Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

в началото словото съществуваше   виктор вирчев   друга добра вест   държава   изповядване   патриарси   писанията   псевдо-свидетели на йехова   стихове   християнска философия  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...
 
bratoliubie   18.03.20 14:36
Да, благодаря, не бях видял.
 
eureth   18.03.20 14:32
здр. bratoliubie, тъкмо ти писах там:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?18009.post
 
bratoliubie   17.03.20 20:35
Погрешка там отворих две теми с едно и също заглавие, би ли ги обединил в една тема и да ми отговориш на въпроса? Благодаря.
 
bratoliubie   17.03.20 20:33
Еурет във темата - "Предложения за подобрения и промени в системата", зададох въпрос, но нещо не излиза тази тема в колонката за последни публикации!

Форуми
Други теми :: Ваксините - скрит геноцид в световен мащаб, от новородени до възрастни?
Автор:Към форум:

Откриващо изказване
eureth
08.04.12 16:58

Наскоро попаднах на тези и много други материали (вж най- долу видеотата и връзката, ще добавям в тази тема и още), според които, както изглежда,


ваксините
са носители на силни токсини/отрови/ като живак, алуминий, формалдехид(отрова за мишки, причиняваща рак),

а в по-новите има и ГМО (генно модифицирани организми)


като, допълнително, някои от ваксините се изготвят от тъкани на абортирани неродени бебета или животни


и могат да предизвикат:

смърт - напр. СНДС (синдром на внезапна детска смърт),

и редица тежки болести, като напр.:
аутизъм (на практика: отравяне с живак, водещо до брутално умствено и душевно осакатяване, вероятно отварящо широка врата за сатанинските демони, които, както се знае, ако завладеят човек, вършат нечовешки злодеяния чрез тялото му и приказките от устата му),
отслабена и разстроена имунна система,
епилепсия,
диабет
,
астма, 
логопедични проблеми
(трудно проговаряне),
артрит,
синдром на дефицит на вниманието,
хиперактивност
,
алергии,
обриви
,
висока температура и гърчове,
възпаление на тестисите,
глухота,
енцефалит,
Гилен-Баре синдром (свързан с парализа),
субакутен склерозиращ паненцефалит (фатално прогресиращо заболяване предизвикващо втвърдяване на мозъка),
епилепсия,
атипично протичаща морбили,
и други,

обикновени придружени от часове неутешим плач на бебетата след инжектирането на ваксината,


както и кой знае колко още скрити телесни поражения и предразположения към болести, проявяващи се в хода на земния живот на човека.Из "Задължителната ваксинация е медицински геноцид" от д-р Грейди А. Дийл, Ph.D., D.C. June 17, 1996:
"...Приемайки в тялото си ваксини направени от човешка кръв, абортирани фетуси(неродени бебета в ранен етап на развитие, б.п.), разболени свине и маймуни, живак, алуминий и формалдехид (отрова за мишки, б.п.), е престъпване на Божия закон и много повече причина за причиняване на болест, отколкото лечение.
[...]
Правейки се на Богове, Клинтън и подмазвачите му ви насилват да позволите невинната кръв на  децата ви да бъде омърсена с ваксини съдържащи гной, мръсотии и разлагаща се човешка кръв, неродени бебета и животни, и чак след това - след като здравето на милите ви деца е увредено - те (децата ви, б.п.) могат да влязат в “светилището” на контролираните от правителството училища, което продължава следващата стъпка в програмата за разрушаване на тялото, ума и духа..."


Според т.нар. "имунизационен" календар (всъщност: "ваксинационен" - има голяма разлика) на тези, както изглежда, отрови чрез закон биват принудително подлагани всички новородените бебета, без да се иска съгласието на родителите им, като до 24 и 48 часа им се инжектират две ваксини, а след това за няколко месеца до година и половина - около дузина ваксини.


В резултат на принудителните закони в много страни

(основно от бившия комунистически лагер,
но също и страни като Франция (3 задълж. вакс.), Италия, Белгия (1 задълж.),
в ОАД/"САЩ" ваксинацията е също задължителна, с възможност за отказ чрез попълване на разни формуляри, по "религиозни" или лични причини)

бебетата биват масово, както изглежда, тровени, като в резултат на това се е получил "бум" на епидемия от Аутизъм (преди масовото инжектиране с ваксини болестта се е срещала около 1 на 10000, след това - около 1 на 100 (1 на 38 !!! при момчета) - разликата е драматична),
както и алергии, логопедични проблеми (трудно проговаряне), диабет, артрит, ... 

СНДС (синдром на внезапна детска смърт - намират децата умрели в съня си, "неизвестно" от какво...), се проявява най-силно в периода от месеци, когато започва интензивното инжектиране на бебетата с ваксини. 


Властта в България е решила да не дава помощи (от принудително събраните данъци) за отровени и осакатени от принудителни ваксини деца - а такива изглежда има доста, а и не само в България.


Мас-медиите в целия свят, както и задължителното образование проповядват на хората да вярват, че инжектираните им (най-често насила) ваксини са полезни и са за тяхно добро. И те вярват на тези заблуди.
По този начин по-късно родителите (а дори и много лекари...) дори не се замислят относно тези неща и наивно поверяват децата си на "учените" лекари да ги, както изглежда, тровят, понеже така са били "програмирани" в принудителното държавно училище и от телевизора...
Преди известно време бях чел за някакъв мистериозен монумент (вж. Georgia Guidestones) в ОАД("САЩ")/Джорджия, поръчан и платен от таен поръчител, където на огромни каменни блокове (предполагам подобно на каменните плочи на мойсеевия закон, за имитиран "авторитет"...), са изгравирани подозрителни послания към човечеството,

едно от тях гласящо, че населението на земята трябвало да бъде държано под 500 милиона души - от което очевидно следва, че около 6.5 милиарда хора трябва да "изчезнат" някъде..., за да останат 500 милиона, според тайната групировка, стояща зад посланията по онези камъни.


Предвид греховността и злината на безбожния човек (явно видима в различните брутално-явни антихрстики политически кървави режими, като марксизмо-комунизма, но и в скритите подли такива), непознаващ Божия помазаник Исус от Назарет и нямащ Божия Дух, и лесно манипулиран и мамен от сатаната,

аз лично изобщо не бих се учудил ако масовото, както изглежда, тровене на хората чрез "полезните" ваксини, е част от чудовищна програма в ход, която да приведе броя жителите на земята в съгласие с посланията по онези камъни в Georgia.
Между другото, самолетните следи, зачеркващи небето всеки ден, които както се чува от тук и там, били от алуминий - който е отровен за хората - може също да е част от подобна програма.

Разбира се, Бог знае в пълни подробности всичко и около това поредно чудовищно зло, и в деня на съда си ще постъпи с човекоубийците, както ще постъпи.


Благосклонността на господаря Исус да е с Божиите хора и Той да ги пази от сатаната и злодействата на робите му от тъмнината.

"...Да дойде Твоето царство!..." И то скоро! Амен!
Важно: Наред с чисто професионалните медицински знания и позиции na д-р Папазова, даващи добро разбиране около сериозния проблем с ваксините,
в друго видео видях, че тя, изглежда, се асоциира с източните заблуди ("чакри", "астрални тела", и т.н.), които нямат нищо с Божия син и с Бога, Неговия баща, независмо, че твърди, че вярва в някакъв бог (явно бог на "чакрите"...), затова Божиите хора трябва внимателно да отсяват само полезната информация.вж и:

http://download.vaksinite.info,
http://vaksinite.info/vyprosi.html
http://vaksinite.info

Много видеота с вградени надписи на български (канал на Александър Василев, осакатен чрез ваксина с множествена склероза...):
http://www.youtube.com/user/alexandervassilev/videos

http://www.youtube.com/user/vaksinite

http://svobodenizbor.bg

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231530.0

http://home.iae.nl/users/lightnet/health/vaccination.htm


адм.бел.
разкл. в Абортирани (16-21с.) и дисекционирани без упойка бебета за бизнеса (геноцида?) с ваксини

Последни изказвания
eureth
23.03.20 04:51

Попаднах на следната статия:

 

 

anonybulgaria.wordpress.com, 27.01.2020

Ваксините – лек срещу болести или опит за убийство?

 

 

"...През 1796 г. селският лекар от Бъркли, Едуард Дженър открива, че имунитет срещу едра шарка може да бъде изграден, чрез ваксинация на човек с материали от лезии отделени от крави, боледуващи от шарка по кравите. Този материал бил наречен от Дженър с термина „ваксина“, от латинския корен vacca – крава.

Първият ваксиниран е осемгодишният Джеймс Фипс. През месец май същата година Дженър надрасква кожата на ръката му и втрива в нея материал от гнойните мехури на младата доячка Сара Нелм, болна от шарка по кравите. След няколко дни детето заболява леко и след десетина дни започва да се оправя. Следващия месец Дженър повтаря процедурата, но този път с материал от едра шарка. Джеймс не се разболява, а Дженър стига до заключение, че е открил лек срещу едрата шарка. Скоро след това ваксинирането срещу едра шарка започва да се практикува в цял свят.”

Официалната история свършва дотук. Това, което удобно се пропуска е, че през следващите 12 години Джеймс е заразяван многократно *1.
На 20-годишна възраст умира от туберкулоза. Дженър ползва и собственият си син като опитна мишка, който също умира от туберкулоза на 21 години...
" (подч. мое)

 

 

 

*1  т.е. това показва, че илюзорната му т.нар. "имунизация"* чрез крава-ция/крава-тизация/вакси-нация

не е никаква истинска имунизация

и болестите продължават да могат да го заразяват и мъчат, правейки го през тези периоди преносител на съответните бактерии или вируси, също както и при хората, на които не е направена крава-ция/крава-тизация/вакси-нация.

 

* ("имунизация" сега подвеждащо наричат насилственото директно вкарване на вируси + невро-отрови/консерванти в кръвта на бебетата и на някои възрастни. Очевидно, това, че на някого му вкарват директно в кръвта този смъртоносно-опасен коктейл, съвсем не означава, че той щял да има имунизация, да е имунизран (т.е вирусите да не могат да го заразят и разболеят), против съответните вируси)

 

eureth
19.04.19 12:08

rt.com, 18.04.2019

US judge rejects parents’ challenge to NYC mandatory measles vaccine order

Съдия в ОАД("САЩ") отхвърля съдебно предизвикателство на родители срещу заповедта за задължителна ваксина с шарка

 

Родителите са завели дело срещу съответното наложено законодателство в Ню Йорк, изтъквайки че то нарушава техните "религиозни, медицинско-етични и международно приети принципи за човешки права, като напр. Нюрнбергския Кодекс" (изследователско-етични принципи, свързани с насилствени медицински експерименти с хора).

 

Съдията е отговорил, че "Пожарникарят няма нужда да получи информирано съгласие на собственика, преди да изгаси пожар в къщата му",

 

така сравнявайки

насилствено инжектиране на коктейл от вируси на шарка + невро-отровни консерванти директно в кръвта на насилените хора,

 

с благородно "гасене на пожар".

 

eureth
17.03.19 15:47

rt.com, 17.03.2019

‘I will never get over feeling I killed my son’: Anti-vaccination activists refuse to be 'silenced

"Никога няма да превъзмогна чувството, че аз убих сина си" - Активисти против ваксинирането отказват да им бъде "запушена устата"

 

 

 

"Съкрушена съм. Нямам мисли за самоубийство, нито съм неспособна да живея, но сърцето ми винаги ще бъде разбито. Завинаги ще се чувствам виновна, че аз бях тази, която заведох сина си да бъде ваксиниран и не зная дали някога ще мога да превъзмогна чувството, че аз съм го убила"

Krystle Cordingley, която сега е посветила живота са да се бори против ваксинирането.

 

 

"Открива сина си мъртъв, 14 часа, след след като е ваксиниран с ваксина "против грип".

...

Като научен работник в медицинска лаборатория, е трудно да окарикатурят Cordingley като ("безхаберно") "хипи-ваксино-отказвач"... "

 

 

 

Вж също филма Vaxxed

 

 

 

"Синът ми съвсем не е "един-на-милион осакатени", както сега намерих стотици приятели, твърдящи, че децата им са умрели или продъжлават да страдат от страничните ефекти [на ваксините]"

Kathleen Berrett, майка на младежа Colton, който е развил инвалидно възпаление на грабначния стълб, скоро след като му е поставена ваксина против HPV (човешки папиломен вирус), и по-късно се е самоубил."

 

 

 

"Клеветническата кампания, цензурата и задължаването [за ваксиниране чрез закони и наказания] е огромен "вик за помощ" от фармацевтичните фирми, преди те да се удавят в собствените си измами. Те могат да продължават само до момента, до когато всичко се върне обратно върху тях и родителите сами видят/осъзнаят всичко"

Krystle Cordingley, която използва социалните мрежи да разпространява посланието си.

 

 

 

 

Vaccination Liberation ("Освобождение от Ваксинирането"), група деятели от Айдахо, смята, че тъй като борбата става все по напрегната, всичко това ще се превърне в проблем за граждански права, особено колкото повече твърдолинейни мерки се налагат отгоре [от властите].

 

"Приеманата за даденост, а всъщност неконституционна, власт на законодателството да задължава поставянето на ваксини - вид медицинско изнасилване - не е отслбнала, въпреки две поколения от крайно нездрави деца и възрастни."

Ingri Cassel, основател на Vaccination Liberation


И прекарвайки години в борба за тяхната цел на предела на силите си, те не мислят да спират сега.

 

"Те [властта] се опитват да потушат действията на неправилна група хора. Родители, които са загубили децата си [след поставяне на ваксина] са последната група, на която можеш да се опитваш да запушиш устата... Те ще викат още по-силно и ще се борят още по-твърдо."

Krystle Cordingley

 

 

 

 

 

eureth
13.03.19 03:56

news.bg, 12.03.2019
"Италия спира неваксинираните деца от детска градина и училище"

Глоби до 500 евро за родители, отказали да сложат наредени от властта ваксини на децата си (на възр. от 6 до 16 год.).

 

Мин. на здр., Джулия Грило: "Без ваксина няма училище. Крайно време е хората да наваксат с имунизациите ... Крайният срок е 10 март и няма да бъде удължаван."

 

 

eureth
09.03.19 01:24

"Ваксър"-ският фейсбук атакува...

 

За момента са закрити 137 "фалшиви" профила във В.Британия - използвали "език на омразата". Десетки профили критикуващи ваксините са премахнати и в Румъния.

 

epicenter.bg, 08.03.2019

Fаcebook започна кампания срещу неверните информации за ваксините
Социалната мрежа ще премахва групи и страници

 

eureth
25.02.19 23:04

"Ваксър"-ското лоби и youtube (google) налагат санкции на видео-канали с неправилни възгледи

 

и при търсене показват преферентно видеота с Правилни възгледи,

 

понеже производителите на Правилни коктейли от вируси и отровни консерванти (т.нар. "ваксини"), насилствено (чрез закон) инжектирани директно в кръвта на беззащитните бебета, били недоволни (от печалбите си, най-вероятно), както и разни рекламодатели.

 

Ръководството на мрежата фейсбук и то старателно се подготвя да наложи цензура и премахване на подобни неправилни възгледи, за да възтържествува най-сетне Правилният фейсбукски мироглед и истина.

 

news.bg, 25.02.2019

YouTube блокира реклами и финансиране на антиваксъри

 

 

 

 

 

Иначе покрай демонстрираната си огнена ревност за

утвърждаване на Правилния "ваксър"-ски възглед и санкциониране на канали с неправилни възгледи,

 

youtube/google както изглежда утвърждава ревностно и

 

всякаква Правилна порнография,

 

вкл. и детска Правилна порнография,

 

очевидно за да утвърди така Правилния порнографски възглед.

 

 

rt.com, 25.02.2019

‘Soft child-porn’ or honest political debate? Take a guess which one YouTube failed to censor

 

 

 

При Правилния фейсбук положението едва ли е по-различно.

 

 

eureth
18.11.17 13:03
bultimes.com, 07.11.2017
"Нобелов лауреат Люк Монтание:
“Имам доста пълна информация за връзките между ваксинирането и внезапната детска смърт.
Някои деца умират 24 часа след ваксинирането.
Все още имам право да поставя под въпрос тази времева корелация.
Това е просто здрав разум. “"


"...Доктор Маурис Халмън [...] е световноизвестен американски учен микробиолог, който е участвал и създал 36 ваксини, повече, от който и да е друг учен в областта на ваксините! [...] д-р Maurice Hilleman признава, че ваксините са заразени с вируси на СПИН, ЛЕВКЕМИЯ и РАК.

Как да отстояваме правата си във ваксинопрофилактиката..."bultimes.com, 21.10.2017 
"Natural News с категорично заключение: Ваксините срещу грип отслабват имунната система през следващите години"

"Майк Адамс (Natural News): Проучване, проведено в медицинския център Wexner в университета в Охайо , показва, че жените, които са получили противогрипна ваксина, са се „сдобили“ с отслабена имунна система през следващите години.

Д-р Лиза Кристиан, водещ специалист в изследването, прави следния извод: „Все повече данни показват, че тези, които са получили противогрипна ваксина, имат намалена реакция и отслабване на имунната система през следващите години.“

Проучването още веднъж доказва, че официалната версия на корпорациите, произвеждащи ваксини срещу грип, и техните съучастници, корпоративните медии – е лъжа и преднамерена измама. ..."bultimes.com, 07.10.2017
"Американка бе осъдена на лишаване от свобода за отказ да ваксинира децата си"

"Ребека Бредоу живее в Детройт и сама се грижи за двете си деца; бившият и съпруг и помага с пари. В съда тя заяви, че е готова да носи правна отговорност, но убежденията и не и позволяват да ваксинира деветгодишния си син срещу морбили и други опасни болести.

Съдията постанови миналата седмица, че момчето трябва да се ваксинира до една седмица, а седмица по-късно майката е осъдена на лишаване от свобода за срок от седем дни – за неизпълнение на съдебно решение.

„Предпочитам да бъда зад решетките, отколкото да правя това, в което аз абсолютно не вярвам“, заяви жената пред репортерите. „Ваксината може да навреди на момчето ми и от това наистина ме е страх“. ..."bultimes.com, 25.10.2015
eureth
15.07.17 14:58
eureth
30.06.17 14:31

Ваксина (против / с) вирус на полиомелит заразява 58 души с полиомелит...

actualno.com, 30.06.2017
Ваксинален полиомиелит покоси 58 души в Сирия