Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

агент николай   демони във вярващите   комунизъм   мариам   ной   регистрация на вероизповед   святото име   седми световен съвет   слугуване на двама господари   соломонова мрежа  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
Започване на нова тема
    

25.11.09 13:39 Цитирай
изказвания: 4366
(разкл. от: Стефан Главчев)


Анонимен:


Стефан Главчев стои ли на чело на секта?По повод горното, добавих една записка в дневника:  Секта

[ Редактирано 26.11.09 13:06 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласуваща хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
секта,   секти
Анонимен
    
27.10.18 17:56 Цитирай
Гост
Прочетох Изящното творение на Бога и Белезите на времето и знаменията на времената от Стефан Главчев. Те да наистина от Самия Исус Христос. Така, че който го съди, съди Бога на боговете и Господа на господарите. Стефан Главчев ще отговаря за делата на живота си пред Бога, а ти кой си, че съдиш чужд слуга??? Извади гредата в окото си, за да извадиш душицата от братовото си око. И ще продължа да чета и другите книги, които Господ Исус Христос му е дал, да даде на нас.

Най-отгоре

Анонимен
    
28.10.18 03:13 Цитирай
Гост
Не, не са от Господ Исус Христос! Исус Христос не редактира думите си! Когато Господ, каже "Така казва Господ", то това е непроменимо! А Главчев десетки пъти, да не кажа стотици, публикува на сайта си изявления "така казва Господ", а след ден - два, това "така казва Господ" е изтрито и Главчев прави точно обратното на обещаното, прави това, което уж Господ е казал, че повече няма да се прави!
Освен това един пророк не може да иска сребро в пророчествата си, а Главчев го прави, като заставя чрез страх читателите му, да му изпращат пари, защото ако не му пращат пари стават от категория "неблагодарни" и отиват в ада! Освен това Главчев никога не се интересува от духовното състояние на читателите му, важно е там - да му изпращат пари! А и също не се интересува от това по какъв начин са придобити парите, които му изпращат!
Освен това, когато един пророк е изобличен за грях, ще се покае и ще потърси прощка от Бог и от хората, които е наранил, а той не го прави! Освен това, дори и кагато му посочиш с най добри намерения очевидна грешка, която е допуснал, той се нахвърля върху теб с гняв и те наранява с думи! Върхът на всичко е триенето и редактирането на думи от книгите си, за които претендира, че са написани от преди създанието на света! Тотални груби грешки в тях, исторически и математически, като в последствие се редактират, ако се открият! Исус Христос грешки не прави!
И дори и всичко това да не се знае, ако един човек знае основното на благата вест, която е била в устата на Йоан Кръстител, Исус Христос и апостолите - "Покайте се защото наближи небесното царство, който има две дрехи да даде една на този който няма и който има храна да прави същото", бързо ще направи разлика между това какво проповядва и на къде те води Божието Слово и какво проповядва и на къде те води Стефан Главчев! Божието Слово прави християните да имат едно сърце и една душа, а читателите на Главчев - всеки със собствени разбирания и буквално умопомрачителни откровения!

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF