Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

анти-хамитизъм   изкупление   изповеди   лицемерие   лъжепосредници   превод на седемдесетте   предварително узнаване   само исус   смело сърце   църква ел шадай  

виж всички тематики

RSS Емисии
rss1.0
Всички записки / Записки на eureth
 
09.06.10 01:06Пускам тук връзка към един клип и кратък превод на част от него, понеже мисля, че дава донякъде реална представа за състоянието на нещата в момента. Божиите хора и независимо от това знаят от Божиите книги нещата, които ще се случат в бъдещето, които Бог отдавна е разкрил, но това, което става си е допълнително потвърждение.

Понеже несправедливостите в този свят биха могли да подтикнат някой да тръгне в не-Божия посока, изрично искам да припомня известната Божия истина, че Божиите хора не се занимават с войни срещу плът и кръв, и с плътски оръжия (или подобните светски политически борби), а имат за цел да стоят във вярата в Божия син и да воюват в онази война, която Бог им е заповядал (http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?10802) и така чрез Божията милост и сила да се пазят от греха, от който Божият син, Исус от Назарет, ги е умил чрез собствената си смърт и кръв, и да опазят вечния живот, който Бог им е подарил в милостта си, заради сина си и заради вярата им в Божия син.
Малко предистория. Преди известно време попаднах на една новина (тук оставих връзки), където научих за сайта wikileaks, който публикува документи, които са били предназначени да бъдат държани в тайна от обществото, понеже излагат на показ дадена държава или организация, които са извършили престъпления (напр. горното видео показва как америк, армия избива цивилни граждани със забележително хладнокръвие и цинизъм), но по един или друг начин тези изобличаващи документи са достигнали до сайта на wikileaks.

(Между другото, тия дни информ. агенции обявиха, че служител на ЦРУ е бил арестуван по обвинение, че е предал горното засекретено видео на wikileaks. Това може и да е „театър“, за да сплашат други военни да не предават компрометираща информация на wikileaks, но може и да не е. Повече информация тук: http://www.wired.com/threatlevel/2010/06/leak/ и http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/10265430.stm )

На сайта им пише следното:

WikiLeaks е много-юрисдикционна обществена услуга замислена да защитава онези, които алармират за извършено престъпление, журналисти и активисти, които имат материали с „деликатно“ съдържание и искат да ги съобщят на обществото. От юли 2007, ние работим по цялото земно кълбо с цел да събираме, публикуваме и защитаваме такива материали, и също – да се борим в правовата и политическата сфери за по-широките принципи, на които се основава нашата работа: почтеността на нашата обща история и правото на всички хора да създават нова история.


Та, в youtube има запис на среща на служители на този сайт с обществеността, където те информират за последните разкрития, относно които са публикували изтекла информация.

Една от новините ми направи особено впечатление и тук публикувам превод:

--------------------------------------------
WikiLeaks Release 1.0 (2/7)
30.12.2009
http://www.youtube.com/watch?v=ANLSKRc8N94&feature=related

начало: 4:48  мин.

Публикувахме Доклада за Европейска Стратегия на Европейския Институт за Проучвания относно Сигурността. Тези от вас, които не са чували за него, моля чуйте:

Това е доклад, който е направен от европейска група за идеи относно дадени проблеми  (think-tank, „мислителски-контейнер“), която се занимава с европейската политика по сигурността. И това са хората, които в Европейския Съюз ги слушат всички, когато става  въпрос за тези неща.  И те са измислили какво трябва да направим (т.е. ние, европейците, б.п.),  за да се справим с проблемите на сигурността в Европа до 2020, т.е. - през следващите 11 години. 

И те стигат до заключението, че в този свят са налице 20% „глобализатори“ - които са водещите световни страни и транс-национални корпорации,
и също са налице 80% „местни-анци / локализатори“, и тези „местни-анци“ заплашват нашето (т.е. на европейците, б.п.) богатство, защото са твърде бедни, и не са щастливи и стават все по-нещастни и по-нещастни.

И поради това, тези хора (от „мислителския-контейнер“, б.п.)  предлагат да създадем военно и полицейско поделение, което да се бие с бедните по света.

И тези хора предлагат да измъкнем всеобщите блага – като например  .....  гори – от контрола на националните държави, в които те се намират, „защото – казват те – ние също се нуждаем от този ресурс и ние трябва да направим така, че никой да няма безконтролен достъп до тях“.

И те предлагат да се построи тази стена около Европа, така че повече никой да не може да влезе, никой да не може да доплава по море или по какъвто и да е начин.

И всичко това е написано в много дълъг доклад – мисля, че са 170 или 180 страници – и той е много подробен и многословен.

Така, че това е ужасно четиво, но то показва колко болни са някои хората, които планират бъдещето на Европа и на обществото, от което в общо линии всеки един от хората в тази зала ще бъде част.

--------------------------------------------

wikileaks,   wikileaks.org,   асандж,   джулиан асандж,   злоупотреба с държавна власт,   злоупотреба с политическа власт,   краят на епохата,   тайни,   тайни грехове,   човешки тайни
 
Коментари
от eureth в 02.09.10 12:46
Отговори на това
Гост
Изглежда, че са намерили начин да "запушат устата" на Уикилийкс и Джулиан Асанж.
Освен ако и цялото това не е някакъв театър, каквито може би са много от събитията в историята.


http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3233531

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3209431

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3219131


Публикувай коментар
Относно
Потребителско име:
Коментар: