Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

1000-годишно царуване   2000 г   аутизъм   кирил минов   лазар   лидери   оръл робъртс   семитизъм   снимки от космоса   чужди езици  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Рак от енергоспестяващите лампи?
Започване на нова тема
    

30.04.11 01:46 Цитирай
изказвания: 4562
Както е известно, Европейският Съюз - на когото се подчинява и България - е издал законова разпоредба да се спре поетапно производството на обикновени ел. крушки и в употреба задължитлно да влязат т.нар. енергоспестяващи крушки. Т.е. в скоро време няма да може да се намерят обикновени ел. крушки и ще се наложи всички да ползваме заповяданите от Съюза крушки.


Наскоро стана известно, че енергоспестяващите крушки всъщност отделят високи количества отровни рако-причиняващи газове при светене, а при счупване, от тях се отделя и живак, който е силно отровен и опасен за човешкото здраве.


Корпорациите производители не са отрекли разкритията, но твърдят, че отделяните отрови не били опасни за човека, поради (уж) малкото количество отрови, което се отделя.

В същото време специалисти изследователи по въпроса твърдят, че дори и в малки количества (а те всъщност не са малки, а превишават много - напр. 20 пъти - (засега) считаните за безопасни количества!) тези газове сериозно заплашват човешкото здраве. Използването им в затворени помещения на практика е равносилно на тровене и убиване на съответните обитатели.


От здравословна гледна точка, алтернатива на тези крушки са т.нар. LED-лампи, но те, поне засега, са неприемливо скъпи (напр. 50-100 лв. една крушка, която, освен това, някой ден трябва и да се сменя...).Публикации по темата:

Eнергоспестяващите лампи съдържат канцерогенни вещества

Енергоспестяващите крушки ни облъчват с нацистка отрова

Икономичните крушки пускат отрова

Eнергоспестяващите крушки излъчват отровни вещества

Енергоспестяващите крушки облъчват с фенол
(Отровата е била използвана в концентрационните лагери от нацистите)(англ.) Боклукчии, подкрепяни от трудозащитни организации, отказват да се събират енергоспестяващи крушки заедно с останалия боклук, поради високия риск за здравето им.
'We will not pick up toxic new bulbs': Councils say energy-saving lights are too dangerous for binmen

(нем.) Живачните енергоспестяващи лампи са престъпление срещу човечеството
Die Quecksilber-Energiesparlampe ist ein Verbrechen an der Menschheit!
##РЕДАКТИРАНО## classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" width="400" height="249">##РЕДАКТИРАНО## type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="249" src="http://www.youtube.com/v/OL7sHmqS8o4">##РЕДАКТИРАНО##>##РЕДАКТИРАНО##>


(нем.) Отрова от енергоспестяващите лампи замърсява въздуха в стаите
Gift aus Energiesparlampen belastet Raumluft (NDR - Markt vom 18.04.2011)
##РЕДАКТИРАНО## classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" width="400" height="249">##РЕДАКТИРАНО## type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="249" src="http://www.youtube.com/v/B8zIbT_r7fM">##РЕДАКТИРАНО##>##РЕДАКТИРАНО##>

[ Редактирано 30.04.11 06:08 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
европейски съюз,   енергопестящи крушки,   енергопестящи лампи,   енергоспестяващи крушки,   енергоспестяващи лампи,   живак,   канцерогенен,   рак,   фенол
 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF