Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

blue marble   ρημα   бил джонсън   главатари   договори с бога   мормони   разрушаването на световните царства   символ на вярата   тялото на помазаника   християнски терорист  

виж всички тематики

RSS Емисии
rss1.0
Всички записки / Записки на Christian
 
06.05.10 18:17Забележка: В сайта на художника пише, че илюстрациите са свободни за разпространиение, стига да се посочва кой е авторът. Честно казано, не съм питал дали са свободни и за превод, но предполагам, авторът ще е съгласен.

Кликнете ТУК, за да видите оригиналното изображение. 


бог,   божията сила,   доказателства за бога,   знамения,   свидетелства за бога,   творение
 
Коментари
от eureth в 07.05.10 13:20
Отговори на това
Гост
Така си е, както се казва там...

Но се сещам, че Спасителят, Исус, казва: "За това дойдох аз, слепите да прогледнат, а виждащите да ослепеят" /по памет/.

Та си мисля, че мнозина просто не искат да виждат, за да не разберат. Понеже са повярвали, че ако признаят Твореца и неговото Слово станало човек - Исус от Назарет, който е миро-помазаният цар, Божият син - след това ще последват неблагоприятни за тях неща.
А всъщност истината е, че ако не го признаят, тогава ще последват действително неблагоприятни (много меко казано) неща за тях. Страшна война за човешките души е...


от Владо в 16.05.10 09:14
Отговори на това
Гост
Напоследък българският пазар се новодни- буквално с литература, чиято цел е да подиграе Бога ни и да докаже, че Исус не е Божият Месия, а християнството- смешно, елементаристично и почиващо на митове и легенди, на някакви измишльотини, като "Църквата" (т.е.- католическата и православната, ама не толкоз) е "криела" и "пазила" потресаващи материали отпреди векове; материали, които "биха сринали митът за християнската вяра".

Йоан казва, че много антихристи са излезли и това е така и днес - даже май повече.

Но Исус е наистина Божият Син и който вярва в това нека отстъпи от неправдата и да приеме прощение на греховете чрез вяра в Него- Когото прободоха заради нашите грехове и който пое наказанието, докарващо нашият мир.
Публикувай коментар
Относно
Потребителско име:
Коментар: