Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

апостолос   бара   детска астма   еф. 4.19   заводи на епъл   наследство   обществено възпитание   раундъп   чужди езици   шести вселенски събор  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Започване на нова тема
    

26.11.09 00:18 Цитирай
изказвания: 4626"Свинският грип може да се окаже грандиозна корупционна афера"
http://old.segabg.com/article.php?id=442841


Иска ми се да вярвам, че са се "ограничили" само до ограбване на пари.

Понеже се чуват слухове, че работата била още по-"дебела" - т.е. че с масовите ваксинации се целяло принудително намаляване на населението на пренаселената вече земя (т.е. че ваксините съдържали бавно действащи отрови, предизквикващи преждевременна смърт на "пациента".).

Според някои "учени", "специалисти", или нещо такова, на земята трябвало да живеят макс. 1 - 2 милиарда...

[ Редактирано 04.10.20 04:44 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
ваксини,   корупция,   свински грип
    
26.11.09 16:49 Цитирай
изказвания: 2090
Мдам...така, така....все пак - нали сме плод на т.н. "естествен подбор", трябва да оцелее само най- приспособеният, по-силният, с по-добри характеристики, индивид.

Има един интересен паметник в Германи-то, нарича се "паметник на безполезните ядящи" - не знам дали го знаеш. Той е много показателен за СЪЩНОСТТА на приетата от Хитлер за философия, Дарвинова теория относно еволюцията и естественият подбор.

Това са сатанински оръжия , които убиецът на очвеци е използван мощно, но Бог ще подири отговорност от него за злото, както и това - сатана може да беснее и убива в рамки, които са му позволени- не и извън тях.

Та - относно свинщината - все пак - това е дело на същите тези стари, древни течения, борещи се против истината в Помазаника, течения, които искат да представят друга идея относно произхода на човечеството, идея, по силата на която е логично, нормално и одобрено, да се прави "прочистване" - ние не сме Божии творениея, както те преподават - ние сме еволюирали ембриони по силата на странни съвпадения и невероятни случайности....

Бог да пази своите си ." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF