Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

анхелика самбрано   блажени гонените за правдата   голямата скръб   държавата отнема деца от родителите   езици   образование у дома   предупреждение за дисциплина   свидетелства за бога   хупостасис   шпионски софтуер  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
За златото, хартийките, поробването на държави и края на епохата
Към страница       >>  
Започване на нова тема
    

04.03.10 14:32 Цитирай
изказвания: 4756


Статии с може би полезна за някои информация: http://www.novini.net

(хареса ми едно изречение: "Когато човек печата пари, това е измама, когато държавата печата - инфлация ")

...не че златото или среброто са голямо богатство в сравнение с истинското богатство, което Бог подарява, но хартийките ("парите") са още по-безстойностни и чрез отдавна действащата порочна и измамна "балонена" финансова система, са ефективен инструмент за упражняване на земно робство от имащите власт (вкл. и над "легалното" печатане на банкови хартийки ("пари")) над нямащите власт (и съответно - хартийки).

Но скоро Бог ще хвърли най-големия измамник в подземната бездна и 1000 години той няма да може да мами народите да нападат Божиите хора. Нито да прокарва измамни хартийчени финансови системи.
През това време едва ли някой ще ползва зелени американски хартийки или европейски по-шарени хартийки. Освен за разпалки може би...

[ Редактирано 04.11.11 12:53 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
ддс,   дефлация,   златен стандарт,   златно покритие,   злато,   инфлация,   краят на епохата,   нов световен ред,   пари,   финанси,   финансово робство
    
19.03.10 16:41 Цитирай
изказвания: 4756

превод на откъси от http://www.informationliberation.com/?id=29387
-----------------


Пари от въздуха: Сега пък председателят на (частната банка, б.п.) „Федерален запас (или „Федерален резерв”)”,  Бен Бернанке, иска да премахне напълно изискванията за банкови запаси?

До сега ОАД („САЩ”) работеха под банкова система с „частичен запас”. От банките винаги се изискваше да държат малка част от вложените пари при тях, за запас, и им се позволяваше останалите да ги използват за заеми. Но сега се оказва, че председателят на банката „Федерален запас”, Бен Бернанке иска да премахне напълно изискванията за минимален запас., които – казва той – „предизвикват разходи и деформации на банковата система”.

[...]

Това просто е напълно нелогично. Но то си е точно там черно на бяло на самия сайт на банката „Федерален запас”.

[...]

Какво, о небеса, си мисли Бернанке?

Ама разбира се, той е „Личност на Годината” от списание „Time”,  така че ли не би ли трябвало всички ние да млъкнем и да се доверим на неговата експертна позиция?

Едва ли.

Истината е, че Бернанке превръща финансовата система на ОД („СЩ”) в пълна каша.
За щастие има някои членове на Конгреса, които осъзнават това. Един от тях е републиканския член на конгреса Рон Паул от Тексас. Той предизивка огнена буря като представи законопроект, който би подложил (частната банка) „Федерален запас” на подробна финансова ревизия за първи път откакто е създадена. Рон Паул осъзнава, че да се създават пари от въздуха само ще създаде големи проблеми.

Това е извадка от забележките на Рон Паул към председателя на „Федерален запас” Бен Бернанке на изслушване пред конгреса...

“  “Федерален запас” в сътрудничество с гигантските банки създадоха най-голямата финансова криза, която светът е виждал. Глупавата идея, че неограничени количества от пари и кредити създадени от въздухa могат да осигурят стабилен икономически растеж ни достави тази криза. Вместо икономически растеж и стабилни цени, („Фед”-ът)  ни даде държавна и финансова система която сега заплашва световените финансови и политически институции.
Преследването на същата политика на прекомерно харчене, увеличаване на дълга и паричното обезценяване
(т.нар. „инфлация”, букв. „надуване, увеличаване (на хартийките (парите) или според някои: на цените)”) може само да комбинира (т.е. и така да увеличи, б.п.) проблемите, които изискваните поправки предотвратяват. Удвояването на издадените пари не сработи, очетворяването им също няма да сработи. Изкупуването на неплатените дългове на привилегированите институции и изхвърлянето на безстойностни активи върху американския народ е морално погрешно и безплодно в икономически аспект.


Истината е, че финансовата система, която създадохме прави обезценяването на парите („инфлацията”) неизбежно. Доларът (ОД) е загубил повече от 95% от стойността, която е имал, когато „Федерален запас” е била създадена. През това десетилетие стойността на долара ще намалее още доста повече.

Това не изглежда като много добро вложение.

Но когато дадеш власт на банкерите да създават пари от въздуха се случва точно това.

И нещата тепърва започват да се влошават.

Особено ако Бернанке си получи своето и изискванията за запаси бъдат изцяло премахнати.

Икономиката на ОД вече е една огромна каша и на кормилото стои приятел, който просто не схваща ситуацията.

Идват трудни времена.

[ Редактирано 12.07.10 13:20 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
19.03.10 16:48 Цитирай
изказвания: 4756
Не бих казал, че толкова ми е интересна американската икономика или пък политическите им борби (или може би по-скоро „политическия театър”), но покрай цялостната мъгла понякога се прокрадва и някой незначителен лъч светлинка.

За мен лично откакто властта в ОАД („САЩ”) е заменила относително само-стойностното (за търговия) в земни условия злато с хартийки (естествено - безстойностни)
и насилствено е "изкупила" (подобно на комунистическия "легален" пладнешки грабеж на земята на хората преди 50-60 години) всичкото злато от хората (срещу определен от властта брой зелени хартийки за грам злато),

финансовите кризи там (а и на всякъде, където купуват живота на хората с хартийки) са нещо напълно закономерно и очаквано. Предполагам, че те дори се използват като политически лостове от онези, които упражняват властта си да печатат хартийки („банк-ноти”), с които да купуват животите, времето и труда на хората (т.е. робите, иначе вярващи, че са свободни, собено американците).


Всичко това може донякъде да е неосъзнат опит (явно и очаквано - неуспешен) да се избяга някак си от страшната действителност на Божието наказание над съгрешилия Адам и неговото потомство – смърт, тежък труд, болезнено придобиване на деца, неплодородна земя, болести и т.н.; някакъв опит за непостижима самозадоволяваща се система, за изфантазирано богатство и благоденствие.
И логичните „кризи” (т.е. когато се спука балона на благоденствените фантазии) все трябва да връщат „на земята” фантазьорите, колкото и "учени" или "опитни" да са, и колкото и голяма власт да имат.

Но, кой знае, може също и да е напълно осъзнато и хладнокръвно използване на властта за безмилостно и брутално използване на подвластните с надежда за (поне лично) благоденствие и живот,
като тя се опитва да се скрие зад „научни”, „финансови”, „фискални”, „икономически”, „деривативи” и прочее велико-звучащи концепции.

Бог знае... Каквото и да е, нищо няма да остане от нея, както и от тази земя и небе, според думите на Божия син.


За всеки случай споменавам, че, както пише, борбата на Божиите хора не е срещу плът и кръв, нито с плътски оръжия, нито има за цел придобиване на "ядене и пиене", дрехи, земи, сгради или нещо такова - най-малко пък хартийки. Както пише, Бог знае от какво имаме нужда и ще даде на онези, които са негови деца каквото им е нужно за сегашното време, а в следващата епоха - и несравнимо повече от всички сегашни земни благословения. Бог се смилява дори и за враговете си - "защото Той прави слънцето си да изгрява на злите и на добрите, и дава дъжд на праведните и на неправедните".
А ние трябва да се стремим и борим, и воюваме да придобием/имаме Нещо Съвсем Друго (който е чел думите на Господаря, разбира и знае).Колкото и да е невероятно, Бог е дал спасение от греха, смъртта и всички останали неща от наказанието над съгрешилия му човек въпреки, че безсмъртието на телата предстои и за онези, които са приели Божието спасение. И който приеме Божия дар няма да се посрами, вечно. За Божиите хора идва истинско Божие светло бъдеще, дадено им от Бога поради страданията и саможертвата на Божия единствен син – Исус от Назарет, който се е предал да бъде убит, за да понесе греха на света (но след това и е бил съживен от мъртвите от Бога, неговия баща), така че всеки, който вярва в Него да не се погуби, а да има вечен живот.

А човешките напразни напъни да поправят онова, което Бог е развалил са обречени, ако и човек да не му се иска да принзава това и да планува следващата „съвършена” финансова хартийчена или политическа система (примерно "Демокрация"...) и пореденото „светло бъдеще” – сега вече „демократично”, а не „комунистическо”.

[ Редактирано 25.09.11 14:54 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
власт,   демокрация,   комунизъм,   пари,   роби,   светло бъдеще
    
14.11.10 13:25 Цитирай
изказвания: 4756

Попаднах на едно интересно филмче (със субтитри е):

##РЕДАКТИРАНО## classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" id="player2" name="player2" width="450" height="300">##РЕДАКТИРАНО## type="application/x-shockwave-flash" id="player2" name="player2" width="450" height="300" flashvars="file=http://star05.net/movies/videos/9.flv&image=http://star05.net/movies/videos/9.jpg" src="http://star05.net/player/player-viral.swf">##РЕДАКТИРАНО##>##РЕДАКТИРАНО##>[ Редактирано 14.11.10 13:26 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
03.04.11 14:01 Цитирай
изказвания: 4756


Тук попаднах на едно интересно видео с Джон Перкинс, който е отказал се от "професията", бивш "икономически убиец" (на държави/народи) и е решил да сподели своята позиция относно съвременните форми на робство...

Филмът е разделен на 7 части ("Говорейки свободно" с Джон Перкинс (1/7) , ...(2/7), ...(3/7), и т.н. ), които обикновено се появяват отдясно на текущото видео в youtube в списъка със сродни видеота и лесно могат да се пуснат едно след друго.1 http://www.youtube.com/watch?v=2GLLJMfNBME&feature=related
2 http://www.youtube.com/watch?v=-IZCDIr_rcY&feature=related
3 http://www.youtube.com/watch?v=grIhwjBGvOs&feature=related
4 http://www.youtube.com/watch?v=zafjl5sSBSM&feature=related
5 http://www.youtube.com/watch?v=m4p3r2u6IqM&feature=related
6 http://www.youtube.com/watch?v=8b9Zg_aGXdQ&feature=related
7 http://www.youtube.com/watch?v=xlDL3nhcIvM&feature=related


[ Редактирано 10.04.12 06:18 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
09.04.11 01:02 Цитирай
изказвания: 4756Бог знае дали това е вярно... какви ли неща ще се разкрият на Божия съд...[ Редактирано 10.04.12 06:20 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
25.09.11 14:52 Цитирай
изказвания: 4756


"Най-малко 80 души са арестувани в Ню Йорк, на Уолстрийт, след като демонстративно показват разочарованието си от американската финансова система и борсовите практики..."
...и един не много стар филм по темата: Господарите на парите (англ.)    (Тук статия за филма в Уикипедия (рус.))

Според посланието на филма: „...През 1913 Конгресът (на ОАД /”САЩ”/, м.б.) е дал на една независима банка, измамно наименована „Федералният Запас /”резерв”/ ”, монопол върху издаването(печатането) на американските пари и дългът натрупан от тази, явно частна корпорация, е това, което убива американската икономика....

А един от техните президенти, Т. Джеферсън, е цитиран да казва: „...Искрено вярвам, че банковите институции са по-опсани за нашите свободи от изправили се (срещу нас) армии. Властта за издаване/печатане (на пари) би трябвало да се вземе от банките и да се възстанови на народа, комуто тя с право приндлежи...Според мен самият дизайн да се търгува с (естествено безстойностни, особено пък когато са и без "златно покритие" както е днес) хартии (независимо кой ги "печата" т.е. контролира),

обрича клиентите на "печатницата" на финансово робство на "печатницата" и неспирни финансови кризи, причините за които били уж (само) разни недобросъвестни банкови играчи или неправилен баланс, или неща от този вид. 
Понеже когато едно нещо е порочно още в корена си, то орязването на "лоши клонки" не може да реши проблема.


А да не говорим за още по-дълбоката причина, която е грехът, на когото огромна част от човечеството робува

- вероятно и мнозина от онези, които създават такива финансово-робовладелски схеми и успяват по един или друг начин да ги наложат като държавен закон -

продадено под грях и не приело Божието спасение от греха и смъртта чрез вярата в помазаника, Божият син.Но така или иначе, хубавата новина е, че Бог, заедно с много други греховни неща, скоро ще унищожи и всички робовладелски печатници на хартийки и подобни имуществени инструменти, когато, след края на голямата скърб (за плътския Израел и за Божия народ), настъпи времето на гнева Му срещу враговете на Неговия помазаник, Исус от Назарет.


[ Редактирано 27.09.11 01:50 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
26.09.11 12:29 Цитирай
изказвания: 4756


Друг интересен док. филм - Историческо интервю с Аарън Русо. Свидетелят изглежда е светски човек, но нещата, за които свидетелства може да представляват интерес за някои:1 http://www.youtube.com/watch?v=X5UaTUBt04M
2 http://www.youtube.com/watch?v=lNUHV-E8Gx0
(Тук, в част 2 /в 3.43 мин.сек/ Аарън твърди, че хората се раждат с човешки права дадени им от Бога. Но преводачът очевидно не е пожелал да преведе това за бълг. зрители. Малко по-нататък прави същото.
Интересно какъв ли точно смисъл намира преводачът в това да превежда филм, изобличаващ дадени евентуални гигантски измами, заговори и злоупотреби, сам подвеждайки зрителите, скривайки от тях това, което Аарон конкретно говори?...)

[ Редактирано 10.04.12 06:24 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
аарън русо,   данъци,   демократизъм,   демокрация,   конституционна република,   мафия,   нов световен ред,   олигокрация,   тотален контрол,   фед,   федерален запас,   федерален резерв
    
30.09.11 16:12 Цитирай
изказвания: 4756

С бодри крачки към бленуваната централна финансова тирания

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4163711
Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
30.09.11 22:31 Цитирай
изказвания: 606
благодаря ти за линковете, любопитно интервю. Доколкото разбрах този мъж не е вече сред живите.

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница       >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF