Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

2000 г   gliphosat   tullio simoncini   аарън русо   божието бащинство   господна вечеря   книгата смело сърце   патриарх   семитство   синовничество  

виж всички тематики

RSS Емисии
rss1.0
02.12.09 16:19  
eureth

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=4546§ionid=4&id=0000803

Шведското председателство на ЕС е подготвило проектодокумент, който предвижда признаването на едностранното обявяване на независима палестинска държава, и то със столица Източен Ерусалим.


Двама израелци - еврейски заселник и привърженик на идеята палестинците да запазят арабската част в Източен Ерусалим, се карат на входа на къща, която бе дадена след съдебно решение на еврейски заселници в спорната част на града. ЕПА/БГНЕС 


голямата скръб,   европейският съюз,   ес,   зах. 14,   израел,   йерусалим,   краят на епохата,   международна окупация на йерусалим,   хронология на събитията в края на епохата
Коментари
от eureth в 02.12.09 17:17
Отговори на това
Коментари: 513
Едва ли е случайно, че понятия като "ЕС" и "разделяне на Йерусалим" са на едно място...

Едва ли израелците ще са равнодушни ЕС (заедно с други международни сили) да разделят Йерусалим и да го дадат на палестинците.

Едва ли международните сили и околните народи ще се съобразят с желанията на израелците.

Едва ли е толкова далеко времето, когато сатаната ще бъде изхвърлен от небесата на земята и ще бъде много яростен понеже знае, че малко му остава (тогава ще кажат: Горко на земните жители!)

и тогава ще дойде голямото страдание (скръб) за плътския Израел и за Божия народ, т.е. родените от Бога израелци и неизраелци чрез вярата в Божия помазаник и син, Исус от Назарет. Тогава Бог ще направи така, че земните народи ще обградят Йерусалим и ще го превземат, ще ограбват домовете и ще изнасилват жените и мнозина от израелците ще отидат в плен по народите - това са дни на отмъщение, както казва Божият син.

Както и пише:
"Ще събера всички народи на война срещу Йерусалим.
Градът ще бъде превзет и домовете разграбвани.
Жените ще бъдат изнасилвани
и половината град ще отиде в плен.
"

В тези дни плътският Израел ще промени мисленето си и ще повярва в Божия помазан цар и син, Исус от Назарет, когото бащите им несправедливо са убили, чрез ръцете на римляните. И тогава Божият син, Исус от Назарет - ΥΗVΗ в плът, ще воюва за тях и ще ги занесе "на орлови криле" на място, което е приготвил за тях, където на сатаната няма да е позволено да ги нарани.
Тогава сатаната, чрез сина на гибелта (видян като "хищник/звяр" от Йоан в даденото му пророчество) ще започне да преследва останалите от Божия народ по цялата земя и мнозина ще бъдат предавани на палачите на сатанинския цар от родители, роднини и приятели и някои ще бъдат екзекутирани.
А горко на армиите, които ще воюват против Йерусалим (който вече няма да е враг на Божия син, както е сега) - Бог в гнева си ще погълне месата им с огън, както стоят на краката си (това, доколкото разбирам ще е в края на Божия гняв (вж. по-долу), при битката до ар-Мегидо).

Но веднага след голямата скръб Божият син ще се яви в небесните облаци в слава, за да съживи от мъртвите своите праведни и да събере всички свои от цялата земя и да ги вземе при себе си , за да бъдат и те там, където е той и да гледат славата му.

И веднага след това започва Божият гняв, гневът на Агнето, върху враговете на Божия син оставени на земята.

И след Божия гняв Божият син ще слезе на земята, за да царува със своите си 1000 години ,
през който период сатаната ще бъде окован в подземната бездна, за да не може да подмамва народите и те да не нападат Божиите хора, както е сега, когато сатаната е на свобода и обикаля като ревящ лъв, търсещ кого да погълне.

И след това Бог ще унищожи тези земя и небе

и ще съживи останалите мъртви, за да ги съди пред престола си по делата им записани в Божиите книги, и който не бъде намерен в Божията книга на живота ще бъде хвърлен в езерото, което гори с вечен неугасим огън и сяра. Там ще бъде хвърлено и сегашното подземно място ("ад"), и смъртта. Това неописуемо Божие наказание спрямо враговете на Божия син, Исус от Назарет, които мразят истината и вършат зло, и упорито не се отказват от греха и заблудата, е наречено "Втората смърт".

И след това Бог ще заведе своя народ на новата земя и новите небеса, за вечен живот с Бога и Агнето в праведност, мир, радост и пълно щастие, където няма да има грях, смърт, болка или нещо проклето.Нека Бог бъде прославен и той да укрепи своите си, за да не се откланят в заблуди и грях, а да стоят в Божията праведност чрез пролятата кръв на Божия помазан цар и син, Исус от Назарет и в добри дела чрез силата и святостта на Божия Дух, чието жилище са, понеже са родени от Бога и са нови създания, и са Божии деца, и братя на Божия син и Божии съ-наследници заедно с Него, и телата им са Божий дом.тук една предишна новина по темата: Искат Йерусалим в палестинската държава

от eureth в 09.12.09 20:04
Отговори на това
Коментари: 513продължение: http://news.ibox.bg/news/id_723778692
Публикувай коментар
Относно
Потребителско име:
Коментар: