Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

валери донев   виссарион   демони във вярващите   единственият живот   застъпничество   крамоли   кратери   оптимизъм   повторно потапяне   предсказание  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
Форуми
Други теми :: Ислямизирането на Европа
Автор:Към форум:

Откриващо изказване
Христов
30.09.15 20:17
(разкл. от: Джихадисти в България)

Прочетете дневника на една рускиня от януари тази година до август, потресаващи неща се случват в Германия:
5 януари
Германия е страна с много строги процедури за получаване на разрешение за пребиваване, но въведе облекчен режим за получаване на гражданство за бежанците – араби и африканци. Децата им автоматически стават граждани.

11 януари
Ето че хората събират факти от цяла Германия – свидетелства за това, че в страната „почти няма“ инциденти, по горещите уверения на Меркел и Централния съвет на мюсюлманите в Германия.

В много училищни столове забранили свински наденици, колбаси и пастети, забранили дори да се носят такива сандвичи от къщи.

В класовете отменили уроците по религия, от стените свалили разпятието. Прекръстили коледната ваканция и сега се нарича „зимна почивка“.

В басейните открили специални отделения за къпане с дрехи, разрешили на мюсюлманите да не ходят на уроци по плуване (голите крака и банските ги оскърбявали).

В много от компаниите по време на Рамазан предлагат на сътрудниците да не ядат и да не пият, за да не смущават мюсюлманите.

Подпалиха косата на 17-годишно момиче за това, че била без забрадка.

23 януари
Имамът от град Ерфурт иска да въведе в училищата уроци по ислям за всички ученици. Министърът на образованието е готов да се съгласи.

5 февруари
Sueddeutsche Zeitung: „В Германия положението с жилищата стана тежко. Ние приемаме бежанци, но не можем да им предоставим жилища. И в същото време много възрастни хора живеят в твърде обширни жилища, обитават излишни квадратни метри. Затова сме принудени да приемем нова програма за принудително преселване на възрастните в стаи или малки апартаменти по социална норма от 16-20 квадратни метра на човек. Ситуацията е много сложна, ние призоваваме германския народ да ни разбере и да помогне.“

6 март
Немският пастор Улрих Вагнер предложи да се предоставят на бежанците услуги на проститутки. „Проституцията е призната професия в Германия. Бежанците получават медицинска помощ, а защо ние да им отказваме не по-малко важното – сексуална помощ?“

Пастор. Евангелска протестантска църква.

15 март
Тръгнах към Хамбург, за да се явя на изпит, но още на гарата бях шокирана: тълпа от африканци в модни маркови дрехи, всички като един говорят по смартфони последен модел. В магазините постоянно предупреждават да внимаваме за чантите си. Какъв забележителен живот настъпи в Германия! Виждаш на улицата германец и не можеш да повярваш на очите си!

Седнах на централната улица в кафенето и реших да преброя колко африканци ще минат покрай мен за пет минути. Седемдесет и двама души! Това е някакъв Вавилон!

11 април
На шега бежанците от два приюта в Трир четиридесет и три пъти натиснали бутона за викане на пожарната. Четиридесет и три пъти при тях пристигнали на помощ пожарните.

Ако това бяха немци, щяха да ги глобят с 34 400 евро. Но от бежанците не взели нищо, те били като малки деца“, пише полицейското издание „Фокус онлайн“ (и изтрили глобите).

18 април
В град Ешвайлер по искане на жителите забраниха звъна на църковни камбани: дразнел ги. Сега два пъти на ден над града от усилвателя се чуват виковете на мюезина. Където се отричат от религията си, от това там се възползва друга.

20 май
Започнаха неприлични предложения към жените. Африканците с примитивната си прямота предлагат „любов и дружба“, а ако жената се възмути, я бият. Могат и просто да я заколят: неотдавна 34-годишен „бежанец от Африка“ заклал 48-годишна жителка на град Лезум.

19 юли
В Хамбург в лагера на бежанците ги обзавели с WiFi – безплатно, за връзка със семействата и приятелите. Сега няма да повярвате! Бежанците отишли в магазина и сключили договори за смартфони и таблети, но да платят по кредита не пожелали. Компаниите поискали от Меркел да се намеси, в отговор на което ги накарали да им платят обезщетение за вреда, защото „бежанците не разбирали какво подписват“. Сега седят „неразбиращите“ с айфоните и айпадите… Това се случва масово.

В Мюнхен африканците ядат и пият направо в супермаркетите, управата на града каза, че всичко ще плати, само полицията да не се намесва.

26 юли
В Германия започнаха да уволняват от работа заради коментари и постове във Фейсбук.

23 август
В Германия отново започват да горят книги. На изгаряне подлежат всички детски книги, където се среща думата „негър“.

През това време се преместваме от града на вилата. Живот сред абсолютно нагли и неадекватни бежанци и цигани е просто невъзможен. Решиха, че трябва да освободим апартамента за семейство африканци, дадоха ни знак. Да, мен ме „помолиха“. Имах оборотно жилище с малко излишък от площ. В никакъв случай няма да ни изселят, ще ни предоставят такива стаи в пансион, който изобщо не е приспособен за живот: или е далече, или и запуснат, или тече, или нещо друго. Африканците, разбираемо, на такова място няма да ги настанят, правозащитниците ще ги прокълнат. Но за белите може.

Преди година новината за експроприация на жилища предизвикваше само смях. Сега това е действителността.

Положението вече е извън контрол там, както се вижда. Да се молим тук да не стане така, молете се, времената стават зли!
адм.бел.
разкл. в: Джихадистите, спасени от "----------", в Сирия, Афганистан и др.

Последни изказвания
eureth
21.03.19 14:30

Във връзка с предположението ми по-горе, днес видях, че в Н.Зеландия веднага след нападението на Brenton Tarrant

действително са променили действащото законодателство,

забранявайки хората да притежават полуавтоматични оръжия, и то - казват - точно каквито Tarrant е използвал при нападението. Какво съвпадение...

 

Хората там би трябвало да вярват, че резултатът от ще е такъв, че хора като Tarrant вече няма могат да се сдобият с такива оръжия, за да не предприемат такива нападения...

 

Но елементарна логика е необходима да се разсъди, че ако някой се занимава с такава дейност, то

той всъщност винаги ще си намери необходимите оръжия.

 

Т.е. резултатът от новото законодателство всъщност ще е съвсем друг - след новата забрана, като цяло

 

всъщност  населението на Н.З. ще бъде (по плът) по уязвимо и слабо, нямайки достъп до тези оръжия,

 

а съвсем не - разни нападатели (или артисти), които винаги си намират оръжия.

 

 

Естествено, Божият народ - родените от Бога чрез вярата в Божия син - не се интересува от плътски оръжия, понеже нашата борба/война не е срещу плът и кръв (не е срещу хора, пък било то и най-големите злодеи).

 

Но това което става в Н.З. и което най-вероятно ще последва и в ОАД(САЩ), Европа, и други страни, според мен е част от цялостата тенденция за окрупняване и цетнрализиране на властта (и отслабване на плътските възможности за съпротива на обикновените хора - слуги и роби),

 

логично водещо до това, което Бог отдавна в подробности и описал, че ще се случи в края на епохата, преди Божият син да се върне,

 

за да съди живите,

 

да разруши и унищожи земните човешки царства и империи (които в цялата човешка история му се противят и воюват против Него и неговите свети хора),

 

и да царува над цялата тази земя, заедно със своите си за 1000 години.

 

 

 

 

 

rt.com, 21.03.2019

NZ adopts harsh gun control measures after Christchurch massacre… to cheers & jeers in US

 

 

eureth
21.03.19 14:05

rt.com, 18.03.2019

Three dead in Utrecht 'terrorist attack', suspect identified as 37-year-old Turkish man

Трима души са мъртви в контекста на "ужасистко/terrorist нападение" в Утрехт (Холандия). Заподозреният е идентифициран като 37-год. турчин (Gökmen Tanis).

 

 

rt.com, 18.03.2019

37-year-old Turkish ‘terror’ suspect who killed three in Utrecht shooting arrested

Арестуван е 37-год. труски "ужасистки/terrorist" заподозрян, убил трима души по време на престрелката в Утрехт (Холандия)

 

 

eureth
20.03.19 22:09

rt.com, 20.03.2019

Senegalese man sets Italian school bus on fire with 51 children on board

Сенегалец подпали училищен автобус (който управлявал) с 51 деца в Италия

 

 

epicenter.bg, 20.03.2019

Терор в Милано! Сенегалец се опита да подпали автобус с деца

 

 

 

 

Според итал. инф. агенции, 47-годишният шофьор от Сенегал, Юсейню Сей, излял бензин на вътрешната пътечка в автобуса с 51 деца, който управлявал, викайки: "Искам да прекратя това! Смъртните случаи в Средиземно море трябва да бъдат прекратени!", преди да подпали автобуса.

 

 

 

 

 

 

eureth
19.03.19 03:36

Относно случаят в Нова Зеландия, властта там забранява споделянето на разпространеното видео със заплахи от сериозни глоби, затвор, и т.н.

Някои смятат, че случaят е нагласена история и че сега властите искат да премахнат видеото, за да не бъде анализирано и евентуално да бъдат открити доказателства, че е нагласен сценарий.

 

rt.com, 18.03.2019

Zero Hedge, LiveLeak blocked, sharers warned of jail as NZ censors crack down on mosque attack video

 

 

eureth
16.03.19 02:27

Въпреки че станалото е в Нова Зеландия, темата е много сродна.

Според информ. агенции, Брентън Тарънт (Brenton Tarrant) е името човека от видеото разпространено в мрежата, в което той влиза в една (или дори две) джамии в Нова Зеландия и започва да убива хората, които са намират вътре. Според новините, около 50 души са убити, и около 50 са ранени.

 

 

 

Възможно е всичко това да е инсцениран случай с някакви задкулисни цели.

Напр. като достатъчен повод да се отнемат оръжията от населението, така правейки го (по човешки) слабо и зависимо.

Или пък предизвикване на нови масови атаки на мохамеданите срещу местното население, в страните, където властта изкуствено ги е привлякла (или толерира безконтролното им нахлуване) и те са надошли.

Или пък чрез противопоставянето на големи верски общности едни срещу други да се придвижат напред плановете за окрупняване и централизиране на властта ("световно правителство", "нов [иудейски] световен ред"), каквато тенденция се вижда от доста време, независимо какви изгоди за себе си виждат в това архитектите на тези ходове и цели.

Но може и да не е нагласен театър.

 

 

 

 


Както изглежда, същият човек е публикувал изявление (manifesto) "Голямата Подмяна", в което обяснява защо е направил всичко това:
https://assets.documentcloud.org/documents/5770516/The-Great-Replacement-New-Zealand-Shooter.pdf


Не съм го чел цялото, но от набързо прочетеното нещата се въртят около (очаквано) земни човешки цели,
които може и да имат някакъв вид на справедливост срещу греховете на мохамеданите срещу не-мохамедани и пред Божия син Исус, Царя на царете,

но имайки предвид безбройните грехове на всички хора, на мен лично ми е невъзможно да стигна до практическо установяване на всички виновници и (дори теоретична) справдливост, и затова предпочитам да чуя съдебните решения на Господаря, Божия син Исус на неговия съд, относно всички тези безкрайни злини и грехове.


Да, обсъжданите от Тарант евентуални мохамедански убийци са виновни пред Бога и Божия син господаря Исус,

но същото се отнася и за всички други убийци, вкл. и онези, които сляпо се кичат с безпредметни квалификации като напр. "християни", "кръсто-носци" и прочее безмислици и в същото време одобряват или сами отиват да избиват (уж) т.нар. "ужасисти"(terrorists) или които там убият в Близкия изток.


Така или иначе съдът принадлежи на Бога и на неговия помазаник цар, Исус от Назарет и той е онзи, който ще отсъди и въздаде справедливост, когато дойде денят на съда му - въпреки, че тогава хората най-много ще търсят милост, мисля.

 

 От друга страна, говорейки за "нашественици", английските "християнски" колонизатори на Нова Зеландия и Австралия не са по-малко "нашественици" в Австралия от сегашните мохамедански нашественици. И страданията на местните населения там, подложени на геноцид тогава, продължават и до днес в някакъв смисъл.

 

Както е и случаят с Америка, европейските "християнски" колонизатори там и милионите брутално избити от тях чрез геноцид местни жители на тогавашна Америка, като (част от) останалите до днес местни ги държат в резервати.

 


Както подобно на това много обичат да говорят за германски военни експлоататорски работнически лагери през 2-та св. война, където са страдали много роби-военопленници и са били избити,

 

но не обелват и дума за военните експлоататорски работнически лагери на американците, англичаните и съюзниците им СССР и др., където по същия начин са страдали пленници и са избити милиони роби-военнопленници през 2-та св. война и след това.

 

 
Тук накратко изредените от самия него (или там който го е съчинил) прични, защо този човек е (според "новините")убил  тези мохамедани:


предпазване на земите на "белите хора" от нашествениците (мохамедани)

отмъщение за


 - стотици хиляди убити от нашествениците [мохамедани] в Европа


 - заробването на милиони и отведени от земите им от ислямски поробители


 - хиляди европейски животи отнети чрез [мохамедански] "ужаснически/terrorist" нападения


 - убийството на Ebba Akerlund (11 год. момиченце от Швеция, убито от мохамеданина Ракат Акилов чрез камион)намаляване на имигрантския поток в Европа чрез сплашавене и премахване на нашествениците мохамедани


да предизвика полит. врагове на неговия народ (?) към действия, за да преживеят наминумия отпор срещу тях


да предиивика наислие, отмъщение и разделение между европйските хора и нашествениците, които са на европейска почва


да демострира резултата от преки действия, като пример за онези, които искат да го последват, за да освободят земите на предците си


да разруши текущото само-унищожително, удоволствийно, и индивидуалистично безумие, което е завладяло западната мисъл.


да сложи разделител между европейски НАТО-народи и турците, показавайки ясно, че Турция е външна враждебна сила


да предизивика конфликт в ОАД("САЩ") относно притежаването на оръжие и да преизивка гражданска война там, разделяйки расово хората там и отслбавйки ОАД и така
правйки невъзможно да се повтори случаят с Косово, където ОАД("САЩ")/НАТО-войници са воювали един до друг, убивайки християни.


 

 


Изглежда, че случаят с Ebba Akerlund, убита от мохамедански нападател в Стокхолм,  е ключов момент за решението на този човек да действа в тази посока.

12160.info, 06.11.2018
EBBA AKERLUND 11 Murdered By Muslim Invader Rakhmat Akilov
Ebba Akerlund, на 11 год, умъртвена от мохамеданския нашественик Ракмат Акилов

 

 

 

Този човек (Брентън Тарънт) едва ли го очаква нещо хубаво в ръцете на човешкото првосъдие (поне официално). Но на фона на неговите постъпки, се чудя

 

 

как точно се сравняват неговите деяния с

 


това, което управниците на европейските страни - пренебрегвайки всякакви имигрантски закони, отговорност и загриженост за местното население, което "управляват", както и елементарна логика в исторически план (т.е. какво точно ще се случи с местното население, когато милиони здрави млади мъже мохамедни бъдат изкуствено привлечени и пуснати в страни, където изявено антихристката вяра мохамеданство не е вярвана и приета) -  направиха,

 

изкуствено привличайки и пускайки безконтролно огромни нашественически орди мохамедански (икономически) имигранти (най-вече млади здрави мъже) в страните си,

 

така излагайки милионите хора от местното население на това, което от няколко години се случва с тях и децата им в собствените им страни

 

(мохамедански масови нападения с оръжия и камиони, поголовни брутални изнасилвания и сексуален тормоз, No-Go зони, цялостен страх за движение късно вечер и през нощта, ограбване на местното население в полза на тези натрапени икономически мигранти с изявена антихристка вяра, и т.н. - новините са по вестниците)...

 

 


Според "медиите", този човек е убил ок. 50 души и е ранил ок. 50,

 

а тези управници (и силите зад тях) за колко точно човешки бъдещи и вече погубени животи и страдания в техните страни с милиони жители са отговорни и защо не се занимават масовите пропагандни инструменти ("медии") и с тях, и техните кукловоди, а само с такива хора, като този човек?...

 

 

Разбира се, това, което се случва в Европа, чрез изкуствено привлечените и надошли мохамедани, може и да е наказание от Бога върху безбожните европейци, във връзка с местните антихристски вярвания и практики в Европа, вкл. и нечуван разврат и сексуални извращения, и разпуснатост.

Но така или иначе отговорността на тези ключови управници спрямо погубените животи и доживотни травми на голяма част от местното население си остава върху тях.

 

 Но така или иначе е ясно, че в света няма оправия по човешки...

"Да дойде Твоето царство!"eureth
24.11.18 20:17

rt.com, 21.11.2018
"Rejected asylum-seeker ‘slit throat’ of elderly German man who gave him job & shelter at his home"
Кандидат за убежище (авганистанец, м.б.) с отхвърлена кандидатура прерязал гърлото на възрастен германец, който му е осигурил работа и подслон в дома си

eureth
04.11.18 17:50

news.bg, 04.11.2018
"Десетки хиляди въоръжени мигранти се готвят да нахлуят в ЕС"

krone.at, 04.11.2018
"Grenzsturm droht: Experten zu „Krone“: „Jetzt kommen ganz andere“"

eureth
04.10.18 23:38epicenter.bg, 03.10.2018
"Мароко отряза ЕС: Дори и срещу финансова помощ, няма да ви построим мигрантските лагери!"

realzoom.org, 03.10.2018
"Запознайте се с кмета на Шефилд" (Негово Превъзходителство, г-н Маджид Маджид)

 

Шефилд е най-големият град в графство Южен Йоркшър (ОЦ Велика Британия), население 525 800 жители (2006). Маджид е мохамеданин от Сомалия и е избран за Господар-Кмет (Lord Mayor) на Шефилд.

 

eureth
14.09.18 21:25

news.bg, 14.09.2018
"Орбан: Унгария обмисля правни действия срещу решението на ЕП"