Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

trias   англиканска църква   венци тоневски   заблуди   краят на епохата   насилие заради вярата   не се противете на злия човек   негативна изповед   нови учения   от любов ли даде сина си бог  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Започване на нова тема
    
17.05.11 14:13 Цитирай
изказвания: 2090
(коментари към: Дневници / Christian / Идва Джойс Майер)


Скъпи Кристияне, за съжаление съм съгласен с теб в пълнота относно Джойс и отчасти в частта за нуждите. Не Е само Бог, Който Се грижи за нуждите ни. Бог Е наредил в Своята мъдрост и сила да съставляваме Тялото на Помазаният Исус - Неговите святи събирания.

И ето КОНФЛИКТНАТА точка - те не са това, което Той е заръчал, но са извратено подобие, с началници от типа на Джойс, които началници ПРИБИРАТ КАЙМАКА с думите : "Благодаря. Имате ли още благословения за мен?" , а за вдовиците, сираците, бедните не остава НИЩО. Защото НИЩО не е и определено да стигне до тях. Те просто ЛИПСВАТ в умствените и духовните схеми на "лидерите", за съжаление.

Така че : относно бедността - БОГ Е НАРЕДИЛ ДА СМЕ БРАТЯ, ДА ЖИВЕЕМ КАТО ЧАСТИ ЕДИН НА ДРУГ И ДА СЕ ОБИЧАМЕ (това само по себе си е призив за разрушаване на църковните структури и схеми в този им вид). Докато не го проумеем ще се люшкаме на люшката на нашето детинство и ще повтаряме един и същ рефрен.

Да, Джойс НЕ БИВА ДА БЪДЕ ПРИЕМАНА ОТ НИТО ЕДИН ВЯРВАЩ В ИСУС, но остро изобличена - така, както и Павел съветва Тимотей. НО това, което става е поредният цирк, защото не тя, а "ВЯРВАЩИТЕ" са причината за нейното явяване в България. Ако няма почва - няма да има и семе, брат. Докато има благодатна почва за такива изродени ГМО-та, то ще идват и такива "сеячи" тип ГМО.

Преосмисляне.


" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре
edinni.com:дневници,   edinni.com:коментари
    
19.05.11 11:32 Цитирай
изказвания: 2090
Във facebook-а публикувах на страницата, уведомяваща за идването на въпросната дама своето мнение и се учудих дълбоко от любовта към естественият "християно - религиозен" поток сред "вярващите". Те са "там", те "бързат да дойдат", да се "съберат", да "чуят от тази Божия жена", от "този служител на Бога", да бъдат "без предрасъдъци", защото "предрасъдъците" биха им попоречили да приемат "пълното Божие благословение".

Аз съм "критикувал", "завиждал " съм, "заяждал" съм се. И то защо? Защото имам мнение, различно от тяхното : "Приемете и повярвайте в Джойс. Приемете всяка дума от нейните уста!"

Ама направо съм същисан от простотията, елементаризма и демонстрираното ниво на полу-дебилност, полу-идиотизъм. Нима сме я докарали до тук? Нима вече няма мъдри сред вярващите, които да живеят внимателно, бдително, разумно, трезво и свято?! Няма ли кой да отсъди, а когато се появи някой, който да го стори (като мен, например), дори и да не е напълно, се счита за неприятел?!

Господи, какво извращаване на учението и на събранията! Вместо да е "стълб и подпорка на истината", църквата (събранията и отделно - самите вярващи) са станали синоним на в-идиотени полу-малоумни и лесни за манипулиране, хора. Докога?! Докога ще търпите някой, който да ви лъже, да ви взима парите, да ви се подиграва в лицето и вие да се радвате?

Докога хората на Бога няма да са хора на Бога, а хора на лъжата, на манипулацията, на лъжеучителите, на широкият път и на огненото негодувание?!

Докога ще приемате лесно тези, които Павел би проклел и предал на сатана, Петър - отрекъл, а Юда - нарекъл с ужасни имена? Докога ще се съгласявате с духа на прелюбодейство спрямо нашият Бог и ще отстъпвате от Него в пътища, които са лъжовни и чийто край е хадес? Докога??!!!

О, покайте се!" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
22.05.11 09:26 Цитирай
изказвания: 277
Подкрепям ви в мнението ви за Джойс Майер. И аз писах във фейсбук по този въпрос. И мен Владо ме приеха както приеха и тебе и аз съм възмутен от същите неща, които си описал.

[ Редактирано 22.05.11 09:32 ]

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF