Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

венилин тоневски   десетте царе   еф. 4.19   кавга   мизерни общежития   многообразието на божията благосклонност   прошка   уалид шабат   федерален резерв   фредерик прайс  

виж всички тематики

RSS Емисии
rss1.0
02.12.09 16:19  
eureth

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=4546§ionid=4&id=0000803

Шведското председателство на ЕС е подготвило проектодокумент, който предвижда признаването на едностранното обявяване на независима палестинска държава, и то със столица Източен Ерусалим.


Двама израелци - еврейски заселник и привърженик на идеята палестинците да запазят арабската част в Източен Ерусалим, се карат на входа на къща, която бе дадена след съдебно решение на еврейски заселници в спорната част на града. ЕПА/БГНЕС 


голямата скръб,   европейският съюз,   ес,   зах. 14,   израел,   йерусалим,   краят на епохата,   международна окупация на йерусалим,   хронология на събитията в края на епохата
Коментари
от eureth в 02.12.09 17:17
Отговори на това
Коментари: 513
Едва ли е случайно, че понятия като "ЕС" и "разделяне на Йерусалим" са на едно място...

Едва ли израелците ще са равнодушни ЕС (заедно с други международни сили) да разделят Йерусалим и да го дадат на палестинците.

Едва ли международните сили и околните народи ще се съобразят с желанията на израелците.

Едва ли е толкова далеко времето, когато сатаната ще бъде изхвърлен от небесата на земята и ще бъде много яростен понеже знае, че малко му остава (тогава ще кажат: Горко на земните жители!)

и тогава ще дойде голямото страдание (скръб) за плътския Израел и за Божия народ, т.е. родените от Бога израелци и неизраелци чрез вярата в Божия помазаник и син, Исус от Назарет. Тогава Бог ще направи така, че земните народи ще обградят Йерусалим и ще го превземат, ще ограбват домовете и ще изнасилват жените и мнозина от израелците ще отидат в плен по народите - това са дни на отмъщение, както казва Божият син.

Както и пише:
"Ще събера всички народи на война срещу Йерусалим.
Градът ще бъде превзет и домовете разграбвани.
Жените ще бъдат изнасилвани
и половината град ще отиде в плен.
"

В тези дни плътският Израел ще промени мисленето си и ще повярва в Божия помазан цар и син, Исус от Назарет, когото бащите им несправедливо са убили, чрез ръцете на римляните. И тогава Божият син, Исус от Назарет - ΥΗVΗ в плът, ще воюва за тях и ще ги занесе "на орлови криле" на място, което е приготвил за тях, където на сатаната няма да е позволено да ги нарани.
Тогава сатаната, чрез сина на гибелта (видян като "хищник/звяр" от Йоан в даденото му пророчество) ще започне да преследва останалите от Божия народ по цялата земя и мнозина ще бъдат предавани на палачите на сатанинския цар от родители, роднини и приятели и някои ще бъдат екзекутирани.
А горко на армиите, които ще воюват против Йерусалим (който вече няма да е враг на Божия син, както е сега) - Бог в гнева си ще погълне месата им с огън, както стоят на краката си (това, доколкото разбирам ще е в края на Божия гняв (вж. по-долу), при битката до ар-Мегидо).

Но веднага след голямата скръб Божият син ще се яви в небесните облаци в слава, за да съживи от мъртвите своите праведни и да събере всички свои от цялата земя и да ги вземе при себе си , за да бъдат и те там, където е той и да гледат славата му.

И веднага след това започва Божият гняв, гневът на Агнето, върху враговете на Божия син оставени на земята.

И след Божия гняв Божият син ще слезе на земята, за да царува със своите си 1000 години ,
през който период сатаната ще бъде окован в подземната бездна, за да не може да подмамва народите и те да не нападат Божиите хора, както е сега, когато сатаната е на свобода и обикаля като ревящ лъв, търсещ кого да погълне.

И след това Бог ще унищожи тези земя и небе

и ще съживи останалите мъртви, за да ги съди пред престола си по делата им записани в Божиите книги, и който не бъде намерен в Божията книга на живота ще бъде хвърлен в езерото, което гори с вечен неугасим огън и сяра. Там ще бъде хвърлено и сегашното подземно място ("ад"), и смъртта. Това неописуемо Божие наказание спрямо враговете на Божия син, Исус от Назарет, които мразят истината и вършат зло, и упорито не се отказват от греха и заблудата, е наречено "Втората смърт".

И след това Бог ще заведе своя народ на новата земя и новите небеса, за вечен живот с Бога и Агнето в праведност, мир, радост и пълно щастие, където няма да има грях, смърт, болка или нещо проклето.Нека Бог бъде прославен и той да укрепи своите си, за да не се откланят в заблуди и грях, а да стоят в Божията праведност чрез пролятата кръв на Божия помазан цар и син, Исус от Назарет и в добри дела чрез силата и святостта на Божия Дух, чието жилище са, понеже са родени от Бога и са нови създания, и са Божии деца, и братя на Божия син и Божии съ-наследници заедно с Него, и телата им са Божий дом.тук една предишна новина по темата: Искат Йерусалим в палестинската държава

от eureth в 09.12.09 20:04
Отговори на това
Коментари: 513продължение: http://news.ibox.bg/news/id_723778692
Публикувай коментар
Относно
Потребителско име:
Коментар: