Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

битие   вероизповедания   други езици   злато   непослушание на източно-римското православ   ник уорън   разкр.1:19   спасител   старият на дни   съботен  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   21.09.19 19:43
Ново небе и нова земя! https://youtu.be/kRBhg7Z9YR0
 
Владо   21.09.19 19:35
Поздрави на Божиите възлюбени, пропръскани от кръвта на Единствения, Сина на ЙХВХ - отпечатъка на съвършенството Божие! Текста е под самото видео, напълно от писанията. https://youtu.be/dFdruGTRSUg
 
Владо   21.09.19 19:33
Поздрави на Божиите възлюбени, пропръскани на Единствения, Сина на ЙХВХ - отпечатъка на съвършенството Божие! Текста е под самото видео, напълно от писанията. https://youtu.be/dFdruGTRSUg
 
Владо   06.09.19 17:27
Интересно : https://youtu.be/VGIP2xjnq0U
 
Владо   03.09.19 18:33
Поздрави на Божиите хора : https://youtu.be/GwlMG1y2i2o

RSS Емисии
rss1.0
Форуми :: Спасение от греха и смъртта << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Арабите, евреите и Божията вест за спасение по милост, даром
Започване на нова тема
    
17.08.09 00:03 Цитирай
изказвания: 2074
(разкл. от: Прошка)

И, предполагам, това е различно от ........ да кажем тази позиция :


израел трябва да избият всички палестинци до крак само тогава ще има мир и гадните арабели ще се кротнат само това е начина друг за съжаление няма.
Бог е казал не убиваи така е но защо наши братя в судан и в други части не само на африка се бият с оръжие в ръка ?
и това аз вярвам е от Бог" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре
араби,   благосклонност,   евреи,   израел,   милост,   неевреи,   спасение
    
17.08.09 09:34 Цитирай
изказвания: 372
че какво мие на позицията ???????????????
какво не библеиско не намираш ?Най-отгоре

    
17.08.09 10:07 Цитирай
изказвания: 2074
E, ние неведнъж сме говорили за тези неща и ти знаеш, че не си прав, но наскърбяваш Бога с такива размишления, защото той /Бог/ даде Сина и за

..гадните арабели...
също така, както и за теб и за мен и за всеки.

В нищо ти, или аз , или който и да е човек, не езаслужил спасението, нито любовта, нито пък милостта на Бог. Всеки един от нас е бил противник на Бог , грешник, чадо на гнева, роб на греха, чийто ум е бил покорен на разврата и на богът на този свят.

Словото казва, че ние всички /било араби, било цигани, негри, гърци - цялата Адамова раса/ съгрешихме и не заслужаваме никаква милост от Бог, но ВЪПРЕКИ ТОВА, на правилното време Помазаника /Христос/ дойде и умря за всички нас /българи, унгарци, шведи, турци, евреи, индоевропейци, монголи, китайци, кубинци, или по какъвто и да е начин - АДАМОВАТА РАСА, потомците на първият човек - жълти, бели, черни/.

Пред Бог не виждам да има разлика спрямо етноса, религията, или цвета на кожата /расата/. ВСИЧКИ СЪГРЕШИХА И НЕ ЗАСЛУЖАВАТ МИЛОСТ.

Включително и ти. По милост си бил спасен, казва словото, така че недй да наскърбяваш Бога с обиждане на хора, които Той не е обидил, нито с безумното си изкаване :

само това е начина друг за съжаление няма.
- АКО СИ ВЯРВАЩ В ПОМАЗАНИЯТ ЦАР ОТ НАЗАРЕТ, ТИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ НЕ ПО- ЗЛЕ ОТ МЕН, ЧЕ има друг начин и това е проповядването на благовестието - така и араби и евреи ще се помирят с Бога, защото евреите, които не вярват в Исус няма да отидат в обещаното царство на техният прабаща Авраам, нито невярващите араби, НИТО ТИ ако продължаваш да вярваш противни на учението доктрини.

Словото ни казва, че този който убива е сатана - човекоубиеца. Ако си негово дете - то тогава - добре, кажи го ясно. Но ако си дете на Всевишният и си последовател на Исус, вземи впредвид УЧЕНИЕТО НА ГОСПОДАРЯТ, ПО СИЛАТА НА КОЕТО ЩЕ БЪДЕМ СЪДЕНИ И НЕДЕЙ ДРЪНКА БЕЗУМИЯ, та хората да се чудят в кой бог вярваш.

На толкоз години си последовател, а говориш хули спрямо Христа ! Позор, папа!


Йоан 12:47
И ако чуе някой думите Ми и не ги пази, Аз не го съдя; защото не дойдох да съдя света, но да спася света.

Йоан 12:46
Аз дойдох като светлина на света, за да не остане в тъмнина никой, който вярва в Мене.

Йоан 3

16 Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:
17 Понеже Бог не е пратил Сина на света да съди света, но за да бъде светът спасен чрез Него.
18 Който вярва в Него не е осъден; който не вярва е вече осъден, защото не е повярвал в името на Единородния Божий Син.
19 И ето що е осъждението: светлината дойде на света, и човеците обикнаха тъмнината повече от светлината, защото делата им бяха зли.
20 Понеже всеки, който върши зло, мрази светлината, и не отива към светлината, да не би да се открият делата му;
21 но който постъпва според истината отива към светлината, за да се явят делата му, понеже са извършени по Бога.


Ако си повярвал в благата вест на Исус, то би трябвало да се молиш за спасението на тези зли човеци, арабите /по- точно- невярващите от тях/, както и на злите евреи /по- точно- невярващите от тях/, които отхвърлиха Божият Син и се противят на благата вест и са толкова Богоомразни, колкото и невярващите араби.

Понеже всички съгрешиха.

Недей да пишеш повече такива неща, засрами се.

Владо." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

слава
    
20.08.09 17:34 Цитирай
Гост
                    ..."Няма вече юдеин,нито гръг.                                                                                                   няма роб нито свободен,няма                                                                                                 мъжки пол ни женски;защото вие                                                                                             всички сте от Христа Исуса;....Гал.3/28

адм.бел.
разкл. в: "ние сме падналите ангели"


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF