Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

градината   обществено възпитание   отричане от себе си   пирамиди   рик джойнър   робъртс лиардън   стивън хеджис   създаване на света   сънят на навуходоносор   химиотерапия  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми
Други теми :: Изборите в ОАД("САЩ") 2020
Автор:Към форум:

Откриващо изказване
eureth
08.11.20 13:44

(разкл. от: т.н. нов световен ред (НСР))

„Не хората, които подават изборни гласове, е това, което "се брои" (което е от значение),
а - хората, които броят гласовете.“

Иосиф Виссарионович СталинНа фона на противопоставянията в ОАД("САЩ"), във връзка с т.нар. "избори" там, в Интернет се появи свидетелство на бивш високопоставен генерал от американската армия, генерал-лейтенант Thomas McInerney (35 год. във военно-въздушните сили (ВВС) на ОАД("САЩ"), достигнал до 3-та позиция в командната йерархията на ВВС),


относно изборни злоупотреби чрез компютърните системи Hammer и Scorecard ,

с които могат тайно да се следят текущите изборни резултати

и също изборните резултати тайно да бъдат изкуствено променяни (от тези които ги контролират) при пренасяне на изборните цифри от местни изборни станции към централния държавен център за данни,

като по този начин, онази група хора, която контролира тези системи, може да направи така,
че т.нар. "избори" лесно да бъдат "спечелени" от когото те искат.
wentworthreport.com, 02.11.2020
Lt. Gen. Tom McInerney exposes ‘Scorecard,’ the Democrats’ voter fraud superweapon
Генерал-лейтенант Thomas McInerney разкрива пред обществеността "Scorecard" - супер-оръжието на демократите за измама/манипулиране на изборните гласовеwentworthreport.com, 04.11.2020
‘Hammer’ and ‘Scorecard’: Lt. Gen. McInerney explains the election hack by Democrats
"Hammer" and "Scorecard": Ген.-лейт. Thomas McInerney разяснява изборната измама на демократите, извършена чрез компютърна манипулация
hottyson, bitchute.com, 06.11.2020
Lieutenant General Thomas Mcinerney blowing a whistle CIA software Hammer Scorecard rigged election
Генерал-лейтенант Thomas Mcinerney алармира обществеността. Изборите са фалшифицирани чрез Hammer и Scorecard - компютърно-програмни системи от ЦРУ
https://www.bitchute.com/video/3KILO9MDaNtA/


Тук обобщение на малка част от началото на свидетелството на Ген.-лейт. Thomas Mcinerney:

Компютърната програмна система за масово наблюдение "Hammer" (много, много интелигентна и способна, по думите му), е разработвана и използвана от амер. агенции за нац. сигурност за масово проследяване на дейността на мохамедани-джихадисти след 11.09.2001.

Но след това са започнали да използват системата Hammer и в "...бизнеса с изборите..." (!),
напр. като (тайно от собственика на телефона) я интегрират в т.нар. "умни"-телефони (smart phones - напр. Samasung Galaxy, Apple iPhone и т.н.)
и е била използвана от амер. вътр. разузнаване за тайно проследяване на избирателната дейност в други, чужди държави (т.е. не в ОАД("САЩ")).


След това Hammer е била възприета и от амер. външно разузнаване (ЦРУ), което започнало да я е използво тайно да наблюдава и следи (избирателната дейност? на) американски граждани, което според генерала, е незаконно ("..ЦРУ няма право да следи граждани на ОАД("САЩ")..").


След това състемата Hammer е иззета от ЦРУ, когато администрацията на пр. Б. Обама напуска властта,
но тя всъщност продължава да рабоати и продължават да я използват.

... (при възможност ще допълня обобщението)
адм.бел.
разкл. в: "Великото Ново Начало" (т.е. "нов световен ред"?)


Последни изказвания
eureth
18.12.20 04:14

Оспорването продължава...

oann.com, 17.12.2020
Joe Biden is Not President Elect
Joe Biden не е избраният председател/president

"...докато общата сесия на Конгреса и Сената не се събере на 06.01.2021, Joe Biden не е избраният председател/president. ..."

Въпреки потопа от медийни излияния досега относно кой (уж) бил вече избраният кандидат, според законовите процедури все още остава възможността нещата да се развият по начин, съвсем различен, от това което медиите (много странно) са обявили за "свършен факт".

eureth
12.12.20 19:05

Върховният съд на ОАД("САЩ") е отхвърлил възможността да бъде дори разгледано делото, заведено от Тексас (вж. пред. изказване), с обяснение, че Тексас нямали правен интерес или основание да завеждат подобно дело според конституцията. Някои от главните съдии там са изразили несъгласие с обявеното решение.

Тръмп с неговите 70-80 милиона гласували поддръжници не възнамерява да се отказва от борбата си да се разгледат обсъжданите открити изборни измами и нарушения.
През почивните дни предстои голяма демонстрация. Бог да пази хората там, понеже най-често подобни ситуации не свършват добре.

toddstarnes.com, 11.12.20202
BREAKING NEWS: Supreme Court Rejects Texas Lawsuit

toddstarnes.com, 11.12.20202
Gorsuch, Kavanaugh, Barrett Silent in Supreme Court Decision on Texas


eureth
12.12.20 02:37

Докъде ли ще довде безкрайното противоставяне в ОАД("САЩ") около, както изглежда, фалшифицираните избори?

Във връзка със заведеното дело от Тексас, заедно с още 17 или повече ам.-федерални държави, срещу 4 оспорвани ам.-фед. държави, където евентуално са били извършени големи изборни измами,

американските федерални държави се прегрупират в зависимост от подкрепата си за единия или другия кандидат, и съотв. полит. партия.


Tim Pool, bitchute.com, 11.12.2020
FORTY STATES Now Disputing Who The President Is, FBI Targets AG Who Filed The Lawsuit, This Is WAR
40 фед. държави ("щати") спорят кой е president-ът/председателят.
ФБР се прицелва в Главния прокурор (на Тексас), който е завел делото.
Това е война.

https://www.bitchute.com/video/q-uyg2lOdlw/

eureth
10.12.20 14:47

Имайки предвид излязлата информация за използваните лесно манипулируеми машини за гласуване и за използваното крайно ненадеждно гласуване по пощата (а мисля, че и с хартиени бюлетини има възможност да се извършват изборни измами),
не мисля че е практически възможно за хората да разберат точно, кой от двамата кандидати е получил повече изборни гласове, дори и това ново съдебно дело да обърне "официалните резултати" в полза на Тръмп.

 


Освен това, независимо кого съответните държавни органи обявят за "победител в изборите", се получва така,

че върху 70-80 милиона души (и още десетки милиони, които не са гласували, но подкрепят същото), които са гласували за "победения кандидат" ще се упражнява "законна диктатура" от страна на "победилата" противниковата политическа сила  (поне по отношение на властта на the president/председателя).

И в случая хората от народа са също политически противници, и, както се вижда от безброй видеота от последните месеци,
тези хора - политически противници и врагове - са готови да се бият и убиват един друг.

Т.е., признавайки участвайки в този властови покер и "руска ролетка", хората са съгласни(?) да потвърдят смърните им врагове да диктаторстват над тях чрез избрания политик, ако противниковият политически кандидат "спечели" 50,0001% гласове...


В този смисъл се чудя докога хората ще са съгласни да участват в тази безпътна демагогия-религия,
при която онзи (или онази "партия"), който по някакъв начин бил "спечелил" 50,0001% изборни гласове,
да упражнява диктатура над останалите 49,9999% ...

Понеже партията, която има 50,0001% гласове, хората така и́ дават власт (имайки "мнозинство") да създава и налага диктаторски върху малцинството закони,

които закони "малцинството" стоящо зад 49,9999% (напр. 70 - 150 милиона души) е насилено да изпълнява въпреки че не е съгласно с тях,

иначе ще бъде наказано и мъчено от силовите групировки на държавата (полиция, армия, безборй тайни служби).


Що за абсурдна религия и култ, да вярваш и признаваш, че било "справедливо" 50,0001% да имат правото да диктаторстват над 49,9999% ...
А колко управлението на Тръмп би се различавало реално от това на Байдън е друг въпрос.

Поне засега например Тръмп не е освободил от затвора журналиста Джулиан Асандж, който публикува на wikileaks.org материали, които, както изглежда, разобличават във брутални военни престъпления срещу цивилни граждани, военните сили на ОАД("САЩ").

За това си "престъпление" Дж. Асандж гние в британски затвор (официално, причината, разбира се е друга...) и е много вероятно скоро да умре там, а ако бъде "екстрадиран" в ОАД("САЩ") - да бъде осъден там на най-малко 167 години (или подобна цифра) затвор.
Но специално за изборите, използваната система и наличието на голям брой зли хора, които мразят истината и се противят на истината, са "гаранция" демонстрираните изборни измами да просперират и измамата и сатанинското зло за известно време да успява, докато и доколкото Бог е допуснал това.

За известно време. Понеже това време с всеки изминал ден свършва, за радост на Божия народ - родените от Бога хора от всички плътски народи, чрез вярата в истинския Божий помазаник-цар над всичко и единствен син, Исус от Назарет. Амен.
Изрично да кажа, независимо от горните разсъждения, Божият син и цар над цялото Божие творение, Исус от Назарет, е заповядал на своите си да се подчиняват на законите на действащата политическа власт, докато те не ги карат да вършат грях пред Бога (например поклонение на лъже-бог/-ове, вършене на зло, и прочее ...)

А горните разсъждения са само да покажат безпътната безнадежност във всяко отношение на този отиващ си безбожен (т.е. отхвърлящ Божия син и цар Исус), напълно пропаднал и разтлял се в тъмнината, свят.И все още Бог, в любовта си към хората от света, е протегнал спасяващата си ръка към мъртвите в греха, така че

всеки човек, който повярва, че

Исус от Назарет е Божият единствен син и помазаник-цар и господар над цялото Божие творение, което чрез Него (вечното Божието Слово) е създадено,

и че той е слязлото на земята от Божиите небеса Божие Слово и е станал истински човек (в плът и кръв)

и се е предал да бъде убит, за да понесе (наказанието на) греховете на хората от целия свят,

и (по отношение на човешката му създадена същност) е бил съживен от мъртвите в телесно нетление на третия ден чрез славата на Бога, неговия баща,


и (ако човек) го признае и признава с устата си пред Бога и пред всички хора,


тогава такъв човек, според Божието вечно обещание, да получи
вечен живот,
опрощение на всичките му грехове,
и осиновяване от Бога,
и да не бъде осъден на наближаващия Божий съд, ако стои в Божията праведност и се пази от греха чрез силата и водителството на светия Божий Дух, когото Бог подарява да живее в телата на своите свети хора,
а и още много безценни Божии благословения.

eureth
10.12.20 04:58

Сагата с оспорваните резултати от, както изглежда, фалшифицираните избори в ОАД("САЩ") продължава.rt.com, 08.12.2020
Texas sues four battleground states in effort to halt finalization of Biden win, cites ‘voting irregularities’
Тексас завежда дело срещу четири оспорвани федерални държави ("щати"), с цел да спре окончателното решение относно евентуалната победа на Байдън, цитирайки твърдения за "изборни нарушения"oann.com, 09.12.2020
Texas GOP expects more states to join SCOTUS election suit
Републиканската партия в Тексас очаква още федерални държави ("щати") да се присъединят към съдебния иск относно изборите към Върховния съд на ОАД("САЩ")rt.com, 09.12.2020
17 states file SCOTUS brief backing Texas challenge to Biden ‘victory’ in Georgia, Michigan, Pennsylvania & Wisconsin
17 федерални държави ("щати") завеждат дело във Върховния съд на ОАД("САЩ"), подкрепяйки оспорването от Тексас на "победата" на Байдън във (фед. държави) Джорджия, Мичиган, Пенсилвания и Уисконсин

Тук техният съдебен иск.eureth
26.11.20 02:40

Противопоставянето относно крайните изборни резултати продължава.

Въпреки появилите се новини по големите медии, че Пенсилвания е потвърдила официално, че Байдън има повече законни гласове там, изглежда, че потвърждението е било отменено от съдията на Пенсилвания.https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1331749845351198721?s=20
----------------------------------
Donald J. Trump @realDonaldTrump · 26m

Big news!


Quote Tweet
The Washington Times @WashTimes · 6h
Pennsylvania state judge sides with GOP, halting election certification https://bit.ly/39dVAkehttps://twitter.com/realDonaldTrump/status/1331750037777510404?s=20
------------------------------------------------
Donald J. Trump @realDonaldTrump · 28m

Corrupt Election!


Quote Tweet
David Kaplan @DKaplanWTAE · 7h
JUST IN:

Commonwealth court orders a Friday hearing on the Mike Kelly/Sean Parnell lawsuit asking to throw away all mail-in ballots.
Also says to pause all activity as it relates to certification.
Unclear what this means, since PA election has formally been certified.

#WTAE

eureth
21.11.20 06:23

Stephen Lendman, globalresearch.ca, 20.11.2020
The Great US Election 2020: Political “Grand Theft” Exposed. Evidence of Fraud Abounds
"Великите избори в ОАД("САЩ") 2020: Политическата "Грандиозна Кражба" разобличена. Доказателствата за [изборни] измами изобилстват."


rsbnetwork.com, 20.11.2020
LIVE: Trump Campaign Legal Team Holds Press Conference in DC 11/19/20
"Видео: Правният екип на кампанията на Тръмп е домакин на среща с пресата във Вашингтон" [относно изборните измами]Относно колко лесно могат да бъдат фалшифицирани изборите чрез обсъждания прилаган процес на работа, гласуване с машините на Dominion и съответното преброяване:
https://twitter.com/i/status/1330368448552169474
eureth
16.11.20 23:54

За съжаление противпоставянето на ОАД("САЩ") приема все по мрачни очертания. Тук хора от движенията "antifa" и "BLM" (black lives matter) пребиват поддръжници на Тръмп.

bitchute.com, 15.11.2020
THE MADNESS CONTINUES IN AMERICA - Antifa BLM beating up Trump supporters in Million MAGA March
https://www.bitchute.com/video/fWZUWq4eoE9D/
Още информация за това:
https://twitter.com/MrAndyNgo


eureth
16.11.20 15:26

Тук видео от New Yorк Times, 2018, което изплува в социалните мрежи, покрай оспорваните изборни резултати в ОАД("САЩ"),

показва плачевното състояние на машините за гласуване, по отношение на сигурността.


На видеото се показва как лесно могат да бъдат манипулирани машините,
така че накрая да се получи какъвто "изборен резултат" пожелаете.

В случая в теста се извършват две паралелни гласувания - чрез хартиени бюлетини и чрез (манипулирани и контролирани чрез комп. "вирус") машини за гласуване.
Неизненадващо, резултатите от двете са драматично различни...

Естествено, изборни злоупотреби и манипулации могат да се правят и с хартиени бюлетини, но е доста по-трудно (изключвам т.нар. "гласуване по пощата", което явно също е лесно за манипулиране и злоупотреби).
Тук е видеото:

nytimes.com, 05.04.2018
I Hacked an Election. ...
https://www.nytimes.com/video/opinion/100000005790489/i-hacked-an-election-so-can-the-russians.html

А тук са хванали "на живо" (по телевизията) как гласове от кандидат на едната партия биват отнети и прехвърлени на другата партия, като гласовете на първата биват съответно намалени (!)

bitchute.com, 08.11.2020
SMOKING GUN: ELECTRONIC VOTE FRAUD CAUGHT LIVE ON CNN! #TheHammer #Scorecard
... измама при електронно гласуване, хваната на живо по CNN!
https://www.bitchute.com/video/cj62HxI3wILl/От всичко това се разбира, че обществеността няма как да знае кой кандидат-president действително е спечелил изборите в ОАД("САЩ") 2020. Понеже очевидно няма никакво основание да се вярва, че размахваните по медиите "изборни разултати" имат нещо общо с това, кой човек за кого действително е гласувал.


Очевидно изборните резултати съвсем не е задължително да зависят от гласоподавателите, а зависят най-вече от онези, които контролират машините за гласуване.

А като добавим коментираните злоупотреби и манипулации с бюлетини, изпратени по пощата
,

цялото това тъй наречено "гласуване за president (или за нещо друго такова)" придобива типични черти на хитро скроена илюзия,

която, независимо как бива наречена (напр. "власт на народа"/от гр. "демокрация"/ или пък "социализъм", "капитализъм", XYZ-"изъм"), си остава все пак само една, именно, илюзия, че "народът" избирал нещо в политическо отношение, или че "народът" бил имал някаква "власт".