Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

арц   васил еленков   вмро   джон бивър   история   лъжеучения   надзорници   овце   основаване на написаното   разгласяване на радостната вест  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   06.10.19 14:21
(Като изключа нумерологията/gematria) бих казал, че размислите му относно Ис.53 са чудесно и животоспасяващо свидетелство за плътските му сънародници (дано го чуят!) - понеже, както изглежда, този човек сега вече е станал син на Абраам.
 
Владо   06.10.19 13:17
“Скритият” Помазаник в писанията - раби Яков Рамбзел казва “Святият Дух ми откри!” : https://youtu.be/4KSIBFWQqsE
 
eureth   06.10.19 13:00
Относно подобни практики (според мен имащи връзка и с иудейските практики/учения "кабала", пък били те и адаптирани от разни хора и наречени "християнски"...) аз лично съм скептичен (и бих казал дори подозрителен), понеже Бог не е говорил относно такива неща, и че е имал предвид подобни цифрови комбинации и (за мен произволни) изводи. Бих очаквал, че с подобни цифрови еквилибристики би могло да се достигне до какви ли не уж "Божии" "истини" на базата на произволен текст, независимо от използвания език.
 
eureth   06.10.19 10:54
относно "Богове сте вие" също стана дума тук, надолу в изказването:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?1662.post

 
Владо   06.10.19 10:38
Интересни разкрития / изследвания спрямо числовата стойност на думите в самото начало на кн. Битие : https://youtu.be/vyvqqkGP_kg

RSS Емисии
rss1.0
Започване на нова тема
    

25.11.09 13:39 Цитирай
изказвания: 4465
(разкл. от: Стефан Главчев)


Анонимен:


Стефан Главчев стои ли на чело на секта?По повод горното, добавих една записка в дневника:  Секта

[ Редактирано 26.11.09 13:06 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
секта,   секти
Анонимен
    
27.10.18 17:56 Цитирай
Гост
Прочетох Изящното творение на Бога и Белезите на времето и знаменията на времената от Стефан Главчев. Те да наистина от Самия Исус Христос. Така, че който го съди, съди Бога на боговете и Господа на господарите. Стефан Главчев ще отговаря за делата на живота си пред Бога, а ти кой си, че съдиш чужд слуга??? Извади гредата в окото си, за да извадиш душицата от братовото си око. И ще продължа да чета и другите книги, които Господ Исус Христос му е дал, да даде на нас.

Най-отгоре

Анонимен
    
28.10.18 03:13 Цитирай
Гост
Не, не са от Господ Исус Христос! Исус Христос не редактира думите си! Когато Господ, каже "Така казва Господ", то това е непроменимо! А Главчев десетки пъти, да не кажа стотици, публикува на сайта си изявления "така казва Господ", а след ден - два, това "така казва Господ" е изтрито и Главчев прави точно обратното на обещаното, прави това, което уж Господ е казал, че повече няма да се прави!
Освен това един пророк не може да иска сребро в пророчествата си, а Главчев го прави, като заставя чрез страх читателите му, да му изпращат пари, защото ако не му пращат пари стават от категория "неблагодарни" и отиват в ада! Освен това Главчев никога не се интересува от духовното състояние на читателите му, важно е там - да му изпращат пари! А и също не се интересува от това по какъв начин са придобити парите, които му изпращат!
Освен това, когато един пророк е изобличен за грях, ще се покае и ще потърси прощка от Бог и от хората, които е наранил, а той не го прави! Освен това, дори и кагато му посочиш с най добри намерения очевидна грешка, която е допуснал, той се нахвърля върху теб с гняв и те наранява с думи! Върхът на всичко е триенето и редактирането на думи от книгите си, за които претендира, че са написани от преди създанието на света! Тотални груби грешки в тях, исторически и математически, като в последствие се редактират, ако се открият! Исус Христос грешки не прави!
И дори и всичко това да не се знае, ако един човек знае основното на благата вест, която е била в устата на Йоан Кръстител, Исус Христос и апостолите - "Покайте се защото наближи небесното царство, който има две дрехи да даде една на този който няма и който има храна да прави същото", бързо ще направи разлика между това какво проповядва и на къде те води Божието Слово и какво проповядва и на къде те води Стефан Главчев! Божието Слово прави християните да имат едно сърце и една душа, а читателите на Главчев - всеки със собствени разбирания и буквално умопомрачителни откровения!

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF