Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

василий врач   врачки   дейвид ууд   еволюционист   изстиване   исус от назарет   неземни езици   неразпознаване на тялото на господаря   създаване   човешки имуннодефицитен вирус  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Към страница   <<        >>  
Започване на нова тема
    
15.08.09 21:14 Цитирай
изказвания: 2090
За колите папата е прав. Той /папата/ много помни.

Да, верно, че тези нередности с колите бяха след като се е обърнал към Бога,- в такъв случай не можем да говорим за "постепенно освещаване", както и пише Петър, пратеника на Бога. Тук случаят е друг, явно.

Но- без ясни доказателства, че Емил е крал- ставали са някакви там обърквации....лудо каране на коли....загубил е колата си, защото са катастрофирали /по неговите думи- други хора, не се знае вярващи ли,- невярващи ли / жестоко с нея / полицаите не са вярвали, че някой е останал жив /

Свидетелствам за това, Владо." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
16.08.09 15:50 Цитирай
изказвания: 372
радвам се чев не съм в прелом и саега съм свободен защото там нямаш право да си свободен защото трябва лидерството да знае всичко за тебе и никъде няма да ходиш без да се знае това е робство от което някои хора като напунаха прелом се разюздаха в своите си страсти и се отказаха от Бог което е много жалко. защото не може да се налага робство на Божият народ защото сам Бог ние изкупил и ние направил да бъдеме свободниНай-отгоре

    
18.08.09 14:32 Цитирай
изказвания: 2090
"...това е робство от което някои хора като напунаха прелом се разюздаха в своите си страсти и се отказаха от Бог което е много жалко. "

**************
Да си в робство, папа винаги е жалко. Исус пострада достатъчно, за да не сме роби на човеци, системи, бесове, страсти, сегашното, бъдещото....ти си го и писал по- надолу, за това и Павел ни съветва / 1 Коринтяни 7:23
С цена сте били купени; не ставайте роби на човеци. / .

Явното падане на някои наши познати стана -1- защото те не бяха стъпили на стабилна основа /не им беше проповядвано това, което е животоспасяващо - освещаването и борбата с греха/ и -2- защото не са били покорни на Господарят Исус и на неговото слово/ учение/.

Йоан 14:21
Който има Моите заповеди и ги пази, той Ме люби;

Покорство, папа, покорство. Разюздаването става поради покорство пред/ на/ под егоизма и непокорство спрямо Божието учение.

Избора е : живея за себе си/ спрямо себе си и умирам спрямо Исус, или умирам спрямо себе си и пред/ за / към себе си /своите копнежи, желания, тнт/ и живея за / спрямо Исус.

Второзаконие 18:13
Съвършен да бъдеш пред Господа твоя Бог." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
25.08.09 08:33 Цитирай
изказвания: 372
брато Бог ни направи свободни и за да сме наистина свободни трябва ние сами да си търсиме Господа затова каза Бог да се молиме в скришната си стаичка за да ни говори лично и да може да ни говори лично защото ако чакаме само човек да ни казва какво да правиме ставаме проклети но на това никои никога не учи в църквите защото какво се казва в библята "проклет всеки които се уповава на човека" а сегашните пастори само това искат да гледаме и да слушаме само тях и каквото и да кажат ние с пълно покорство да го изпълняваме защото иначе сме бунтари и не сме покорни на Бог което е много жалко защото правят от хората роби вместо свободни хораНай-отгоре

    
25.08.09 10:37 Цитирай
изказвания: 2090
И е важно също да се събираме с други вярващи.

Важно е да държим спасението си м чисти и покорни сърца, като "освещаваме" Христос в нас, а не като го "разпваме " още стотици пъти.

Защото жертвата Му е достойна за поклонение и благодарност и покорство и страх....защото е свят Бог .

Слава на Него." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
28.08.09 10:58 Цитирай
изказвания: 372
ти защо мислиш че аз не се събирам с други вярващи ?
та аз работя с вярващи моето момчеНай-отгоре

    
28.08.09 11:28 Цитирай
изказвания: 2090
Да работиш е едно, а да се събираш за прослава на Бога - съвсем друго." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
31.08.09 11:52 Цитирай
изказвания: 372
Владо дори и сам да съм пак Бог ми говори и ми дава мъдрост за всичко и ми се открива
така че никога не скачаи на светеца защото не си прав и това го знаеш много добре че срещу мене няма да успееш никогаНай-отгоре

    
07.02.12 07:47 Цитирай
изказвания: 2090
Предупреждавам вярващите да не се впримчват с финансови сделки, в които участват лидери от АРЦ!

Наскоро една сестра ми каза как нейният лидер я накарал да вложи немалка сума пари в неговата фирма. Сега жената не може да си върне сумата /хиляди левове/.

Доколкото знам и човекът Г. Бакалов и другите лийдъри от АРЦ-то /Иво Койчев от Ст.Загора, Румен Попов от Габрово, Христо Кънев от Бургас, ....,, ...../ имат фирми и въртят бизнес с вярващите.

Разумно е да се внимава с тези хора, още повече след всиичките свидетелства /включително и за заграбени от лидерите пари от продажба на апартамент на семейство от тяхната "църква"/.

Съжалявам за негативната информация.
адм.бел.
разкл. в: Георги Бакалов и неговата организация, АРЦ
" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
22.02.12 13:11 Цитирай
изказвания: 6
Като гледам как през последните години много пастори изградиха църковни империи, приличащи по своето управление, приницпи и цели повече на някоя финансова или светска корпорация, отколкото на нещо с духовен смисъл и като гледам как някои пастори от ден на ден, все повече и повече се преобразяват в копия на босовете, за чието богатство се смята, че е от далавери, то се питам дали пък скоро време няма да видим и показни пасторски убийства, така да се каже за преразпределение на духовния пазар?  biglaugh.png
Това го казвам на шега, но като гледам как някои пастори еволюират от скромни момчета до наперени новобогаташи действащи със заплахи, манипулации, далавери и прочие, то кой знае дали шегата един ден няма да прерастне в нещо повече?
Послепис; Най-фрапиращото изказване на пастор, което съм чувал е следното: В дома на един пастор се бяха събрали неговото семейство, още двама пастори и аз покрай тях уж на общение. Докато си приказвахме, пастора-домакин започна да си излива сърцето и да си казва болката. Болката му беше, че един пастор от друг град е започнал да действа на негова територия и му е откраднал част от хората. Накрая завърши излиянието си с думите: Мога да хвана няколко момчета да го ступат, ама що да се стига до там?  special.png cheesey.png

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<        >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF