Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

божии оръжия   втори вселенски събор   данъци   джойс майер   завинаги спасен   международна окупация на йерусалим   невъзможност за промяна на мисленето   палестина   пламен петров   синовете на клеветника  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
Форуми
Заблуди и лъжливи учения сред вярващите в Исус и сред невярващите в него :: От Министерския съвет и Народното събрание
Автор:Към форум:

Откриващо изказване
eureth
26.11.07 17:40
Тия дни прочетох следните документи и ми е интересно какво мислят другите относно това - по-конкретно как подобна позиция се вписва в подобаващата позиция на новозаветните вярващи, правилна ли е изложената позиция, и ако не, каква би трябвало да бъде тя според Божията воля за вярващите Божия син:
Писмо-отговор от Министерски съвет
По повод апела на АРЦ за продължаване участието на България в мироопазващата мисия в Ирак
Днес в централния офис на Апостолска реформирана църква (АРЦ) се получи официално писмо от администрацията на Министерски съвет. То е в отговор на изпратено от апостол Георги Бакалов писмо от името на Апостолска реформирана църква. В него той изразява подкрепата си по повод активното участие на България в мироопазващата мисия на НАТО в Ирак, като отправя апел за продължаване на тази подкрепа и участие, в лицето на българските военнослужещи.

В отговор Министерски съвет благодари на апостол Георги Бакалов за оценката на приноса на българската армия и нейните военнослужещи за укрепването на мира и стабилността в този регион. По-нататък в писмото Министерски съвет ни уверява, че Република България участва във военни мисии в името на опазване на световния мир, на общочовешките морални и материални ценности, в името на сигурността и живота на населението в Ирак.

Повод за писмото до Министерски съвет бе новината, че по-ранното изтегляне на мироопазващите войски от Ирак ще доведе до смъртта на близо 2000 християни и ще застраши живота на християнската общност, която наброява приблизително 500 000 човека.

Тези данни бяха оповестени от "Християнска коалиция за защита" и "Националния свещенослужителски съвет," иракска християнска организация обединяваща лидерите на църкви от католическото, православното и протестантското традиционно вероизповедание, въз основа на направени проучвания сред местното население.


За контакт:
...

АРЦ получи отговор и от Народното събрание
По повод отправения апел за продължаване участието на България в мироопазващата мисия в Ирак

София, 23 ноевмри

Вчера, 22 ноември, в централния офис на Апостолска реформирана църква (АРЦ) се получи официално писмо от г-н Мирон Гаврилов, началник на кабинета на председателя на Народното събрание. В писмото от Народното събрание се казва, че становището на АРЦ "е предоставено на вниманието на народните представители от Комисията по външна политика, Комисията по отбраната и Комисията по правата на човека и вероизповеданията в 40-то Народно събрание." Миналата седмица в офиса на АРЦ първи пристигна отговорът на Министерски съвет.

Писмата на Министерски съвет и Народното събрание са в отговор на изпратено от апостол Георги Бакалов писмо от името на Апостолска реформирана църква. В него той изразява подкрепата си по повод активното участие на България в мироопазващата мисия на НАТО в Ирак, като отправя апел за продължаване на тази подкрепа и участие, в лицето на българските военнослужещи.

Повод за писмата бе новината, че по-ранното изтегляне на мироопазващите войски от Ирак ще доведе до смъртта на близо 2000 християни и ще застраши живота на християнската общност, която наброява приблизително 500 000 човека. Тези данни бяха оповестени септември месец от "Християнска коалиция за защита" и "Националния свещенослужителски съвет," въз основа на направени проучвания сред местното население.

За контакт:
...

Последни изказвания
Анонимен
14.03.19 21:08
Абсолютно не можеш да убиваш никого, за да се защитиш себе си, нито когото и да било, можеш обаче да се опиташ да отклониш гнева на дадените хора/човек, за да не вършат престъплениението, което са си наумили. Ако послушат Бога, който говори чрез твоята уста, ще се спасят душите им. Ако ли не може и да убият някои от нас, както се и случва в действителността. Причината за подобно поведение се състои в това, че Бог иска всеки да се спаси от една страна и от друга е забранил да мразим, но да обичаме дори враговете си.

Иначе винаги ще се намери някой, който е по-силен от тебе и тогава не можеш така или иначе да защитиш никого! А християнин, който насърчава войната е отпаднал от благодатта и отива към гибел.
BELIATPAPA
04.08.08 20:40
Владо нямах предвид тебе само за думата ти казах за останалото нямах предвид тебе а само ти исках мнението
Владо
04.08.08 20:35
Аз казах : без Бакалов, без вадене на кирливи ризи, без излишни нападки!
Хау, братле !
хххххххххххххххх
Твой : Владо.
BELIATPAPA
04.08.08 20:24
хората цял филм са направили зада обяснят думата Владо
понякога и напръв поглед малки неща не са за подценяване защото не сили чул малките камъни обръщат колата.
 и бакалов започна от малки изцепки пък виждаш сам  докъде стигна и какво правят навират си носа навсякъде където могат да извлечат малко дивиденти и полза да не мислиш че иначе му пука дали ще има воиници в ирак и афганистан или е много загрижен за вярващите там ???????????? тои за вярващите в прелом не му пука па камо ли за другаде или мислиш че някога ще отиде да проповядва в ирак или афганистан ????? там никога няма да го прати неговия "бог" защото там е опасно и нямат кинти хората
Владо
04.08.08 20:15
Ами оттавна не съм ви благославял : http://www.youtube.com/watch?v=s6zdihmwy1M . А колкото за моето халелуя- айде няма да го коментирам, че е смешно.
ххххххххххххх

Поздрави в Господ Исус : Владо.
BELIATPAPA
04.08.08 19:24
Владо нее халелуя а е алелуя защото халелуя произлиза от корена на арабската думахалал което го използват за проклинане.
Еурет аз лично не виждам нищо лошо в професионалния спорт дори и по зрелищните не всички ги одобрявам например ufc бих ги забранил защото там можеш да убиеш суперника си на спокоиствие и няма да те съдят. но за бокса не съм съгласен с тебе там има много по малко тарвми отколкото в канадската борба пък и апостол Павел каза " за всички станах всико само за да придобия неколкцина"
eureth
04.08.08 17:02

професионалните боксьори които са вярващи като спечелят мача имат право на 4 минутно интервю в което си споделят вярата в Бог а тези спортисти ги гледат изчислено е по около 800000000 до 1000000000 човека и слушат свидетелство за Исус дори някои като излизат на ринга си пеят "свят е Господ Бог " и други песни,нали трябва да се стигне до неспасените


Аха, и понеже в римската империя са обичали да гледат гладиатори, то може би Бог е пратил Йоан, Матей, Симон и другите си пратеници да станат гладиатори, за да могат 4 минути да говорят на сеирджиите колко много Бог им помагал да "светят маслото" на другия гладиатор, и да изпеят и някоя песен за "Свят е Бог"...

Човек да плаче ли или да се ядосва като те слуша... Още малко и Бог имал нужда от подобно унижение и безсмислие. Да не бъде!


Има една поговорка "Делата ти говорят много повече от думите ти".

Така и ударите на боксьорите по лицето на противника им, говорят много пвоече от 4 минути "след-нокаутно благовестие" и напяване "Свят е Господ Бог" с кръв по носа...

Жалко...

eureth
04.08.08 16:52
Е добре, не знаех. Аз съм виждал само как се напъват по масите, но чак такива неща... Щом е така, тогава ясно. Няма как Бог да се радва ако двама негови синове се осакатяват взаимно, а и да се невярващи пак не се радва.
Владо
04.08.08 14:13
eureth:


За Канадска борба не виждам проблем. Там няма наранявания.
 Не, не е така - има множество случаи с не просто леки трамви, но.... вадене на стави, чупене, късане на на мускули, множество чести разтежения, други. Съжалявам за натурализма.
хххххххххххххххххххххххх
  Ваш в Христос : Владо.