Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

божий отделен народ   божият град   глосолалия   димитър митев   ездра ii   йоан от дамаск   педерастия   предузнание   ръкописи   човекът на греха  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми
Други теми :: Ваксините - скрит геноцид в световен мащаб, от новородени до възрастни?
Автор:Към форум:

Откриващо изказване
eureth
08.04.12 16:58

Наскоро попаднах на тези и много други материали (вж най- долу видеотата и връзката, ще добавям в тази тема и още), според които, както изглежда,


ваксините
са носители на силни токсини/отрови/ като живак, алуминий, формалдехид(отрова за мишки, причиняваща рак),

а в по-новите има и ГМО (генно модифицирани организми)


като, допълнително, някои от ваксините се изготвят от тъкани на абортирани неродени бебета или животни


и могат да предизвикат:

смърт - напр. СНДС (синдром на внезапна детска смърт),

и редица тежки болести, като напр.:
аутизъм (на практика: отравяне с живак, водещо до брутално умствено и душевно осакатяване, вероятно отварящо широка врата за сатанинските демони, които, както се знае, ако завладеят човек, вършат нечовешки злодеяния чрез тялото му и приказките от устата му),
отслабена и разстроена имунна система,
епилепсия,
диабет
,
астма, 
логопедични проблеми
(трудно проговаряне),
артрит,
синдром на дефицит на вниманието,
хиперактивност
,
алергии,
обриви
,
висока температура и гърчове,
възпаление на тестисите,
глухота,
енцефалит,
Гилен-Баре синдром (свързан с парализа),
субакутен склерозиращ паненцефалит (фатално прогресиращо заболяване предизвикващо втвърдяване на мозъка),
епилепсия,
атипично протичаща морбили,
и други,

обикновени придружени от часове неутешим плач на бебетата след инжектирането на ваксината,


както и кой знае колко още скрити телесни поражения и предразположения към болести, проявяващи се в хода на земния живот на човека.Из "Задължителната ваксинация е медицински геноцид" от д-р Грейди А. Дийл, Ph.D., D.C. June 17, 1996:
"...Приемайки в тялото си ваксини направени от човешка кръв, абортирани фетуси(неродени бебета в ранен етап на развитие, б.п.), разболени свине и маймуни, живак, алуминий и формалдехид (отрова за мишки, б.п.), е престъпване на Божия закон и много повече причина за причиняване на болест, отколкото лечение.
[...]
Правейки се на Богове, Клинтън и подмазвачите му ви насилват да позволите невинната кръв на  децата ви да бъде омърсена с ваксини съдържащи гной, мръсотии и разлагаща се човешка кръв, неродени бебета и животни, и чак след това - след като здравето на милите ви деца е увредено - те (децата ви, б.п.) могат да влязат в “светилището” на контролираните от правителството училища, което продължава следващата стъпка в програмата за разрушаване на тялото, ума и духа..."


Според т.нар. "имунизационен" календар (всъщност: "ваксинационен" - има голяма разлика) на тези, както изглежда, отрови чрез закон биват принудително подлагани всички новородените бебета, без да се иска съгласието на родителите им, като до 24 и 48 часа им се инжектират две ваксини, а след това за няколко месеца до година и половина - около дузина ваксини.


В резултат на принудителните закони в много страни

(основно от бившия комунистически лагер,
но също и страни като Франция (3 задълж. вакс.), Италия, Белгия (1 задълж.),
в ОАД/"САЩ" ваксинацията е също задължителна, с възможност за отказ чрез попълване на разни формуляри, по "религиозни" или лични причини)

бебетата биват масово, както изглежда, тровени, като в резултат на това се е получил "бум" на епидемия от Аутизъм (преди масовото инжектиране с ваксини болестта се е срещала около 1 на 10000, след това - около 1 на 100 (1 на 38 !!! при момчета) - разликата е драматична),
както и алергии, логопедични проблеми (трудно проговаряне), диабет, артрит, ... 

СНДС (синдром на внезапна детска смърт - намират децата умрели в съня си, "неизвестно" от какво...), се проявява най-силно в периода от месеци, когато започва интензивното инжектиране на бебетата с ваксини. 


Властта в България е решила да не дава помощи (от принудително събраните данъци) за отровени и осакатени от принудителни ваксини деца - а такива изглежда има доста, а и не само в България.


Мас-медиите в целия свят, както и задължителното образование проповядват на хората да вярват, че инжектираните им (най-често насила) ваксини са полезни и са за тяхно добро. И те вярват на тези заблуди.
По този начин по-късно родителите (а дори и много лекари...) дори не се замислят относно тези неща и наивно поверяват децата си на "учените" лекари да ги, както изглежда, тровят, понеже така са били "програмирани" в принудителното държавно училище и от телевизора...
Преди известно време бях чел за някакъв мистериозен монумент (вж. Georgia Guidestones) в ОАД("САЩ")/Джорджия, поръчан и платен от таен поръчител, където на огромни каменни блокове (предполагам подобно на каменните плочи на мойсеевия закон, за имитиран "авторитет"...), са изгравирани подозрителни послания към човечеството,

едно от тях гласящо, че населението на земята трябвало да бъде държано под 500 милиона души - от което очевидно следва, че около 6.5 милиарда хора трябва да "изчезнат" някъде..., за да останат 500 милиона, според тайната групировка, стояща зад посланията по онези камъни.


Предвид греховността и злината на безбожния човек (явно видима в различните брутално-явни антихрстики политически кървави режими, като марксизмо-комунизма, но и в скритите подли такива), непознаващ Божия помазаник Исус от Назарет и нямащ Божия Дух, и лесно манипулиран и мамен от сатаната,

аз лично изобщо не бих се учудил ако масовото, както изглежда, тровене на хората чрез "полезните" ваксини, е част от чудовищна програма в ход, която да приведе броя жителите на земята в съгласие с посланията по онези камъни в Georgia.
Между другото, самолетните следи, зачеркващи небето всеки ден, които както се чува от тук и там, били от алуминий - който е отровен за хората - може също да е част от подобна програма.

Разбира се, Бог знае в пълни подробности всичко и около това поредно чудовищно зло, и в деня на съда си ще постъпи с човекоубийците, както ще постъпи.


Благосклонността на господаря Исус да е с Божиите хора и Той да ги пази от сатаната и злодействата на робите му от тъмнината.

"...Да дойде Твоето царство!..." И то скоро! Амен!

По-долу, видеота по темата.

Тъй като google / youtube серийно цензурира и изтрива видеота с "неправилни възгледи", някои от видеота са вече изтрити.Важно: Наред с чисто професионалните медицински знания и позиции na д-р Папазова, даващи добро разбиране около сериозния проблем с ваксините,
в друго видео видях, че тя, изглежда, се асоциира с източните заблуди ("чакри", "астрални тела", и т.н.), които нямат нищо с Божия син и с Бога, Неговия баща, независмо, че твърди, че вярва в някакъв бог (явно бог на "чакрите"...), затова Божиите хора трябва внимателно да отсяват само полезната информация.


 

вж и:
 
 
 
 

Последни изказвания
eureth
20.12.20 00:47

Тук видеота относно коварната болест т.нар. "нарколепсия" / "сънна болест", предизвиквана от vacca-сината против "т.нар. вирус на т.нар. свински грип" (на английски "български" от 2020г.: "свинявирус" ).

При нарколепсията, човек неочаквано заспива, "без предупреждение", независимо в каква ситуация се намира - напр. на улицата, в колата на пътя, и т.н.


След масовата vacca-синация против т.нар. "свински вирус" (на англ. "бълг.":  "свинявирус"), случаите на т.нар. нарколепсия много хора стават жертви на мозъчно-увреждащата vacca-сина и страдат от съответните катастрофални последтвия, напр. нарколепсия.


youtube.com, 26.11.2020
 
"... "Никога повече!", казва Meissa Chebbi, която, като стотици други млади шведи страда от осакатяващата нарколепсия след масова vacca-синираща кампания "срещу пандемията свински грип /англ. "бълг.": "свинягрип"/ 2009-2010". Лошият опит е разклатил доверието на шведите в каквато и да е бъдеща ваксина "срещу новия коронов вирус ..."

https://www.youtube.com/watch?v=R0_6x-GR4YA

MarcusTwain22, bitchute.com, 20.12.2020
60 Minutes: Mike Wallace Exposes the 1976 Swine Flu Pandemic Vaccine Injuries
... Mike Wallace изважда на светло пораженията върху хората от vacca-сината против пандемията от (т.нар.) свински грип (английски "български": свинягрип)
https://www.bitchute.com/video/0Z1HhS5JMAWF/Още видеота по темата:

https://duckduckgo.com/?q=vaccine+narcolepsy&iax=videos&ia=videos


eureth
06.12.20 22:22

Бил Гейтс се опитва да започне да обяснява дали новият вид vacca-сини (РНК) "против коронов вирус" са безопасни за здравето и живота на хората...

Така и не отговаря на конкретния въпрос.


Time of Truth, bitchute.com, 06.12.2020
BILL GATES CANNOT DISGUISE THE TRUTH - TAKES ONE HUGE GULP WHEN PUT ON THE SPOT !!
Бил Гейтс не може да прикрие истината - започва силно да преглъща, когато му задават прекия въпрос (дали ново-създадените РНК-vacca-сини са безопасни)

https://www.bitchute.com/video/LrUTCjuouEiA/Коментарите под видеото са, меко казано, не-подкрепящи Бил Гейтс...

адм.бел.
разкл. в: Убита е Brandy Vaughan - известна критичка на ваксините, работила в Merck

eureth
20.11.20 15:26


Metropolitan Police counter-terror chief Neil Basu calls for action on coronavirus anti-vaxxers
Столичен полицейски началник по анти-сплашване(terrorism), Neil Basu, призовава за предприемане на действия срещу противниците на vacca-синирането* "против коронов вирус"
______________
* vacca-синиране [от лат. [инжектиране в кръвта на зарази/болести] от крава, крава-тизиране]


Столичният помощник комисар, Anil Kanti "Neil" Basu (ОЦ Велика Британия) е призовал за национален дебат относно въвеждане на закони, за наказание на хора, които "разпространяват противящи се на vacca-синирането теории/предположения за [евентуален] заговор".

Един от коментарите под новината гласи:

"JMRPete

А какво ще кажете [вместо това] да се предприемат действия върху хората, които се борят против истината относно този План-Демичен вирус (безобиден за 99% от хората) и относно вече съществуващите лечебни средства?"адм.бел.
разкл. в: ID2020, Луцифераза и Белегът на звяра

eureth
11.11.20 17:22

google / youtube са цензурирали и изтрили от youtube видеото по-долу.
Ако бъде публикувано на други платформи, ще оставя връзка тук.SachsenKanal - Sender Karl-Marx-Stadt, youtube.com, 11.11.2020
Impfgefahr für DNA! Lassen Sie sich & Ihre Kinder nicht impfen! Vors. Gesundheitausssch. Bundestag (нем. ез.)
Опасност за (вашата) ДНК, от ваксините! "Не се vacca-синирайте, нито vacca-синирайте децата си!"
Преседателят (1994-2009) на Комисията по Здравеопазване към германския парламент (
Д-р Wolfgang Wodarg)

https://www.youtube.com/watch?v=IQtRbSxRRqY"...Тази ваксина ("против COVID-19") променя генетично vacca-синираните хора...

Сега ще бъде наложено на милиарди хора да бъдат vacca-синирани. Това е напълно безотговорно.

Мога само да препоръчам на хората: Не vacca-синирайите децата си, не се vacca-синирайте с една небрежно и за кратко време произведена vacca-сина..."

Д-р Wolfgang Wodarg
Видеото с д-р Wodarg:
https://www.bitchute.com/search/?query=wodarg&kind=video&sort=new
rt.com, 12.11.2020
BoJo hosts Bill Gates & pharma bigwigs to plot Covid-19 vaccine deployment as UK military preps for ‘biggest effort since WWII’
Boris Johnson е домакин на среща с Бил Гейтс и с онези, които са "Голямата работа" от фармацевтичната индустрия, за да плануват разгръщането на vacca-сина против COVID-19, на фона на подготовката на военните в ОЦ за "най-трудното усилие от 2-та Св. война насам."
eureth
10.11.20 17:09

news.bg, 10.11.2020
Бразилия спря китайска ваксина срещу Covid-19

Бразилия е спряла клинични изпитания на китайска vacca-сина "срещу коронов вирус" след "сериозен инцидент" и "нежелани реакции" върху доброволец на 29.10.2020.

Властите нямали правна възможност да разкриват подробности относно какво точно се е случило, но подобни "инциденти" включвали смърт, инвалидност, фатални странични ефекти, приемане в болница, дефекти при раждане и др.

eureth
02.11.20 02:00

news.bg, 02.11.2020
Бразилци отхвърлиха COVID ваксините на протест

Протестират срещу въведената в Бразилия насилствена vacca-сина "против коронавирус"

eureth
31.10.20 21:55

И това е само официалната информация...

В Южна Корея смъртните "случаи" от vacca-сина вече станаха 83 .Yonhap news agency, yna.co.kr, 31.10.2020
83 deaths reported among people who received flu vaccine: authorities
[В Южна Корея] се съобщава за 83 смъртни случая сред хората, на които са поставени vacca-сини (от. лат. vacca: [зараза, болест] от крава, м.б.) "против грип": Властите.rt.com, 31.10.2020
South Korea reports 83 deaths among people given flu jabs amid safety concerns with govt vaccination program
Южна Корея съобщава за 83 смъртни случая сред хората, на които са поставени инжекции с vacca-сина (от. лат. vacca: [зараза, болест] от крава, м.б.) "против грип" на фона на загриженост за безопасността на хората, участващи е правителствена програма за vacca-синиране"...Южна Корея съобщава, че 83 души са умрели, след като им са поставени инжекции с vacca-сина (от. лат. vacca: [зараза, болест] от крава, м.б.) "против грип", една седмица след като властта в Сеул заяви, че те биха разследвали тяхната програма за масово vacca-синиране.

Правителството продължава да настоява, че тези смъртни случаи нямали връзка с инжекциите с vacca-сина. ..."

"Татко наш, който си в небесата, да бъде осветено името ти!
Да дойде царството ти!

Да се изпълни волята ти както на небето, [така] и на земята!"

/свид. на Мат., 6/

eureth
23.10.20 10:55

rt.com, 23.10.2020
South Korean government to investigate spate of deaths linked to seasonal flu shots after toll rises to 30
Правителството на Южна Корея ще разследва поредицата от смъртни случи, свързани с инжектирани vacca-сини "против сезонния грип", след като броят на жертвите е нараснал до 30news.bg, 23.10.2020
Премиерът на Южна Корея поиска разследване смъртта на 32 души след противогрипна ваксина

Министър-председателят на Южна Корея поднесъл съболезнования на роднините на умрелите.

eureth
22.10.20 01:52


news.bg, 21.10.2020
Ваксината срещу Covid-19 взе първата си жертваrt.com, 23.10.2020
Brazilian volunteer in Oxford-AstraZeneca Covid-19 vaccine trial DIES, authorities say
УМРЯЛ е доброволец от Бразилия при тестове на vacca-сина "против COVID-19", ..
Германският Министър на Здравеопазването, Jens Spahn

- заради когото наскоро е въведено насилствено vacca-синиране в Германия на учащи и деца в детски градини, и съответния училищен персонал -

настоятелно убеждава хората, че vacca-сините "против грип" много помагали и "против т.нар. коронов вирус".

Но скоро след като му е сложена vacca-сина "против грип", сега той е с положителeн тест за т.нар. "коронов вирус" и освен "вируса" има също и болестни симптоми - понеже много хора ги тестват "положителни", но иначе са си съвсем здрави...).

https://www.msn.com/en-us/news/world/merkels-health-minister-spahn-tests-positive-for-covid-19/ar-BB1agsvC
https://www.nrz.de/video/spahn-grippe-impfung-hilft-in-der-corona-pandemie-id230671228.html

Дали изобщо има вируси - не зная, но изглежда, че твърденията на този политик нямат съществена връзка  с действителността, според мерките, които самият той препоръчва и с които самият той мери.

Дано Бог да му пощади земния живот, но най-вече - да го спаси от греха и смъртта.