Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

apostolos   апостол   асандж   безнадежден свят   вероизповедания   йоил   мт.28   организации   пастори   хвала  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Форуми
Други теми :: Вируси не съществуват ?? - СПИН, коронов, морбили, ...
Автор:Към форум:

Откриващо изказване
eureth
12.10.17 11:57

16.11.2014, rasper-bg.com
"ВИРУСЪТ НА СПИН НЕ СЪЩЕСТВУВА"


"[...]

Въпреки огромните суми, които Америка вложи, вирусът на СПИН, който да отговаря на приетите от вирусолозите стандарти, не съществува.

[...]
Италианският учен Луиджи де Марчи посочи: „СПИН не е проблем на лекарите и вирусолозите, а лъженаучен тероризъм…”

[...]
Американският писател Джеймс Хоган нарича СПИН ерес, а създателите му – новите епископи.

Американският учен Питер Дюсберг – седемкратен лауреат на наградата на Държавния институт по здравеопазването, повече от десет години доказва на света, че СПИН не съществува, за което го дискредитират, оскърбяват, забраняват му да публикува трудовете си и да се появява по телевизията.
[...]
За „откриването” на СПИН САЩ похарчиха повече от 50 милиарда долара. Два милиарда годишно получава Центърът за профилактика и контрол на болестите, в офисите на който през 80-те години на ХХ век се роди СПИН.

[...]
През 1976 г. в същия център се роди новият вирус на „свинския грип”. Той получи огромни пари и започна поголовното ваксиниране. След като бяха ваксинирани 50 милиона американци, изведнъж стана ясно, че няма никакъв вирус, а ваксината създаде странични действия: тежки нервни разстройства и парализи.

[...]


Провалилият се със „свинския грип” център се залови за СПИН (синдрома на придобития имунодефицит). Този термин беше въведен от американския лекар Готлиб през 1981 г., който наблюдавал наркоманите хомосексуалисти, които страдали от пневмония и имали поразена имунна система. Бързо-бързо създадоха вируса, който уж предизвиква СПИН, и го нарекоха „вируса на имунодефицита при човека”,
създадоха технологията за тестване на имунодефицита и „процесът се задейства”.

Започна масово „производство” на болни от СПИН, въпреки че

с тестването не се открива вирусът, а само наличието в организма на имунни антитела,

които като защитен механизъм се изработват при много болести, включитено при туберкулоза, грип, пневмония, след ваксини, преливането на кръв и пр. Откъде тогава се взе вирусът на СПИН? Антителата не са вирус!

Много честни учени в света изразиха възмущението си от това нагло шарлатанство. Те доказаха, че т.нар. вирус на СПИН не съществува.

[...]

Унгарският лекар Мак заяви, че „диагностиката” на СПИН не е основана на откриването на вируса,

а на решението на Световната здравна организация да причисли към СПИН и симптоми като загубата на тегло, диарията и високата температура. Сега е ясно защо в Африка има толкова болни от СПИН. Хората там боледуват и умират от малария, туберкувоза и букет от болести, свързани с лошите санитарни условия, глада, горещия климат. А нас ни убеждават, че те боледуват и умират от СПИН

[...]

Американската компания „Уелкамп” уж произвежда лекарството срещу СПИН, известно като „Ретровир”. [...] Препаратът е разработван още през 60-те или 70-те години на миналия век за борба с ракови болести. Но става ясно, че той убива по-бързо от рака и затова не е пуснат в продажба, тъй като е високотоксичен.

Сега компанията решава да го използва срещу СПИН.

Дюстерг твърди, че 50 хиляди души починали не от СПИН, а от приемането на „Ретровир”.

Той убива всичките клетки, без да подбира – на първо място червата и костния мозък. Ученият твърди, че за 20 години в науката, медицинската промишленост и практическата медицина и най-важното – в политиката, е отгледан един огромен отрасъл, който се храни от СПИН.

Никой в научните среди не е виждал вируса на имунодефицита.

Учени препоръчват след прекаран грип човек да не се проверява за СПИН, защото „задължително ще го открият” в организма му.


За фармакологичната мафия е изгодна истерията по повод СПИН, тъй като тя й помага да си напълни джобовете. [...] Онези, които умират, не умират от вируса на СПИН, а от изтощена имунна система, което се случва поради различни причини. Това са огромните дози антибиотици, наркотици и лекарства, които водят до пълното разрушение на имунната система на човека.

Употребата на голямо количество лекарства доведе до един страшен факт – започнаха да се раждат деца с пълна или частична липса на имунитет. Тогава всяка инфекция се превръща в смъртоносна за човека със слаба имунна система, разрушена от лекарствата или антибиотиците. За това са виновни съвременните медицина и фармакологични концерни, които [...] са готови на всякаква измама, за да скрият следите на престъпленията си срещу човечеството и да не загубят печалбите си.

Но голямата лъжа за СПИН продължава да се тиражира от средствата за масова информация, които се финансират от почти бездънния джоб на фармакологичните чудовища. Те печелят на гърба на здравето на хората и не желаят те да бъдат здрави, както не е изгодно те да са здрави и за днешните лекари, за които най-добрият пациент е вечният болен.

[...] ..."

Последни изказвания
eureth
25.07.20 15:40

Makia Freeman, thefreedomarticles.com, 21.07.2020
Dr. Stefan Lanka 2020 Article Busts the Virus Misconception
Статия на д-р Ланка от 2020 срутва погрешното схващане за (съществуването на) вирусиТук превод на английски на статията на д-р Ст. Ланка:
The Misconception called Virus
Погрешното схващане, наречено "вирус"
Makia Freeman, thefreedomarticles.com, 29.04.2020
Deep Down the Virus Rabbit Hole – Question Everything
Дълбоко навътре в заешката дупка на "вируса" - Подлагайте всичко на съмнениеeureth
07.07.20 21:23

Още за "вирус"-овата религия и нейните догми, катехизиси и ритуали:


youtube.com, 05.07.2020
Dr. Stefan Lanka: Why HIV Has Never Been Isolated
Д-р. Stefan Lanka: Защо Човешки Имуннодефицитни Вируси /HIV/ (евентуално/уж причиняващи т.нар. "СПИН" /вероятно поредната фалшификация/ ) никога не са били изолирани
https://www.youtube.com/watch?v=I6oSAsbwDvYDismantling the virus theory
The “measles virus” as an example
Why should we doubt the existence of viruses? What are viruses and what are they not?
How are viruses being scientifically demonstrated to exist?
(англ.)
Събарянето на вирус-овата теория
"Вирусът на морбили/шарка" като пример
Защо бихме се съмнявали в съществуването на вируси? Какво са вирусите и какво те не са? Как се демонстрира научно, че вируси съществуват?


 

 

 

 

 

eureth
30.06.19 16:33

rt.com, 29.06.2019

‘You don’t have AIDS’: RT documentary takes on Russia’s top HIV denialist

"Ти нямаш СПИН": Документален филм на RT влиза в спор с най-известния, отричащ HIV/ЧИВ, човек в Русия.

 

 

eureth
12.10.17 12:50


Видеота по темата (англ.):