Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

владееща църква   еволюционен   едно тяло   истина от сион   клетви   преображение   причестяване   създаване   четвърти световен съвет   ядрено оръжие  

виж всички тематики

RSS Емисии
rss1.0
Всички записки / Записки на eureth
 
09.06.10 01:06Пускам тук връзка към един клип и кратък превод на част от него, понеже мисля, че дава донякъде реална представа за състоянието на нещата в момента. Божиите хора и независимо от това знаят от Божиите книги нещата, които ще се случат в бъдещето, които Бог отдавна е разкрил, но това, което става си е допълнително потвърждение.

Понеже несправедливостите в този свят биха могли да подтикнат някой да тръгне в не-Божия посока, изрично искам да припомня известната Божия истина, че Божиите хора не се занимават с войни срещу плът и кръв, и с плътски оръжия (или подобните светски политически борби), а имат за цел да стоят във вярата в Божия син и да воюват в онази война, която Бог им е заповядал (http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?10802) и така чрез Божията милост и сила да се пазят от греха, от който Божият син, Исус от Назарет, ги е умил чрез собствената си смърт и кръв, и да опазят вечния живот, който Бог им е подарил в милостта си, заради сина си и заради вярата им в Божия син.
Малко предистория. Преди известно време попаднах на една новина (тук оставих връзки), където научих за сайта wikileaks, който публикува документи, които са били предназначени да бъдат държани в тайна от обществото, понеже излагат на показ дадена държава или организация, които са извършили престъпления (напр. горното видео показва как америк, армия избива цивилни граждани със забележително хладнокръвие и цинизъм), но по един или друг начин тези изобличаващи документи са достигнали до сайта на wikileaks.

(Между другото, тия дни информ. агенции обявиха, че служител на ЦРУ е бил арестуван по обвинение, че е предал горното засекретено видео на wikileaks. Това може и да е „театър“, за да сплашат други военни да не предават компрометираща информация на wikileaks, но може и да не е. Повече информация тук: http://www.wired.com/threatlevel/2010/06/leak/ и http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/10265430.stm )

На сайта им пише следното:

WikiLeaks е много-юрисдикционна обществена услуга замислена да защитава онези, които алармират за извършено престъпление, журналисти и активисти, които имат материали с „деликатно“ съдържание и искат да ги съобщят на обществото. От юли 2007, ние работим по цялото земно кълбо с цел да събираме, публикуваме и защитаваме такива материали, и също – да се борим в правовата и политическата сфери за по-широките принципи, на които се основава нашата работа: почтеността на нашата обща история и правото на всички хора да създават нова история.


Та, в youtube има запис на среща на служители на този сайт с обществеността, където те информират за последните разкрития, относно които са публикували изтекла информация.

Една от новините ми направи особено впечатление и тук публикувам превод:

--------------------------------------------
WikiLeaks Release 1.0 (2/7)
30.12.2009
http://www.youtube.com/watch?v=ANLSKRc8N94&feature=related

начало: 4:48  мин.

Публикувахме Доклада за Европейска Стратегия на Европейския Институт за Проучвания относно Сигурността. Тези от вас, които не са чували за него, моля чуйте:

Това е доклад, който е направен от европейска група за идеи относно дадени проблеми  (think-tank, „мислителски-контейнер“), която се занимава с европейската политика по сигурността. И това са хората, които в Европейския Съюз ги слушат всички, когато става  въпрос за тези неща.  И те са измислили какво трябва да направим (т.е. ние, европейците, б.п.),  за да се справим с проблемите на сигурността в Европа до 2020, т.е. - през следващите 11 години. 

И те стигат до заключението, че в този свят са налице 20% „глобализатори“ - които са водещите световни страни и транс-национални корпорации,
и също са налице 80% „местни-анци / локализатори“, и тези „местни-анци“ заплашват нашето (т.е. на европейците, б.п.) богатство, защото са твърде бедни, и не са щастливи и стават все по-нещастни и по-нещастни.

И поради това, тези хора (от „мислителския-контейнер“, б.п.)  предлагат да създадем военно и полицейско поделение, което да се бие с бедните по света.

И тези хора предлагат да измъкнем всеобщите блага – като например  .....  гори – от контрола на националните държави, в които те се намират, „защото – казват те – ние също се нуждаем от този ресурс и ние трябва да направим така, че никой да няма безконтролен достъп до тях“.

И те предлагат да се построи тази стена около Европа, така че повече никой да не може да влезе, никой да не може да доплава по море или по какъвто и да е начин.

И всичко това е написано в много дълъг доклад – мисля, че са 170 или 180 страници – и той е много подробен и многословен.

Така, че това е ужасно четиво, но то показва колко болни са някои хората, които планират бъдещето на Европа и на обществото, от което в общо линии всеки един от хората в тази зала ще бъде част.

--------------------------------------------

wikileaks,   wikileaks.org,   асандж,   джулиан асандж,   злоупотреба с държавна власт,   злоупотреба с политическа власт,   краят на епохата,   тайни,   тайни грехове,   човешки тайни
 
Коментари
от eureth в 02.09.10 12:46
Отговори на това
Гост
Изглежда, че са намерили начин да "запушат устата" на Уикилийкс и Джулиан Асанж.
Освен ако и цялото това не е някакъв театър, каквито може би са много от събитията в историята.


http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3233531

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3209431

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3219131


Публикувай коментар
Относно
Потребителско име:
Коментар: