Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

27.01.0001   ursula haverbeck   венцислав иванов   държавно шпиониране   едно   краватизиране   невъзможност да се имитира второто идване н   откр. 7:14   тод бентли   царе над народите  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Започване на нова тема
    
21.07.10 19:09 Цитирай
изказвания: 118
  

http://truthspeaker.wordpress.com/2010/01/20/urgent-kundalini-warning-from-andrew-strom/  

Статията на Андрю Стром (Andrew Strom) е едно сериозно предупреждение към всички християни за действаща демонична сила с определени проявления, близки до тези на Святия Дух, която е проникнала и действа в църквата.
Тази духовна сила е „внесена” в църквата чрез определени служения и служители.
Съществува реална опасност за всички, които не разпознаят и приемат тази духовна сила в своя живот! 

Андрю Стром препоръчва да преустановим контактите си със служителите  и служенията, които се явяват „проводник” на тази демонична сила ! 

Ето и списъка със служители и служения, които той разглежда като „проводник” на демоничната сила:

(1) Todd Bentley.
(2) Rodney Howard Browne - the so-called "Holy Ghost Bartender." 

В България - АХЦ "Ново Поколение" с п-р Пламен Цолов е църквата, която е приела и подкрепя "служението на R.H.Brown, заедно със "святият смях" !

http://www.novopokolenie.bg/prestashop/product.php?id_product=13


(3) Rick Joyner or anyone connected with Morningstar Ministries.

(4) John Arnott & any connected with TACF (The "Toronto Blessing").

(5) Peter Wagner of the 'New Apostolic Reformation' who claims
to be head of a worldwide network of 'apostles' - who publicly
endorsed Lakeland and will soon preach at Toronto TACF alongside other "false anointing" advocates.

Църкви и служения в България, членуващи в коалицията на „апостол” Питър Вагнер – International Coalition of Apostles (ICA) -  http://www.apostlesnet.net/members.htm 
      

1. Апостолска Реформирана Църква с обединяващ „апостол” Георги Бакалов – http://www.apostolos.bg/arc/church/church.html    

Апостолска Реформирана Църква е вероизповедание, което е основано и обвързано със служението на "апостол" Георги Бакалов

George Bakalov
George Bakalov Ministries International
Apple Valley MN
United States
Web: www.breakthroughnet.org
 

И всички нейни апостолски центрове и подразделения, действащи в България: 

- Християнски център Прелом  - http://www.prelom.bg/  
- Апостолски Център Живот в Слава - http://lifeinglory.org/
- Aпостолски Център Правда, Мир и Радост в Святия Дух  - http://rightpeacejoy.org/  

2. Християнска Църква „Ел Шадай”  на „апостол” Красимир Партовски  - http://www.elshaddaibg.org/
 

(Църквата на „апостол” Красимир Партовски не е в списъка на ICA , но за сметка на това служението на „апостол” John Polis е в този списък !)

John Polis
Revival Fellowship International,
Inc. Beaufort SC
Web:
www.rfiusa.org
 
3. Angel Atanasov Peltekov
Apostolic Church - Bulgaria
Plovdiv Bulgaria
Web:
www.ltc-bg.com
  (under construction)

(6) Mike Bickle and IHOP Kansas City (I lived nearby for over
two years - and know how much they are into all this stuff.
Mike Bickle promotes it in his book).

(7) Bob Jones - the Kansas City prophet whose ministry is utterly tainted by it all.

(8) Patricia King and anyone else from 'Extreme Prophetic.'

(9) John Crowder & anyone connected with "Sloshfest."

(10) Bill Johnson of Bethel church, Redding - who says some good things but publicly endorsed Lakeland and promotes the "false anointing" very strongly behind the scenes.

(11) Heidi & Rolland Baker of IRIS Ministries - who do good work amongst the poor in Mozambique - but who have also carried and promoted this tainted anointing for years.

(12) Randy Clark, Wes & Stacey Campbell, and other key
figures from the "Toronto blessing."

(13) The Elijah List - and almost anyone featured on it.
 

Оставям превода на статията на eureth !Води ме в истината Си и учи ме; Защото Ти си Бог на Спасението ми; Тебе чакам цял ден.
Псалми 25:5
Най-отгоре
aпостолски център правда мир и радост в свят,   ангел пелтеков,   андрю стром,   апостолска реформирана църква,   апостолски център живот в слава,   арц,   бил джонсън,   благословението от торонто,   боб джонс,   георги бакалов,   демони,   джон арнот,   джон полис,   илайджа лист,   красимир партовски,   кундалини,   лейклънд,   майк бикъл,   международна апостолска коалиция,   морнинг стар,   нова апостолска реформация,   ново поколение,   питър вагнер,   пламен цолов,   прелом,   ранди кларк,   рик джойнър,   родни браун,   свят смях,   тод бентли,   църква ел шадай
    
22.07.10 13:40 Цитирай
изказвания: 4641
Преди доста време - може би някъде около 1995 - увещавах и убеждавах някои хора да се пазят от лъжливия дух от Торонто (когото богохулно наричат "Благословението от Торонто"),

но напразно - принадлежността им към светските структури църкви (напълно чужди на новия завет - и като название, и като дейност) ги подмамваше чрез лъжливия авторитет на съответния самозванец глава/пастор/цар/собственик на съответната фирма, в когото те безпрекословно вярваха повече от на това, което казва Бог в Писанията - било то религ. феодалства като "Прелом", "Слово на Живот" или каквито други там фирми имаше и сега има.
Спомням си един случай от тогава, при който един човек се подложи на сеансите на Родни Браун, за да разберял дали наистина действително Бог е онзи, който кара подложилите се на тези сеанси хора да подскачат неконтролируемо, да се кикотят и хилят неконтролируемо, да мучат като крави, да лаят като кучета, търкаляйки се по пода и т.н. и т.н. - изобщо да няма разлика между тях и хората затворени в клиники за хора завладени от демони (еуфемистично и заблудително: "психиатрични клиники" - понеже там душите (psiche) на хората не могат да се излекуват (iatreuo)).

(Между другото източно-римските национални разцепени т.нар. „синоди” също се занимават с подобни неща, но май в доста по-малка степен:  http://edinni.com/p/userjournals_menu/userjournals.php?blog.160 )

Не ми е ясно въз основа на какво онзи човек смяташе да прецени дали Бог е онзи сгърчващ хората и безобразничещ с тях дух, но в резултат на сеанса с Родни Браун (Браун дошъл лично и отначало той не "паднал" от заклинанията на Браун, но после Браун си сложил ръката върху корема на човека и извикал "Огън!" и спомените му свършват дотук... ), човекът свършил на пода на залата в безсъзнание, а след това с главоболие и тежест в главата и тялото.
И след това мисля, че продължаваше да не е много убеден каква е истината относно всичко това...
Из тези кръгове е разпространена измамата и заблудата, че, видите ли, ако някой не се подложи на това долно безобразие, той не бил „духовен”.
Поради това някои от тях, които по някаква причини не успяват да се включат реално в лудницата около тях, понякога се правят, че падат и може би дори се насилват да се кикотят, хилят или сгръчват по принмера на по-„духовните” наоколо.
А лъже-главите им ги увещават бащински и морализаторски, че не било добре така да се правят, а че трябва наистина да се "потопят в реката" и да се гърчат, хилят и кудкудякат наистина под въздействието на духа. (А кой е този дух, обаче, е друг въпрос...).

Според тамошните лъжи и заблуди, когато човек „преживявал” тези всъщност опасни за вечния живот на човека безобразия, той уж получавал някаква огромна духовна полза и някакво специално единение с Бога, и изобщо заблуди в тази посока.
Доколкото разбирам, мнозина в тези кръгове, въпреки че осъзнават, че нещата никак не са наред, се страхуват да напуснат феодалното владение на заблудата, от страх да не отпаднат от вярата в Божия син (че каква вяра в Божия син е това?!) ако са далеч от тези безобразия, чрез които уж ставало единение с Бога.


( Между другото, в някакъв смисъл това, според мен, е подобно на заблудата на римските секти (Западно-римската и различните източно-римски/визнатийски), които чрез измислените си човешки ритуали – напр. обезобразяване и подмяна на наредбата на Божия син относно това как да си спомняме за Него, възвестявайки смъртта му докато той дойде – са решили не да изпълняват наредбата на Божия син, а да ходят след своите си желания,
т.е. да започнат да принасят Божия син в многократна „безкръвна жертва” на Бога и да вярват, че чрез това измислено от тях ново и многократно жертвоприношение на Божия син пред Бога  те се били свързвали с Него и така стояли в единение с Бога.

Замяната на Божията наредба с тази им измислица, освен всичко друго, помага на лъже-посредническия елит там (т.нар. „клир”) да запази измисления си по човешки учения статус и да продължи да съществува, редовно раздващ на измислените т.нар „миряни” да ядат „истинските месо и кръв” на Божия син като част от измислената им нова многократна "безкръвна жертва" на Божия син пред Бога.
А при евангелистките феодалства нелегитимната власт на лъже-посредническия елит се узурпира и запазва чрез друг тип заблуди и лъжи.)
Та, известно време след сенасите на Браун (във връзка с напълно неприемливо държание за (уж) Божий човек, което лично аз не съм регистрирал у съответния човек, преди заразата от Торонто) от същия човек бе гонен демон, който демон при гоненето дори е говорил чрез човека и изрично е отказал да излезе, като тогава човекът допълнително е бил и с модифицирано поведение, принципно нехарактерно за него. Не зная дали след това демонът е бил изгонен, но както разбирам покрай подобно често проявяващо се лошо поведение, последваха куп негативни неща за него и близките му в отношенията с други хора. Дано Бог да е променил нещата след това.


Бягайте от заблудите и греха, и стойте в истината.


[ Редактирано 13.09.10 13:58 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
26.07.10 12:32 Цитирай
изказвания: 2090
Поради такива грехове и показани зли неща мнозина се съблазниха и се отрекоха от добрите неща, които Бог им беше дал (от любовта на Духа до различни дарби от Същият). И сега тези, които се отрекоха и похулиха всичко са в света и хулят и пастори и Бога .

За такива хора Исус каза, че по-добре да се не бяха раждали: спечелиха доверието на вярващите и после се поругаха и с доверието и със самите вярващи. Горко им! Защото отидоха в пътят на Валаам, Веоровият син, обичащи парите и света повече от Божието царство и да поставят себе си в служба на Царят.

Владо." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
28.07.10 17:56 Цитирай
изказвания: 4641


От тази тема се сетих как преди време, донякъде с изненада, прочетох как Дерек Принс също подкрепя т.нар "свят смях" и останалите практики, които правят хората понякога да "изглеждат като пияни"

В Уикитека поместих кратки откъси от книгата му Врява в църквата.

По-нататък ако намеря време, ще напиша относно пасажите от Писанието - за мен напълно неоснователни - които Дерек дава, за да защити обсъжданите практики.
Накратко той казва, че понеже някои хора се смеели от радост, съзнавайки какво голямо добро Бог им е направил, то от това следвало, че на практика заразата от Торонто била от Бога.
И другото, че понеже Бог ще се присмее на враговете си, то от това следвало, че на практика заразата от Торонто била от Бога.
Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
врява в църквата,   дерек принс
    
28.07.10 17:57 Цитирай
изказвания: 4641

И също се сетих за това видео с Кенет Хейгън, за което стана дума тук: http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?5957.post


копирам откъс от изказването:

----------

И също се чудя дали същият човек е виждал тоталния позор, в който участва споменатият Кенет Копланд, заедно с Кенет Хейгън – сцена подходяща за случка в психиатрично отделение или за особен травмиращ психо-филм – което всичко позори Бога:

Видеoто е озаглавено: 
"Кенет Хейгън и Кенет Копланд – петдесятна лудница"
С подзаглавие:
„...Кенет Хейгън и Кенет Копланд
заедно с войнство петдесятни умопобъркани
представят:
Свят Смях & Духово Пиянство
или...
Как Намерих Исус, Но Си Загубих Разсъдъка
...“


И за съжаление подигравките на светските(?) хора, публикували видеото, не са никак без повод... А тези подигравки (и в коментарите също) в края на краищата засягат самия Господар Исус, ако и Той да няма нищо общо с този позор.


адм.бел.
разкл. в: Дерек Принс и "врявата" сред Божията общност


[ Редактирано 30.07.10 21:28 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
кенет копланд,   кенет хейгън
    
15.08.10 18:15 Цитирай
изказвания: 4641

Още мнения по темата...


 "Харизматия" I (рус.)

##РЕДАКТИРАНО## classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" width="450" height="403">##РЕДАКТИРАНО## type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="403" src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=6b896d70">##РЕДАКТИРАНО##>##РЕДАКТИРАНО##>


 "Харизматия" II (рус.)

##РЕДАКТИРАНО## classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" width="450" height="403">##РЕДАКТИРАНО## type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="403" src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=ab26b97a">##РЕДАКТИРАНО##>##РЕДАКТИРАНО##>


[ Редактирано 15.08.10 18:17 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF