Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

божий отделен народ   борба   домашно образование   еволюционизъм   застъпване   крамоли   пратеник   реформирано богословие   харвард   хипократова клетва  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Форуми
Други теми :: мохамеданизирането на Европа
Автор:Към форум:

Откриващо изказване
Христов
30.09.15 20:17

(разкл. от: Джихадисти в България)

Прочетете дневника на една рускиня от януари тази година до август, потресаващи неща се случват в Германия:

 

5 януари

Германия е страна с много строги процедури за получаване на разрешение за пребиваване, но въведе облекчен режим за получаване на гражданство за бежанците – араби и африканци. Децата им автоматически стават граждани.

 

11 януари

Ето че хората събират факти от цяла Германия – свидетелства за това, че в страната „почти няма“ инциденти, по горещите уверения на Меркел и Централния съвет на мюсюлманите в Германия. В много училищни столове забранили свински наденици, колбаси и пастети, забранили дори да се носят такива сандвичи от къщи. В класовете отменили уроците по религия, от стените свалили разпятието. Прекръстили коледната ваканция и сега се нарича „зимна почивка“. В басейните открили специални отделения за къпане с дрехи, разрешили на мюсюлманите да не ходят на уроци по плуване (голите крака и банските ги оскърбявали). В много от компаниите по време на Рамазан предлагат на сътрудниците да не ядат и да не пият, за да не смущават мюсюлманите. Подпалиха косата на 17-годишно момиче за това, че била без забрадка.

 

23 януари

Имамът от град Ерфурт иска да въведе в училищата уроци по ислям за всички ученици. Министърът на образованието е готов да се съгласи.

 

5 февруари

Sueddeutsche Zeitung: „В Германия положението с жилищата стана тежко. Ние приемаме бежанци, но не можем да им предоставим жилища. И в същото време много възрастни хора живеят в твърде обширни жилища, обитават излишни квадратни метри. Затова сме принудени да приемем нова програма за принудително преселване на възрастните в стаи или малки апартаменти по социална норма от 16-20 квадратни метра на човек. Ситуацията е много сложна, ние призоваваме германския народ да ни разбере и да помогне.“

 

6 март

Немският пастор Улрих Вагнер предложи да се предоставят на бежанците услуги на проститутки. „Проституцията е призната професия в Германия. Бежанците получават медицинска помощ, а защо ние да им отказваме не по-малко важното – сексуална помощ?“ Пастор. Евангелска протестантска църква.

 

15 март

Тръгнах към Хамбург, за да се явя на изпит, но още на гарата бях шокирана: тълпа от африканци в модни маркови дрехи, всички като един говорят по смартфони последен модел. В магазините постоянно предупреждават да внимаваме за чантите си. Какъв забележителен живот настъпи в Германия! Виждаш на улицата германец и не можеш да повярваш на очите си! Седнах на централната улица в кафенето и реших да преброя колко африканци ще минат покрай мен за пет минути. Седемдесет и двама души! Това е някакъв Вавилон!

 

11 април

На шега бежанците от два приюта в Трир четиридесет и три пъти натиснали бутона за викане на пожарната. Четиридесет и три пъти при тях пристигнали на помощ пожарните. Ако това бяха немци, щяха да ги глобят с 34 400 евро. Но от бежанците не взели нищо, те били като малки деца“, пише полицейското издание „Фокус онлайн“ (и изтрили глобите).

 

18 април

В град Ешвайлер по искане на жителите забраниха звъна на църковни камбани: дразнел ги. Сега два пъти на ден над града от усилвателя се чуват виковете на мюезина. Където се отричат от религията си, от това там се възползва друга.

 

20 май

Започнаха неприлични предложения към жените. Африканците с примитивната си прямота предлагат „любов и дружба“, а ако жената се възмути, я бият. Могат и просто да я заколят: неотдавна 34-годишен „бежанец от Африка“ заклал 48-годишна жителка на град Лезум.

 

19 юли

В Хамбург в лагера на бежанците ги обзавели с WiFi – безплатно, за връзка със семействата и приятелите. Сега няма да повярвате! Бежанците отишли в магазина и сключили договори за смартфони и таблети, но да платят по кредита не пожелали. Компаниите поискали от Меркел да се намеси, в отговор на което ги накарали да им платят обезщетение за вреда, защото „бежанците не разбирали какво подписват“. Сега седят „неразбиращите“ с айфоните и айпадите… Това се случва масово. В Мюнхен африканците ядат и пият направо в супермаркетите, управата на града каза, че всичко ще плати, само полицията да не се намесва.

 

26 юли

В Германия започнаха да уволняват от работа заради коментари и постове във Фейсбук.

 

23 август

В Германия отново започват да горят книги. На изгаряне подлежат всички детски книги, където се среща думата „негър“. През това време се преместваме от града на вилата. Живот сред абсолютно нагли и неадекватни бежанци и цигани е просто невъзможен. Решиха, че трябва да освободим апартамента за семейство африканци, дадоха ни знак. Да, мен ме „помолиха“. Имах оборотно жилище с малко излишък от площ. В никакъв случай няма да ни изселят, ще ни предоставят такива стаи в пансион, който изобщо не е приспособен за живот: или е далече, или и запуснат, или тече, или нещо друго. Африканците, разбираемо, на такова място няма да ги настанят, правозащитниците ще ги прокълнат. Но за белите може. Преди година новината за експроприация на жилища предизвикваше само смях. Сега това е действителността. Положението вече е извън контрол там, както се вижда.

 

Да се молим тук да не стане така, молете се, времената стават зли!

 

 

адм.бел.
разкл. в: Джихадистите, спасени от "----------", в Сирия, Афганистан и др.

 

 

Последни изказвания
eureth
23.09.20 20:02

news.bg, 23.09.2020
ЕС предложи да се премахнат задължителните квоти за бежанци


След като 5 години властите на големите европейски държави от ЕС, на практика пренебрегвайки съществуващите доста строги и ограничаващи местни законодателства за контрол на миграцията, масово канеха и внасяха в европейските държави африкански и азиатски незаконни икономически мигранти - основно мохамедани мъже на 20-30г.,

между които може и да е имало някакво малцинство и от хора, които действително са търсели убежище от райони с военни конфликти,

и също след решителен отпор на някои средноеверопейски държави да не бъдат насилвани от ЕС да приемат такива незаконни икономически мигранти,


властите на Европейския Съюз изглежда са решили да сменят променят вътрешните си правила за ръководство на миграцията.


Новост е и това, че самите висши политически функционери
започват да изоставят думата "бежанци"
и да използват по-реалистичното "незаконни мигранти".

Напр. според самия комисар на ЕС по вътрешните работи, Илва Йохансон:
"...повечето пристигащи не са бежанци: 2/3 са незаконни имигранти..."


Иначе, след кратка пауза, във връзка с началото на т.нар. "пандемия COVID-19", внасянето на мигранти така или иначе продължава, както разбирам от мас-медиите.

eureth
14.09.20 15:04

Отскорошно видео, показващо как (генно обогатяващ) мигранат (наричан "Али" из мрежата) удря нищо неподозираща жена в Швеция.

https://twitter.com/SamnyttSimon/status/1305072064341127168/video/1

eureth
10.03.20 01:30

Във връзка с показаното по-горе наричано от някои "културно обогатяване" на Швеция чрез мигрантското нашествие в Европа от стотици хиляди, дори милиони, мохамедани от Африка и Азия, най-често млади мъже, но често и с няколкото им жени и многото им деца,

тук едно видео от 2015, което става все по-актуално , колкото повече Швеция, а и цяла Европа, се (евентуално) обогатява и генно, и културно:

 

 

Във видеото Barbara Lerner Spectre разкрива какво тя, заедно с всички останали иудеи, които се занимават с това, ще направят относно Европа:

 

 

(00:39)

"Мисля, че има активизиране на анти-семитизма, защото и в сегашното време Европа не се е научила как да бъде "разно-културна"*1

И аз мисля, че ние ще бъдем част от мъките на това преобразуване, което трябва да се случи. Европа вече няма да бъде онези монолитни общества, които някога са били, през последния век. Иудеите ще бъдат в центъра на всичко това.

Това е огромно преобразуване, което Европа трябва да направи. Те [европейските общества, м.б.] сега навлизат в "разно-културен" режим, и срещу иудеите ще се негодува поради нашата водеща роля (т.е. на иудеите, м.б.). Но без тази водеща роля и без това преобразуване Европа няма да оцелее.
"

____
(*1 англ. "multicultural" - пропагандирано като нещо положително -  т.е. "Европа" да е способна на това, "различни култури" да живеят заедно, например пакистанци, германци, албанци, турци, шведи, вкл. и хора с коренно различни вери - напр. мохамедани, иудеи, ученици на Божия син и помазаник-цар Исус (светите хора от Божия народ), и пр.

М.др., хубаво е да се знае, че, според както пише, Божият син, Исус от Назарет, няма да допусне в Божието царство, никой, който отхвърля него и неговото слово, и неговата воля и волята на неговия баща, Бога, както и хората, които са благоволили в неправедността и греха, и са отхвърлили истината, която е той, Божието слово.

Т.е. в този конкретен смисъл Бог няма да допусне "разно-културализъм/мулти-културализъм" в своето царство.).

 

 

 

mta798, youtube.com, 09.09.2015
Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies[/url]
Barbara Lerner Spectre призовава към унищожаването на християнските европейски етнически общества
https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24

(стотиците коментари под видеото са "непрощаващи"...)

 

 

 

 

Тъй като това видео доста често се цензурира от google/youtube и подобни фирми, тук копие на звукозаписа с кратка статия:

Barbara Lerner Spectre- "Europe Will Not Survive"
Barbara Lerner Spectre - "Европа няма да оцелее"

 

 

 

Tук още относно Barbara Lerner Spectre и сродни теми:

 

Yaron Yadan, daatemet.org.il, 10.17.2006
The Jewish Nation Is The People Chosen To Fulfill The Purpose Of Creation

 

 

Lasha Darkmoon, darkmoon.me, 07.05.2017
Jews accused of ‘blackmailing’ Sweden with help of Barbara Spectre

 

 

Red Ice TV, altcensored.com, 01.05.2017
Ingrid Carlqvist - Scandal in Sweden When Ingrid Questions the Unquestionable

 

 

renegadetribune.com, 23.02.2016
From Sweden With Love: Thank You Barbara Lerner Spectre

 

 

eureth
09.03.20 16:10

Christoffer, voiceofeurope.com, 05.032020
Swedish mother reports school to police after a teacher told her daughter to write “I am a Muslim”
Майка от Швеция е докладвала училището (не детето си) на полицията, след като учител е казал на дъщеря и́ да напише: "Аз съм мохамеданка/мюсюлманка"

 

“...Тя ми каза: Мамо, имахме "ислям/мохамеданство" вчера и ни насилваха да казваме, че сме мюсюлмани/мохамедани. Каза ми, че по време на урока, е избягала от класната стая и е плакала в тоалетната, и се е молила на Бога.  ... учителката казала, че те са длъжни да изпълнят задачата..."

 

 

 

bultines.com, 06.03.2020
ШВЕДИСТАН
ШВЕДСКА МАЙКА Е ДАЛА УЧИЛИЩЕТО НА 9-ГОДИШНАТА СИ ДЪЩЕРЯ НА ПОЛИЦИЯТА, СЛЕД КАТО ДЕТЕТО БИЛО ПРИНУЖДАВАНО ОТ УЧИТЕЛКАТА СИ /ШВЕДКА!!/ ДА ПИШЕ В ЧАС ПО ИСЛЯМ /!!/, ЧЕ Е МЮСЮЛМАНКА

 

 

eureth
06.03.20 11:47

rt.com, 06.03.2020

'Don't like to see little girls in veils? Move out of Sweden': Muslim teacher & Muslim politician clash on live TV
"Не ти харесва да гледаш момиченца с фереджета? Тогава напусни Швеция": учителка-мохамеданка и политичка-мохамеданка в сблъсък на живо по телевизията (в Швеция)


Две мохамеданки-мигрантки дебатират "съдбата" на залятата с мохамедани-мигранти Швеция...

 

 

eureth
05.07.19 22:23

frognews.bg, 03.07.2019
"Хиляди хора дариха средства за арестуваната германката, капитан на кораб спасил мигранти"


Карола Ракете, капитан на кораба Sea-Watch 3 (собственост на НПО, Sea-Watch), превозващ 40 мигранти, за които се твърди, че са били спасени в Средиземно море,

e блъснала моторна лодка на италианската гранична полиция, блокираща пътя и́ към пристанище в Лампедуза

и е акостирала (незаконно) на италианско пристанище, довеждайки (незаконно) в Италия мигранти.

Карола е била арестувана от италианските власти за нарушение на италианския закон за миграция, както и за агресивни действия срещу италианската морска полиция. Корабът е акостирал на пристанището, въпреки че му е отказано разрешение.

 

 

 

Тук независим коментар по темата - на немски е, но има автоматичен превод + субтитри на английски и български (не е добър, но дава някаква представа)

 

Tim Kellner, youtube.com, 04.07.2019

ENTHÜLLUNG! Die Wahrheit über Carola Rackete!

https://youtu.be/7DI6g43a-Hw

 

Според коментара, след като e качила мигрантите на кораба, вместо да им помогне да стигнат най-бързо до най-близките болници,

 

капитанът Карола Ракете е отхвърлила предложението напр. на Либия (или Марко, или Тунис) тези хора да бъдат приети там и да им бъде оказана помощ

 

като е предпочела вместо това да разхожда кораба си из Средиземно море повече от две седмици (така застрашавайки живота на евентуално бедстващи, спасени от смърт мигранти),

 

като след това в нарушение на италианския закон за миграция, незаконно е акостирала в италианско пристанище и също незаконно ги е вкарала в Италия,

 

като на всичко отгоре е насочила кораба срещу блокиращата водния път полицейска охранителна лодка и я е блъснала, застрашавайки живота на хората от италианската полиция.

 

 

В резултат на горното, чрез поредната медийна кампания на мас-медиите, обслужващи прикритите (зад т.нар. "демокрация") олигархически власти,

текущата италианска власт бива непрестанно атакувана и обвинявана,

а Карола Ракете от НПО Sea Watch пък е събрала дарения "за правна защита" за над един милион евро.

 

А на Карола Ракете едва ли и́ липсват финанси, понеже се оказа също, че баща и́ е консултант за военната индустрия.

 

 

Междувременно италианският съдия по случая е освободил Карола Ракете от домашния арест и тя се радва на изключителна медийна популярност и медийно одобрение (не и в коментарите под горното видео).

eureth
30.06.19 13:08

rt.com, 30.06.2019

"Integration or indoctrination? Video of Danish schoolkids chanting Allahu Akbar triggers DEBATE

Интеграция или индоктринация? Видео с ученици от Дания пеещи "алаху акбар" предизвиква ДЕБАТ

 

 

 

 


rt.com, 04.02.2019

"Gender segregation: Islamic school ‘stopping girls from having lunch until boys have eaten theirs’"
"Разделяне според gender/социална роля": ислямско училище "забранява на момичетата да обядват, докато момчетата не са се наобядвали"

 

 

eureth
27.06.19 20:07

news.bg, 26.06.2019
"Съдът в Страсбург призна правото на Италия да не приема мигранти"


news.bg, 20.06.2019
"Смъртни заплахи срещу политици в Германия, подкрепящи бежанците"


news.bg, 19.06.2019
"Траян Бъсеску: ЕС ни казва, че трябва да живеем с мюсюлманската инвазия"

eureth
20.05.19 23:20

rt.com, 20.05.2019

‘France does not belong to the French!’ 100s of ‘Black Vest’ migrants occupy Paris airport

"Франция не принадлежи на французите!" - 100-ци мигранти-"черни жилетки" окупират парижко летище