Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

ангел динов   богатство   демон   дефлация   държавна сигурност   едно   емил добрев   извращаване на благовестието   седемте глави на звяра   чужди езици  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
За златото, хартийките, поробването на държави и края на епохата
Към страница   <<        >>  
Започване на нова тема
Анонимен
    
21.10.11 20:30 Цитирай
Гост
Еурет, благодаря и аз за полезната информация! Как успяваш да се снабдиш с нея

Най-отгоре

    
21.10.11 21:55 Цитирай
изказвания: 4766
Ами, както се вижда, това е обществено достъпна информация - отиваш на Гугъл или на youtube, пускаш едно търсене на съответната тематика и биваш заливан с информация.

И ако всичко това е обществено достъпно, представям си какви ли неща крият... Но както добре се знае, човешките тайни ще са тайни (за другите хора, но не и за Бога) само до времето на Божия съд, относно който пише неща като,

"...в деня, когато Бог чрез Исус помазаника ще съди тайните на хората..."
/из п-мото ро римл./

"...докато не дойде Господарят, който ще извади на видело скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата..."
/из 1 п-мо до кор./Да дойде твоето царство!
/Мт./Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
25.10.11 12:32 Цитирай
изказвания: 4766
Световна централна банка

Междувременно, непосредствено след залавянето и разстрелването на Кадафи (oще информация относно преврата в Либия: тук), и официалното обявяване на Либия за "свободна" и въвеждаща т.нар. "шариат", бе разпространена новината,

че Ватиканският Понтифически* Съвет за Справедливост и Мир в Глобалната Икономика, призовава за създаването на световна централна банка, която да контролира финансовите инстутуции (особено съответните централни банки) на отделните държави (както на практика и самите държави).

* Понтифекс - лат. букв. "мосто-строител" (вер. с идеята за "посредник"?), Член на висшият свещенически съвет на древния Рим в контекста на римската бесовска много-богова вяра/религия. От там по "неведоми" пътища става прозвище на главата на западно-римската църковническа "католическа" държава/организация, Ватикан, чийто глава/цар в момента е Йозеф Ратцингер (т.нар. "папа Бенедикт 16-ти").

Насоката на обосноваващите критики в горния документ/призив съвпада с анти-капиталистическите и май про-социалистически/комунистрически и леви уклони и лозунги, които са популярни сред occupy-протестиращите,

което може да означава, че Ватикан се опитва да канализира за своите цели вълната от протестки заляла ОАД("САЩ"), а и много други страни.

Ако протестиращите - често податливи на популистки манипулации - бъдат подведени и насочени да поискат световен централен контрол върху икономиката (а от там и върху всичко) - уж за тяхно добро и за тяхната сигурност (по същество идолизирайки човешка (а поради/чрез греха - всъщност сатанинска) централна власт) - то те всъщност биват безмилостно използвани за установяване на спрягния сатанински (фашистки/комунистически/..) "нов световен ред".

Според информация от http://www.puppet99.com, през 1990 г. само няколко държави са нямали централна банка, контролираща съответната държава -  Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Иран, Сирия, Северна Корея, Куба.
След съответните последвали събития, в момента без централна контролираща банка са Иран, Сирия, Северна Корея, Куба.


Най-вероятно тази световна централна банка (очевидно свързана с главата на западно-римската църковническа държава), контролираща всички дръжави, е началото на отдавна плануваното световно правителство на спрягания "нов световен ред".

Съответно е напълно възможно Рим/Ватикан - редовно посещаван от всички държавни глави за срещи с Ратцингер или с предходните западно-римско-църковнически глави - да играе централна роля в събитията преди края на епохата и съответно да е онзи земен град "...който царува над земните царе...", който е представен чрез жената развратница във видението и пророчеството дадено на Йоан, пратеникът на Царя, и който  град Бог ще унищожи в края на гнева си.


Англ. превод на ориг. документ:http://www.zenit.org/article-33718?l=english
Автоматичен превод на Гугъл: http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=bg&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.zenit.org%2Farticle-33718%3Fl%3Denglish

Коментар на CNBC: http://www.cnbc.com/id/45013499
Автоматичен превод на Гугъл: http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=bg&u=http%3A%2F%2Fwww.cnbc.com%2Fid%2F45013499


[ Редактирано 07.11.11 21:31 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
бенедикт 16,   западно-римска католическа църква,   папа,   ратцингер,   световна централна банка,   централна банка,   централни банки
    
26.10.11 03:56 Цитирай
изказвания: 4766
Occupy-протестите в ОАД прерастват в насилие

Неизненадващо, Occupy-протестите в ОАД("САЩ") прерастват в насилие.

Видеото от Оуклънд е качено около 0:00 на 26.окт, 2011. Според коментара, поводът за сблъсъка е премахването на палатков лагер от полицията, след което протестиращите са опитали отново да се върнат на мястото, където е бил лагерът, при което полицията е атакувала.

Ако всичко това се разрастне, няма да е неочаквано да бъде въведено военно положение в ОАД(САЩ),
което много добре "съвпада" с планувания от FEMA "тест" на 9 ноември за вземане на контрол върху комуникациите в ОАД, при което тестът може да бъде удължен за неопределно време.
[ Редактирано 01.11.11 10:53 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
27.10.11 12:37 Цитирай
изказвания: 4766
Анти-ционизъм

Къде с право, къде - не (Бог знае най-добре), анти-ционизмът и, покрай него, и анти-еврейството набират сила, което би могло да е свързано с бъдещото изпълнение на разкритото от Бога чрез Зехария, един от Божиите говорители (кн. Зех. 14гл).


Заради анти-ционистко мнение изразено на улицата, тази жена е уволнена от работодателя си на следващия ден.


"Израел се страхува от нов "холокост""И едно по-старо видео, посочващо несъответствието (лицемерието) да се проповядва от ционисти "мулти-културализъм" и "анти-расизъм" в Европа и ОАД ("САЩ"), но да се забраняват същите в ИзраелНа известния евреин Ноам Чомски е наложена забрана (от израелското правителство) за влизане в Израел. Коментар от евреина Норман Финкелстайн, също с наложена забрана за влизане в Израел ("...Израел се чувства много заплашен от каквато и да е критика спрямо политиката му, най-вече защото тези критики - както и самите те знаят - са основателни."):
[ Редактирано 07.11.11 21:02 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
анти-еврейство,   анти-семитизъм,   анти-ционизъм,   дейвид дюк,   ноам чомски,   норман финкелстайн,   протоколи на юдейските мъдреци,   холокост,   ционизъм,   юдейство
    
28.10.11 11:15 Цитирай
изказвания: 4766
28 окт, 2011

След като преди един два дни, по време на насилието избухнало на Occupy-протестите в Оукланд, местната полиция стреля в лицето и рани сериозно ветеран от американската армия, воювал в скорошните американски войни (които някои хора считат за отбранителни и осигуряващи националната сигурност на ОАД("САЩ")),

днес други ветерани, въоръжени с  оръжия  AR15, излизат на протестите, за да (по думите им) пазят протестиращите граждани от гражданските "пазители", наречени "полиция",
допълнително изтъквайки, че американските закони им дават право да правят това.

Всички тези събития не вещаят нищо добро.

Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
04.11.11 12:25 Цитирай
изказвания: 4766
Във връзка със цитирането на онзи сайт по-горе относно малкото държави останали без централна контролираща банка,
изглежда, че е дошъл редът и на Иран да си има такава, както вероятно и съществен неизплатим банк-нотен дълг, като много други дръжави: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4267811


Въпреки всички усилия да се спре ядрената програма на Иран, ако все пак и те

- подобно на ОАД("САЩ"), Русия, Обед. царство (кралство), Франция, Китай, Индия, Израел (вж и тук, и тук, и тук),  и т.н. -

са успели да разработят ядрено оръжие,  то е напълно реално при съответния военен конфликт да бъдат използвани и ядрени оръжия.


Все пак какво точно ще стане знае Бог. И доколкото той е разкрил, че преди да направи така, че (веднага след края на голямата скърб) слънцето да потъмнее и луната също,
самият той ще доведе всички народи на бой срещу Йерусалим и Йерусалим ще бъде превзет и опустошен, и мнозина от Израел откарани в плен по народите (Зах.14, Лк.21:20-...),

то в един момент би трябвало Израел да загуби военната подкрепа (или контрол, според някои) на ОАД и други военно-силни държави, и така да стане военно уязвима дори и за по-слаби плътски врагове, като околните мюсюлмански народи, на които за сметка на това пък не им липсва тонове омраза към Израел.

Поради това, поне за мен не е много ясно, дали изобщо ще се стигне до военен конфликт с Иран.
Но така или иначе нещата малко по малко отиват към края на тази хилядолетна  греховна и (съответно) кошмарна епоха,
и съответно към триумфалното завръщане (след времето на голямата скърб (с лъжливия помазаник мародерстващ от и в Йерусалим) и след времето на Божия гняв, който е след голямата скръб) на тази земя на Исус от Назарет  - истинският помазан цар, Божият син,

който първо ще съди живите и след това ще царува видимо със своите си 1000 години над цялата тази земя от Йерусалим, който е "...градът на великия цар...",

след което тази земя и небе ще бъдат унищожени и тогава ще дойде Божият съд над мъртвите,

и след това Бог ще заведе своите си на новата земя и небеса, където няма да има грях, смърт, болка, плач, ... , а Божиите хора, вече нетленни, безсмъртни, ще живеят в безкрайните векове във видимото присъствите на Бога и Агнето.

[ Редактирано 10.11.11 16:24 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
иран
    
10.11.11 13:40 Цитирай
изказвания: 4766
Във връзка с горната информация, в днешния брой на Daily Mail (тук: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2059462/UN-report-Iran-IS-trying-build-nuclear-bomb-warns-William-Hague.html) се казва, че

Израел се готвел да напада ядрените инсталации на Иран в края на тази или в началото на следващата година, подпомаган логистично от ОАД("САЩ").

Причината за това била, че според МААЕ имало доказателства, че Иран разработвал ядрени оръжия за масово поразяване и провеждал тестове, и опити да прикрепи ядрена бойна глава на ракета Шахаб 3.

Според официални лица, Обама би трябвало да подкрепи Израел, иначе щял да загуби американо-юдейската/еврейската подкрепа на следващите президентски избори. По-голямата тревога била, че нямало да бъде възможно да спрат Саудитска Арабия и Турция от разработване на ядрено оръжие.
Франция щяла да подкрепи най-строги санкции срещу Иран. Китай омбислял позицията си.

Иранският президент Ахамадинеджад е заявил, че МААЕ се дискредитира, като се присъединява към, според него - неоснователните, твръдения на ОАД относно евентуални планове на Иран за разработване на ядрено оръжие и не смята да прекратява ядрената програма на Иран, която, според е него, е за мирни цели.
Отстрани на това, преди ден два се разпространи новина, че на официална среща на Г-20, поради инцидентно останали неизключени микрофони, мнозина журналисти са чули Сракози, в частна дикусия, да казва на Обама, че не можел да понася Нетаняху (мин. предс. на Израел), понеже бил лъжец. При което Обама му отгворил, че той (Саркози) не можел да го понася, а Обама трябвало всеки ден да се занимава с него.
Също, наскоро организацията ЮНЕСКО чрез гласуване на практика е признала официално държавата Палестина. Франция e гласувала "за". Поради това, Израел и ОАД ("САЩ") са спрели финансирането (в размер на милиони) за организацията.

Ако и това да не е равнозначно на официално признаване на политическо ниво, все пак това може да даде представа накъде вървят нещата относно вземане на страна и във военния конфликт в близкия Изток между Израел и околните арабски народи (основно мюсюлмански).

Очевидно,  мнозинството държави подкрепят Палестинската позиция и кауза и са против Израелската позиция.


Гласуване:

За приемане (признаване) на Палестина:
Afghanistan, Algeria, Angola, Argentina, Armenia, Austria, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Belarus, Belgium, Belize, Benin, Bhutan, Bolivia, Botswana, Brazil, Brunei Darussalam, Burkina Faso, Cambodia, Chad, Chile, China, Congo, Costa Rica, Cuba, Cyprus, Democratic People's Republic of Korea, Democratic Republic of Congo, Djibouti, Dominican Republic, Ecuador, Egypt, El Salvador, Equatorial Guinea, Finland, France, Gabon, Gambia, Ghana, Greece, Grenada, Guatemala, Guinea, Honduras, Iceland, India, Indonesia, Iran, Iraq, Ireland, Jordan, Kazakhstan, Kenya, Kuwait, Kyrgyzstan, Lao People's Democratic Republic, Lebanon, Lesotho, Libya, Luxembourg, Malawi, Malaysia, Mali, Malta, Mauritania, Mauritius, Morocco, Mozambique, Myanmar, Namibia, Nepal, Nicaragua, Niger, Nigeria, Norway, Oman, Pakistan, Paraguay, Peru, Philippines, Qatar, Russian Federation, St Lucia, St Vincent and the Grenadines, Saudi Arabia, Senegal, Serbia, Seychelles, Slovenia, Somalia, South Africa, Spain, Sri Lanka, Sudan, Suriname, Syria, Tunisia, Turkey, United Arab Emirates, Tanzania, Uruguay, Uzbekistan, Venezuela, Vietnam, Yemen, Zimbabwe.

Против приемане (признаване) на Палестина:
Australia, Canada, Czech Republic, Germany, Israel, Lithuania, the Netherlands, Palau, Panama, Samoa, Solomon Islands, Sweden, US, Vanuatu.


Въздържали се:
Albania, Andorra, Bahamas, Barbados, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Burundi, Cameroon, Cape Verde, Colombia, Cook Islands, Ivory Coast, Croatia, Denmark, Estonia, Fiji, Georgia, Haiti, Hungary, Italy, Jamaica, Japan, Kiribati, Latvia, Liberia, Mexico, Monaco, Montenegro, Nauru, New Zealand, Papua New Guinea, Poland, Portugal, South Korea, Moldova, Romania, Rwanda, Saint Kitts and Nevis, San Marino, Singapore, Slovakia, Switzerland, Thailand, Macedonia, Togo, Tonga, Trinidad and Tobago, Tuvalu, Uganda, Ukraine, UK, Zambia.


Не присъстващи
:
Antigua and Barbuda, Central African Republic, Comoros, Dominica, Eritrea, Ethiopia, Guinea-Bissau, Guyana, Madagascar, Maldives, Marshall Islands, Federated States of Micronesia, Mongolia, Niue, Sao Tome and Principe, Sierra Leone, South Sudan, Swaziland, Tajikistan, East Timor, Turkmenistan.


Всички тези неща по-малко или повече вещаят изпълнението на разкритото от Бога  относно края на тази греховна епоха, в която Бог е допуснал царствата на земята да бъдат управлявани най-често от врагове на Исус от Назарет, който е помазаникът, Божият син.

(вж. Зах. 14гл, Лк 21гл,
Разкр. 6гл (6:12 - краят на голямата скърб) ,
  7гл (грбаването в Божиите небеса на Божиите хора, след края на голямата скърб),
  8гл (началото на Божия гняв)... )

А в идната епоха -
  • след голямата скръб/страдание (за плътския Израел и отделно - за Божия народ, т.е. родените от Бога, чрез вярата в помазаника Исус от Назарет, евреи и неевреи),
  • и след това, след съживяването на праведните мъртви в нетление и грабването им в Божиите небеса, за да бъдат и те там, където е Божият син и да гледат славата му,
  • и след това, след Божия гняв (върху останалите на земята врагове на Божия помазаник Исус от Назарет)
Божият помазаник Исус от Назарет ще слезе на земята триумфално, 
ще съди живите
и след това ще царува от Йеруслаим (който е "...градът на великия цар..."), заедно със своите си, над цялата земя и над всичките й царства, за 1000 години,
през които 1000 години сатаната ще е вързан и хвърлен в затвора и няма да може да мами народите да правят зло на Божиите хора (както сега прави, обикалящ на свобода като ревящ лъв, търсещ кого да погуби)
 
до времето на пускането за малко на сатаната от затвора и, съответно, последния бунт на враговете на Божия помазаник Исус от Назарет и унищожаването на тези земя и небе,

като след това ще дойде Божият съд на мъртвите, и наказанието на осъдените във вечния огън на огненото езеро, по принцип приготвено от Бога за сатаната и неговите роби-духове,

и след това новите небе и земя, където Божиите хора ще живеят за вечни, безкрайни векове във видимото присъствите на Бога и на Агнето, както пише. Амен.

[ Редактирано 10.11.11 14:01 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
иран,   нетаняху,   обама,   палестина,   саркози,   ядрено оръжие
    
12.11.11 00:55 Цитирай
изказвания: 2104
Амен." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
24.04.12 13:24 Цитирай
изказвания: 4766


"По-добре късно отколкото никога"...

Изглежда, че мнозина в ОАД("САЩ") започват да разбират, че "свободата", която имат в ОАД ("САЩ") и с която обикновено се хвалят пред другите държави, е всъщност една празна илюзия, използвана да ги контролира по-ефикасно...

Подобно осъзнаване може да доведе мнозина до истинската Свобода и истинското Спасение, което само Божият син може да им даде, и което нито политическо-религиозно-финансов елит, нито частната банка "Федерален Запас", нито разни "Нови Световни Ред-ове", не може да им отнеме (освен ако сами не се откажат от него).Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<        >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF