Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

τιμη   арарат   единственият син   заповеди   иран   конференция смело сърце   коперник   къжеучения   лидери   терор  

виж всички тематики

RSS Емисии
rss1.0
08.12.17 13:42  
От няколко дни напрежението в Близкия Изток се увеличи драматично, след като ОАД("САЩ") обявиха, че признават Йеруслаим за столица на държавата Израел. Изявлението на ОАД(САЩ) не е твърде изненадващо, но това не намалява сериозността на новосъздалата се ситуация.

Всичко това изглежда да има съществена връзка с предстоящата обсада, превземане на Йерусалим и "тъпкането" му от народите - както Бог е описал в Зех.14 и на др. места - преди множество иудеи в предстоящите големи страдания да се обърнат към истинския Божий помазаник-цар, Йесус от Назарет, Божия син, и да станат част от Божия народ Израел, според както Бог е повикал мнозина от иудеите и от другите народи да влязат в царството му.

А когато видите, че Йерусалим е обграден от войски тогава да знаете, че е наближило запустяването му. Тогава тези, които са в Иудея да бягат в планините, и които са сред него да излязат от него, и които са из околностите да не влизат в него.

Защото това са дни на въздаване на справедливост, за да се изпълни всичко, което пише.
Коментари
от eureth в 09.12.17 23:07
Коментари: 513


Коментарите по темата са във форума, тук: Йерусалим - столица на държавата Израел, обяви ОАД("САЩ")

от small axe в 14.12.17 12:00
Коментари: 12

коментарът е преместен в темата с коментари към тази новина, тук: Йерусалим - столица на държавата Израел, обяви ОАД("САЩ")от Анонимен в 19.12.17 00:50
Гост

коментарът е преместен в темата с коментари към тази новина, тук: Йерусалим - столица на държавата Израел, обяви ОАД("САЩ")


от Анонимен в 19.12.17 00:50
Гост

коментарът е преместен в темата с коментари към тази новина, тук: Йерусалим - столица на държавата Израел, обяви ОАД("САЩ")


Коментарите са спрени