Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

вавилонската кула   демони   добри неща   иконодерия   несъобразяване със света   откр.1:19   пост   робърт симон   свети   цъкрви  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Краят на епохата << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Разпределение на силите в края на епохата
Започване на нова тема
    

13.07.09 15:54 Цитирай
изказвания: 4762

Може ли да се разбере "пейзажа" на разпределението на силите в края на епохата?

Защо онези десет царе в края на Божия гняв ще трябва да дадат властта си на онова "животно", когато дойде време Бог да накаже онзи град?

Самото хищно животно няма ли си царство, отделно от тези десет царе, които му предават властта си, за да унищожи Бог чрез тях онзи град, образно представен чрез жена-развратница на име "Тайна. Големият Вавилон, майка на развратниците..."

Аз имам впечатление, че "животното" си има царство/войски през цялото време и чак накрая Бог прави така, че онези десет царе да му дадат и те властта си и съответно да отидат и да унищожат онзи град (точно преди унищожението му, в края на Божия гняв, Бог ще призове своите хора (явно повярвали през периода на гнева) да излязат от този град, за да не бъдат убити и те при разрушаването му).


А тези армии от изтока отделни ли са от онези десет царе? Или може би те са тези десет царе?

Както пише, Бог допуска тези армии да бъдат подмамени чрез лъже-знамения от демони и да бъдат доведени да се бият против царя, Божия син, който слиза на земята с небесните си воски, да строши народите с желязна тояга и да стъпче винената преса на гнева на всемогъщия Бог, и да царува над земята от Йерусалим, който градът на великия цар.


/из Разкр 16гл/
Шестият вестоносец изля чашата си в голямата река Ефрат; и пресъхна водата й, за да се приготви пътят за царете от изгрева на слънцето (или: изтока). И видях да излизат от устата на змея и от устата на хищното животно и от устата на лъжепророка три нечисти духа, подобни на жаби: Това са демонски духове, които вършат знамения. Те отиват при земните царе и при целия свят, за да ги съберат за война в онзи велик ден на Всемогъщия Бог./Разкл. 17гл/

А десетте рога, които видя, са десет царе, които още не са получили царство, но власт като царе ще получат в един час с хищното животно. Те имат едно и също мислене и ще предадат своята сила и власт на хищното животно. Те ще воюват срещу Агнето, и Агнето ще ги победи, защото е господар на господарите и цар на царете, и онези, които са с него, са повикани, избрани и верни.

И ми казва: Водите, които видя, където е разположена развратницата, са народи, множества, племена и езици.

А десетте рога, които видя на хищното животно, те ще намразят развратницата, ще я опустошат и разголят, и ще изядат места й, и (нея) ще я изгорят с огън. Защото Бог положи в сърцата им да изпълнят намерението му и да постигнат единомислие, и да дадат царството си на хищното животно, докато се изпълнят Божиите думи.

И жената, която видя, е големият град
, който царува над земните царе.Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
антихристът,   армагедон,   армии от изток,   десетте царе,   есхатология,   звярът,   краят на епохата,   осмият,   осмият цар,   противникът на помазаника,   синът на гибелта
    
17.07.09 16:34 Цитирай
изказвания: 4762

Между другото разбрах, че гласели Тони Блеър за първия президент на ЕС. Той може да е именно първият цар (от седемте + осмия).Но трябва да се вземе предвид, че онзи осми цар, заедно с другите десет царе (които ще му предадат властта си), ще иска да унищожи града, който царува над земните царе (представен образно като жена-развратница с име "Голям Вавилон, майка на развратниците на земята" /Разкр.17/).

Т.е., както разбирам, осмият цар не е цар над онзи град, който царува над земните царе,

а всъщност ще бъде негов враг и, по Божия воля, заедно с онези десет царе, ще унищожи този град точно в края на Божия гняв, преди Божият син да слезе на земята с небесните си войски. Това ще бъде Божие отмъщение спрмя този град, като един от греховете му (ще) е, че в него се е проляла кръвта на много свети хора, Божии хора.

Възможно е тези множество убийства на Божии хора да станат в бъдеще, напр. по времето на голямата скръб (скръб и за еврейската нация, и за Божиите деца (и от евреите и от невреите)), която скръб ще свърши точно преди да започне Божият гняв, а унищожаването на града, който владее над земните царе ще стане в края на Божия гняв.
Т.е. седемте царе може да се издигнат от евентуалната федерация на Европейските Обединени Държави (Unated States of Europe),


но "жената-развратница Голям Вавилон", т.е. градът, който царува над земните царе, не би трябвало да бъде столицата на тази федерация, а явно някакъв отделен град, който определно няма да е в добри отношения с царството от което щяе се издигнат седемте царе и след тях - осмият цар (синът на гибелта).
Например новопостроен Вавилон в Ирак? Или пък Ню Йорк? ...

[ Редактирано 17.07.09 18:04 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF