Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

2 кор   epoch   дейвид уилкерсън катастрофа   джоис майер   исая 66   компромис с истината   масонски ложи   реформация   увреждане на бъбреците   християнски ценности  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   27.07.19 17:19
Уличен дебат на Хънтингтънбийч, Калифорния, с млад мъж, твърдящ, че е отдал себе си на дьвола : https://youtu.be/JHgoDeAio0o
 
Владо   27.07.19 17:06
Наскоро “новооткрих” Ray Comfort и служението Living Waters- който разбира английски може да освежи душата си с думите и служението на брата : https://youtu.be/tT93-BA0474
 
eureth   07.05.18 14:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 13:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 02:46
Света е пред прага на нова световна война.

RSS Емисии
rss1.0
Форуми
Други теми :: мохамеданизирането на Европа
Автор:Към форум:

Откриващо изказване
Христов
30.09.15 20:17

(разкл. от: Джихадисти в България)

Прочетете дневника на една рускиня от януари тази година до август, потресаващи неща се случват в Германия:

 

5 януари

Германия е страна с много строги процедури за получаване на разрешение за пребиваване, но въведе облекчен режим за получаване на гражданство за бежанците – араби и африканци. Децата им автоматически стават граждани.

 

11 януари

Ето че хората събират факти от цяла Германия – свидетелства за това, че в страната „почти няма“ инциденти, по горещите уверения на Меркел и Централния съвет на мюсюлманите в Германия. В много училищни столове забранили свински наденици, колбаси и пастети, забранили дори да се носят такива сандвичи от къщи. В класовете отменили уроците по религия, от стените свалили разпятието. Прекръстили коледната ваканция и сега се нарича „зимна почивка“. В басейните открили специални отделения за къпане с дрехи, разрешили на мюсюлманите да не ходят на уроци по плуване (голите крака и банските ги оскърбявали). В много от компаниите по време на Рамазан предлагат на сътрудниците да не ядат и да не пият, за да не смущават мюсюлманите. Подпалиха косата на 17-годишно момиче за това, че била без забрадка.

 

23 януари

Имамът от град Ерфурт иска да въведе в училищата уроци по ислям за всички ученици. Министърът на образованието е готов да се съгласи.

 

5 февруари

Sueddeutsche Zeitung: „В Германия положението с жилищата стана тежко. Ние приемаме бежанци, но не можем да им предоставим жилища. И в същото време много възрастни хора живеят в твърде обширни жилища, обитават излишни квадратни метри. Затова сме принудени да приемем нова програма за принудително преселване на възрастните в стаи или малки апартаменти по социална норма от 16-20 квадратни метра на човек. Ситуацията е много сложна, ние призоваваме германския народ да ни разбере и да помогне.“

 

6 март

Немският пастор Улрих Вагнер предложи да се предоставят на бежанците услуги на проститутки. „Проституцията е призната професия в Германия. Бежанците получават медицинска помощ, а защо ние да им отказваме не по-малко важното – сексуална помощ?“ Пастор. Евангелска протестантска църква.

 

15 март

Тръгнах към Хамбург, за да се явя на изпит, но още на гарата бях шокирана: тълпа от африканци в модни маркови дрехи, всички като един говорят по смартфони последен модел. В магазините постоянно предупреждават да внимаваме за чантите си. Какъв забележителен живот настъпи в Германия! Виждаш на улицата германец и не можеш да повярваш на очите си! Седнах на централната улица в кафенето и реших да преброя колко африканци ще минат покрай мен за пет минути. Седемдесет и двама души! Това е някакъв Вавилон!

 

11 април

На шега бежанците от два приюта в Трир четиридесет и три пъти натиснали бутона за викане на пожарната. Четиридесет и три пъти при тях пристигнали на помощ пожарните. Ако това бяха немци, щяха да ги глобят с 34 400 евро. Но от бежанците не взели нищо, те били като малки деца“, пише полицейското издание „Фокус онлайн“ (и изтрили глобите).

 

18 април

В град Ешвайлер по искане на жителите забраниха звъна на църковни камбани: дразнел ги. Сега два пъти на ден над града от усилвателя се чуват виковете на мюезина. Където се отричат от религията си, от това там се възползва друга.

 

20 май

Започнаха неприлични предложения към жените. Африканците с примитивната си прямота предлагат „любов и дружба“, а ако жената се възмути, я бият. Могат и просто да я заколят: неотдавна 34-годишен „бежанец от Африка“ заклал 48-годишна жителка на град Лезум.

 

19 юли

В Хамбург в лагера на бежанците ги обзавели с WiFi – безплатно, за връзка със семействата и приятелите. Сега няма да повярвате! Бежанците отишли в магазина и сключили договори за смартфони и таблети, но да платят по кредита не пожелали. Компаниите поискали от Меркел да се намеси, в отговор на което ги накарали да им платят обезщетение за вреда, защото „бежанците не разбирали какво подписват“. Сега седят „неразбиращите“ с айфоните и айпадите… Това се случва масово. В Мюнхен африканците ядат и пият направо в супермаркетите, управата на града каза, че всичко ще плати, само полицията да не се намесва.

 

26 юли

В Германия започнаха да уволняват от работа заради коментари и постове във Фейсбук.

 

23 август

В Германия отново започват да горят книги. На изгаряне подлежат всички детски книги, където се среща думата „негър“. През това време се преместваме от града на вилата. Живот сред абсолютно нагли и неадекватни бежанци и цигани е просто невъзможен. Решиха, че трябва да освободим апартамента за семейство африканци, дадоха ни знак. Да, мен ме „помолиха“. Имах оборотно жилище с малко излишък от площ. В никакъв случай няма да ни изселят, ще ни предоставят такива стаи в пансион, който изобщо не е приспособен за живот: или е далече, или и запуснат, или тече, или нещо друго. Африканците, разбираемо, на такова място няма да ги настанят, правозащитниците ще ги прокълнат. Но за белите може. Преди година новината за експроприация на жилища предизвикваше само смях. Сега това е действителността. Положението вече е извън контрол там, както се вижда.

 

Да се молим тук да не стане така, молете се, времената стават зли!

 

 

адм.бел.
разкл. в: Джихадистите, спасени от "----------", в Сирия, Афганистан и др.

 

 

Последни изказвания
eureth
05.07.19 22:23

frognews.bg, 03.07.2019
"Хиляди хора дариха средства за арестуваната германката, капитан на кораб спасил мигранти"


Карола Ракете, капитан на кораба Sea-Watch 3 (собственост на НПО, Sea-Watch), превозващ 40 мигранти, за които се твърди, че са били спасени в Средиземно море,

e блъснала моторна лодка на италианската гранична полиция, блокираща пътя и́ към пристанище в Лампедуза

и е акостирала (незаконно) на италианско пристанище, довеждайки (незаконно) в Италия мигранти.

Карола е била арестувана от италианските власти за нарушение на италианския закон за миграция, както и за агресивни действия срещу италианската морска полиция. Корабът е акостирал на пристанището, въпреки че му е отказано разрешение.

 

 

 

Тук независим коментар по темата - на немски е, но има автоматичен превод + субтитри на английски и български (не е добър, но дава някаква представа)

 

Tim Kellner, youtube.com, 04.07.2019

ENTHÜLLUNG! Die Wahrheit über Carola Rackete!

https://youtu.be/7DI6g43a-Hw

 

Според коментара, след като e качила мигрантите на кораба, вместо да им помогне да стигнат най-бързо до най-близките болници,

 

капитанът Карола Ракете е отхвърлила предложението напр. на Либия (или Марко, или Тунис) тези хора да бъдат приети там и да им бъде оказана помощ

 

като е предпочела вместо това да разхожда кораба си из Средиземно море повече от две седмици (така застрашавайки живота на евентуално бедстващи, спасени от смърт мигранти),

 

като след това в нарушение на италианския закон за миграция, незаконно е акостирала в италианско пристанище и също незаконно ги е вкарала в Италия,

 

като на всичко отгоре е насочила кораба срещу блокиращата водния път полицейска охранителна лодка и я е блъснала, застрашавайки живота на хората от италианската полиция.

 

 

В резултат на горното, чрез поредната медийна кампания на мас-медиите, обслужващи прикритите (зад т.нар. "демокрация") олигархически власти,

текущата италианска власт бива непрестанно атакувана и обвинявана,

а Карола Ракете от НПО Sea Watch пък е събрала дарения "за правна защита" за над един милион евро.

 

А на Карола Ракете едва ли и́ липсват финанси, понеже се оказа също, че баща и́ е консултант за военната индустрия.

 

 

Междувременно италианският съдия по случая е освободил Карола Ракете от домашния арест и тя се радва на изключителна медийна популярност и медийно одобрение (не и в коментарите под горното видео).

eureth
30.06.19 13:08

rt.com, 30.06.2019

"Integration or indoctrination? Video of Danish schoolkids chanting Allahu Akbar triggers DEBATE

Интеграция или индоктринация? Видео с ученици от Дания пеещи "алаху акбар" предизвиква ДЕБАТ

 

 

 

 


rt.com, 04.02.2019

"Gender segregation: Islamic school ‘stopping girls from having lunch until boys have eaten theirs’"
"Разделяне според gender/социална роля": ислямско училище "забранява на момичетата да обядват, докато момчетата не са се наобядвали"

 

 

eureth
27.06.19 20:07

news.bg, 26.06.2019
"Съдът в Страсбург призна правото на Италия да не приема мигранти"


news.bg, 20.06.2019
"Смъртни заплахи срещу политици в Германия, подкрепящи бежанците"


news.bg, 19.06.2019
"Траян Бъсеску: ЕС ни казва, че трябва да живеем с мюсюлманската инвазия"

eureth
20.05.19 23:20

rt.com, 20.05.2019

‘France does not belong to the French!’ 100s of ‘Black Vest’ migrants occupy Paris airport

"Франция не принадлежи на французите!" - 100-ци мигранти-"черни жилетки" окупират парижко летище

eureth
04.05.19 23:23

epicenter.bg, 03.05.2019

Мохамед е най-разпространеното име сред новородените в Берлин през 2018 г.


Името "Мохамед" (+ вариации) е най-често даваното име на новородени бебета в Берлин, Бремен и Хамбург.

eureth
08.04.19 23:25

epicenter.bg, 06.04.2019

Нови сблъсъци край Солун, мигрантите палят пожари, полицията атакува с газ и шокови гранати

Маскирани бежанци опитаха да пробият кордона край лагера Диавата, България прати засилени патрули по границите

 

Стотици - до 2000 - мигранти се събират край Солун следвайки анонимен призив в социалните мрежи да тръгнат към границата на Северна Македония, на 60 километра от Солун, за да продължат към Западна Европа.

 

В Атина те са окупирали централната железопътна линия и са седнали на коловозите с призиви Гърция да отвори границите. България взима мерки заради повишената опасност от нахлуване на незаконни имигранти.

 

eureth
25.03.19 19:40

rt.com, 25.03.2019

‘Hasn’t it gone too far now?’ TV ad in migrant’s native language enrages Swedish social media

"Нещата не стигнаха ли твърде далече?" - ТВ реклама на родния език на мигрантите разгневява шведска обществена медия

 

 

Мисля, че шведите изобщо нямат представа накъде отиват нещата, мислейки си, че "нещата били стигнали твърде далеч".

Не, всъщност нещата тепърва започват, наивни шведи...

Когато целият ужас на мохамеданското робство и геноцид - такова, като 500-годишното турско-мохамеданско робство и геноцид над България и околни страни - се стовари върху тях, тогава чак ще започнт да осъзнават за какво изобщо става дума.

 

 

 

rt.com, 22.03.2019

Swedes say they can house a refugee, but promptly reject opportunity when offered to do so

Шведи казват, че могат да приютят "бежанец", но веднага отхвърлят подобна възможност, когато им предложат действително да го направят

 

След всички "правилни" "полит-коректни" отговори на шведите, в момента, когато "бежанецът Али" се изправи пред тях, те шокирани изпадат в "дълбок размисъл"...

 

Samhällsnytt, youtube, 06.03.2019

Samnytt TV - Vem vill egentligen ta emot en invandrare?

https://www.youtube.com/watch?v=zkPJCWGnZNQ

 

 

eureth
21.03.19 14:05

rt.com, 18.03.2019

Three dead in Utrecht 'terrorist attack', suspect identified as 37-year-old Turkish man

Трима души са мъртви в контекста на "ужасистко/terrorist нападение" в Утрехт (Холандия). Заподозреният е идентифициран като 37-год. турчин (Gökmen Tanis).

 

 

rt.com, 18.03.2019

37-year-old Turkish ‘terror’ suspect who killed three in Utrecht shooting arrested

Арестуван е 37-год. труски "ужасистки/terrorist" заподозрян, убил трима души по време на престрелката в Утрехт (Холандия)

 

 

news.bg, 21.03.2019
"Обвиняват нападателя от Утрехт в убийство по терористични подбуди"

eureth
20.03.19 22:09

rt.com, 20.03.2019

Senegalese man sets Italian school bus on fire with 51 children on board

Сенегалец подпали училищен автобус (който управлявал) с 51 деца в Италия

 

 

epicenter.bg, 20.03.2019

Терор в Милано! Сенегалец се опита да подпали автобус с деца

 

 

 

 

Според итал. инф. агенции, 47-годишният шофьор от Сенегал, Юсейню Сей, излял бензин на вътрешната пътечка в автобуса с 51 деца, който управлявал, викайки: "Искам да прекратя това! Смъртните случаи в Средиземно море трябва да бъдат прекратени!", преди да подпали автобуса.