Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

ikea   lucifer   за божия град   злоупотреба с политическа власт   куо вадис   не-евреи   синът на бога   старейшиниа   структура на божията общност   троица  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми
Други теми :: т.н. нов световен ред (НСР)
Автор:Към форум:

Откриващо изказване
small axe
25.08.11 13:34
На какъв етап според вас е тн.нов ред? Темата е интерсна и полезна не само за нас а и за четящите, и ако има някой нещо да сподели и някакво разбиране на ситуацията , нека сподели, има много за казване според мен.
Има и множество спекулации по темата, от разни съзнателни и несъзнателни привърженици на New Age  теченията, които спекулации са един вид дезинформация, съзнателно пускана в медиите за заблуда. Тук, обаче можем да игнорираме тези спекулации, ако даде Господ и в светлината на Писанията да видим нещат реално.
Последни изказвания
eureth
21.12.20 04:09

bitchute.com, 27.08.2020
Wurde Angela Kasner-Merkel mit Theresa May und Dalia Grybauskaitė im Tavistock Institut ausgebildet?
Angela Kasner-Merkel (канцлер, ФРГ), заедно с Theresa May (бивш мин предс., Британия) и Dalia Grybauskaitė (мин. предс., Литва) били ли са обучени в института Tavistock?


"... Трите бездетни „Mutti“-та ("мами") на нациите си били ли са обучени ато девойки в позорния Институт Tavistock, за да могат един ден да поемат важни политически функции? Това не изглежда невероятно, когато проследите кариерата на тези жени, на фона на методите на влиятелни хора, които дърпат конците с глобални политически амбиции. ..."

https://www.bitchute.com/video/mQ0gfM9ltLSJ/

eureth
06.12.20 15:41

Според видеото по-долу китайската комунистическа партия убива на година десетки хиляди неудобни за нейната идеология и власт хора, изрязва и взема телесните им органи, и ги продава на богати болни хора за трансплантации, реализирайки огромни печалби.11.03.2020
Make Money in China From Organ Harvesting
Печелете пари в Китай от ожъната реколта от човешки органи  / "органо-бер"*
_______
* убиване на хора и вземане на органите им за трансплантация

https://www.bitchute.com/video/2iAEFdOLle10/
eureth
04.12.20 11:16

Тук, в интервю на живо, президентът на Азербайджан, в неочакван ход, визиращ

как ОЦ Велика Британия, заедно с ОАД("САЩ") преследват журналиста Джулиан Асандж (и на практика - т.нар. "Свобода на словото") на практика за това, че е публикувал за обществеността материали/видео, показващи, както изглежда, брутални военни престъпления на ОАД("САЩ") срещу цивилни жители в Близкия Изток,

разяснява безпощадно на методично опитваща се (лицемерно?) да го обвинява журналистка от BBC,

как тя и тези, които и́ плащат, трябва сериозно да преосмислят широко разпространеното си схващане, 


че уж ОЦ Велика Британия (и нейните партньори) били нещо повече от Азербайджан

по отношение на т.нар. "свобода на словото" -

популярна, налагана демократурска(така да се каже) илюзия, заради която много хора на запад, които изказват "неправилни мнения" (според на практика "Министерството на Истината" - по Оруел), биват разорявани по съдилища или дори биват хвърляни в затвора с опасност за живота им.

Неизненадващо, журналистката от BBC не успява да намери убедителен отговор...

yhh, youtube.com, 16 Nov 2020
Azerbaijani President Ilham Aliyev responds to BBC reporter

https://www.youtube.com/watch?v=VRC9jGgK37U
eureth
26.11.20 04:32

Видео от март (или по-рано) тази година, където David Icke коментира текущата ситуация, отхвърляйки популярни илюзии, пласирани от пропагандните инструменти на властите по света, големите медии:

David Icke, Change Theory, youtube.com, 25.03.2020
REAL TRUTH BEHIND CORONAVIRUS PANDEMIC Why The Government Is Destroying Businesses by DAVID ICKE
Действителната истина криеща се зад "короново-вирусната пандемия" - Защо правителството унищожава бизнесите - David Icke

https://www.youtube.com/watch?v=byktI9V6nak


eureth
16.11.20 03:31

тук една, доколкото разбирам, (т.нар.) "либертарианска" позиция относно редица съвременни и актуални теми, основно свързани с ОАД("САЩ"), но нечужди на повечето места, където живеят хора:

Dollar_Vigilante, bitchute.com, 14.11.2020
The World Has Gone Completely Insane... What Is Going On?? (англ.)
https://www.bitchute.com/video/adzNmtu86qD4/

eureth
16.11.20 01:33

news.bg, 13.11.2020
Орбан обяви, че ЕС вече е втори СССР

В телефонен разговор с Меркел, във връзка с наскоро обявеното споразумение в ЕС за "обвързването на еврофондовете с върховенството на закона" (тук текстът на документа),

Орбан е заявил: "...създадохме един Съветски съюз от Европейския съюз".

Според него критериите са "изнудване на идеологическа основа без обективни критерии ...
 ... ние не създадохме ЕС, за да си имаме втори Съветски съюз".


Също, полският мин. предс. Матеуш Моравецки е изпратил писмо до институциите на ЕС с предупрежение, че ще наложи вето върху бюджета на ЕС за 2021-2027 г., ако достъпът до фондовете на ЕС е обвързан с т.нар. "спазване на върховенството на закона".

eureth
14.11.20 08:57

д-р Rudolf Hänsel, globalresearch.ca, 10.04.2020
The “Secret Agenda” of the So-called Elite - To the Final Battle!
"Тайните планове" на т.нар. "елит" - Към последната битка!

Относно плановете и действията на Henry Kissinger и Bill Gates за (броя на) земното население и насилствените vacca-сини...

адм.бел.
разкл. в: Електро-магнитни излъчвания - осакатяващи и смъртоносни последствия от постоянно излагане?eureth
29.10.20 22:10

По-долу актуална статия относно все по-ясно прозиращата настъпваща сатанинска тирания:

Jon Rappoport, globalresearch.ca, 28.10.2020
The virus-story: breaking the chains of medical civilization
Историите за вируси: Разчупването на веригите на медицинската цивилизация

"... Операцаията "COVID" има за цел да погълне цялата цивилизация в абсурден, фалшив медицински кошмар.

Операцията се корени в "видоизменянето" на гражданите така, че да приемат медицинските диктатури

...

Водачите на медицинската цивилизация искат да се поклоним на микроорганизмите. Искат да ни текат лигите, като кучетата на Павлов, когато те позвънят със звънчето, сигнализирайки ни относно някакъв "нов вирус". Очакваната от нас храна, в този случай, би трябвало да е лечението.
Лечение и ограничителни мерки ..."
/подч. мое/


адм.бел.
разкл. в: Изборите в ОАД("САЩ") 2020
eureth
29.10.20 00:47

По-долу едно твърде странно видео от 2014, в което някой си "безбожник (atheist) - активист" отправя молитва на събрание на властта в ОАД("САЩ").

След като вярващите в Исус съзнателно напускат това събрание на властта във Флорида, ОАД("САЩ") преди молитвата,
останалите "безбожници" (atheists) участват в обща "безбожна" молитва, водени от "безбожния" активист Preston Smith.

Несвойствено, "безбожникът" Preston започва да се моли. И то - на какви ли не негови "богове".
Като се почне от "майка му, земята", мине се през "вселената", която била "пръвоначалният създател на всички неща"  и се стигне до "съчетание" на свойства на "алах" и "сатаната", без да споменавам "тор",  "буда-та" и какво ли още не.


David Pakman Show, youtube.com, 9.12.2014
Christians Walk Out of Public Meeting Because of Atheist Invocation (angl.)
Християни напускат обществена среща поради "молитва / призоваване от безбожници"
https://www.youtube.com/watch?v=WERWLLqv2Fg
Тук пълна информация. Доколокото разбирам, идеята е да се критикуват вярващите в Божия син Исус, в ОАД("САЩ"), поради това, че подкрепят на събранията на властите да се произнасят молитви към единствения истински Бог и помазаника-цар Исус, когото той е пратил за спасението ни /Йн.,17.3/

https://friendlyatheist.patheos.com/2014/12/05/in-lake-worth-florida-an-atheists-invocation-offered-thanks-to-allah-zeus-satan-buddha-krishna-and-thor/
Изглежда, че тази тема и съпътстващите проблеми не са от вчера там.

Тук приблизително обратна ситуация: Критика към това, че кметът на Winter Garten, Florida, отлага началото на официална среща, поради това, че безбожник, невярващ в Исус?, не иска да се изправи при прознасяне на молитва (не разбрах на кого точно молят, тъй като не чух да произнасят името на Исус), която там изглежда е традиция.

 

David Pakman Show, youtube.com, 9.12.2014
Atheist Badgered For Not Praying At Public Meeting (англ.)
Не оставят на мира безбожник за това, че не участва в молитва на официална среща
https://www.youtube.com/watch?v=X5c9uIf6M9c