Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

антихристът   божият дух   грабване   граждански брак   зъб за зъб   измамни обещания за земно благоуспяване   моногенес   свобода на религията   тотален контрол   щастливи преследваните за праведността  

виж всички тематики

Всички записки / Записки на Владо
 
04.12.20 20:08


Направиха го по-страшен от самата смърт, по-ужасен от Божият гняв, по-ужасяващ от огненото горящо езеро, приготвено за сатан и неговите демони. 

 

Хората, по принцип не мислещи за смъртта, започнаха да треперят пред телевизори и в градски транспорт - под радиото, когато идеше поредната новина със списък починали, увеличена бройка "заразени" и "претъпкани болници". Плашеха хората с чували, с камиони, снабдени с хладилни камери, които ще обикалят, за да събират труповете по улиците, за детски площадки, отрупани с трупове. Безсрамно заплашиха и излъгаха хората и българите, в голяма част, сведоха глави и приеха лъжата. 

 

Защото беше за техният живот. За тяхното здраве. За тяхно добро. 

 

Правителство, което НИКОГА не наприви нещо добро за народа си, премиер, лъжещ най-безсрамно и нагло в лицето милиони, сега подеха "битка за здравето на народа". И всички тръпнеха в очакване...на нещо. 

 

КЪДЕ Е БОГ?! В тези моменти никой не вдигна лице и ръце към Бога. Никой не Го призова. Защо да го призовава?! Да призоват една измишльотина, една религиозна приказка, една църковна лъжа? 

 

Бог не се е променил. Народите се променят: някои се обръщат към Него смирени, други се закоравяват и вървят в пагубни пътища, чиито край е страшен. 

 

Но кой размисли колко е болен от греха вътре в себе си, за да потърси прошка и прощение от Всевишния? Кой се замисли за вечността с Бог, или във вечното наказание?! 

 

Остава една надежда, Един Спасител, Един Баща. Остава една вяра - в първовъзкресения Йешуа; че ще наследим вечен живот и че тук, в последните си години в тези тела, можем да споделим благовестието, да донесем благата вест до живота на някой, живеещ в тъмнина. 

 

А Божият Син наистина иде, за да раздели народите като овчар, който дели овцете от козите. 

 

Нека изперем дрехите си и да се приготвим да Го срещнем.  


второто идване на господаря,   второто пришествие,   вяра,   йешуа,   ковид и грях,   лицемерието на българското правителство,   пандемия,   пандемия
 
Публикувай коментар
Относно
Потребителско име:
Коментар: