Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

btv   occupy wall street   били греъм   божиите синове   деноминации   единородният от отца   езици от духа   малтийски военен орден на приюта на св йоан   тъмнина   хомосексуален  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
08.12.17 13:42  
От няколко дни напрежението в Близкия Изток се увеличи драматично, след като ОАД("САЩ") обявиха, че признават Йеруслаим за столица на държавата Израел. Изявлението на ОАД(САЩ) не е твърде изненадващо, но това не намалява сериозността на новосъздалата се ситуация.

Всичко това изглежда да има съществена връзка с предстоящата обсада, превземане на Йерусалим и "тъпкането" му от народите - както Бог е описал в Зех.14 и на др. места - преди множество иудеи в предстоящите големи страдания да се обърнат към истинския Божий помазаник-цар, Йесус от Назарет, Божия син, и да станат част от Божия народ Израел, според както Бог е повикал мнозина от иудеите и от другите народи да влязат в царството му.

А когато видите, че Йерусалим е обграден от войски тогава да знаете, че е наближило запустяването му. Тогава тези, които са в Иудея да бягат в планините, и които са сред него да излязат от него, и които са из околностите да не влизат в него.

Защото това са дни на въздаване на справедливост, за да се изпълни всичко, което пише.А горко на бременните и кърмещите в онези дни, защото ще има голямо насилие върху [тази] земя и голям гняв върху този народ. И ще паднат под острието на меча, и ще бъдат отведени в плен по всички народи, и Йерусалим ще бъде тъпкан от народите докато приключат времената на народите .

И [тогава] ще станат знамения в слънцето, луната и звездите, а на земята — страх у народите и безизходица, като морето и вълните бучат, хората примирайки от страх и от очакване на това, което ще сполети света - защото небесните сили ще се разклатят.

И тогава ще видят човешкия син да идва в облаците със сила и голяма слава...
/из Лук.21/


И ще събера всичкитѣ народи противъ Ерусалимъ на бой;

И ще се превземе градътъ, И къщите ще се обератъ, И жените ще се насилватъ; И половината отъ града ще излезе въ пленъ, И остатъкътъ на людете не ще да се изтреби отъ града.
/из Зах.14/


И въ онзи денъ Ще потърся да изтребя всичкитѣ народи Които идатъ противъ Ерусалимъ.

И ще излея върху Давидовия домъ И върху Ерусалимските жители Духъ на благодатъ и на молби;

И ще погледнатъ къмъ мене когото прободохѫ, И ще плачатъ за него както плаче някой за единородния си, И ще се оскърбятъ за него Както скърбещий за прьвородния си.

В онзи денъ ще има сетувание голѣмо въ Ерусалимъ, Като сетуванието на Ададримонъ въ полето Магедонъ. И ще сетува земята, Всяко домородие насаме: Домородието на Давидовия домъ насаме, И жените имъ насаме, Домородието на Натановия домъ насаме, И жените имъ насаме; Домородието на Левииния домъ насаме, И жените имъ насаме; Домородието на Семея насаме, И жените имъ насаме; Всичкитѣ останали домородия, Всяко домородие насаме, И жените имъ насаме.
/из Зах.12/