Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

edinni.com:rss   edinni.com:мобилен телефон   джихад   духът в начатък   един милион спасени   кражба на семейни права над децата   нео-харизматици   празници   религиозни робовладелци   царят на тир  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
Започване на нова тема
    

25.11.09 13:39 Цитирай
изказвания: 4386
(разкл. от: Стефан Главчев)


Анонимен:


Стефан Главчев стои ли на чело на секта?По повод горното, добавих една записка в дневника:  Секта

[ Редактирано 26.11.09 13:06 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
секта,   секти
Анонимен
    
27.10.18 17:56 Цитирай
Гост
Прочетох Изящното творение на Бога и Белезите на времето и знаменията на времената от Стефан Главчев. Те да наистина от Самия Исус Христос. Така, че който го съди, съди Бога на боговете и Господа на господарите. Стефан Главчев ще отговаря за делата на живота си пред Бога, а ти кой си, че съдиш чужд слуга??? Извади гредата в окото си, за да извадиш душицата от братовото си око. И ще продължа да чета и другите книги, които Господ Исус Христос му е дал, да даде на нас.

Най-отгоре

Анонимен
    
28.10.18 03:13 Цитирай
Гост
Не, не са от Господ Исус Христос! Исус Христос не редактира думите си! Когато Господ, каже "Така казва Господ", то това е непроменимо! А Главчев десетки пъти, да не кажа стотици, публикува на сайта си изявления "така казва Господ", а след ден - два, това "така казва Господ" е изтрито и Главчев прави точно обратното на обещаното, прави това, което уж Господ е казал, че повече няма да се прави!
Освен това един пророк не може да иска сребро в пророчествата си, а Главчев го прави, като заставя чрез страх читателите му, да му изпращат пари, защото ако не му пращат пари стават от категория "неблагодарни" и отиват в ада! Освен това Главчев никога не се интересува от духовното състояние на читателите му, важно е там - да му изпращат пари! А и също не се интересува от това по какъв начин са придобити парите, които му изпращат!
Освен това, когато един пророк е изобличен за грях, ще се покае и ще потърси прощка от Бог и от хората, които е наранил, а той не го прави! Освен това, дори и кагато му посочиш с най добри намерения очевидна грешка, която е допуснал, той се нахвърля върху теб с гняв и те наранява с думи! Върхът на всичко е триенето и редактирането на думи от книгите си, за които претендира, че са написани от преди създанието на света! Тотални груби грешки в тях, исторически и математически, като в последствие се редактират, ако се открият! Исус Христос грешки не прави!
И дори и всичко това да не се знае, ако един човек знае основното на благата вест, която е била в устата на Йоан Кръстител, Исус Христос и апостолите - "Покайте се защото наближи небесното царство, който има две дрехи да даде една на този който няма и който има храна да прави същото", бързо ще направи разлика между това какво проповядва и на къде те води Божието Слово и какво проповядва и на къде те води Стефан Главчев! Божието Слово прави християните да имат едно сърце и една душа, а читателите на Главчев - всеки със собствени разбирания и буквално умопомрачителни откровения!

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF