Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

александър македонски   вода   дарвин   дореа   първи вселенски събор   първи плодове   разболяване на деца   роден от бога   химически следи   яков  

виж всички тематики

RSS Емисии
rss1.0
Всички записки / Записки на Christian
 
06.05.10 18:17Забележка: В сайта на художника пише, че илюстрациите са свободни за разпространиение, стига да се посочва кой е авторът. Честно казано, не съм питал дали са свободни и за превод, но предполагам, авторът ще е съгласен.

Кликнете ТУК, за да видите оригиналното изображение. 


бог,   божията сила,   доказателства за бога,   знамения,   свидетелства за бога,   творение
 
Коментари
от eureth в 07.05.10 13:20
Отговори на това
Гост
Така си е, както се казва там...

Но се сещам, че Спасителят, Исус, казва: "За това дойдох аз, слепите да прогледнат, а виждащите да ослепеят" /по памет/.

Та си мисля, че мнозина просто не искат да виждат, за да не разберат. Понеже са повярвали, че ако признаят Твореца и неговото Слово станало човек - Исус от Назарет, който е миро-помазаният цар, Божият син - след това ще последват неблагоприятни за тях неща.
А всъщност истината е, че ако не го признаят, тогава ще последват действително неблагоприятни (много меко казано) неща за тях. Страшна война за човешките души е...


от Владо в 16.05.10 09:14
Отговори на това
Гост
Напоследък българският пазар се новодни- буквално с литература, чиято цел е да подиграе Бога ни и да докаже, че Исус не е Божият Месия, а християнството- смешно, елементаристично и почиващо на митове и легенди, на някакви измишльотини, като "Църквата" (т.е.- католическата и православната, ама не толкоз) е "криела" и "пазила" потресаващи материали отпреди векове; материали, които "биха сринали митът за християнската вяра".

Йоан казва, че много антихристи са излезли и това е така и днес - даже май повече.

Но Исус е наистина Божият Син и който вярва в това нека отстъпи от неправдата и да приеме прощение на греховете чрез вяра в Него- Когото прободоха заради нашите грехове и който пое наказанието, докарващо нашият мир.
Публикувай коментар
Относно
Потребителско име:
Коментар: