Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

1000-годишно царуване   2 кор   amd   гагарин   идоли   илайджа лист   написано слово   пазене   свидетелства   стойчо купенов  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Форуми :: Божията общност :: Разцепления, течения, клонове,... във вярата в Божия син << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Георги и Уанда Бакалови и щетите, които са нанесли на Тялото на Исус
Контрол за достъп в тази тема определен от автора или администрацията:
анонимнипубликуване блокирано
Започване на нова тема
    
17.03.11 00:01 Цитирай
изказвания: 2090
  Откривам тази тема с Божията благодат, за да изобличим тук едни от тези, които са нанесли сериозни рани и поражения на вярващите, представяйки се на служители.
  Ще помоля всеки един, който участва да премисля какво пише, да го пише като пред Бога, да е с чиста съвест и да е за поука, за предупреждение и за да се извадят наяве гнусните дела на тъмнината. Редно е някой да се заеме с тези Авгиеви обори.
  Господи, дай ни сила да го завършим достойно и да ти е угодно, молим те.


" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре
арц,   бакалов,   георги бакалов
    
08.04.11 09:56 Цитирай
изказвания: 2090

  Ще започна по – нататъшното си писане с кратко въведение.
 
  Защо въобще искам да пиша по тази така дискутирана и „болна” за редица среди  и човеци тема? Единствената ми цел е : да предпазя. ДА ПРЕДПАЗЯ неколцина, които още не са се срастнали със системата на ХЦ„Прелом”, но сърцата им още не са напълно осквернени чрез ИЗИСКУЕМОТО от лидерството идолопоклонство и гнусота от всякакъв вид.

Декларирам своето лично отношение към Георги : възмущение от твоята надутост, помпозност, нарцисизъм и лъжовност, жертви на които са вече мнозина. Твоят дебилизъм, Георги, към видният ти грях и твоето видно закоравяване към апела на Святият Дух да потърсиш хора и да им ПОИСКАШ ПРОШКА, човеко (не мога да те нарека брат след това, което ти ЛИЧНО причини на семейството ми) – така, както съветват авторите на новозаветните писания

  Целя с написаното тук да предизвикам към размисъл преломци, които не са с напълно „бъгнат” акъл и не са се напълно „зомбирали” от непрекъснатите втълпявани им лъже – доктрини, манипулации и църквиянско – демонични игри. Бог наш нека да отсъди!

Поканвам неколцина от ХЦ„Прелом” в това виртуално пространство да защитят тук, в необременена от лидерството им (което бързо блокира опонентите и трие изказванията им в своите пространства) територия, претенциите на Георги Бакалов да е „апостол”. Все пак доскоро той беше „ваш апостол” и сега, макар официално да не е – доколкото разбирам от позицията му, все пак връзката помежду ви не е никак и малка и не  е никак слаба, но напротив – връзката помежду ви е голяма и силна. Та – на база на ПИСАНИЯТА, а не на ваши идеи и фантасмагории, нито такива, които са ви набивани „в канчето” – бихте ли ни обяснили ЗАЩО СЧИТАТЕ ТОЗИ ЧОВЕК (а именно : Георги Бакалов) за „апостол” – и то – дотолкоз, че като му взимате интервю се обръщате към него с „апостол”, като му пишете и – мейл е същото обръщение, а ако додрапате до него по време на свободното му и крайно БЕЗЦЕННО ВРЕМЕ, вие сервилничите със същото обръщение (а именно : „апостол,…”) ?Дайте ни да разберем защо този човек е „апостол” за вас. Поканвам и Георги, но едва ли – ти си страшно зает, ти си апостол, а ние сме нищожества, нали…ех, знаем се толкоз добре, стари друже…
От друга страна, аз ще изложа своето свидетелство защо този човек е :    -1-  лъжеапостол, сатанински слуга и един, който се преправя че е в агнешка кожа, за да пречупи вярата на мнозина, които са избягали от страстите в света и са се обърнали към светлината и царстото на Възлюбеният Син, според както пише в новозаветните писания

  -2-  ще представя своето ЛИЧНО ПРЕЖИВЯНО от този мародер и злонамерен към всяко благо, човек, когото наричах „свой духовен баща”, „уважаван от мен апостоле”, „скъп за мен”, подобни. Преживяното от своята съпруга също ще предоставя – без нотка на неприязън, но ясно чисто, прозрачно до болка, истинно, като пред Бога, Който иде, за да отсъди на всекиму каквото е правил. Ще представя случаи на вероломство, на които съм бил ПРЯК СВИДЕТЕЛ и които през годините ритах под килима и затъквах устата на съвестта си пред Бога

  -3-  ще помоля всеки, който не може смислено да защити своята позиция на боготворене на Георги да размисли относно това, КОЕТО ПИСАНИЯТА КАЗВАТ за такива хора с такива плодове

  Не смятам да подмина и това, което неговата съпруга направи, или по – точно НЕ НАПРАВИ в дадени случаи и какво разруши и поруга в други. Има свидетелства за нейната злост и вероломство от мнозина.

Бог да даде разум на тези, които пишат тук – това не е война, драги преломци – това е апел да бягате за живота си.

  Нека започнем." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
08.04.11 10:27 Цитирай
изказвания: 2090
    Това писмо с надпис : "Покана за публичен дебат към ХХХХХ" бе разпратено на неколцина преломци. Вие сте на ход, обществени съдници.

Уважаема Г-жо/це/ Г-не, Вие сте един от неколцината поканени да участвате в публичен дебат, касаещ Вашият (или „доскоро Вашият”) апостол Георги Бакалов – тук :   http://edinni.com/p/glory_to_God/    . Ако той е в сърцето ви и вярата Ви в Единородният Божи Син с понятието „апостол”, или „моят апостол”, или пък : „апостол Георги”, то Ви моля най – смирено да ни обясните защо го смятате за такъв на база на новозаветните писания. Моля, включете се в дискусията с нужният християнски тон и отношение. Това не е нито лична война, нито интернет вендета, но това е просто апел за здрав разум. Вашият здрав разум, Уважаеми/ма.   Също така Вие ще можете да споделите на НЕУТРАЛНА ,територия свои убеждения и позиция спрямо представените доказателства, уличаващи Георги и Уанда във ВЕРОЛОМСТВО и други грехове.   Благодаря Ви предварително за участието, което ще е интересно и, вярвам, от полза за самите – Вас. Докажете на Вас и съвестта Ви, че вярата Ви в Божият Единороден Син е на стабилна канара, а не е на пясъци, лъжедоктирини и на лъжовните претенции на разни лъже – апостоли. Предварително : благодаря.   Владимир Минев.   ПП : дискусията е „затворена” от мен за участие на нерегистирани участници, така че – първо се регистрирайте. Това няма да Ви отнеме много време, пък и не е нещо ново за Вас, касая изискуемата съща процедура във вашите интернет простраства и места. Нужно е не само да господствате във вашите интернет пространства, но да можете ДА ЗАЩИТИТЕ своите убеждения и на неутрална територия.   Бог да Ви пази и да Ви отвори очите за краят на пътят, по който летите. Господ наш иде. Маран – ата.  " Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
19.04.11 19:39 Цитирай
изказвания: 2090


  Продължавам темата с лъжеапостол Г. Бакалов и неговата АРЦ (апостолска реформирана църква) структура. Слагам тази емблематична снимка, която може би добре представя това, което врагът извършва и ще извършва чрез този човек и структурата му (а именно : АРЦ).
  Разбира се, хората, които ги поканих на дебат ми отказаха, като единият/едната, ме и блокира, защото `и казах сурови истини. Последни времена са. Нашият Господ идва и всеки, който живее с вяра в лъжата и нейният баща ще гори в огненият ад.

  (следва моето лично свидетелство)" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
21.04.11 11:02 Цитирай
изказвания: 14
много ми харесва снимката , в България е пълно с такива вълци грабители

Най-отгоре

    
21.04.11 11:07 Цитирай
изказвания: 14
пропуснах да добавя овцата с вълча глава е доста охранена тлъстичка
ммммм---мазничка ,колко много хора познавам копие на това тревопасно и хишно животно

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF