Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

в началото бе словото   васил еленков   гурбалов   диотрефовци   йерусалим   неразпознаване на тялото на господаря   николай кокончев   торук макто   фарисейство   יהוה  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Форуми
Други теми :: Ваксините - скрит геноцид в световен мащаб, от новородени до възрастни?
Автор:Към форум:

Откриващо изказване
eureth
08.04.12 16:58

Наскоро попаднах на тези и много други материали (вж най- долу видеотата и връзката, ще добавям в тази тема и още), според които, както изглежда,


ваксините
са носители на силни токсини/отрови/ като живак, алуминий, формалдехид(отрова за мишки, причиняваща рак),

а в по-новите има и ГМО (генно модифицирани организми)


като, допълнително, някои от ваксините се изготвят от тъкани на абортирани неродени бебета или животни


и могат да предизвикат:

смърт - напр. СНДС (синдром на внезапна детска смърт),

и редица тежки болести, като напр.:
аутизъм (на практика: отравяне с живак, водещо до брутално умствено и душевно осакатяване, вероятно отварящо широка врата за сатанинските демони, които, както се знае, ако завладеят човек, вършат нечовешки злодеяния чрез тялото му и приказките от устата му),
отслабена и разстроена имунна система,
епилепсия,
диабет
,
астма, 
логопедични проблеми
(трудно проговаряне),
артрит,
синдром на дефицит на вниманието,
хиперактивност
,
алергии,
обриви
,
висока температура и гърчове,
възпаление на тестисите,
глухота,
енцефалит,
Гилен-Баре синдром (свързан с парализа),
субакутен склерозиращ паненцефалит (фатално прогресиращо заболяване предизвикващо втвърдяване на мозъка),
епилепсия,
атипично протичаща морбили,
и други,

обикновени придружени от часове неутешим плач на бебетата след инжектирането на ваксината,


както и кой знае колко още скрити телесни поражения и предразположения към болести, проявяващи се в хода на земния живот на човека.Из "Задължителната ваксинация е медицински геноцид" от д-р Грейди А. Дийл, Ph.D., D.C. June 17, 1996:
"...Приемайки в тялото си ваксини направени от човешка кръв, абортирани фетуси(неродени бебета в ранен етап на развитие, б.п.), разболени свине и маймуни, живак, алуминий и формалдехид (отрова за мишки, б.п.), е престъпване на Божия закон и много повече причина за причиняване на болест, отколкото лечение.
[...]
Правейки се на Богове, Клинтън и подмазвачите му ви насилват да позволите невинната кръв на  децата ви да бъде омърсена с ваксини съдържащи гной, мръсотии и разлагаща се човешка кръв, неродени бебета и животни, и чак след това - след като здравето на милите ви деца е увредено - те (децата ви, б.п.) могат да влязат в “светилището” на контролираните от правителството училища, което продължава следващата стъпка в програмата за разрушаване на тялото, ума и духа..."


Според т.нар. "имунизационен" календар (всъщност: "ваксинационен" - има голяма разлика) на тези, както изглежда, отрови чрез закон биват принудително подлагани всички новородените бебета, без да се иска съгласието на родителите им, като до 24 и 48 часа им се инжектират две ваксини, а след това за няколко месеца до година и половина - около дузина ваксини.


В резултат на принудителните закони в много страни

(основно от бившия комунистически лагер,
но също и страни като Франция (3 задълж. вакс.), Италия, Белгия (1 задълж.),
в ОАД/"САЩ" ваксинацията е също задължителна, с възможност за отказ чрез попълване на разни формуляри, по "религиозни" или лични причини)

бебетата биват масово, както изглежда, тровени, като в резултат на това се е получил "бум" на епидемия от Аутизъм (преди масовото инжектиране с ваксини болестта се е срещала около 1 на 10000, след това - около 1 на 100 (1 на 38 !!! при момчета) - разликата е драматична),
както и алергии, логопедични проблеми (трудно проговаряне), диабет, артрит, ... 

СНДС (синдром на внезапна детска смърт - намират децата умрели в съня си, "неизвестно" от какво...), се проявява най-силно в периода от месеци, когато започва интензивното инжектиране на бебетата с ваксини. 


Властта в България е решила да не дава помощи (от принудително събраните данъци) за отровени и осакатени от принудителни ваксини деца - а такива изглежда има доста, а и не само в България.


Мас-медиите в целия свят, както и задължителното образование проповядват на хората да вярват, че инжектираните им (най-често насила) ваксини са полезни и са за тяхно добро. И те вярват на тези заблуди.
По този начин по-късно родителите (а дори и много лекари...) дори не се замислят относно тези неща и наивно поверяват децата си на "учените" лекари да ги, както изглежда, тровят, понеже така са били "програмирани" в принудителното държавно училище и от телевизора...
Преди известно време бях чел за някакъв мистериозен монумент (вж. Georgia Guidestones) в ОАД("САЩ")/Джорджия, поръчан и платен от таен поръчител, където на огромни каменни блокове (предполагам подобно на каменните плочи на мойсеевия закон, за имитиран "авторитет"...), са изгравирани подозрителни послания към човечеството,

едно от тях гласящо, че населението на земята трябвало да бъде държано под 500 милиона души - от което очевидно следва, че около 6.5 милиарда хора трябва да "изчезнат" някъде..., за да останат 500 милиона, според тайната групировка, стояща зад посланията по онези камъни.


Предвид греховността и злината на безбожния човек (явно видима в различните брутално-явни антихрстики политически кървави режими, като марксизмо-комунизма, но и в скритите подли такива), непознаващ Божия помазаник Исус от Назарет и нямащ Божия Дух, и лесно манипулиран и мамен от сатаната,

аз лично изобщо не бих се учудил ако масовото, както изглежда, тровене на хората чрез "полезните" ваксини, е част от чудовищна програма в ход, която да приведе броя жителите на земята в съгласие с посланията по онези камъни в Georgia.
Между другото, самолетните следи, зачеркващи небето всеки ден, които както се чува от тук и там, били от алуминий - който е отровен за хората - може също да е част от подобна програма.

Разбира се, Бог знае в пълни подробности всичко и около това поредно чудовищно зло, и в деня на съда си ще постъпи с човекоубийците, както ще постъпи.


Благосклонността на господаря Исус да е с Божиите хора и Той да ги пази от сатаната и злодействата на робите му от тъмнината.

"...Да дойде Твоето царство!..." И то скоро! Амен!
Важно: Наред с чисто професионалните медицински знания и позиции na д-р Папазова, даващи добро разбиране около сериозния проблем с ваксините,
в друго видео видях, че тя, изглежда, се асоциира с източните заблуди ("чакри", "астрални тела", и т.н.), които нямат нищо с Божия син и с Бога, Неговия баща, независмо, че твърди, че вярва в някакъв бог (явно бог на "чакрите"...), затова Божиите хора трябва внимателно да отсяват само полезната информация.


 

вж и:
 
 
 
 

Последни изказвания
eureth
20.09.20 01:59

rt.com, 19.09.2020
Passport, visa, vaccination? Covid-19 immunization may become compulsory for international travel, says Russian scientist
Паспорт, виза, vacca-сина? - "Имунизацията" "против Covid-19" може да стане принудителна за международни пътувания, заявява руски научен работник.

eureth
14.09.20 20:07

vaccinationinformationnetwork.com, 07.01.2012
Large German Study Proves That Vaccine Free Children Are Healthier! (англ.)
Мащабно германско изследване доказва, че децата,
на които НЕ са слагани vacca-сини,
са по-здрави


Анализът е направен върху данни, направени обществено достояние от Robert Koch Institute (RKI) през 2003 - 2006 г., вземайки предвид състоянието на 17641 деца и младежи на възраст от 0 до 17 години.

 

 

 

 

Още по темата (англ.):

 

 

 

 


eureth
30.08.20 14:10

Наживо от Берлин (където на големия протест на 29.08.2020 Р. Кенеди също говори пред хората):


Конференция с Р. Кенеди, където той коментира много теми,
вкл. и темата за евентуалната безопасност на vacca-сините (т.нар. "ваксини")


Klagepaten, youtube, 30.08.2020
Pressekonferenz Mit Robert Kennedy
Конференция с пресата на Robert Kennedy
https://www.youtube.com/watch?v=VDyzaf47sR4eureth
23.07.20 01:59

Заснели са и втора част на документалния филм Vaxxed: Vaxxed II

(Засега втората част все още не е безплатна, подобно на първата част, когато беше заснета преди няколко години.)В първата част, Vaxxed (по-горе го има със субтитри на български), фокусът е върху самопризнания на ключов медицински експерт, замесен в масово прикриване от обществеността на съществени и важни подробности от официални медицински изследвания на американската държавна медицинска институция CDC относно това, дали има връзка между

vacca-синирането/крава-тизирането на децата

и плъзналото мозъчно осакатяване нар. "аутизъм".


Според него, връзка определено има. Прикриването на тези резултати изглежда, че има за цел, родителите по света да не знаят за тази връзка и наивно да продължават да предават децата си на мозъчно оскатаяване или дори смърт, причинени от невро-отровите и болестите, съдържащи се във vacca-сините - понеже наивно са повярвали на неспирната медицинска проповед, че vacca-сините били полезни за децата им и за всички хора, и щели да им осигурят здраве и "имунитет" срещу болести.

А каква е целта на онези, които дърпат конците на тиранията с vacca-сините върху населението - напр. финансови печалби, социално-инженерни планове за намаляване на населението или нещо друго - Бог знае най-добре.


Във втората част - много тежка за гледане - фокусът е върху живи примери, показващи катастрофалните последствия на vacca-сините върху здравето и живота на vacca-синираните деца - много тежка и тъжна действителност за много, много хора с почернени от vacca-сините животи.eureth
20.07.20 00:31

Твърде тревожна (но не и неочаквана) информация относно задаващата се принудителна насилствена vacca-сина (и vacca-синация/крава-тизация) "против COVID-19", която ще съдържа чужда ДНК (от абортирани/умъртвени/убити неродени бебета), нано-технологии, ракови клетки, както и традицонните за vacca-сините невро-отрови, използвани за катализатори и консерванти.

Освен чисто "етичния"/"моралния" проблем с абортите,  според различни източници в Интернет (вж. док. филм по-горе), чужда ДНК би могло да причини  автоимунни заболявания / Autoimmune disease - разбира се, фармацевтичната индустрия не бих очаквал да се съгласи с такива позиции.)


Според информацията, подобен препарат никога не е тестван върху хора и, имайки предвид какво ще съдържат тези vacca-сини, резултатите върху човешкото здраве и живот (както и върху самата същност и природа на човешкото тяло) се очаква да бъдат катастрофални.


Подобни био-технологии обсъждани неотдавна в контекст на военни изследователски лаборатории, се занимават
с промяна на ДНК на жив организъм (т.е. в случая на vacca-синирания човек),
с брутална промяна на мозъчната дейност,
с постоянно отдалечено наблюдение на всички телесни функции на човешкото тяло на съответния човек-"опитна мишка" и с всякакви подобни зловещи теми.Освен всичко друго около това поредно земно и сатанинско зло, според действащите закони,

организъм (т.е. самият vacca-синиран човек) с променена (чрез човешка манипулация) ДНК /генно-модифициран/ е законно да бъде

патентован и притежаван

от съответната фирма (напр. ф-мата Monsanto/Bayer прави това с генно-модифицарните от тях семена/растения - те са патентовани и са собственост на Bayer/Monsanto).

Според д-р Carrie Madej, за съжаление всичко това вече не е "научна фантастика", а днешната реалност.(видеото все още може да се види на youtube, но не бих се изненадал ако го цензурират и изтрият, както много подобни видеота, които представят "неправилни" възгледи)

Setting Brushfires, youtube.com, Jul 15, 2020
Dr Carrie Madej Warns About 2020 COVID Vaccine & Altering Human DNA
Д-р Carrie Madej предупреждава относно vacca-сината за COVID (2020г) и за промяната на човешката ДНК
https://www.youtube.com/watch?v=6EfiZlQOFl0

 

 

Dr. Carrie Madej, Mark Taliano, globalresearch.ca, 19.07.2020
“COVID Vaccines” and “Genetically Modified Humans”
"Ваксини за COVID" и "Генетично-модифицарни хора"
eureth
12.07.20 07:48

Bill Sardi, lewrockwell.com, 10.07.2020
Forced Vaccination Plan Unveiled
Планът за насилствено vacca-синиране е обявен

Правният и медицинският отдел на университета Stanford* обединяват усилия, за да оформят план за поголовно масово задължително vacca-синиране...


-------
* Stanford University е един от най-влиятелните университети в света

eureth
08.07.20 19:24

Ваксиниран
vaksini.eu, vimeo.com, 2017
https://vimeo.com/191137362

 

eureth
07.07.20 21:30

препратка към изказване от друга тема, което има съществена връзка с тази:

СПИН-вирус не съществува?

eureth
23.06.20 12:53

(разкл. от: Короновият (нов пореден) вирус)/копирам по долу откъс от темата за т.нар. "коронов вирус", понеже има връзка и с тази./

...За капак на горното идва и д-р Щефан Ланка (вирусолог и молекулярен биолог),

който обяснява, че вируси изобщо не съществуват (в смисъла*, в който "учените" програмират разбирането на хората още от малки) и че никой все още не е "изолирал" какъвто и да е "вирус" (както се изразяват):

 

--------
* на лат. дума "virus" - лат. "отрова" - днес се влага значение, малко или много въртящо се около:
самостоятелна био-информационно-носителна биологична структура, ПРИЧИНЯВАЩА БОЛЕСТИ
(типичният /както изглежда - въобразяван, фантазиран/ процес включва неща като:
 - "нелегално" проникване на "вируса" в чов. клетки през клетъчната мембрана, чрез прилагане на "лъжлива идентификация",
 - използване (от "вируса") на клетъчния механизъм за копиране/дублиране на ДНК и делене на клетките, за да се копира и размножи вирусът,
 - превземане и унищожаване на клетката).

 stamat.org
Д-р Щефан Ланка разкрива „Вирусната измама“ - Снимките на „Изолирани вируси“ са развенчани

(за „Изолираните вируси“)
anonhq.com, 21.01.2017
Anti-Vaxxer Biologist Stefan Lanka Bets Over $100K Measles Isn’t A Virus; He Wins In German Federal Supreme Court
Противник на ваксините, биологът Щефан Ланка, се обзалага за $100000 USD, че морбили не е вирус.
Печели дело в германския Федерален Върховен Съд


(Завелият/Загубилият делото срещу Щ. Ламке е искал да получи тези $100000 USD, понеже е бил убеден, че морбили се причинява от т.нар. "вирус" и че са налични необходимите доказателства за това.

Подробности по делото и решението на съда (нем.):
OLG Stuttgart Urteil vom 16.2.2016, 12 U 63/15
Auslobung: Rechtsbindungswille bei einer negativen Auslobung; Auslegung eines Preisausschreibens hinsichtlich des Nachweises des Masernvirus
)sthamanuviro.blog.bg. 01.05.2020
Д-р Щефан Ланка разкрива „Вирусната измама“ - Снимките на „Изолирани вируси“ са развенчани


Даниил Риддер, ok.ru
Никаких вирусов в природе не существует!


Марк Гейбриш Конлан, sites.google.com, 12.1998
Интервю с д-р Щефан Ланка - Предизвикващ  едновременно традиционната и алтернативна гледна точка по въпроса за СПИН


stamat.org
Категория: Д-р Щефан Ланка
И за "цвят":

stamat2015.blogspot.com
Ваксините – геноцид на третото хилядолетие - интервю с Д-р Щефан Ланка


svetovnizagadki.com, 26.08.2013
Д-р Щефан Ланка: Лекарите са убили повече хора от всички войни!

 

02.02.2011, zigun.eu
Интервю с бивш създател на ваксини - Джон Раппопорт