Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

блажени поради гонения   георги бакалов   йоил   лицемерие   мормони   морнинг стар   обама   общи теми за вярата   почитание   царе над народите  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми
Други вери и разни религии :: Короновата религия-тирания - коронов "вирус" - COVID-19
Автор:Към форум:

Откриващо изказване
eureth
14.03.20 13:23

(разкл. от: глад, епидемии и земетресения преди Голямата скърб - Мт., 24.7)

Във връзка с горното и с текущата криза, попаднах на следната статия. Колко истина има в нея не мога да кажа, но ми изглежда донякъде информативна.

 

 

thebulgariantimes.com, 12.03.2020

Проф. доктор на медицинските науки: COVID-19 е изкуствено създаден вирус, – биологично оръжие с изключително добро качество

 

 

И още по темата:

 

thebulgariantimes.com, 14.03.2020

Китай: Биологичното оръжие COVID-19 е разпространено в Ухан от военни на САЩ | Бивш US разузнавач: COVID-19 е с американски произход

 

 

 

 

 

 

Тук връзка към изказване в друга тема, което е свързано и с тази тема:

т.н. нов световен ред (НСР)

 

 

 

 

 

 

--------------------------

Междру другото, относно превода на бълг. език на англ. словосъчетание

"corona-virus" (от лат. "corona" /корона/, взето от гр. "κορώνη" /венец, гирлянда):

 

На бълг. език

не се казва: "свинягрип", нито "птицагрип",

а се казва: "свински грип", и съотв. "птичи грип".

 

Съотв. на бълг. език

не (трябва да) се казва: "коронавирус",

а (трябва да) се казва: "коронов вирус / короновиден вирус" (или нещо подобно).

 

 

 

 

 

 

 

Последни изказвания
eureth
18.01.21 03:27

bitchute.com, 17.01.2021
COVIDIOCRACY (CovidFraud Reveals Incredible Levels of Governments' Evilness + Sheeple Stupidity)
КОВ-ИДИОТО-КРАЦИЯ  - CovidFraud показва невероятни висоти на злина от страна на властите и глупостта на овцете

https://www.bitchute.com/video/81jHIiuiqX6m/


адм.бел.
разкл. в: "Великото Ново Начало" (Great Reset) - т.е. "нов световен ред"?


eureth
16.01.21 19:18

rt.com, 16.01.2021
As officials talk of tighter lockdown, Italian restaurants open their doors in protest
На фона на плановете на официални полит. служители относно още по-строго запрещение по домовете, италиански ресторанти отварят заведенията си в знак на протест.

eureth
16.01.21 19:12

rt.com, 15.01.2021
Saxony migrant center to be turned into Covid-19 JAIL for repeat quarantine violators – media
Мигрантски център във фед. пров. Саксония (Германия) ще бъде превърнат в Covid-19 - ЗАТВОР за многократни нарушители на карантина.  (медии)

Според новината, ако някой му наредят властите да се изолира (напр. във връзка с, както изглежда, лъжливия и безполезен, но пък доста скъп PCR тест, който НЕ може да показва дали някой е болен) но той не го направи доброволно, ще бъде продупреждаван, глобяван и след това съд може да реши да му бъде отнета свободата, "за да бъдели предапазени други хора от разюзданото поведение на човека, настаняван в затвора".

През април властта в Саксония е запазила 22 стаи в 4 психиатрии за да затваря вътре нарушители на наложена от властта карантина, но е отстъпила [от това злодеяние, м.б.] след натиск на обществеността.


rt.com, 16.01.2021
Japan considers heavy fines & JAIL for violators of coronavirus restrictions
Японската власт обмисля тежки глоби и ЗАТВОР за нарушители на [наложени от властта] ограничения, свързани с т.нар. "коронов вирус"

eureth
15.01.21 19:00

Сатанинската репетиция за предизвестената от Бога преди хиляди години, наближаваща Голяма скръб/страдние е в пълна сила.

Неизненадващо, предс. на Евр. комисия, Урсула фон дер Лайен, "приветства" предложението (вж пред. изк.) за увеличаване на ограничаването на свободата на хората, които не са съгласни да им вкарват в кръвта vacca-сина "против т.нар. covid" (тази гадост тук).Както Бог ни е открил, през Голямата скръб онези, които ще се поклонят на "звяра" (от видението) и де факто - на сатаната, ще могат свободно да купуват и да продават (и да пътуват...),

докато онези, които са Божии деца и признават истинския Божий помазаник-цар и син, Исус от Назарет, и не се поклонят на "звяра", те няма да могат да купуват и да продават и ще бъдат преследвани и избивани, заради името на Божия помазаник-цар над Божието творение, Исус от Назарет.

Днешната тирания с тази стъкмена "п(Л)андемия" и този препарат (vacca-сина) дава все по-ясна представа за наближаващата скръб.

Но след скръбта, всички скърби за Божия народ ще приключат.

А относно това, което ще се случи след края на Голямата скръб, е добре мнозина сериозно да се замислят... Бог да помага на Божиите хора, светите.news.bg, 15.01.2021
Фон дер Лайен приветства въвеждане на "ваксинационен сертификат" в ЕС


eureth
12.01.21 18:58

Осъществяването на сатанинската тирания напредва...

Гръцкият мин. предс. Кириакос Мицотакис предлага на председателя на Европейската комисия, Урсула фон дер Лайен, властите да ограничат възможността за пътуване в ЕС само до онези хора, които имат документ ("сертификат"), че са им сложили vacca-сина против т.нар. "covid-19" (тази гадост тук).

news.bg, 12.01.2021
Гърция иска от ЕС "ваксинационен сертификат" за всички в Европа


eureth
20.12.20 04:46

Относно (както изглежда) жестокостта и човекомразието (на хората, стоящи зад) текущите тирачнични мерки на властите върху населението, (уж) "срещу някакъв т.нар. "коронов вирус" (който никой не го е изолирал, нито го е виждал)",

безскрупулно представяни като "човеколюбие"... :

Boris Reitschuster, reitschuster.de, 17.12.2020
Der alte Mann
Chronik einer Krankheit
(нем. ез.)
Старецът
Хроника на една болест

( автоматичен (ненадежден) превод )


адм.бел.
разкл. в: PCR - лъжливият тест за създаване на фалшиви статистики?


eureth
19.12.20 19:14

Още видеота със протест-сатира, където

поклонници на короновата религия се молят на "боговете" от правителството,
с молитви да затегнат още повече ограниченията и наказанията върху населението, свързани с т.нар. "пандемия COVID-19 / коронов вирус"

вж тук превод на повечето от текстовете върху дрехите и лозунгите, които хората носят: http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?18166.postSebastianVenier, bitchute.com,  10.12.2020
Corona - Hygienemarsch in Wien am 8. Dezember 2020 (Kunstprojekt #SchwarzeWahrheit)

Коронов/а [вирус/пандемия] - Хигиенен поход във Виена, 08.12.2020 (проект на изкуството - "Черната Истина")
https://www.bitchute.com/video/pi3ttlWbZSmd/

Stunde-der-Wahrheit, bitchute.com,  19.11.2020
Guerilla Mask Force Bern: Kontaminierung vermeiden! Schwarze Wahrheiten - Kunstaktion Bern CH
"Военен" отряд с маски: Избягвайте заразяването! "Черната Истина" - инициатива на изкуството, Берн, Швейцария
https://www.bitchute.com/video/Rt7a2fjiu6VK/

SebastianVenier, bitchute.com,  02.11.2020
Die #schwarzeWahrheit in Aachen | Satirisches Kunstprojekt | Aachen Doku

"Черната Истина" - в Аахен | Сатиричен проект на изкуството | док. филм от Аахен
https://www.bitchute.com/video/B7l0R1Nuu16v/
Още такива видеота:
https://duckduckgo.com/?q=merkel+%22erhöre+uns%22&t=h_&iax=videos&ia=videos

eureth
18.12.20 01:52

Владо:

По време на човешката след-адамова история са ставали жестокости и зверства винаги. Хората са насилвали други нации, общности, дори и собствените си народи. Периодично, вярващите са смятали за поредният апокалипсис, че е краят и идването на Божият Избранник е сега (реципр.- тогава), но не е било. Така е било по време на беди, войни и чуми, по чието време, ако сме живели, вероятно и ние сме щели така да мислим.

Не зная дали този предстоящ катаклизъм е предвестник на великият Съд и явяването на Божият Помазан цар, поставеният над всяко управление и величие Славен Спасител и Божие агне, но ОТСТЪПЛЕНИЕТО от истината на благовестието и Сина са факт.


Не мисля, че Короновата религия-тирания е предвестник на Божия съд. По-скоро не бих се изненадал да е предвестник и "репетиция" за Голямата скръб.

Особено както нещата отиват натам (вече има съвсем конкретни призиви за това (вж. напр. тук) от страна на разни корпорации или ревностни коронови пилигрими, дори държавни съдилища), че


ако не се съгласиш доброволно да ти (и на близките ти) вкарат в кръвта тази гадост, съдържаща не само култури от убито неродено бебе (3,5м. след зачеването) и генно-променени агенти, и чужда РНК*  (която е възможно да се съчетае с твоята ДНК, превръщайки те в кой-знае-какво),

а по дефиниция и (иначе много-интелЕгентно и чуждестранно звучащи) ...отровни вещества ("адюванти" - wow!, "консерванти" - wow!) ,
______
* РНК от неизвестен източник - понеже никой досега не е изолирал, нито виждал т.нар. "коронов вирус", нито има генен материал от "Него", а май - и какъвто и да е друг т.нар. "вирус"


то тогава (като за начало) може да ти бъде забранен достъпа (на теб и на близките ти)  до разни важни неща:
напр.
въздушен транспорт,
обществен транспорт,
пътуване с преминаване на държавна граница,
фризьорски салони,
плувни басейни,
расторанти и всякакви заведения за обществено хранене,
и т.н.

а след това защо не и достъп до

магазини,

сгради на държавната администрация,

училища (преподаващи по държавна програма (на практика) неверие в Божия син Исус)
която ситуация може да се използва от властите като повод да отнемат деца от родителите им, понеже родителите така са "показали" пред властите, че са "лоши родители", не vacca-синирайки децата си, така нарушавайки задължението пред властите да водят и предадат децата си на училище (преподаваща одобрени от властта задължителни учебни материали за програмиране на ума на децата),
от което следват съответните (често много сериозни) законови наказания.На мен лично горното ми звучи много познато, като похват и насока - описано преди около 2000 години от Бога във връзка с наближаващата, именно, Голяма скръб.Понеже също, май никога в историята човечеството не е било и технологично на ниво да отговаря на това, което Бог е предизвестил и описал чрез Йоан и преди това чрез Даниел например, а може би и чрез други пророци.

И също не мисля, че досега действителните геополитически сили са били толкова близо до реален политически проект (вкл. и обикновените хора да са така склонни да го приемат), консолидиращ световните власти в централна световна власт, с необходим световен... цар - незавиисмо как там ще си го наричат по демократичному.


Най-после намериха "общ враг" на човечеството - н.в. "Короновия вирус" (фантом ала "Новите дрехи на царя") - и засега изгледите за все по-голям обединяващ "глобусен" успех са много обещаващи.

Следващото ще е вероятно "извънземните". Едни такива, приличащи на корона извънземни (че на какво друго...), които никой не ги е виждал.ПП
...Предвид нямащото край зло и измама, неспирно вършено на тази земя от хората, подмамени от сатаната и духовете му, и поради греховната плът след влизането на греха в света,

не случайно (след 1000-та години царуване на истинския Божий помазаник-Цар, Исус от Назарет, тук)
Бог ще я стопи тази земя, заедно с небето и́, което Бог ще го навие като свитък при унищожаването му, както пише, и за тях повече няма да се намери място. И за нищо греховно от сегашната греховна епоха няма да остане и спомен, както пише. 

Скоро (това) първото ще премине, както Бог е казал.


(И ако това (с небето) би им изглеждало чудно на някои, то колко ли по-чудно би трябвало да изглежда това, целият "вселенски" "космически" "всемогъщ" Вакуум да не може да изсмуче земната атмосфера, която, казват, била в директен контакт с Вакуума...)

Владо
17.12.20 15:59
Благодаря за публикуваната информация. Засега не съм посещавал https://www.bitchute.com и ми беше извънредно интересно да видя видеа, където навсякъде другаде трият, публикувани. Браво за труда ти.

За дълбоко съжаление вярващите в България, повечето, мисля, са в дълбока заблуда и приемат официално даваната им информация както за корона-вируса (за който ти правилно отмяташ, че не е лабораторно изолиран и, съответно, не е микроскопски аналитично обследван и дори - видян), така и за мерките (маски и дистанция/ разстояние, наречено лъжливо "социална дистанция"), тъй и за ваксината.

Дори наричат Бил Гейтс "човеколюбец" (гр.:"filantropos") и очакват със затаен дъх ваксината като реален изход и спасение от "близката смърт".

Което лично мен ме накара да видя ПЛИТКИТЕ ОСНОВИ на благовестието в живота им, как се сринаха поради страх от болест и смърт. Те са готови на всичко, само да се свърши с "този ад" (цитат).

Когато Божиите хора така мислят и така постъпват, човек наистина се съкрушава и хваща за главата...

По време на човешката след-адамова история са ставали жестокости и зверства винаги. Хората са насилвали други нации, общности, дори и собствените си народи. Периодично, вярващите са смятали за поредният апокалипсис, че е краят и идването на Божият Избранник е сега (реципр.- тогава), но не е било. Така е било по време на беди, войни и чуми, по чието време, ако сме живели, вероятно и ние сме щели така да мислим.

Не зная дали този предстоящ катаклизъм е предвестник на великият Съд и явяването на Божият Помазан цар, поставеният над всяко управление и величие Славен Спасител и Божие агне, но ОТСТЪПЛЕНИЕТО от истината на благовестието и Сина са факт.

Остава да се яви човека на греха, за който се свидетелства в писанието.

Бог да пази верните. Амен.