Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

edinni.com:форум   колпос   ное   ной   обществено възпитание   седемкратно служение   сомосексуализъм   християнски атеизъм   циклон-б   шариа  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Започване на нова тема
    

05.04.10 15:40 Цитирай
изказвания: 4773

Тук ми попадна един личен дневник на изглежда изпатил човек... :

http://mat.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/02/10/za-crossbgbible-i-quot-bogoizbranite-quot-kliukari.490606

Актуализация:
Публикувам снимка и mht-копие на страницата от Гугъл-кеш.
...за всеки случай копирам текста от дневника:

--------------------------------------------------------

10.02 20:14 -
За CrossBgBible и "богоизбраните" клюкари
Автор: mat
Категория:
Лични дневници   
Прочетен: 148 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 12.02 01:35


Насочиха ме към един коментар към някаква странна тема в някакъв блог. Темата не представлява интерес за мен затова и няма да я рекламирам като давам линк към нея, но поради някаква причина ни в клин ни в ръкав коментара беше насочен лично към мен. Ето го:

"bogoizbrania каза...

Този форум е прикрито яеховистки, ако познавате хора там е важно да се проучи и модератова с никнем "mаt", тази персона се подвизава и в blog.bg, там разбрах че автора на популярната програма "кроссбаибле" е също яховист. Което явно показва, че въпросната дейност е част от някакъв сектантски заговор.
Мога ли да ви помоля да разследвате малко нещата, аз не познавам тия образи, а те явно са по опасни от колкото изглеждат. Най интересна е и връзката яховистите и Дoни от Ямбoл както и ченгето Благoвест Бeлeв.
Всъщност вие как сте могли да сте близък с такъв еретик и да го усетите толкова късно?
"

Все си мислех да не се заплитам в подобни християнски интриги, но то няма как...
Затова с няколко думи ще разясня някой неща.

По времето когато започнах да пиша CrossBgBible посещавах петдесятна църква. Тогава още си нямах идея за какво иде реч. Говоря за християнския октопод който е пуснал пипалата си навсякъде, за който разбрах едва по-късно. Запознах се с Дoни Дoнев от bibliаta.cоm и той ми предложи да обявя CrossBgBible като проект на bibliаta.cоm и да се възползвам от всички ресурси - място на сървъра, хостинг, предоставяне на преводите на Библията, реклама... И така без да знам се заплетох в един непонятен за мен до този момент свят - света на християнската кухня - интриги, клюки, вражди, омраза, контрол, контрол, пак контрол, тайни намерения и неизброим куп гнусни "християнски" практики. Всичко това аз нарекох "християнски октопод". Това е една мрежа от срамни деяния на хора които наричат себе си християни. Зачудих се (и до днес се чудя) кои точно са християните, защото тези дето се имат за такива определено не са. Видях умаления вариант на чашата с гнусотии описана в Откровение и ще ви кажа една тайна - чашата и гнусотиите в нея не са светски, а християнски.

Та взех решение да се разгранича от всичко това. В момента не посещавам никоя църква. За яховистите дори не съм чувал (в смисъл изобщо не ме интересуват, нито те нито ученията им). Смешно е да се твърди че съм яховист, но то явно няма в какво да ме обвинят и затова така...

Разграничих се от bibliаta.cоm (от пролетта на 2009). Оттеглих проекта CrossBgBible от там и сега CrossBgBible е напълно независим проект, който се пише от един човек (мен) и няма да включва други програмисти, първо защото няма нужда и второ защото вече не знам кой кой е.
Тук трябва да отворя скоба и да спомена, че въпреки молбата ми bibliаta.cоm да отстрани всякаква информация за CrossBgBible от сървърите си, там все още и навярно съвсем умишлено може да се намери информация относно това, че CrossBgBible е проект на bibliаta.cоm. Не е! От доста време вече не!
CrossBgBible вече никога няма да участва в какви да е съдружия, дори това да е фатално за съществуването й.

След оттеглянето ми, започнаха да се случват странни, но очаквани от мен неща. Предупредиха ме приятелски (неофициално), че CrossBgBible използва незаконно преводите на Библията без разрешение от "държащите правата". Поисках такова разрешение първо от bibliаta.cоm и после от още един мистериозен "държател" на правата за когото е известно, че е адвентист. Не получих никакъв отговор, въпреки че писмата ми бяха официални (дори съм готов да ги публикувам публично ако се наложи). В момента очаквам втората вълна от нападки от страна на "държателите" на правата. Възможно е дори да се наложи да спра CrossBgBible, но на мен не ми пука за това. Видях що за християни са тези хора и какви са истинските им цели - спиране, а не разпространяване на Божието Слово. Очаквам да направят всичко възможно да заличат от света CrossBgBible. И при това не съм пророк.
Проблема с който те се сблъскват е, че на мен вече не ми пука за съществуването на CrossBgBible и няма с какво да ме държат под контрола си. Ако искат да я спират. Видях, че този свят няма да се оправи и уви всеки отговаря сам за себе си. За мен е по-важно дали аз ще се спася отколкото дали CrossBgBible ще достигне до света. Това не е егоизъм! Така, че аз избрах личното си спасение и съм готов да зарежа CrossBgBible ако тя ще ми попречи да се измъкна от октопода.

Когато първата им атака не успя, в мрежата започнаха да се появяват мистериозни нападки вече лично срещу мен, от някакви странни хора които изобщо не ме познават. Една от тях е горния коментар. С въпросния "богоизбран" нямам никаква работа. Но от момента в който се отделих от bibliаta.cоm, той започна да пише много странни изказвания за мен и то без изобщо да съм го провокирал. Не го знам кой е, но явно е част от октопода иначе няма друго разумно обяснение. Октопода е голям и е пуснал пипалата си навсякъде. Той държи контрола и в мрежата и затова CrossBgBible му е като трън в очите.

Както казах, в момента не посещавам никакви църкви и едва ли ще посещавам повече такива. Това пък е друг трън в очите на хората които си правеха разни планове за мен и естествената им реакция е да ме наклеветят, че съм "отпаднал" или пък съм сектант (яховист). Но "доказателствата" им не стават за нищо. Ако прочетете горното изказване ще видите, че съм обявен за модератор на един доста известен християнски форум. Всеки може да провери, че там няма модератор с името mat. Дори и потребител mat няма! Какво повече да говорим? Яховист ли съм аз или съм трън в очите на октопода? Отпаднал ли съм от вярата или съм отпаднал от контрола на октопода?

На въпросния "богоизбран" ще кажа:

Псалми 25 2. Боже мой, на Тебе съм уповал; Да се не посрамя, Да не тържествуват неприятелите ми над мене. 3. Наистина, никой, който чака Тебе, няма да се посрами; Ония ще се посрамят, които, без причина, постъпват коварно.
Ония ще се посрамят, които, без причина, постъпват коварно.
Доста се изложи с тоя коментар, богоизбрани...

Това са те - "християните"! Прикриват се зад Библията, добри проповедници са, супер известни са, спечелили са хиляди души за Бога, но също така са и добри клеветници, добри интриганти и са готови да стъпчат всеки който ВЕЧЕ не е част от октопода.
Това е християнството от което отпаднах!

Съжалявам, че бях принуден да напиша тези лични неща и да стана част от гнусния свят на християнските интриги.

П.П. Важно е да отбележа, че нямам абсолютно никакви лоши мисли, камо ли омраза към лица като ДД и богоизбрания! Всеки сам избира пътя си! А Господ иде!

Maran atha!

[ Редактирано 27.05.11 16:00 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
bibliata.com,   crossbgbible,   mat,   shalom group,   библиата.ком,   дони донев,   доний донев,   мафия,   октопод,   религиозен октопод,   религиозна мафия,   християнска мафия,   християнски октопод,   шалом груп
    
06.04.10 21:43 Цитирай
изказвания: 2104
Той, въпросният "богоизбраният", не е с ума си напълно. Въпросният му гневен постинг е смесица и компилация в объркването му от рязкото отношение в сайта на фелоушипа към него и той смеси псевдонимите на "Mac" от фелоушипа и на "Mat", който сега също недоумява защо и как (във фелоушипа също отговориха на богоизбраният, ако не се лъжа - и там бяха леко ядосани от неистинните факти).

За съжаление въпросният човек с ник-нейм богоизбраният, е станал като нарицателен, но не в добрият смисъл, в средите ....


То работата е повече за молитва...а че има "октопод"- има, но едва ли въпросният богоизбран е част от него..." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

Анонимен
    
10.04.10 18:42 Цитирай
Гост
не става ясно какъв октопод?

Най-отгоре

Анонимен
    
10.04.10 22:05 Цитирай
Гост
ясно си е то за какво говори този мат

Най-отгоре

Анонимен
    
12.04.10 15:18 Цитирай
Гост
eureth не успях да намеря това в блога който посочваш - да не би да го преписваш погрешно?

Най-отгоре

    
12.04.10 15:52 Цитирай
изказвания: 4773

Анонимен, тъй като предположих, че хората, които потърпевшият е изобличил биха могли да окажат натиск върху него - напр. чрез заплахи или по друг начин - да изтрие своето свидетелство относно т.нар от него "християнски октопод" (както и фарисеите са направили заговор да убият Исус, понеже и той е говорил за тях), реших, че е добре тази информация да я има копирана на повече места из Интернет, за да бъдат Божиите хора информирани за тяхна полза, подобно на информацията за фарисеите в новия завет. Възможно е предположенията ми да са се изпълнили.


А ти как попадна в тази тема и защо ти е толкова интересна? Да не би и ти да си потърпевш от този Октопод? Или пък да си от самия Октопод?  Между другото, ти ли беше онзи, който преди ден два написа изказване в тази тема, чийто текст, се състоеше единствено от обидата "тъпо", което се наложи да трия?

[ Редактирано 12.04.10 15:53 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
15.04.10 17:41 Цитирай
изказвания: 277
Аз съм съпричастен, вижте това: http://believerbg.com/viewtopic.php?f=15&t=226

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF