Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

yaron reuven   конференция смело сърце   лазар   морнинг стар   назарей   работниците са малко   страшният съд   тотален държавен контрол   три лица   череп и кости  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Към страница   <<      
Започване на нова тема
    
17.04.09 10:44 Цитирай
изказвания: 441
vminev:

Ендифи, явно си "изтичала" през редовете, дето съм написал... .


Какво имаш предвид,Владо,защо да съм изтичала през редовете.
Той,цитатът в поста ми не беше твой,а на Еурет.

Най-отгоре

    
17.04.09 12:12 Цитирай
изказвания: 2105

...той бил спасен, както казва Били, и щял "...да бъде с нас в небето...".Ами- ей това изреченийце имах впредвид- да, Били Греъм го е казал, но ..... и тук идват няколкоте ми поста:

-1- физическото му здраве- след 4 (четири) мозъчни операции, редица болести и нечувствайки се добре, не може да ходи сам.... той определено е в последните си часове.

И -2- това е негово ЕДИНСТВЕНО изказване --- НЯМА ДРУГО, камо ли пък Б. Греъм да е учил за някакъв период такива глупости.
" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
17.04.09 12:33 Цитирай
изказвания: 4976
Владо, има доста информация в Интернет, вкл. и видео материали, но едва ли някой ще вземе да преведе всичко на български. Никой не е длъжен да се съгласява с нещо, което не е прочел/гледал и т.н. Но и никой не е длъжен да се съобразява с това, кой какво не е прочел или гледал.

Както казах, за мен е много по-важно да се обърне внимание относно заблуди, които са опасни за Божиите хора, за да се пазят, без лично на мен толкова да ми е интересно кой точно казал едно или друго твърдение/учение.

Отделно от това, поради всичко, което прочетох и видях, лично аз поне засега няма как да имам каквото и да е доверие на Били Греъм или да го препоръчам. Разбирам неговото желание за "приемане на всички", но за мен покрай подобно желание около него започват да се размиват много граници между живота и смъртта, истината и заблудата, спасението и осъждането, греха и праведността, и т.н., които Бог изрично е определил и човек няма как да бъде и на двете места, както мнозина може би ще се заблудят или вече са се заблудили. Но всеки си знае.Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
17.04.09 13:51 Цитирай
изказвания: 2105
Да, при така казано, съм съгласен.

Брат ти Владо, неилюминат, немасон и ...просто християнин." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

Анонимен
    
19.04.09 21:03 Цитирай
Гост
Тигър:

(разкл. от: http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?10139.post )
 
1. Пат Робъртсън - масон 33 степен
2. Оръл Робъртс - масон 33 степен
3. Кенет Копланд - масон 33 степен
4. Били Греъм - масон 33 степенОпасявам се, че ти си жертва на така наречената депресия. Това е състояние в което започваш безпочвенно да губиш престава за реалноста, и виниш и виновни и невинни. Изкарани от контекста, думите на африканският хищник тигъра примерно, могат да се считат за панически конспиративна вманиаченост. То е като в онзи филм за конспирацията където главният герой счита всеки останал за част от някаква конспиративна машина.  Просто да видя името на Били Греам квалифицирано така, имайки предвид служението и плода на този човек, таман още малко и щях да повярвам. Някой въобще задава ли си въпроса за онова......как се наричаше.......... а да, логика. Логиката нещо убягне ли ти, започваш да бълнуваш.

[ Редактирано 21.04.09 12:02 ]

Най-отгоре

Анонимен
    
19.04.09 21:18 Цитирай
Гост
Тигър:

Митничарят Минев рече: "Документи и факти- БЛЯ-БЛЯ."

Самият факт, че християнски проповедник е награждаван от света именно като християнски проповедник е достатъчно ясно доказателство на кой бог служи.


 

То по тази логика следва доброто, даже бих казал и почитно отношение на идолопоклоническият фараон, изкарва Йосиф за зидар, а пък Данаил за вавилонски мазач

[ Редактирано 21.04.09 12:02 ]

Най-отгоре

    
20.04.09 00:13 Цитирай
изказвания: 2105
Добре казано." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
20.04.09 14:51 Цитирай
изказвания: 88
Анонимен:

Тигър:

Митничарят Минев рече: "Документи и факти- БЛЯ-БЛЯ."


Самият факт, че християнски проповедник е награждаван от света именно като християнски проповедник е достатъчно ясно доказателство на кой бог служи.

 

То по тази логика следва доброто, даже бих казал и почитно отношение на идолопоклоническият фараон, изкарва Йосиф за зидар, а пък Данаил за вавилонски мазач

Забравих да се логна!

[ Редактирано 21.04.09 12:03 ]

Най-отгоре

Анонимен
    
14.07.09 11:37 Цитирай
Гост
(разкл. от: Какво точно е развратницата Вавилон? - Разкр. 17:1)
eureth:

За Били Греъм бих казал, че говори малко „по тъч линията“, както казват, и не е много ясно какво точно има предвид. На същата страница се появява и друго видео, където той казва, че онези (televangelists), които казват по телевизията, че който не приеме Божият син (той го нарича „Christ“, де) ще отиде в ада, такива имат право в това, което казват (но Бог него не го е призовал за такава дейност). Т.е. той смята, че който не приеме Божия син ще отиде в ада.
Моето усещане е, че той се стреми да не отблъсне например някои сегашни мюсюлмани от вярата в Божия син, като говори „неща не на място“, с които по принцип той иначе е съгласен, но смята, че от тях точно в този момент не би имало полза.

Разбира се, ако Били някъде казва ясно и открито, че пътят към Бащата не е единствено чрез Неговия син, помазаникът Исус от Назарет, тогава Били е лъже-учител и аз лично не вярвам Бог да го приеме. Понеже Божият син ясно казва „Никой не идва при Баща ми освен (ако не дойде) чрез мен“. Т.е. това евентуално лъжеучение на Били би довело до смъртта и осъждането във вечния огън на мнозина, чрез заблудата си.

Но така или иначе Бог си знае много добре кой какво говори и учи и Той ще съди справедливо според волята си.


Интересна тема. Били Греъм май наистина е подставено лице в християнството.


[ Редактирано 14.07.09 11:56 ]

Най-отгоре

Анонимен
    
13.02.21 20:09 Цитирай
Гост

/адм. бел.
Автоматичният СПАМ филтър е блокирал (неоснователно) следното изказване и съотв. адрес, от който е публикувано. Адресът е отблокиран.
eureth/

11.02.2021 15:33:48
------------------------

Били Греъм: “Има само един път към небето и този път Е Христос!”:
https://youtu.be/6LmgYO50jG4
[ Редактирано 14.02.21 09:41 ]

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF