Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

anders breivik   hristiani.com   агент велев   божие политическо царство на земята   денят за почивка   католическа църква   краят на епохата   милениализъм   правосъдие   словото стана плът  

виж всички тематики

RSS Емисии
rss1.0
08.12.17 13:42  
От няколко дни напрежението в Близкия Изток се увеличи драматично, след като ОАД("САЩ") обявиха, че признават Йеруслаим за столица на държавата Израел. Изявлението на ОАД(САЩ) не е твърде изненадващо, но това не намалява сериозността на новосъздалата се ситуация.

Всичко това изглежда да има съществена връзка с предстоящата обсада, превземане на Йерусалим и "тъпкането" му от народите - както Бог е описал в Зех.14 и на др. места - преди множество иудеи в предстоящите големи страдания да се обърнат към истинския Божий помазаник-цар, Йесус от Назарет, Божия син, и да станат част от Божия народ Израел, според както Бог е повикал мнозина от иудеите и от другите народи да влязат в царството му.

А когато видите, че Йерусалим е обграден от войски тогава да знаете, че е наближило запустяването му. Тогава тези, които са в Иудея да бягат в планините, и които са сред него да излязат от него, и които са из околностите да не влизат в него.

Защото това са дни на въздаване на справедливост, за да се изпълни всичко, което пише.
Коментари
от eureth в 09.12.17 23:07
Коментари: 510


Коментарите по темата са във форума, тук: Йерусалим - столица на държавата Израел, обяви ОАД("САЩ")

от small axe в 14.12.17 12:00
Коментари: 12

коментарът е преместен в темата с коментари към тази новина, тук: Йерусалим - столица на държавата Израел, обяви ОАД("САЩ")от Анонимен в 19.12.17 00:50
Гост

коментарът е преместен в темата с коментари към тази новина, тук: Йерусалим - столица на държавата Израел, обяви ОАД("САЩ")


от Анонимен в 19.12.17 00:50
Гост

коментарът е преместен в темата с коментари към тази новина, тук: Йерусалим - столица на държавата Израел, обяви ОАД("САЩ")


Коментарите са спрени