staff keep ‘blacklist’ of conservative and ‘fringe’ sites - report"
Екипът на Google поддържа "черен списък" с Интернет-страници на консерваторски и "отцепнически политически групи"  - доклад

 


[ Редактирано 15.06.19 12:20 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
14.06.19 22:37 Цитирай
изказвания: 4781

GrandSupremeNews, youtube.com, 05.06.2019

YouTube Set To DELETE Thousands Of Videos! Flat Earth, Conspiracy & More!

youtube започва да ИЗТРИВА хиляди видеота! Плоска земя, заговори, и др.

https://www.youtube.com/watch?v=iKnVaiU3p6Y


[ Редактирано 14.06.19 22:42 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
21.06.19 16:18 Цитирай
изказвания: 4781

rt.com, 21.06.2019
Teen kicked out of class for claiming there are only ‘two genders’
Младеж бива изритан от час в училище, поради това, че твърди, че има само "два грам. рода (мъжки и женски)".

 

"Министерството на истината" (Orwell) в действие:

 

RT, youtube.com, 20.06.2019
Student kicked out of class for saying ‘there are only 2 genders’

 

 

 


[ Редактирано 08.11.19 14:58 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
27.06.19 20:06 Цитирай
изказвания: 4781


rt.com, 27.06.2019
"‘Oops, we did it again!’ NSA caught illegally collecting Americans’ phone data"
"Уф, пак го направихме!" - NSA (американската ДС) хваната да събира незаконно телефонни данни на американците

 

news.bg, 25.06.2019
"Експерт на ООН призова за „мораториум” върху технологиите за шпионаж"

 

 

rt.com, 17.06.2019
"Teen Vogue blasted for ‘promoting sex work’ as ‘real work’ to young girls"
Списанието "Teen Vogue" ("Vogue за млади момичета") остро порицано поради "пропагандиране на "сексуална работа"" пред младите момичета, като "истинска работа"

 

 

rt.com, 23.06.2019
"Trump: If it was up to John Bolton we’d be fighting WHOLE WORLD at once"
Тръмп: Ако зависиеше от Джон Болтън, щяхме да се бием с ЦЕЛИЯ СВЯТ едновременно


rt.com, 25.06.2019
"‘Nazis using dog whistles’: Internal Google email goes after Ben Shapiro, Jordan Peterson & PragerU"
"Нацисти, използващи тайни послания": вътрешно е-писмо в google напада Ben Shapiro, Jordan Peterson & PragerU


[ Редактирано 27.06.19 21:56 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
30.06.19 12:04 Цитирай
изказвания: 4781

rt.com, 28.06.2019
"Orwell’s 1984 no longer reads like fiction. It’s the reality of our times"
Романът "1984" на Оруел вече не звучи като измислица. Той е реалността на нашето време.

 


rt.com, 29.06.2019
"Italy in shock as mayor, medics & others caught brainwashing kids to sell them into foster care"
Италия е в шок - кмет, медицински работници и други са хаванати да "промиват мозъци" на деца, за да могат да ги продадат на приемни семейства

 


rt.com, 29.06.2019
"9/11 first responder Luis Alvarez dies from Ground Zero-related cancer"
Първият свидетел по случая 9/11, Luis Alvarez, е умрял от рак, свързан с [отделилите се отрови при] тогавашните разрушения 


rt.com, 11.06.2019
"‘You should be ashamed’: Jon Stewart shreds members of Congress for skipping 9/11 victims hearing"
"Трябва да се засрамите!" - Jon Stewart критикува остро Конгреса на ОАД("САЩ") за това, че не са провели изслушвания на жертвите от 9/11

 


rt.com, 28.06.2019
"Putin’s questioning of ‘liberalism’ causes existential shock"
[i]Това, че Путин поставя под въпрос "либерализма" предизвиква екзистенциалан шок


rt.com, 27.06.2019
"‘Liberal idea’ failed the West, elites forgot about people: Putin in interview"
"Либералната идея" не оправда доверието на Запада - елитите забравиха за хората: интервю с Путин

rt.com, 29.06.2019
"'6 or 5 genders… no idea what that even is': Putin says LGBT should not enforce their agenda on kids"
"6 или 5 gender-а/социални роли ... дори нямам представа какво е това": Путин казва, че тези, които са Лесбийско-Педерастко-Бискесуално-и-Травеститски (LGBT)  не трябва да налагат техните планове върху децата

 
[ Редактирано 30.06.19 16:31 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<        >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF