Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

quo vadis   анти-хамитизъм   божието бащинство   мат. 24:21   митарства   наследствени грехове   премахване на семейството   разчупване на проклятия   свършек   хвала  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
Форуми
Други теми :: т.н. нов световен ред (НСР)
Автор:Към форум:

Откриващо изказване
small axe
25.08.11 13:34
На какъв етап според вас е тн.нов ред? Темата е интерсна и полезна не само за нас а и за четящите, и ако има някой нещо да сподели и някакво разбиране на ситуацията , нека сподели, има много за казване според мен.
Има и множество спекулации по темата, от разни съзнателни и несъзнателни привърженици на New Age  теченията, които спекулации са един вид дезинформация, съзнателно пускана в медиите за заблуда. Тук, обаче можем да игнорираме тези спекулации, ако даде Господ и в светлината на Писанията да видим нещат реално.
Последни изказвания
eureth
14.05.19 03:52

rt.com, 13.05.2019

Welcome to coup university: A Pentagon scholar’s guide to overthrowing governments

Добре дошли в университета за преврати: Ръководство за сваляне на правителства, съставено от "учен от Петоъгълника /Pentagon"

eureth
01.05.19 01:35

Човек вилнее в магазин, заплашвайки продавача със саморазправа, както и че ще "ги" повика (вероятно - полицията), твърдейки че продавачът го е нарекъл "господин" вместо "госпожа".

 

"Казва се: "Госпожо"! Казва се: "Госпожо"!"

 

 

IT'S MA'AM
Казва се: "Госпожо"!

Refik Mehmeti, youtube.com, 31.12.2018

https://www.youtube.com/watch?v=Lb6OpRfyLFo

 

 

 

Относно множество манипулативни понятия, внимателно скроени и методично тиражирани от пропагандните инструменти, нар. "медии":

 

Igor Ogorodnev, rt.com, 30.04.2019

Easter worshippers, far right, progressive: Words that mean something different to what they claim
"Easter-поклонници", "крайно-десни", "напредничави": Думи, имащи различно значение от това, което им приписват.

 

 

 

eureth
08.04.19 20:32

rt.com, 06.04.2019
"‘Experiment on kids’: Cross-sex hormone therapy age down to 8 in US govt-funded study, doctor finds"
"Експерименти върху деца": Възрастта за прилагане на хормони за "смяна на пола" е намалена до 8 години в изследване, финансирано от правителството на ОАД("САЩ"), разкрива лекар

адм.бел.
разкл. в: Джулиан Асандж

eureth
05.04.19 19:21

Наименованията "майка" и "баща" отново ще бъдат върнати в документите за самоличност на малолетни в Италия, премахвайки натрапеното през 2015 доста неопределено понятие "родител",

 

обикновено свързвано с "ненакърняването на правата" на Лесбийско-Педерастко-Бискесуално-и-Травеститските (LGBT) осиновители на деца, неадекватно наричани "родители".

 

Неутрални понятия бяха натрапени и във Франция преди някoлко години, но нещата там не изглежда да се променят за добро.

 

Първоначално предложен от сегашния мин.ВР и зам мин. предс. на Италия, Матео Салвини, през 2018, този ход е бил отхвърлен и от неговата партия, но изглежда, че нещата са се променили за добро в тази връзка.

 

news.bg, 05.04.2019

Децата в Италия отново са с "майка" и "баща", а не с "родител"

 

 

eureth
27.03.19 04:51

news.bg, 26.03.2019

Кисинджър не вижда признаци на Студена война, но се гради нов световен ред

 

Бившият външен министър и съветник по нац. сигурност на САЩ, иудеинът Хенри Кисинджър, коментира какво било трябвало да се случи с т.нар. "нов световен ред"...


Не считал сегашния период за "студена война" -

 

сега задачата била да се създаде нов световен ред,

 

всички държави трябвало да участват в него и щели "да имат място" в този нов световен ред.

 

 

 

Явно, според Кисинджър, сегашното - все още "студено" - противопоставяне между Русия и ОАД(САЩ), включващо все повече реторика, свързана с ядрени оръжия, не било "студена война",

а по-скоро било един вид, едва ли не, "градивна дейност" в сътрудничество (???), водеща до спрягания им "нов световен ред"...

Т.е. ОАД(САЩ) и Русия в момента (заедно?) изграждали т.нар. "нов световен ред", а не "воювали студено"...

 

Някакви тайни ли би трябвало да научаваме в случая или какво?... Затова ли Путин настоява да нарича  висши политици на ОАД("САЩ") "нашите партньори"?

 

 

Също, едва ли ще е маловажно какво точно "място" в така прилежно-зидания т.нар. "нов световен ред" е отредил Кисинджър на тези "всички държви".

 

 

 


Както е известно, Хенри Алфред Кисинджър (роден Heinz Alfred Kissinger в семейството на иудеи, живеещи в Германия, след това емигирира в ОАД(САЩ)) е бил Външен министър на ОАД(САЩ) и Съветник по нац. сигурност по времето на председателите("presidents") на ОАД(САЩ) Никсън и Форд, 1969-1977.

 

Той е пряко свързан и е един от идеолозите на войната на ОАД(САЩ) срещу Виетнам (1955-1975), "виетнамската война". В тази унищожителна война войските на ОАД(САЩ) са избили милиони цивилни виетнамци, вкл. и чрез  химически оръжия за масово унищожение, напр. Agent Orange.
Във Виетнам много хора и до днес са засегнати, вкл. и фатално, от химическите отрови и оръжия, с които ОАД(САЩ) са засипали територията на Виетнам.

 

 

Тук снимки на жертви на нападенията на ОАД("САЩ") с напалм във Виетнам:

https://duckduckgo.com/?q=vietnam+war+napalm&t=h_&iax=images&ia=images

 

 

След виетнамската война-погром Кисинджър получава ... Нобелова награда за мир...

 

 

 

На практика често по това, кой получава т.нар. "Нобелова награда", човек може да се ориентира какво преследват и одобряват задкулисните кукловоди на т.нар. политици (често бедни, слаби "кукли на конци").

Напр. в контекста на скорошните поредни войни на ОАД(САЩ) с милиони убити, бившият председател("president") на  ОАД("САЩ"), Обама, получи ... именно "Нобелова награда за мир"...

 

 

От всичко това може информирано да се предположи посоката на така мечтано-спрягания от Кисинджър и други видими политически фигури на ОАД("САЩ") т.нар. "Нов световен ред".

 

 

Но едва ли някой от светските наивни хора си дава сметка за степента на сатанинската тирания, която всъщност предстои да се установи в продължение на 3,5 год., чрез царуването на предизвестения от Бога сатанински лъже-(уж)Божий-помазаник-цар (който след първоначалната си измама спрямо иудеите, ще започне всъщност да ги избива след това...),

 

преди триумфалното слизане на тази земя на Царя на царете, Божият син и помазаник-цар Исус от Назарет, да съди живите и да царува видимо над цялата тази земя от Йерусалим за 1000 години,

 

преди Божието пълно унищожаване на днешните небе и земя, дълбоко белязани от сегашната няколко-хиляди-годишна греховна епоха,

 

от която греховна епоха обаче няма да остане и да се помни нищо на Новата Земя, която Бог е приготвил за Своя народ, т.е. за родените от Бога чрез вярата в помазаника-цар Исус, Божия син.

 

eureth
13.03.19 03:37

rt.com, 09.03.2019
"‘Greatest scam in history’: Greenpeace co-founder thrashes global warming ‘brainwashing’ campaign"
'Най-голямата измамна схема в историята': Съосновател на Greenpeace смаза "промиващата мозъци кампания" относно [т.нар.] Глобално Затопляне

eureth
05.03.19 15:20

rt.com, 05.03.2019

‘Aggressive promotion of homosexuality’: School stops LGBT lessons after backlash from angry parents
‘Агресивно пропагандиране на хомосексуалност’: Училище [в ОЦ] спира  Лесбийско-Педерастко-Бискесуално-и-Травеститски (LGBT) уроци след отпор от разгневени родители [мохамедани]

 

Основно училище в Бирмингам спира (само временно, предполагам) да преподава на децата педерастко-лесбийски уроци, след като 600 деца са били спрени от училище от родителите си мохамедани, разгневени поради агресивното натрапване на хомосексуализъм на децата им чрез училищната програма.

 

До къде стигна падението на голяма част от западното общество... - мохамеданите, надошли в Европа, да демонстрират по-малка тъмнина от местните, които се оказаха откровени пропагандатори на хомосексуализъм - и то на деца! - който грях Бог е осъдил като сексуално извращение, разврат и гнусота. Горко ви.

(Казвам по-малка тъмнина, понеже да отричаш, че Исус от Назарет е помазаникът-цар, Божият син - каквото и иудеите, и мохамеданите правят - е достатъчна тъмнина, дори по-голяма от сексуалния разврат.)

 

"Да дойде Твоето царство!"

 

eureth
01.03.19 21:30

Във връзка с горните неща, правило ми е впечатление, че нерядко отказват да превеждат (не само на български, но и на други езици) много важни думи,


както в "преводите" на Божиите книги,

така и в разни чисто политически насочени теми -

напр.

СССР -   "съветски" ??   Soviet ?? (на "английски"...)

USA -> "САЩ" - "щати" ??

revolution - революция?? (това е от репертоара на халюцинациите, наречени "прогресивизъм", използвани да се превземe контролa над население и ресурси.  Да, все по-хубаво става всичко от ден на ден... и взаимоотношенията между хората, и храната, и водата, и въздуха, и "свободата", и демоНокрацията, и т.н.)

Great Britain -> Великобритания ??

 В много от последните видеота, които гледах се обсъждаше темата за Ограбване и заробване по собствено (мълчаливо) съгласие на жертвата - мащабите на злоупотреба с това са огромни.

 

За да се съгласи жертвата обаче, е  ключово тя да не е наясно с истината относно ситуацията като цяло и собственото си положение. Т.е. очевидно и неизненадващо е много важно за хишниците жертвите им да бъдат държани в пълно неведение относно важни истини свързани с конкретната ситуцаия, за да могат лесно да бъдат измамени, ограбени и поробени ("по собствено съгласие"). А когато това е пренесено по един или друг начин и сред Божиите хора, е особено пагубно.

 

В тази връзка, не мога да не предположа, че част от причините за това да не се превеждат важни истини, както в преводите на Божиите книги, така и в други не толкова важни (но все пак поне временно имащи някакъв смисъл) теми, е очевидна.Хубавата новина е, че богатството, което Божият син дава, принципно не може да бъде отнето чрез тези измамни сатанински механизми - а и то по правило не от какъвто и да е интерес за хора, преследващи земни плътски цели и ограбващи земни богатства.

 

Затова и Павел, царският пратеник, може да каже дори на робите - "да не те е грижа!" (ако си повикан в Божието царство бидейки роб).

Но също и: "но ако можеш да бъдеш свободен, по-добре използвай."

/из 1Кор.7.21/

 

 

А когато Божият син се върне, Той не само ще донесе и телесно благословение на своите си - съживяването от мъртвите на Божия народ - но също и тези тайни измами срещу слаби и държани в неведение хора, ще бъдат извадени на показ заедно с техните извършители, които чрез злото си и на гърба на други хора са се облагодателствали временно, но твърде неразумно в дългосрочен план, оказвайки се в страшно незавидно положение на Божия съд пред Божия син.


eureth
01.03.19 04:52

Във видеата (англ.) по-долу (и в някои подобни видеота) има доста важни подробности около основаването на ОАД("САЩ"), същността на ОАД и реалността след The Act of 1871 и за посоката към кулисите на скривалището на реалните им господари.

Тъй като ОАД("САЩ") и силите, които стоят зад ОАД са от големите гео-политически фигури през последните 50-100г, то по-ясното разбиране на истината за ОАД("САЩ") дава по-добро разбиране и на ситуацията в края на сегашната епоха, към който светът все по-устремено се търкаля, и който край Бог доста подробно предварително е разкрил за наша полза.

 

 

 

Говорейки за полза, small axe, отново се замислих как човек може да има най-голяма полза от знаенето и разбирането на подобни неща - а особено това, което Бог пряко е разкрил за края на епохата.

 

Понеже е ясно, че човек няма как да е във възторг от това, което се разкрива още и още, изследваайки в посока н.с.р. По човешки няма изход. А и в края на краищата Бог затова (след греха им) е изгонил Адам и Ева от градината - за да нямат изход (в контекста на наказанието им, но не и в този на обещаното им спасение) - обречени на смърт заради греха им, безплоден тежък труд, страдания около зачеване и раждане на деца, болести, неблагоприятен климат и т.н.  А, да (щях да забравя) - също и в историческа перспекитва: "много мили" задкулисни хора, които по цял ден мислят как да направят "добро" на тия, които са поробили...

 

Та, в този ред на мисли, исках да спомена неща, които мисля, че са от полза от разбирането на тези неща, в контекста на това, което Бог така или иначе е разкрил за края.

 

 

Една от основните ползи е човек да може да избегне многото измами, придружаващи края на сегашната епоха, а особено да разпознае и да не последва лъже-помазаника - сина на гибелта, човека на греха, противника на истинския помазаник-цар Исус от Назарет - а да последва Божия син на каквато и да е цена, за да не погуби живота си, както ни учи и Господарят.

 

Друга полза, която виждам е в посока на това, както онзи човек, Иван Бобулев (след като Божият син му е показал неща там горе), една седмица се е молил на Бога  да умре и да отиде при Бога, понеже "земята е много грозна...". Ако и да има все още някои останали красиви кътчета по земята, то по отношение на греха и греховната развала в света, тази земя не просто е грозна, а е направо непоносим ужас и бедствие. И дори малкото знание за зли хора и сили, които върлуват зад кулисите - понеже се съмнявам, че кой знае колко може да се разбере - (а и за онези, които дори не се крият) са достатъчни, за да осъзнаеш още по-добре, че си чужденец в този свят на греховна вакханалия, земя, която Бог е приготвил за огън, разтапяне и пълно унищожение, заедно с небето. И това осъзнаване или напомняне също е полезно.

 

Другото е - осъзнавайки донякъде с какво зло си има работа - да е подготвен донякъде, поне като душевна нагласа, за много вероятното си съществено съприкосновение с придружаващите страдания. Понеже когато сатаната бъде изхвърлен от Божиите небеса и бъде хвърлен тук долу на земята без право на достъп горе, и съотв. предизивика Голямата скръб, той ще причини още повече страдания на хората от Божия народ, повяравлите в помазаника-цар Исус от Назарет.

 

Тези са някои ползи, за които си мисля.

 

 

 

 

 

TruthnotWar2115, youtube.com, 01.10.2015

The Act of 1871 Explained USA is a Corporation. This is the truth (англ.)
"Обяснение на Указа от 1871г. ОАД("САЩ") е корпорация (юридическо лице) /а не страна,родина/. Това е истината"

https://www.youtube.com/watch?v=2NYuxL78JKY

 

 

 

Bandit Quest, youtube.com, 27.08.2017

Do You Know About The Act of 1871? Senator Geiger of Alabama Teach this in your School
"Знаете ли за Указа от 1871г.? Сенатор Geiger от Алабама. Преподавайте това във вашето училище."

https://www.youtube.com/watch?v=WrFmpYTIsaw

 

 

 

epublicusagold, youtube.com, 07.05.2011

District of Columbia Act of 1871 Defacto formed...  [1, 2, 3]

https://www.youtube.com/watch?v=XPkauG6qE8k

https://www.youtube.com/watch?v=JzmUuKd6ucM

https://www.youtube.com/watch?v=jpMMnJWExNU

 

 

 

 

 

Още видеота относно Указ 1871...