Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

анатема   армии от изток   йоел   мобилни телефони   наследствени проклятия   негроиди   предателство   свети   словото стана плът   таня асенова  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

13.02.21 01:09  

Една статия от F. William Engdahl:


F. William Engdahl, globalresearch.ca, 11.12.2020
Coronavirus Scandal Breaking in Merkel’s Germany. False Positives and the Drosten PCR Test
Избухва "короново-вирусeн" скандал в Меркел-ска Германия. Лъжливите "положителни" и тестът PCR на Drosten
"...Широко възхваляваният германски модел на режима на Ангела Меркел за справяне с пандемията COVID-19 сега е обхванат от поредица от потенциално опустошителни скандали,

стигащи до самата сърцевина на тестването (с тест PCR) и медицинските съвети/експертизи, които биват използвани за оправдаването на обявяване на драконовски икономически ликвидирания и след това, на практика задължителни vacca-синации.


Скандалите са свързани с един професор, който стои в основата на “короновата” съветническа група на Меркел. Последствията отиват далеч извън германските граници до самата СЗО и техните препоръки за целия глобус.


Целият прецедент за спешната блокада/затваряне на предприятия, училища, църкви и други социални пространства по света - разпоредена от СЗО - се основават на един тест, въведен, удивително рано, в контекста на сагата с Ухан-ския, китайски “коронов вирус”.

 

 

На 23 януари 2020 г. в научното списание Eurosurveillance на Центъра за Превенция и Контрол на Заболяванията (CDC) на ЕС, д-р Кристиан Дростен (Christian Drosten),
заедно с няколко колеги от Берлинския институт по вирусология в болница Charité,
и заедно с ръководителя на малка берлинска био-технологична фирма, TIB Molbiol Syntheselabor GmbH,

публикуват проучване, в което твърдят, че са разработили първия ефективен тест за откриване дали някой е заразен (инфектиран, разболян) с “непознатия досега” коронов вирус, за първи път установен само преди няколко дни в Ухан.

Статията на Drosten е озаглавена „Откриване на непознат досега коронов вирус от 2019 г. (2019-nCoV) чрез моментална “RT”-PCR методология“ (Eurosurveillance 25 (8) 2020).


Новината е посрещната с незабавно одобрение от корумпирания генерален директор на СЗО, Тедрос Адханом (Tedros Adhanom),
първият човек оглавил СЗО, който НЯМА научно звание “доктор по медицина (той е “доктор на философските науки”).


От този момент нататък, тестването за вируса чрез теста на Drosten, наричен “моментален” (англ. Real Time /RT/) или “RT”-PCR тест, се разпространи чрез СЗО по целия свят, като най-използваният протокол за тестване, да се определи дали човек евентуално “има COVID-19”, болестта.


На 27 ноември високо уважавана група от 23 международни вирусолози, микробиолози и сродни научни работници публикува призив списанието Eurosurveillance да се откаже от (и да оттегли) статията на Дростен от 23 януари 2020 г.


Техният внимателен анализ на оригиналната публикация (на Дростен) е съкрушаващ. Докато тяхната публикация [за разлика от научния доклад на Drosten] е истинска (научна) „рецензия (от сродни научни работници)“.

Те обвиняват Дростен и неговата научна група във „фатална“ научна некомпетентност и недостатъци/дефекти във връзка с рекламирането на техния тест.
Като начало, както разкриват критичните научни работници,

научният доклад, чрез който бе наложен теста PCR на Дростен за Ухан-ския вирусо-вариант на короновия вирус,
който тест впоследствие беше възприет с непристойна прибързаност от правителството на Меркел, заедно със СЗО, за използване навсякъде по света - което доведе до сурови блокади на населението и бизнеса в световен мащаб и до икономическа, и социална катастрофа -

никога не е преминал рецензия (от сродни научни работници) преди публикуването му от списание Eurosurveillance.Критиците посочват, че:

„научният доклад на Корман-Дростен е бил изпратен на Eurosurveillance на 21 януари 2020 г.
и приет за публикуване на 22 януари 2020 г.
На 23 януари 2020 г. научният доклад е бил на линия в Интернет“

Невероятно! - протоколът за тестване на Дростен, който той вече е бил изпратил на СЗО в Женева още на 17 януари, бива официално препоръчан от СЗО като Световен тест за определяне на присъствието на Ухан-ски коронов вирус, дори преди публикацията да е публикувана.

Както критикуващите автори посочват,
за толкова сложна и важна за световното здраве и сигурност тема,
сериозна рецензия (от сродни научни работници) от поне двама експерти в тази област, е невъзможно да се направи за 24 часа.Критиците посочват, че

Дростен и неговият съ-автор д-р Chantal Reusken не са предоставили/разкирли информацията относно (в случая) крещящия конфликт на интереси. И двамата са били също и членове на редакционния съвет на Eurosurveillance.


Освен това, както съобщават BBC и Google Statistics, на 21 януари е имало общо (само) 6 смъртни случая, приписвани на вируса от Ухан.

Те питат: „Поради каква причина авторите (Дростен и др.) са приели за даденост, че (уж) имало предизвикателство/трудности за лабораториите за обществено здраве (по света),

когато всъщност по това време е нямало никакви съществени доказателства, които да показват, че избухването на зараза е по-широко разпространено, отколкото се е смятало първоначално?“Друг съ-автор на научния доклад на Drosten, който е обезпечил привидната научна достоверност на тестовата PCR процедура на Drosten, е самият ръководител на фирмата, изработила теста, който днес - с благословията на СЗО - се предлага на пазара в обеми от стотици милиони, Olfert Landt, от Тиб-Молбиол в Берлин,

но Landt също не е разкрил/уведомил обществеността относно този, свързан с темата, факт в научния доклад на Дростен.

 

Със сигурност няма нищо подозрително или нечестно тук, или?...

 


Би било уместно да се знае дали Дростен, главният научен съветник на Меркел за COVID-19 (на практика - германският „Тони Фаучи“*), получава процент за всеки тест, продаден от Tib-Molbiol в контекста на тяхното бизнес/маркетингово споразумение с Roche.
___
* Anthony Stephen Fauci (Tony Fauci) е съответният главен научен съветник на американското правителство относно т.нар. “COVID-19”
Фалшиви положителни резултати?

От края на януари 2020 г. световните медии, имащи “стандартна (политически-коректна)” позиция, заливат всички ни с плашещи почасови актуализации за „общия брой заразени/болни с коронов вирус“. Обикновено те просто добавят всяко дневно увеличение към глобусен/световен общ брой на „потвърдените случаи“, в момента над 66 милиона.

(Наистина) Тревожно, но с важното уточнение, че - както посочват Питър Боргер и колегите му научни сътрудници посочват - понятието „потвърдени случаи“ е число-безсмислица.Защо?


Докладът на Borger разкрива - както те го определят - ​​„десет фатални проблема“ в научния доклад на Дростен от януари 2020. Тук разглеждаме най-крещящите от тях, които лесно могат да бъде разбрани от повечето хора - непрофесионалисти (по медицина).


Drosten & Група (работили по научния доклад) предоставиха объркващи неуточнени последователности от primer-и* и probe-и**.
________
* малка част от ДНК или РНК, служеща за начална част при ДНК-образуване
** малка част ДНК или РНК, служеща за разкриване на целевата ДНК или РНК


Критиците отбелязват: „Този ​​голям брой варианти не само е необичаен, но е и много объркващ за лабораториите. Тези шест неуточнени позиции биха могли лесно да доведат до проектирането на най-различни/произволни възможни последователности от prime-и, които да нямат никаква връзка със SARS-CoV-2...
Такова объркващо неконкретно описание в документа на Corman-Drosten не е подходящо за Стандартен Протокол за Действие (вж SOP). Тези неуточнени позиции е трябвало да бъдат проектирани недвусмислено. "

 

Те добавят, че

„Тестът RT-PCR не е препоръчван като главен/основен метод за диагностициране/откриване на инфекция/зараза/заболяване (от Covid-19).
Ето защо тестът RT-PCR като използван в установен ред на действие в болници за откриване на COVID-19, не е предназначен за редовна/всекидневна диагностика/откриване на Covid-19. "Цикли на усилване (в процеса на PCR методологията)

Но още по-съкрушаващ за Дростен е фактът, че той никъде не споменава за “положителен” или “отрицателен” тест или, всъщност, кое точно определя дали реултатът е положителен или оптрицателен!

В доклада на Боргер се отбелязва, „Тези видове вирусологични диагностични тестове трябва да се основават на Стандартен Протокол за Действие (SOP), включително проверен/потвърден точен брой необходими/максимум PCR цикли (Ct value), след които цикли взетата проба/секрет да се счита за положителна или отрицателна (по отношение на тестването).

Максималната разумно надеждна стойност Ct е 30 цикъла. Над 35 цикъла Ct трябва да се очаква бързо нарастващ брой фалшиви "положителни" резултати ...   Научните изследвания показват, че само неинфекциозни (мъртви) вируси се откриват със стойност Ct: 35. ".

 

(В противоречие на това) СЗО и Drosten препоръчват Ct 45 цикъла и, както се съобщава, в момента германските здравни служители правят тъкмо това (Ct 45 цикъла).

Не е чудно, че тъй като броят на тестовете се увеличават в началото на зимния грипен сезон, PCR (уж) "положителните" в Германия и другаде направо “експлодират” като брой.


Както критиците подчертават, ако здравните власти спазваха максимум 35 цикъла, броят на короново-положителни щеше да бъде само по-малко от 3% от настоящия брой!

Те отбелязват: „аналитичният резултат със стойност на Ct от 45 е научно и диагностично абсолютно безсмислен (разумна стойност на Ct не трябва да надвишава 30).
Всичко това трябва да се каже много ясно.
Сериозна грешка е, че в научния доклад на Corman-Drosten не се споменава максималната стойност на Ct, при която взетата проба/секрет може еднозначно да се счита за положителен или отрицателен резултат от теста.
Тази важна граница на прага на извършвания брой цикли не е посочена също и в последващи подадени научни работи до момента.“

Авторите добавят,
„Фактът, че тези PCR продукти не са проверени и потвърдени на молекулярно ниво, е друга поразителна грешка на протокола, което прави всеки тест, базиран на него, безполезен като точен диагностичен инструмент за откриване на вируса SARS-CoV-2.“.


Казано на прост език, цялата идеологическа платформа
на фондацията „Гейтс“,
на правителството на Меркел,
на СЗО
и на СИФ (Световен Икомически Форум),

както и прецедентът за, на практика, насилствени нетествани vacca-сини,

се основава на резултатите от един тест PCR за "коронов вирус", който тест не струва и пукнат грош.

Тестът на Дростен и СЗО е малко или много една научна глупост.

Също и

липсващи доказателства за научна “Докторска” степен
[на Дростен]?

Тази опустошителна критика от двадесет и три водещи световни научни работници, вкл. такива, които имат патенти, свързани с PCR, изолиране и секвениране на ДНК, и бивш Главен Научен работник на фирмата Pfizer, е съкрушаваща,

но не е единственият проблем, пред който професор д-р Кристиан Дростен се изправя днес.

Той и служителите от университета Гьоте във Франкфурт, където той твърди, че е получил Докторска степен през 2003 г., са обвинени в измама около присъждане на научна степен.


Според д-р Markus Kühbacher, специалист, разследващ научни измами като плагиатство при дисертации, Докторската дисертация на д-р Дростен, по закон

трябва да бъде депозирана на определена дата пред академичните власти в неговия университет,
които след това подписват правен формуляр, (нем.) Revisionschein,
потвърден с подпис, печат на университета и дата, със заглавие на дипломната работа и автор, които да бъдат изпратени в университетския архив.
Заедно с това се подават три оригинални копия на дипломната работа.

Kühbacher обвинява, че университетът на Гьоте е виновен за прикриване на факти, като твърдят, лъжливо, че Revisionschein на Drosten’s е подадена по надлежния (гореописан) начин.

По-късно говорителят на университета е бил принуден да признае, че той (Revisionschein на Drosten) всъщност не е подаден, или че те най-малко не могат да го намерят.

Освен това, от трите задължителни копия на докторската му дисертация - като се има много предвид глобусното/световното значение на ролята на Дростен относно “корновия вирус” - две копия са „изчезнали“, а останалото едно копие е повредено от вода.


Кюбахер казва, че сега Дростен вероятно ще бъде изправен пред съдебно обвинение за притежаване на измамно Докторско звание.Незаивисмо дали това ще се случи или не, факт е, че в Берлин е заведен отделен съдебен процес срещу двама души, отговорни за германското медийно Интернет-място, Volksverpetzer.de, за клевета и уронване на доброто име,
от известен и критичен [спрямо коронвата религия-тирания] немски лекар, д-р Wolfgang Wodarg.

Съдебното дело изисква от подсъдимите 250 000 евро обезщетение за клевета на личност и материални щети, за Wodarg, от обвиняваните (от тях) на тяхното Интернет-място, както и в други германски медии,

твърдeйки, че те злобно и без доказателства, са наклеветили Wodarg, наричайки го „отричащ-Covid-а “, лъжливо наричайки “десен екстремист” (той e доживотен бивш член на парламента от Социал-демократическата партия) и множество други лъжливи и накърняващи обвинения (спрямо Wodarg).


Адвокатът на д-р Wodarg е известен германско-американски адвокат, д-р Reiner Fuellmich. В своите обвинения срещу подсъдимите Fuellmich цитира изцяло обвиненията срещу теста на Дростен за коронов вирус от д-р Pieter Borger и другите споменати по-горе.
Това на практика принуждава подсъдимите да (опитат да) опровергаят научния доклад на Borger.


Това е голяма стъпка по пътя към опровергаване на цялата измама на СЗО с тестване с тест PCR за COVID-19.


Апелативен съд в Лисабон, Португалия вече отсъди на 11 ноември (2020), че тестът PCR на Drosten и СЗО не е валиден/не важи за откриване на короново-вирусна инфекция/заболяване и

че (резултати от) тестът PCR не е основание за налгане на национални или частични блокади/затваряния на населението.Ако залогът не беше толкова смъртоносен за човечеството, всичко това би било материал за комедия на абсурда.

Световният "цар на здравеопазването", шефът на СЗО Tedros, няма звание Доктор по медицина.

Неговата организация, СЗО, се финансира масово от един отпаднал от колежа компютърен ръководител милиардер, (Бил) Гейтс, който също съветва правителството на Меркел относно мерките, свързани с COVID-19.

 

Правителството на Меркел използва теста PCR на Drosten и самия Drosten като един „все-мъдър“ експерт, за да наложи върху населението най-драконовските икономически последици налагани извън военно време.

Нейният министър на здравеопазването, Йенс Шпан, е бивш банкер, който няма медицинска степен, а само дейност като лобист на Големите Фармацевтични фирми.


Ръководителят на германския CDC (Център за Контрол и Предотвратяване на Заболяванията), наречен Институт “Робърт Кох”, Lothar Wieler, не е вирусолог, а животински лекар, (нем.) Tierarzt.


С този екип германците са свидетели на това, как животите им биват унищожавани чрез блокади/затваряния на населението и социални мерки, които никога досега не са си представяли.

Има наука и наука... Не всяка „наука“, обаче, е валидна. ..."