Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

aпостолски център правда мир и радост в свят   edinni.com:св. текстове   глосолалия   дървото на познаване добро и зло   евангелисти   заповеди   иран   надзорници   робърт симон   швейцария  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
Форуми
Други теми :: Ислямизирането на Европа
Автор:Към форум:

Откриващо изказване
Христов
30.09.15 20:17
(разкл. от: Джихадисти в България)

Прочетете дневника на една рускиня от януари тази година до август, потресаващи неща се случват в Германия:
5 януари
Германия е страна с много строги процедури за получаване на разрешение за пребиваване, но въведе облекчен режим за получаване на гражданство за бежанците – араби и африканци. Децата им автоматически стават граждани.

11 януари
Ето че хората събират факти от цяла Германия – свидетелства за това, че в страната „почти няма“ инциденти, по горещите уверения на Меркел и Централния съвет на мюсюлманите в Германия.

В много училищни столове забранили свински наденици, колбаси и пастети, забранили дори да се носят такива сандвичи от къщи.

В класовете отменили уроците по религия, от стените свалили разпятието. Прекръстили коледната ваканция и сега се нарича „зимна почивка“.

В басейните открили специални отделения за къпане с дрехи, разрешили на мюсюлманите да не ходят на уроци по плуване (голите крака и банските ги оскърбявали).

В много от компаниите по време на Рамазан предлагат на сътрудниците да не ядат и да не пият, за да не смущават мюсюлманите.

Подпалиха косата на 17-годишно момиче за това, че била без забрадка.

23 януари
Имамът от град Ерфурт иска да въведе в училищата уроци по ислям за всички ученици. Министърът на образованието е готов да се съгласи.

5 февруари
Sueddeutsche Zeitung: „В Германия положението с жилищата стана тежко. Ние приемаме бежанци, но не можем да им предоставим жилища. И в същото време много възрастни хора живеят в твърде обширни жилища, обитават излишни квадратни метри. Затова сме принудени да приемем нова програма за принудително преселване на възрастните в стаи или малки апартаменти по социална норма от 16-20 квадратни метра на човек. Ситуацията е много сложна, ние призоваваме германския народ да ни разбере и да помогне.“

6 март
Немският пастор Улрих Вагнер предложи да се предоставят на бежанците услуги на проститутки. „Проституцията е призната професия в Германия. Бежанците получават медицинска помощ, а защо ние да им отказваме не по-малко важното – сексуална помощ?“

Пастор. Евангелска протестантска църква.

15 март
Тръгнах към Хамбург, за да се явя на изпит, но още на гарата бях шокирана: тълпа от африканци в модни маркови дрехи, всички като един говорят по смартфони последен модел. В магазините постоянно предупреждават да внимаваме за чантите си. Какъв забележителен живот настъпи в Германия! Виждаш на улицата германец и не можеш да повярваш на очите си!

Седнах на централната улица в кафенето и реших да преброя колко африканци ще минат покрай мен за пет минути. Седемдесет и двама души! Това е някакъв Вавилон!

11 април
На шега бежанците от два приюта в Трир четиридесет и три пъти натиснали бутона за викане на пожарната. Четиридесет и три пъти при тях пристигнали на помощ пожарните.

Ако това бяха немци, щяха да ги глобят с 34 400 евро. Но от бежанците не взели нищо, те били като малки деца“, пише полицейското издание „Фокус онлайн“ (и изтрили глобите).

18 април
В град Ешвайлер по искане на жителите забраниха звъна на църковни камбани: дразнел ги. Сега два пъти на ден над града от усилвателя се чуват виковете на мюезина. Където се отричат от религията си, от това там се възползва друга.

20 май
Започнаха неприлични предложения към жените. Африканците с примитивната си прямота предлагат „любов и дружба“, а ако жената се възмути, я бият. Могат и просто да я заколят: неотдавна 34-годишен „бежанец от Африка“ заклал 48-годишна жителка на град Лезум.

19 юли
В Хамбург в лагера на бежанците ги обзавели с WiFi – безплатно, за връзка със семействата и приятелите. Сега няма да повярвате! Бежанците отишли в магазина и сключили договори за смартфони и таблети, но да платят по кредита не пожелали. Компаниите поискали от Меркел да се намеси, в отговор на което ги накарали да им платят обезщетение за вреда, защото „бежанците не разбирали какво подписват“. Сега седят „неразбиращите“ с айфоните и айпадите… Това се случва масово.

В Мюнхен африканците ядат и пият направо в супермаркетите, управата на града каза, че всичко ще плати, само полицията да не се намесва.

26 юли
В Германия започнаха да уволняват от работа заради коментари и постове във Фейсбук.

23 август
В Германия отново започват да горят книги. На изгаряне подлежат всички детски книги, където се среща думата „негър“.

През това време се преместваме от града на вилата. Живот сред абсолютно нагли и неадекватни бежанци и цигани е просто невъзможен. Решиха, че трябва да освободим апартамента за семейство африканци, дадоха ни знак. Да, мен ме „помолиха“. Имах оборотно жилище с малко излишък от площ. В никакъв случай няма да ни изселят, ще ни предоставят такива стаи в пансион, който изобщо не е приспособен за живот: или е далече, или и запуснат, или тече, или нещо друго. Африканците, разбираемо, на такова място няма да ги настанят, правозащитниците ще ги прокълнат. Но за белите може.

Преди година новината за експроприация на жилища предизвикваше само смях. Сега това е действителността.

Положението вече е извън контрол там, както се вижда. Да се молим тук да не стане така, молете се, времената стават зли!
адм.бел.
разкл. в: Джихадистите, спасени от "----------", в Сирия, Афганистан и др.

Последни изказвания
eureth
20.05.19 23:20

rt.com, 20.05.2019

‘France does not belong to the French!’ 100s of ‘Black Vest’ migrants occupy Paris airport

"Франция не принадлежи на французите!" - 100-ци мигранти-"черни жилетки" окупират парижко летище

eureth
04.05.19 23:23

epicenter.bg, 03.05.2019

Мохамед е най-разпространеното име сред новородените в Берлин през 2018 г.


Името "Мохамед" (+ вариации) е най-често даваното име на новородени бебета в Берлин, Бремен и Хамбург.

eureth
08.04.19 23:25

epicenter.bg, 06.04.2019

Нови сблъсъци край Солун, мигрантите палят пожари, полицията атакува с газ и шокови гранати

Маскирани бежанци опитаха да пробият кордона край лагера Диавата, България прати засилени патрули по границите

 

Стотици - до 2000 - мигранти се събират край Солун следвайки анонимен призив в социалните мрежи да тръгнат към границата на Северна Македония, на 60 километра от Солун, за да продължат към Западна Европа.

 

В Атина те са окупирали централната железопътна линия и са седнали на коловозите с призиви Гърция да отвори границите. България взима мерки заради повишената опасност от нахлуване на незаконни имигранти.

 

eureth
25.03.19 19:40

rt.com, 25.03.2019

‘Hasn’t it gone too far now?’ TV ad in migrant’s native language enrages Swedish social media

"Нещата не стигнаха ли твърде далече?" - ТВ реклама на родния език на мигрантите разгневява шведска обществена медия

 

 

Мисля, че шведите изобщо нямат представа накъде отиват нещата, мислейки си, че "нещата били стигнали твърде далеч".

Не, всъщност нещата тепърва започват, наивни шведи...

Когато целият ужас на мохамеданското робство и геноцид - такова, като 500-годишното турско-мохамеданско робство и геноцид над България и околни страни - се стовари върху тях, тогава чак ще започнт да осъзнават за какво изобщо става дума.

 

 

 

rt.com, 22.03.2019

Swedes say they can house a refugee, but promptly reject opportunity when offered to do so

Шведи казват, че могат да приютят "бежанец", но веднага отхвърлят подобна възможност, когато им предложат действително да го направят

 

След всички "правилни" "полит-коректни" отговори на шведите, в момента, когато "бежанецът Али" се изправи пред тях, те шокирани изпадат в "дълбок размисъл"...

 

Samhällsnytt, youtube, 06.03.2019

Samnytt TV - Vem vill egentligen ta emot en invandrare?

https://www.youtube.com/watch?v=zkPJCWGnZNQ

 

 

eureth
21.03.19 14:05

rt.com, 18.03.2019

Three dead in Utrecht 'terrorist attack', suspect identified as 37-year-old Turkish man

Трима души са мъртви в контекста на "ужасистко/terrorist нападение" в Утрехт (Холандия). Заподозреният е идентифициран като 37-год. турчин (Gökmen Tanis).

 

 

rt.com, 18.03.2019

37-year-old Turkish ‘terror’ suspect who killed three in Utrecht shooting arrested

Арестуван е 37-год. труски "ужасистки/terrorist" заподозрян, убил трима души по време на престрелката в Утрехт (Холандия)

 

 

news.bg, 21.03.2019
"Обвиняват нападателя от Утрехт в убийство по терористични подбуди"

eureth
20.03.19 22:09

rt.com, 20.03.2019

Senegalese man sets Italian school bus on fire with 51 children on board

Сенегалец подпали училищен автобус (който управлявал) с 51 деца в Италия

 

 

epicenter.bg, 20.03.2019

Терор в Милано! Сенегалец се опита да подпали автобус с деца

 

 

 

 

Според итал. инф. агенции, 47-годишният шофьор от Сенегал, Юсейню Сей, излял бензин на вътрешната пътечка в автобуса с 51 деца, който управлявал, викайки: "Искам да прекратя това! Смъртните случаи в Средиземно море трябва да бъдат прекратени!", преди да подпали автобуса.

 

 

 

 

 

 

eureth
24.11.18 20:17

rt.com, 21.11.2018
"Rejected asylum-seeker ‘slit throat’ of elderly German man who gave him job & shelter at his home"
Кандидат за убежище (авганистанец, м.б.) с отхвърлена кандидатура прерязал гърлото на възрастен германец, който му е осигурил работа и подслон в дома си

 

 

 

 

 

 

адм.бел.
разкл. в: Нападение на джамия в Нова Зеландия

 

 

 

 

 

eureth
04.11.18 17:50

news.bg, 04.11.2018
"Десетки хиляди въоръжени мигранти се готвят да нахлуят в ЕС"

krone.at, 04.11.2018
"Grenzsturm droht: Experten zu „Krone“: „Jetzt kommen ganz andere“"

eureth
04.10.18 23:38epicenter.bg, 03.10.2018
"Мароко отряза ЕС: Дори и срещу финансова помощ, няма да ви построим мигрантските лагери!"

realzoom.org, 03.10.2018
"Запознайте се с кмета на Шефилд" (Негово Превъзходителство, г-н Маджид Маджид)

 

Шефилд е най-големият град в графство Южен Йоркшър (ОЦ Велика Британия), население 525 800 жители (2006). Маджид е мохамеданин от Сомалия и е избран за Господар-Кмет (Lord Mayor) на Шефилд.