Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

апостол   божий свят народ   вързване на нечисти духове   земни цели за божиите хора   лудост   ное   развод и повторен брак   ротшилд   самоубийства   хвала  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
За златото, хартийките, поробването на държави и края на епохата
Към страница   <<      
Започване на нова тема
    
12.10.20 11:48 Цитирай
изказвания: 4865

Тук още по-темата, във връзка с ПланДемията т.нар. "COVID-19", причинена от т.нар. "коронов вирус" (английски "български": "коронавирус"):


Докато много хора се чудят (и протестират) защо властите все още налагат какви ли не ограничения на населението,
насилвайки ги да носят маски (които много медицински експерти обявиха за вредни за хората, особено за децата, и които често официално са надписани на опаковките им като безполезни при предпазване от заразни болести),
да не се доближават един до друг,
блокирайки ги в домовете им "под карантина" и т.н.,

когато всъщност се разбра, че тестовете за COVID-19 изобщо не са надеждни
и не могат да покажат дали някой е болен от нещо
и на практика служат основно да се изфабрикуват статистики-фантазии, удобни за упражняване на тирания върху населението от страна властите

смъртността е намаляла драстично,

(да не говорим, че както изглежда все още никой не е "изолирал вирус" /по Роберт Кох/ и
нито  е доказал нагледно /не чрез "научни" публикации/, че изобщо съществуват вируси)

и т.н.,
та, въпреки всичко това,
властите продължават да налагат всякакви ограничения и казват, че

ще премахнат ограниченията и тормоза само след като се била появила vacca-сина на пазара.

Vacca-сината (и свързаните с нея заплащани пари, взети от данъкоплатците) ли е всъщност целта на целия този ... от началото на годината?


Ако всъщност няма "пандемия" и
т.нар. vacca-сина (дори и да помагаше на някого, а мнозина казват, че е крайно опасна за хората) е безпредметна като тема в случая,

ТОГАВА ЗАЩО ВЛАСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ НЕОСНОВАТЕЛНО ДА ВЪРШАТ ВСИЧКО ТОВА ВЪРХУ НАСЕЛЕНИЕТО?Бог знае най-добре.

Но все пак, по-долу важна информация, свързана с темата:

 

По-долу само ранна планираща информация относно какви висши лихварски достижения биват планувани от световните лихвари във връзка с новите бизнес-възможности покрай План-Демията т.нар. COVID-19.

Когато една държава вземе държавен заем от дадени банкери, договорът за връщането на заема с лихвите се сключва на "държавно ниво", т.е. независимо от коя партия и правителство идват на власт през годините напред, държавата се задължава всички поданници на държавата да работят и да плащат високи данъци за връщането на съответните заеми и съответните лихви на съответните банки и техните частни собственици, а правителството зависи от благоволението на банкерите относно евентуално разсрочване на отпуснатите заеми с лихва.

По правило заемите към центраните банки са неизплатими.

За пример официалният дълг на ОАД("САЩ") към частната централна банка и всички други кредитори / държави (напр. Китай), от които са заемали пари, възлизат грубо на около 30 трилиона, а според други методи на изчисления - на стотици трилиони.
И продъжлава да расте с всяка изминала секунда.

Принципно ситуацията не е по-различна и с  растящите милиарди дългове и на другите държави.
ЕС планува да вземе и да връща десетилетия наред стотици миларди евро заем:

dw.com, 25.05.2020
Коронавирус: кой колко ще получи от 500-те милиарда на ЕС?


CNBC, msn.com, 04.07.2020
EU's coronavirus credit line could reach 240 billion euros
Заемите на Европейския Съюз [заемани от лихвари] във връзка с [т.нар.] "коронов вирус" биха могли да достигнат 240 милиарда евро


CityNews Toronto, youtube.com, 18.03.2020
Feds unveil multi-billion COVID-19 stimulus package
[частната банкова група в ОАД("САЩ"), "централна банка"] "Федерален запас/резерв" обявява много-милиарден "стимулиращ пакет" (т.е. лихварски заем) във връзка с  COVID-19


novini.bg, 03.04.2020
България може да изтегли до 10 млрд. лв. нов заем заради коронавируса, реши парламентът
[ Редактирано 19.10.20 23:08 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
19.10.20 22:19 Цитирай
изказвания: 4865

news.bg, 19.10.2020
Шефът на ЕЦБ иска да се обсъди постоянен дълг на ЕС


След като властите на държавите от "Европейския Съюз" наскоро договориха 750 милиарда за възстановяване от т.нар. текущата "здравна криза" (нар. от някои "План-Демия" COVID-19 и "Коронов Скандал"),

включващ 360 € милиарда заеми / дълг,

при което заемащите лихвари задължават Европейския Съюз да върне тези заеми до 2058 г.,

като парите ще бъдат събрани от данъкоплатците в ЕС
чрез "нови данъци" и "с други методи",сега т.нар. "Международен Валутен Фонд" иска правителствата на държавите на ЕС да обсъдят възможността за постоянен дълг на ЕС  "като икономически отговор срещу кризи".


[ Редактирано 28.10.20 14:02 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
06.12.20 04:31 Цитирай
изказвания: 4865

(разкл. от: Коронов "вирус", COVID-19, coronavirus)

epicenter.bg, 05.12.2020
Меркел: Държавната помощ във връзка с коронавируса не може да продължи безкрайно
Германия планира да вземе нови 180 млрд. евро заеми


Предвиждат се разходи за половин трилион евро и почти двойно по-големи заеми догодинаmanager.bg, 05.12.2020
Германия обмисля взимането на нови 180 млрд. евро заеми

В момента правителството на Германия взема от парите работниците-данъкоплатци и дава пари, като подарък, на  бизнесите, които са блокирани и съсипани от правителството "поради короновия вирус",

в размер на 75% от деклариран от фирмите оборот през миналата година.А новият т.нар. данък-COVID за изплащане на безкрайните милиарди заеми, направени от управляващите ЕС "за справяне с короновия вирус" чука на вратата: 

от следващата година работниците в Европа ще работят и плащат от джоба си и тези допълнителни банкови заеми, в продължение на десетки години (поне до 2058г), допълнително към така или иначе големите данъци, които им вземат (в някои дръжави над 50% от дохода им...).[ Редактирано 12.12.20 19:36 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
07.02.21 15:22 Цитирай
изказвания: 4865

Още за т.нар. "Международен Валутен Фонд" и "Европейската Централна Банка":


Тъй като, както изглежда, са цензурирали и премахнали Интернет-името "dethronethebanksters.com" и цялото съдържание там, тук копие, записано в archive.org:

Who Are The Banksters? Part Deux – The European Central Bank and The International Monetary Fund
Кои са банк-стерите*? Част 2 - Европейската Централна Банка (ЕЦБ) и Международният Валутен Фонд (МВФ)
___
* игра на думи от "гангстери" и "банкери"Както изглежда някои хора ще бъдат принудени да изоставят наивните си представи за т.нар. "Международен Валутен Фонд" и неговата "помагаща" роля.


След като наскоро директорът на Европейската Централна Банка (ЕЦБ), Кристин Лагард (и бивш директор на Международния Валутен Фонд (МВФ)), посъветва водачите на ЕС европейските държави да бъдат поставени под постоянен, вечен дълг спрямо частните лихвари, (вж. изказването по-горе)

за да били можели европейските държави да се справят с бъдещите пандемии, които ще ги връхлетят (изглежда, че има запланувани още "п(Л)андемии", както широко се говори в Интернет),


сега директорът на ЕЦБ се налага да охлади фантазиите на някои т.нар. "икономисти" и да ги свали в банкерската реалност, на която - искат или не искат - служат, както на практика и поданиците на съответните държави:news.bg, 07.02.2021
Немислимо е ЕЦБ да отменя дълговете на еврозоната [свързани с разходи "против Covid/"коронов вирус""], обяви Кристин Лагард
rt.com, 07.02.2021
No mercy to pandemic-hit states as ECB chief says canceling Covid debts ‘unthinkable’
Никаква милост за ударените от пандемията държави, като шефът на ЕЦБ казва, че анулирането на дълговете, свързани с Covid, е "немислимо"


Както вече разни висши политици с власт се изказаха, тази година те ще продължат да вземат още заеми с лихва от лихварите ще продължи с пълна сила, а дори и повече от миналата година.
Също, обявиха, че се задават съответни нови данъци върху населнието, с което работниците- данъкоплатци да изплатят на лихварите тези дългове най-късно до 2058.


Един от коментарите под новината гласи:
"Защо някой би анулирал дългове, когато това беше целият смисъл на плана?
Смисълтъ на Covid е по-голям контрол и по-голямо поробване на фирмите и държавите."[ Редактирано 07.02.21 23:54 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF